Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hende: négy év alatt 50 százalékkal több fizetés a katonáknak


Az internetad√≥ t√ľkr√©ben k√ľl√∂n√∂sen √©rdekesen cseng a bejelent√©s, f√Ķleg, hogy Orb√°n √°ll√≠t√≥lag pont a rendv√©delmi szervek b√©remel√©s√©re tal√°lta azt ki.


A nagy internetad√≥-ellenes budapesti t√ľntet√©s napj√°n der√ľlt ki, hogy a nagy √©s jogos felh√°borod√°st kelt√Ķ ad√≥nem nem csak Orb√°n Viktor agysz√ľlem√©nye, de arra tal√°lta ki, hogy ebb√Ķl fedezz√©k azt√°n a rendv√©delmi szervek √©s a katon√°k illetm√©ny√©nek r√©g√≥ta tervezett emel√©s√©t. Erre pedig remek√ľl r√≠melnek kedvenc honv√©delmi miniszter√ľnk, Hende Csaba legfrissebb szavai, m√©g ha √Ķ maga c√°folja is az √∂sszef√ľgg√©st.

Hende ma sajt√≥t√°j√©koztat√≥n mondta el: a korm√°ny 2010 √≥ta elk√∂telezett abban, hogy a k√∂zszolg√°latban dolgoz√≥k sz√°m√°ra √©letp√°lyamodellt, b√©remel√©st vezessen be. A pedag√≥gusok √©s az eg√©szs√©g√ľgyi dolgoz√≥k ut√°n a t√Ľzolt√≥kn√°l, rend√Ķr√∂kn√©l √©s a katon√°kn√°l, s a tervek szerint 2016-t√≥l a k√∂ztisztvisel√Ķkn√©l is bevezetik az illetm√©nyfejleszt√©ssel egybek√∂t√∂tt √©letp√°lyamodellt. Ami pedig ebb√Ķl a katon√°kat √©rinti, az az, hogy j√∂v√Ķ j√ļlius elsej√©t√Ķl a Magyar Honv√©ds√©g teljes √°llom√°nya √°tlagosan 30 sz√°zal√©kos b√©remel√©st kap. Majd 2019 janu√°r elsej√©ig bez√°r√≥an √©vente tov√°bbi 5-5 sz√°zal√©kkal emelik a katon√°k illetm√©ny√©t.
Hende Csaba honvédelmi miniszter
MTI Fotó: Mohai Balázs

√Ātalak√≠tj√°k ezen t√ļl a p√≥tl√©kok rendszer√©t is, ahogyan bevezet√©s el√Ķtt √°ll a Magyar Honv√©ds√©g √ļj lakhat√°si t√°mogat√°si rendszere is. S√Ķt, 2016-t√≥l egyfajta k√∂zszolg√°lati biztos√≠t√°s bevezet√©s√©t is tervezik, ennek r√©szletein m√©g dolgoznak.
Semmi köze hozzá

Hende Csaba √ļjs√°g√≠r√≥i k√©rd√©sre v√°laszolva lesz√∂gezte: az internetad√≥b√≥l sz√°rmaz√≥ bev√©telnek semmi k√∂ze az √©letp√°lyamodell finansz√≠roz√°s√°hoz. Azt mondta: az illetm√©nyfejleszt√©shez sz√ľks√©ges mintegy 11 milli√°rd forintos forr√°st a j√∂v√Ķ √©vi k√∂lts√©gvet√©sben p√≥tel√Ķir√°nyzatk√©nt fogj√°k megkapni az √©v k√∂zep√©t√Ķl.

A t√°rcavezet√Ķ a sajt√≥t√°j√©koztat√≥n sz√≥lt arr√≥l is, hogy 2016-r√≥l 2015-re el√Ķrehozz√°k a honv√©delmi kiad√°sok n√∂vel√©s√©t. Ebb√Ķl a keretb√Ķl a honv√©ds√©g technikai fejleszt√©s√©re is lesz majd p√©nz.


L√°tott valami √©rdekeset, izgalmasat, szokatlant? √ćrja meg nek√ľnk vagy k√ľldj√∂n r√≥la fot√≥t, ak√°r n√©vtelen√ľl is: jelentem@nyugat.hu
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2014. oktůber 28. 19:26:27
33.media.tumblr.com/ed2a21b90e50161b053d2857c870fedd/tumblr_ndta0wRUHr1qcvdpbo1_500.jpg
#2 | miskolcilaci - 2014. oktůber 28. 19:34:04
sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/68996_562520787140262_1542574347_n.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.