Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az Alkotm√°ny K√ĖTELEZ!!! (Ny√≠lt lev√©l a Rend√Ķrs√©g szem√©lyi √°llom√°ny√°hoz!)


Az Alkotm√°ny K√ĖTELEZ!!! (Ny√≠lt lev√©l a Rend√Ķrs√©g szem√©lyi √°llom√°ny√°hoz!)
2014. október 19., 12:38
Tisztelt F√Ķkapit√°ny √ör, Egykori Koll√©g√°k, Tan√≠tv√°nyok, Rend√Ķr√∂k!

Az √°llampolg√°rok mellett a rend√Ķr√∂knek is fontos, hogy ismerj√©k a magyar alkotm√°nyos rendet, meg√©rts√©k a politikusok alkotm√°nys√©rt√©s√©t, alkotm√°nyellenes puccs√°t, √©s haza√°rul√°suk k√∂vetkezt√©ben el√Ķ√°llt Alkotm√°nyos V√°ls√°got, a kett√Ķs √°llam helyzet√©t. Azt a helyzetet, amiben az orsz√°g van, √©s ami miatt a rend√Ķr√∂k is kiszolg√°ltatottak, megal√°zhat√≥k, zsarolhat√≥k √©s k√©nyszer√≠thet√Ķk. A helyzet pontos meg√©rt√©se √©s a megold√°st ad√≥ jogszab√°lyok ismerete a diktat√ļr√°t elszenved√Ķ n√©p √©s az esetlegesen b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©s√©re k√©nyszer√≠tett rend√Ķr√∂k sz√°m√°ra egyar√°nt megmutatja a kivezet√Ķ utat. Ezt egykori kik√©pz√Ķk√©nt, volt tan√°rk√©nt k√∂teless√©gem le√≠rni a magyar n√©p √©s a rend√Ķr√∂k seg√≠t√©se √©rdek√©ben.

A rend√Ķrs√©g √©s a rend√Ķr az √ĀLLAM szolg√°ja. Feladatait √©s jogait az √°llam alkotm√°nya √©s a r√° vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyek hat√°rozz√°k meg. A rend√Ķrnek mindig pontosan TUDNI KELL, hogy mely √°llam alkotm√°nya √©s t√∂rv√©nyei azok, amelyeket be kell tartson, amelyek alapj√°n JOGSZER√õ elj√°r√°st folytathat vagy kell folytasson. A rend√Ķr akkor lesz „n√©p√©nek szolg√°ja √©s v√©delmez√Ķje”, ha az √°llamot a ter√ľleten √©l√Ķ n√©p, a magyar n√©p hozza l√©tre. Jelenleg NEM EZ a HELYZET!

Magyarorsz√°g 2011 √≥ta Alkotm√°nyos V√°ls√°got √©l meg, mert ter√ľlet√©n jelenleg 2 (kett√Ķ) √°llam √©s annak jogrendszere EGYSZERRE l√©tezik. √Čs a rend√Ķrre MINDK√ČT √ĀLLAM JOGRENDJE VONATKOZIK! L√©tezik egy √©rv√©nyes, az √°llam minden sz√ľks√©ges kell√©k√©vel rendelkez√Ķ √°llam. Ez a magyar n√©p ezer √©vn√©l r√©gebbi alkotm√°nyos rendje √©s ideiglenes alkotm√°nya alapj√°n az ezer √©ves Magyar √Āllam (ideiglenes nev√©n Magyar K√∂zt√°rsas√°g). Az√©rt l√©tezik m√©g, mert a magyar √°llam orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķinek 1989 √≥ta NINCS JOGA a magyar alkotm√°nyos rendet meghat√°roz√≥ ideiglenes alkotm√°nyt hat√°lyon k√≠v√ľl helyezni, √©s NINCS JOGA ezzel az ezer √©ves magyar √°llamot megsz√ľntetni. Ez√©rt az ezer √©ves magyar √°llam JOGILAG ma is l√©tezik, jogrendje √ČRV√ČNYES √©s megs√©rt√Ķivel szemben ALKALMAZHAT√ď. √Čs ezt a jogrendet alkalmazni is fogja a magyar n√©p, amikor az √°ltala √ļjj√°√©p√≠tett jogfolytonos magyar √°llam √ļjra m√Ľk√∂dik.

√Čs l√©tezik a magyar √°llam MELLETT egy m√°sik „√°llam”, a politikai „elit” √°ltal, a magyar √°llam joga szerint k√∂zjogilag √ČRV√ČNYTELEN Alapt√∂rv√©nnyel l√©trehozott √©s m√Ľk√∂dtetett, ter√ľlet √©s legf√Ķbb √°llamhatalmi szervezet n√©lk√ľli Magyarorsz√°g nev√Ľ DIKTAT√öRA, mely NEM a MAGYAR √ĀLLAM!!! Ez az √°llam a haza√°rul√≥ orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk seg√≠ts√©g√©vel 2012. janu√°r 1-t√Ķl elfoglalta a magyar √°llamot, √©s az√≥ta √öGY TESZ, mintha √Ķ volna a magyar √°llam. A k√©pvisel√Ķk esk√ľszeg√©se, alkotm√°nys√©rt√©se √©s haza√°rul√°sa abban nyilv√°nult meg, hogy megalkottak egy alkotm√°nyellenes (jogilag √©rv√©nytelen) Alapt√∂rv√©nyt. Majd a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam l√©trehoz√°s√°val K√ćS√ČRLETET TETTEK az ALKOTM√ĀNYOS REND MEGV√ĀLTOZTAT√ĀS√ĀRA, ezzel az √©vezredes magyar √°llam megsz√ľntet√©s√©re. Mik√∂zben a MAGYAR √ĀLLAM JOGA (az ideiglenes alkotm√°ny) NEM TESZI LEHET√ēV√Č a k√©pvisel√Ķnek olyan √öJ ALKOTM√ĀNY megalkot√°s√°t, amivel hat√°lyon k√≠v√ľl helyezhetn√©k az ideiglenes alkotm√°nyt. (Mert azt csak a n√©p teheti meg.) A k√©pvisel√Ķk ezzel – √©s az alapt√∂rv√©nyben a magyarorsz√°gi n√©p √∂nrendelkez√©si jog√°nak elv√©tel√©vel - m√©gis MEGTETT√ČK.

Ebben az alkotm√°nyellenes helyzetben a rend√Ķr is kiszolg√°ltatott√° v√°lt. A diktat√ļra a Rend√Ķrs√©g szervezete f√∂l√∂tt is megszerezte az uralmat, √©s r√° k√©nyszer√≠tette az √©rv√©nytelen alapt√∂rv√©ny szerinti √°llam jogrendj√©t, joga szerinti m√Ľk√∂d√©st.
A REND√ēRS√ČG MA NEM a MAGYAR N√ČP, nem a Magyar √Āllam rend√Ķrs√©ge, √©s nem a n√©p hatalm√°nak, √°llam√°nak fenntart√°sa √©rdek√©ben m√Ľk√∂dik. Hanem egy magyar √°llamot megsz√°ll√≥, a haza√°rul√≥ politikai „elit” √°ltal ir√°ny√≠tott, a magyarorsz√°gi n√©p felett diktat√ļr√°t gyakorl√≥ IDEGEN √ĀLLAM er√Ķszak szervezete, az egyes rend√Ķr meg a DIKTAT√öRA ZSOLDOSA, aki √≠gy semmi tiszteletre nem sz√°m√≠that a magyar n√©pt√Ķl. Mert a rend√Ķr jelenleg a n√©p feletti diktat√ļra egyik fenntart√≥ja √©s kiszolg√°l√≥ja.

Teh√°t a haza√°rul√≥ politikai „elit” a Magyarorsz√°g nev√Ľ diktat√ļra l√©trehoz√°s√°val befejezett k√≠s√©rletet tett az ALKOTM√ĀNYOS REND megv√°ltoztat√°s√°ra. Ez eddig a legs√ļlyosabb alkotm√°nys√©rt√©s, de m√©g NEM B√õNCSELEKM√ČNY. Ez a cselekm√©ny k√©t felt√©tel egy√ľttes teljes√ľl√©se eset√©n v√°lik b√Ľncselekm√©nny√©: 1. Ha a magyar n√©p (vagy annak egy r√©sze) – az ezer √©ves alkotm√°nyos rendje alapj√°n, egy jogszer√Ľ Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s keret√©n bel√ľl – √ļgy D√ĖNT, hogy B√ČK√ČS m√≥don VISSZA√ĀLL√ćTJA az √©vezredes magyar alkotm√°nyos rendet, √©s a jog eszk√∂z√©vel FELSZ√ĀMOLJA a politikai „elit” alkotm√°nyellenes √°llam√°t. 2. A diktat√ļra a befejezett k√≠s√©rlete, a jogellenesen megv√°ltoztatott alkotm√°nyos rend v√©delme, annak v√©glegess√© t√©tele √©rdek√©ben a rend√Ķrs√©g seg√≠ts√©g√©vel (er√Ķszakot alkalmazva vagy azzal fenyegetve) l√©p fel Magyarorsz√°g alkotm√°nyos rendj√©nek HELYRE√ĀLL√ćT√ĀS√Ā√ČRT fell√©p√Ķ t√ľntet√Ķk ellen. Mert AKKOR a rend√Ķrs√©g fell√©p√©se B√õNCSELEKM√ČNY LESZ, „Alkotm√°nyos rend ER√ēSZAKOS megv√°ltoztat√°sa”. Mert onnan kezdve a diktat√ļra (az alkotm√°nyos rend jogellenes megv√°ltoztat√°sa) ER√ēSZAKKAL t√∂rt√©nik. Mert a t√ľntet√Ķt NEM LEHET azzal v√°dolni, hogy tett√©vel a diktat√ļra alkotm√°nyos rendj√©t akarta felsz√°molni. Egyr√©szt a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llamnak nincs alkotm√°nya (csak alapt√∂rv√©nye), teh√°t alkotm√°nyos rendje sincs (csak alapt√∂rv√©nyi rendje). M√°sr√©szt a t√ľntet√Ķk nem akarj√°k megv√°ltoztatni a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam „alkotm√°nyos” rendj√©t. √ēk a magyar √°llam alkotm√°nyos rendj√©t akarj√°k HELYRE√ĀLL√ćTANI. B√ČK√ČSEN, az alapt√∂rv√©ny hat√°lyon k√≠v√ľl helyez√©s√©vel, √©s a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam felsz√°mol√°s√°val. Teh√°t a t√ľntet√Ķk cselekm√©nye NEM MER√ćTI KI a t√∂rv√©nyi t√©ny√°ll√°st, a rend√Ķr√∂k ALKALMAZ√ĀSA viszont IGEN! Egy alkotm√°nys√©rt√©s az s√ļlyos, el√≠t√©lend√Ķ cselekedet √©s politikai k√∂vetkezm√©nye kell legyen, de a rend√Ķrs√©g fell√©p√©s√©ig NEM B√õNCSELEKM√ČNY. B√Ľncselekm√©nny√© a rend√Ķri fell√©p√©s teszi!

Ezzel, a politikai „elit” √°ltal ALKOTM√ĀNYELLENESEN l√©trehozott diktat√ļr√°val, a Magyarorsz√°g nev√Ľ, de NEM MAGYAR √°llammal szemben a magyar n√©pnek √©vezredes ALKOTM√ĀNYOS JOGA a b√ľntetlen ellen√°ll√°s, √©s a HAT√ĀLYOS ideiglenes alkotm√°ny alapj√°n ALKOTM√ĀNYOS K√ĖTELESS√ČGE a jogszer√Ľ fell√©p√©s az alkotm√°nyos rendj√©nek megv√©d√©se, az ezer √©ves magyar √°llam alkotm√°nyos rendj√©nek helyre√°ll√≠t√°sa √©rdek√©ben! Teh√°t amikor a n√©p nem a korm√°ny ellen t√Ľntet, hanem Magyarorsz√°g ALKOTM√ĀNYOS RENDJ√ČNEK helyre√°ll√≠t√°s√°t k√∂veteli, akkor a n√©p az alkotm√°nyos K√ĖTELEZETTS√ČG√ČT teljes√≠ti, ez√©rt a jog a n√©pet v√©di, √©s aki fell√©p ellene a diktat√ļra v√©delm√©ben, az a legs√ļlyosabb b√Ľncselekm√©nyt k√∂veti el! Mert a nemzetk√∂zi jog 1967, az ideiglenes alkotm√°ny 1989 √≥ta a N√ČPET v√©di!

A Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya 2.¬ß (2) bekezd√©se 25 √©ve (!) ’89. okt√≥ber 23 √≥ta kimondja: „MINDEN HATALOM A N√ČP√Č”. √Čs az alkotm√°ny nem csak a n√©phatalom elv√©t mondja ki, √©s nem csak a n√©p hatalm√°nak megv√©d√©s√©hez ad jogot a n√©pnek, hanem a megv√©d√©s√©nek k√∂telezetts√©g√©t is kimondja. (ugyanott (3) bekezd√©s: „Senkinek a tev√©kenys√©ge sem ir√°nyulhat a hatalom … kiz√°r√≥lagos birtokl√°s√°ra. Az ilyen t√∂rekv√©sekkel szemben … mindenki jogosult √©s egyben k√∂teles fell√©pni.” ) M√°rpedig a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam Orsz√°ggy√Ľl√©se KIZ√ĀR√ďLAGOS HATALMAT gyakorol, m√°r az √©rv√©nytelen √°llama l√©trehoz√°s√°val is, amivel megfosztotta a n√©pet az √∂nrendelkez√©s, a belesz√≥l√°s jog√°t√≥l. Ezt er√Ķs√≠ti meg az Alapt√∂rv√©ny m√≥dos√≠t√°sa felett √∂nmaguknak adott (!) KIZ√ĀR√ďLAGOS hatalmuk. „Alapt√∂rv√©ny 1. cikk (2) Az Orsz√°ggy√Ľl√©s
a) megalkotja és módosítja Magyarország Alaptörvényét; illetve 8. cikk (3) Nem lehet országos népszavazást tartani
a) az Alapt√∂rv√©ny m√≥dos√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥ k√©rd√©sr√Ķl…”

Teh√°t a magyar √°llam joga egy√©rtelm√Ľen K√ĖTELEZI a magyar n√©pet a kiz√°r√≥lagos hatalmat megval√≥s√≠t√≥ politikai elit √©s annak diktat√ļr√°ja elleni fell√©p√©sre. M√°rpedig ami alkotm√°nyos k√∂telezetts√©g, az nem b√ľntethet√Ķ!

√Ėsszegezve: A magyar alkotm√°nyos rend M√ČG NINCS megv√°ltoztatva, csak s√ļlyos K√ćS√ČRLET t√∂rt√©nt erre a politikai „elit” r√©sz√©r√Ķl. Ha a magyar n√©p (vagy annak ak√°r egy tagja is) a magyar alkotm√°nyra hivatkoz√≥ Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s keret√©n BEL√úL, Magyarorsz√°g alkotm√°nyos rendj√©nek helyre√°ll√≠t√°s√°t k√∂veteli, a Magyarorsz√°g nev√Ľ diktat√ļra (√©s annak egyetlen er√Ķszak szerve, egyetlen „zsoldosa” se) NEM NY√öLHAT HOZZ√Ā!!! Mert ha megteszik, azzal nem csak a magyar √°llam, hanem m√©g a diktat√ļra jogrendje szerint is B√õNCSELEKM√ČNYT K√ĖVETNEK EL. Nem csak az egyes rend√Ķr k√∂veti el, hanem annak minden felettese a f√Ķkapit√°nyig bez√°r√≥lag. A rend√Ķrs√©g felhaszn√°l√°sa (fell√©p√©se) miatt pedig a teljes politikai elit elk√∂veti ezt a b√Ľncselekm√©nyt, a minisztereln√∂kig bez√°r√≥lag. Mert a diktat√ļr√°juk onnan kezdve ER√ēSZAKRA √©p√ľl, √©s az m√°r √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntethet√Ķ.

„Az alkotm√°nyos rend er√Ķszakos megv√°ltoztat√°sa
254. ¬ß (1) Aki olyan cselekm√©nyt k√∂vet el, amely k√∂zvetlen√ľl arra ir√°nyul, hogy Magyarorsz√°g alkotm√°nyos rendj√©t er√Ķszakkal vagy ezzel fenyegetve megv√°ltoztassa, b√Ľntett miatt √∂t √©vt√Ķl h√ļsz √©vig terjed√Ķ vagy √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.”

A fentiekre tekintettel a magyar n√©p feletti alkotm√°nyellenes diktat√ļra B√ČK√ČS felsz√°mol√°s√°ban a rend√Ķrs√©g (√©s minden egyes rend√Ķr) KULCSSZEREPET t√∂lt be. Mert a magyar n√©p ezt a diktat√ļr√°t mindenk√©pp fel fogja sz√°molni, √©s az egyes rend√Ķr √©s a rend√Ķrs√©g hozz√°√°ll√°s√°n m√ļlik, hogy ezt a rend√Ķr√∂k seg√≠ts√©g√©vel B√ČK√ČSEN teszi meg, vagy az alkotm√°nys√©rt√Ķ politikai „elit” ellen ind√≠tott 4. magyar szabads√°gharc√°val. A rend√Ķr √©s a rend√Ķrs√©g jogszer√Ľ magatart√°s√°val ezt a szabads√°gharcot, a szabads√°g fegyverrel, v√©r√°ldozattal √©s gazdas√°gi puszt√≠t√°ssal j√°r√≥ kiv√≠v√°s√°t lehet megel√Ķzni, √©s a folyamatot B√ČK√ČS RENDSZERV√ĀLT√ĀS keret√©n bel√ľl tartani. Ahol a rend√Ķrs√©g jogszer√Ľ √©s B√ČK√ČS fell√©p√©se a garancia a diktat√ļra felsz√°mol√°s√°ra, a magyar √°llam alkotm√°nyos rendj√©nek helyre√°ll√≠t√°s√°ra. T√°j√©koztat√≥ a rend√Ķrs√©g √©s annak szem√©lyi √°llom√°nya r√©sz√©re:

Mi a rend√Ķrs√©g √©s a rend√Ķr feladata egy Alkotm√°nyos V√°ls√°g idej√©n?

Amit a rend√Ķrnek TUDNI KELL: - A Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam NEM a MAGYAR √ĀLLAM, nem a magyar n√©p √°llama. Hanem egy k√ľls√Ķ, megsz√°ll√≥ √°llam diktat√ļr√°ja a magyar n√©p felett, aminek megsz√ľntet√©se a magyar n√©p alkotm√°nyos JOGA √©s K√ĖTELESS√ČGE. - Az alkotm√°nyos rend helyre√°ll√≠t√°sa ut√°n a magyar n√©p √°llam√°nak sz√ľks√©ge lesz az √°tmenet B√ČK√ČS v√©grehajt√°s√°t lehet√Ķv√© tev√Ķ minden egyes rend√Ķrre, √©s a n√©p el fog j√°rni minden b√Ľncselekm√©nyt elk√∂vet√Ķ rend√Ķrrel szemben. - Az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°sban r√©szt vev√Ķ szem√©lyek a magyar √°llam HAT√ĀLYOS JOGA szerint, Magyarorsz√°g alkotm√°nyos rendj√©nek helyre√°ll√≠t√°sa √©rdek√©ben l√©pnek fel, a Magyarorsz√°g nev√Ľ √©rv√©nytelen √°llamot b√©k√©sen √©s jogszer√Ľen MEGSZ√úNTETNI akarj√°k, √©s nem annak alapt√∂rv√©nyi rendj√©t akarj√°k megv√°ltoztatni - Az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s nyilv√°nos meghirdet√©se 2013.11.22-√©n megt√∂rt√©nt, ez√©rt lehet√Ķs√©g van az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s jogi v√©delme alatt a diktat√ļra ellen fell√©pni. √Čs a k√©t legfontosabb tudnival√≥: - Aki az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s keret√©ben fell√©p√Ķ szem√©lyek ellen er√Ķszakot alkalmaz, az √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©ssel s√ļjthat√≥ b√Ľncselekm√©nyt k√∂vet el. – A rend√Ķrs√©gi t√∂rv√©ny 12.¬ß (1) bekezd√©se alapj√°n a rend√Ķrnek „Meg kell tagadnia az utas√≠t√°s v√©grehajt√°s√°t, ha azzal b√Ľncselekm√©nyt k√∂vetne el.”

Amit a rend√Ķrnek TENNI KELL: - √Črtelmeznie kell, majd tev√©kenys√©ge sor√°n figyelembe kell vegye a fent le√≠rtakat. - A rend√Ķrs√©g a n√©p √©s a diktat√ļra politikai harc√°ban nem l√©phet fel er√Ķszakosan a diktat√ļra v√©delm√©ben, a n√©p ellen, mert azzal a legs√ļlyosabb b√Ľncselekm√©nyt k√∂veti el. A rend√Ķrs√©g feladata a diktat√ļra B√ČK√ČS felsz√°mol√°s√°nak, a magyar alkotm√°nyos rend helyre√°ll√≠t√°s√°nak biztos√≠t√°sa. - A rend√Ķrnek saj√°t t√∂rv√©nye el√Ķ√≠r√°s√°nak megfelel√Ķen meg kell tagadnia a b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©s√©re adott utas√≠t√°st, nem l√©phet fel er√Ķszakkal az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s keret√©ben fell√©p√Ķ magyar √°llampolg√°rok ellen.

√Čs miel√Ķtt a diktat√ļra hazugs√°gokkal t√°mad√°sba lend√ľlne: Ez a lev√©l √©s a v√©g√©n lev√Ķ tudnival√≥k a rend√Ķrs√©g √©s a rend√Ķr√∂k T√ĀJ√ČKOZTAT√ĀS√ĀRA, a diktat√ļra jogi helyzet√©nek bemutat√°s√°ra szolg√°l. Abban seg√≠ti a rend√Ķrt √©s a rend√Ķrs√©g vezet√Ķit, hogy J√ď D√ĖNT√ČST hozzanak. Nem min√Ķs√ľl utas√≠t√°snak, felh√≠v√°snak, bujtogat√°snak, k√©nyszer√≠t√©snek vagy zsarol√°snak. Csak egy nyugd√≠jas rend√Ķr tud√°s√°nak √©s tapasztalat√°nak, helyzet√©b√Ķl ad√≥d√≥ √ļj ismereteinek √°tad√°sa volt koll√©g√°i r√©sz√©re. Az√©rt, hogy mik√∂zben seg√≠t a magyar n√©pnek az √∂nrendelkez√©se visszaszerz√©s√©ben, meg√≥vja volt koll√©g√°i √©let√©t, megsz√ľntesse kiszolg√°ltatotts√°gukat, √©rtelmet adjon hivat√°suknak √©s megmutassa, hogy milyen szerepet t√∂lthetnek be a magyar n√©p szabads√°g√°nak kiv√≠v√°s√°ban.

56-ban se a tiszteknek, se AVH-s sorkaton√°knak nem volt lehet√Ķs√©ge megtagadni a b√Ľncselekm√©nyre utas√≠t√≥ parancsot. Csak az azonnali vagy a k√©s√Ķbbi felel√Ķss√©gre von√°s k√∂z√ľl v√°laszthattak. Ma a nemzetk√∂zi jog is a n√©p mellett √°ll, √©s a rend√Ķr is megtagadhatja a b√Ľncselekm√©nyre adott utas√≠t√°st. Ma a rend√Ķrnek van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge. V√°laszthatja a n√©pet, v√°laszthatja a B√ČK√ČT! Budapest. 2014. okt√≥ber 19. Geri Tibor ny. alezredes

Az √Ľrlap teteje
Egys√©gfront Egyes√ľlet M√°r k√©sz√ľlnek a sz√≥r√≥lapok.. a Magyar K√∂zt√°rsas√°g rend√Ķri esk√ľj√©vel egy√ľtt!

Laszlo M√©sz√°ros P√°r hete meg√°ll√≠tott a rend√Ķr. Mondva csin√°lt indokkal, szab√°lys√©rt√©si b√≠rs√°golni k√≠v√°nt. El√Ķbb k√©rdeztem, majd nem-v√°lasza (tan√°cstalan, bamba tekintet, majd az azt k√∂vet√Ķ t√ļlkompenz√°l√°s) miatt id√©ztem az rtv-b√Ķl. Sztem az√≥ta is a fej√©t vakarja. Nem csak, hogy az alkotm√°nyt, de m√©g a munk√°jukat szab√°lyoz√≥ tv-ket sem ismerik. Ez√©rt van az "oktat√°si reform", az "√©letp√°lya modell". Ilyen h√°tt√©rrel csak v√©grehajt√≥k√©nt, √©s nem gondolkod√≥ l√©nyk√©nt m√Ľk√∂dhet. Ill√ļzi√≥ bel√°t√°st √©s logikus l√©p√©seket v√°rni, nemhogy t√∂rv√©nyes fell√©p√©st.. Ez van. A saj√°t szempontjait tekintve egyre hat√©konyabban m√Ľk√∂dik a regn√°l√≥ strukt√ļra.
okt√≥ber 21., 12:53 • 6

T√∂rtelin√© Pataki M√°ria Mig viktorka korm√°nyoz, pint√©r marad. Ezeket kell kil√Ķni onnan, a t√∂bbi megy mag√°t√≥l

Tibor Geri Tisztelt Zerjav Oblakov!
El√Ķsz√∂r 2001. december 1-√©n helyeztek nyugd√≠jba. 5 nap m√ļlva lettem volna 43 √©ves...
Azt√°n r√°j√∂ttek, hogy √ļgy nem lehet, ez√©rt december 30-ra m√≥dos√≠tott√°k.
Ezt megpereltem, √©s a b√≠r√≥s√°g meg√°llap√≠totta, hogy jogellenesen r√ļgtak ki.
Majd ugyanazok - a k√∂zben miattam 3x m√≥dos√≠tott t√∂rv√©nnyel a h√°tuk m√∂g√∂tt - 2005. dec. 15-√©n √ļjra kir√ļgtak az √°llami k√∂zszolg√°latb√≥l. Teh√°t engem Orb√°n √©s Gyurcs√°ny is nyug√°llom√°nyba helyezett.
Indokl√°s n√©lk√ľl √©s azonnal.

Tan√°r √©s l√Ķkik√©pz√Ķ voltam. Akiket √©n tan√≠tottam, azok ismerik a jogot √©s l√Ķni is tudnak.
√Čs meg kell v√©djem mindh√°rom iskola igazgat√≥j√°t (mindh√°rommal egy√ľtt voltam oszt√°lyvezet√Ķ).
Ha rajtuk m√ļlna, mindh√°rom tudn√°, mit √©s hogyan kellene tan√≠tani a rend√Ķrnek.
Csak nem t√Ķl√ľk f√ľgg.
A rend√Ķrs√©gben 20 √©ve minden egyetlen embert√Ķl f√ľgg.
Pintér Sándornak hívják.
A 2006-ban fell√©p√Ķ rend√Ķr√∂k t√∂rv√©ny√©t √©s szolg√°lati szab√°lyzat√°t - ami alapj√°n kik√©pezt√ľk √Ķket √©s ami alapj√°n k√©s√Ķbb felfegyverezt√©k √©s bevetett√©k √Ķket - azt mind Pint√©r √≠rta vagy √≠ratta.
M√©g azt a szab√°lyt is, hogy rend√Ķrnek K√ĖTEL√ČKBEN alkalmazva nem kell azonos√≠t√≥t viselnie, csak az egys√©g parancsnok√°nak.
Az akkori rend√Ķri vezet√Ķket egyt√Ķl egyig Pint√©r nevezte ki rend√Ķri vezet√Ķnek.
√Čs aki nem h√ľlye √©s nem mell√©besz√©lni akar, az a 2006-os esem√©nyek m√∂g√∂tt pontosan tudja, hogy ki √°llt, √©s a rend√Ķr√∂k mi√©rt nem azt csin√°lt√°k, amit kellett volna...

Teh√°t 2002-t√Ķl m√°r nem voltam egyenruh√°s, 2006-t√≥l m√°r nem voltam BM-es.
A Tv ostromot TV-ben l√°ttam, √©s ord√≠tottam k√∂zben....Pint√©r k√©t seggnyal√≥j√°t szidva (a g√∂r√©nyit √©s a nagybajsz√ļt, mert min√Ķ v√©letlen, a f√Ķkap. pont nem volt itthon) ....
Az okt. 23-i eseményeknek a végét láttam, szintén Tv-ben....
Majd egyszer elmes√©lem, hogy els√Ķ k√©zb√Ķl mit tudok r√≥la...
okt√≥ber 22., 2:20 • 14

Tibor Geri Szóval a hiteltelenítésnek ez a formája nem jött be Neked.
2006-ban √©n m√°r nem voltam ott, a magyar √°llam (a Magyar K√∂zt√°rsas√°g) rend√Ķrei meg nem voltak abban a helyzetben, hogy megtagadhatj√°k a parancsot. Mert annak a parancsnak a teljes√≠t√©s√©vel a rend√Ķr nem k√∂vetett el b√Ľncselekm√©nyt.
Most viszont MEGV√ĀLTOZOTT a HELYZET.
A parancsot kiad√≥ rend√Ķr 2012-t√Ķl m√°r NEM a MAGYAR √ĀLLAM REND√ēRE!!!
√Čs ha ezt a parancsot kiadja, nem is lesz az!
Hanem a magyar √°llam t√∂rv√©nyei alapj√°n j√°runk el vele szemben, mert m√©g a diktat√ļra t√∂rv√©nyei szerint is a legs√ļlyosabb √°llam elleni b√Ľncselekm√©nyt k√∂veti el, ami√©rt √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©s is adhat√≥..
Ez√©rt tudj√°k megtagadni b√Ľncselekm√©nyre hivatkozva ma a rend√Ķr√∂k az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°sban r√©szt vev√Ķk elleni fell√©p√©st....
Mert a fell√©p√©s√ľkkel olyan b√Ľncselekm√©nyt k√∂vetn√©nek el, ami az eg√©sz politikai elit eddigi tev√©kenys√©g√©t 2011-ig visszamen√Ķleg b√Ľncselekm√©nny√© v√°ltoztatn√°...
Az alkotm√°nyos rend megv√°ltoztat√°s√°t (ami Btk szerint nem b√ľntethet√Ķ) a REND√ēRI FELL√ČP√ČS MIATT alkotm√°nyos rend ER√ēSZAKOS megv√°ltoztat√°s√°v√° tenn√©, ami a legs√ļlyosabb √°llam elleni b√Ľncselekm√©ny. Vagyis a rend√Ķr b√Ľncselekm√©nye VISSZAMEN√ēLEG b√Ľncselekm√©nny√© tenn√© az Alapt√∂rv√©ny megalkot√°s√°t √©s a Magyarorsz√°g nev√Ľ √°llam l√©trehoz√°s√°t, m√Ľk√∂dtet√©s√©t!!!
Vagyis a politikai elit rend√Ķri er√Ķszakot haszn√°lva mag√°b√≥l csin√°lna b√Ľnelk√∂vet√Ķt.
M√≠g most m√©g csak politikai felel√Ķss√©g terheli. Az is s√ļlyos, de nem b√Ľncselekm√©ny.

Ez√©rt sz√≥lok id√Ķben, hogy ut√≥lag ne mondhass√°k, hogy "nem tudtuk".
Se a parancsot kiad√≥ politikusok, se a rend√Ķr√∂k.
Most m√°r tudj√°k. Papp Karcsival (az √©n egyik kik√©pz√Ķmmel) az √©l√ľk√∂n...

Egys√©gfront Egyes√ľlet Kedves Melinda!
Nem √©rdekel, hogy mit csin√°lnak m√°sok. Az az √Ķ dolguk...
MI B√ČK√ČS RENDSZERV√ĀLT√ĀSRA k√©sz√ľl√ľnk.
Ha a helyzet rajtunk k√≠v√ľl √°ll√≥ ok miatt v√°ltozik, akkor mi is v√°ltoztatunk a strat√©gi√°nkon.
(De nem aj√°nlom nekik...:-((
Tegnap, 1:31 • 4

L√∂winger G√°bor Maxim√°lisan igaz az utols√≥ bet√Ľig!Hozz√° tenn√©m m√©g,hogy a fej√©t√Ķl b√Ľzlik a hal! Nagy b√°tors√°g ilyen ny√≠lt levelet √≠rni mostan√°ban!Minden tiszteletem az √Ėn√©!!!
Tegnap, 3:26 • 4

Ir√©ne √Čva F√ľl√∂p A DEMOKR√ĀCIA r√©g √∂sszet√∂rt! Att√≥l f√©lek, nem lehet megragasztani! A b√©k√©s rendszerv√°lt√°s, m√°r alig ha lesz lehets√©ges, pedig a v√©ront√°st√≥l nagyon √≥vakodn√©k! F√©ltem gyermekeimet, unok√°imat √©s a d√©dunok√°mat! Szeretn√©m biztons√°gban tudni √ēket! Vaj, mi v√°r m√©g r√°juk?Ha a b√ľd√∂s fej el√°raszt minden j√≥ kezdem√©nyez√©st, csak rossz dolgok t√∂rt√©nhetnek. Mit tehet a rend√Ķr? Szeretn√©m tudni mi d√ļl a lelk√ľkben!
Tegnap, 5:15

Juh√°sz Vedres Ben√Ķ Orb√°n m√°r nem v√©letlen kezdett 1998√©s 2002 k√∂z√∂tt ki takar√≠tani, a nem elv h√Ľ rend√Ķri vezet√Ķket. oszt√°lyvezet√Ķi szintig kicser√©lt√©k √Ķket, csak a s√≥gor koma j√≥ bar√°tot t√°mogatt√°k. Nem sz√°m√≠tott, hogy tapasztalatlan h√ľlye, de b√°b√ļnak t√∂k√©letes volt. H a fent ki adt√°k a parancsot, lent a b√°b√ļnak a nev√©t kellett hozz√° adni, tudva, hogy az nem az √Ķ d√∂nt√©se volt √©s m√©gis meg kellett neki csin√°lni. Egyszer sem mert√©k azt mondani, hogy nem. Folyt a fos a l√°buk sz√°r√°n, hogy mi lesz, ha alacsonyabb beoszt√°sba ker√ľlnek. √Čn m√°r sokszor le√≠rtam, hogy n√°lunk az egyik √∂sszevon√°s alkalm√°val a megyei k√∂zrendv√©delmi igazgat√≥ ord√≠tva azt mondta sz√≥ szerint "maguk ne merjenek gondolkozni, majd mi gondolkozunk maguk helyett, maguk csak a kapott parancsot hajts√°k v√©gre" Ez mindent el√°rult az akkori orb√°n korszakr√≥l, √©s a rengeteg nyug√°llom√°nyba vonul√°sr√≥l.
Tegnap, 8:27 • 1

Juh√°sz Vedres Ben√Ķ Geri neharagaduj, hogy meg k√©rdezem, kinek az √∂tlete volt, hogy 2000-t√Ķl az egyenruh√°s rend√Ķr√∂k nem kaptak alaki √©s karhatalmi kik√©pz√©st. Mint k√∂ztudott el√Ķtte a tiszthelyettes k√©pz√Ķn minden egyes rend√Ķrnek vizsga tant√°rgy volt. Ut√°na, hogy ,hogy nem csak a karhatalmi szakaszokba be v√°logatott emberek kaptak kik√©pz√©st. Rend√Ķrk√©nt sz√∂rny√Ľ volt v√©gign√©zni azt a semmit tev√©st, nem tud√°st, egy helyben val√≥ toporg√°st, amit a felvez√©nyelt j√°r√Ķr√∂k tettek. K√∂zeli k√©peken az arcokon csak az ijeds√©g, meg a tan√°cstalans√°g l√°tsz√≥dott.L√°tsz√≥dott, hogy nem tudt√°k, hogy mit kell tenni. Egy nyomor√©k parancsnok nem volt, aki legal√°bb alakzatba, √°ll√≠totta volna az egys√©geket. Mindenki sz√©delgett miden ir√°nyba meg menek√ľltek. Mi m√°r otthon eldob√°ltuk a cuccainkat √©s √∂nk√©nt ment√ľnk volna, akkor fordult meg bennem el√Ķsz√∂r, hogy mi√©rt kellett nyug√°llom√°nyba elj√∂nn√ľnk. Az √©rz√©s, hogy mag√°ra hagytuk a koll√©g√°kat elmondhatatlan volt. √Čs eljutottunk oda, hogy egyetlen rend√Ķri vezet√Ķ ellen nem indult elj√°r√°s, na ez a pof√°tlan dolog.


√Āgnes Karaffa Esk√ľ....p√°rszor le kellett tenn√ľnk a szolg√°lati √©vek alatt....mert ugye...korm√°ny j√∂tt, korm√°ny ment...vezet√Ķink j√∂ttek-mentek....de mi √©s a munka az maradt. Folyamatosan - mindegyik √©r√°ban - vissza√©ltek azzal, hogy k√∂teless√©gtudat, stb. Csak hogy ....k√∂teless√©gtudatb√≥l, hivat√°sszeretetb√Ķl nem lehet meg√©lni. Ennek az esk√ľnek a let√©telekor - tiszt√°ban voltam azzal, hogy bizonyos alkotm√°nyos √©s emberi jogaimr√Ķl le kell mondanom - , de a legvadabb r√©m√°lmomban sem gondoltam, hogy egyszer elj√∂n az id√Ķ, hogy az √ļn. √Āllam....n√©p√°rul√≥v√° v√°lik, hogy "kir√°ntja" a napi meg√©lhet√©st is al√≥lam (al√≥lunk)....√©s zsoldoss√° min√Ķs√≠t, hiszen a szolg.j√°rand√≥s√°g....az amolyan kegyelem keny√©r. Nem vagy rend√Ķr...de nem vagy nyugdijas sem....akkor mi is vagyok ,?? √Čn az esk√ľben - a Magyar N√©pk√∂zt√°rsas√°ggal k√∂t√∂tt "szerz√Ķd√©semben foglaltakat" marad√©ktalanul, er√Ķn fel√ľl sokszor...√©jjel-nappal, betegen, stb. maxim√°lisan, a legjobb tud√°som szerint eleget tettem. A szerz√Ķd√©s ugye k√©t oldalu. Vagyok √©n, √©s van a az √°llam azaz a m√°sik f√©l. Az az √°llam, melyet a diktat√ļr√°v√° lett, cinikus...n√©p√°rul√≥ korm√°ny tipor l√°bbal...√©s akit m√©g szint√©n szolg√°ltam √©s v√©dtem is - b√°r √©n az √°llampolg√°rok√©rt tettem amit tettem - egy rohadt nagy b√ľd√∂s sallerrel, a szerz√Ķd√©st megszegte, egyoldal√ļan, egyik napr√≥l a m√°sikra, VISSZAMEN√ēLEGES HAT√ĀLLYAL, alkotm√°ny √©s t√∂rv√©ny ellenesen elvette azt, ami√©rt megdolgoztam. Sz√≥val a h√°z√∂rz√Ķ ezt √©rdemli ?! Megal√°z√≥, nyomor√ļs√°gos helyzetbe hoztak sokad magammal.....s most kap√°l√≥dzhatok a meg√©lhet√©s√ľnk√©rt,...Ez azt√°n az √©letp√°lya !! Jobb lett volna, ha minden szolg.nyd-t ink√°bb falhoz √°ll√≠tanak √©s m√©lt√≥ m√≥don goly√≥ √°ltalira it√©lnek azonnal, mert amit tettek, ezzel fel√©r. UNDOR√ćT√ď, HAZA- √ČS N√ČP√ĀRUL√ď KORRUPT REZSIM !! M√©g hogy az √©letem √°r√°n......de amit tettek...azzal ez is meg fog val√≥sulni !!! REM√ČLEM HAMAROSAN A BEFAGYOTT DUNA JEG√ČN √ĀLL MAJD A KORM√ĀNY, KORON√ĀZ√ĀSRA K√ČSZ√úLVE......DE K√ćV√ĀNOM, HOGY OTT CSAK 5 CM VASTAG LEGYEN A J√ČG !!

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2014. oktůber 29. 10:31:33
31.media.tumblr.com/bfc0aa99e5d14df5f992810aa13aea4c/tumblr_ndwu9eV5Wy1qza7mbo1_400.jpg itt szeretn√©m megk√©rdezni,hogy Imre is √≠rt ilyennek t√Ľn√∂ k√∂nyvet,azt mi√©rt nem √©rt√©kes√≠tik?s_*_kukk
#2 | Gutai Zub - 2014. oktůber 29. 11:48:36
√öj Vil√°grend

A globalista "√ļj vil√°grendben" a h√°tt√©rhatalom l√°thatatlan ugyan, de h√°la az internetnek, egyre t√∂bb titkos inform√°ci√≥ kisziv√°rog. A fels√Ķbb szuper szabadk√∂m√Ľves, illumin√°tus √∂sszej√∂veteleken d√∂l el egy egy orsz√°g, vil√°gr√©sz sorsa.
Ami megd√∂bbent√Ķ, hogy ezek a "kiv√°lasztottak" milyen megvet√©ssel besz√©lnek a vil√°g n√©peir√Ķl, mennyire nem veszik √Ķket embersz√°mba.

De van egy √©rdekes megk√ľl√∂mb√∂ztet√©s: az ember azt hinn√©, hogy a rangl√©tra legalj√°n az √°tlag dolgoz√≥, nyomorg√≥ n√©pek √°llnak a megit√©l√©sban, len√©z√©sben.
Nem.

A vil√°g √°tlag n√©pess√©g√©t szimpl√°n "halottnak, hull√°nak" nevezik. (szerint√ľk nincs teljes √∂ntudatuk, √≠gy nem sz√°mitanak √©l√Ķl√©nynek)

Ami a rend√Ķr√∂ket, √©s katon√°kat megd√∂bbenten√© az, hogy √Ķket tartj√°k a lehet√Ķ legalj√°n az emberis√©gnek

Eg√©sz egyszer√ľen "kuty√°nak", a "mi kuty√°ink"-nak nevezik √Ķket.
Indokl√°sk√©ppen meg is emlitik, "mi teny√©sztett√ľk, idom√≠tottuk be √Ķket"
-szép élet a katonaélet..........
#3 | spartakusz - 2014. oktůber 29. 12:59:01
Szevasztok!

Nem semmi a fenti √≠r√°s √©s v√©lem√©nyek - √©n mint √©rintett, mondok nektek valamit - √©rthet√Ķen:
" ha el√©rsz utad sor√°n egy orsz√°ghat√°rhoz √©s ott l√°tsz az id√Ķben egy t√°bl√°t koron√°s c√≠merrel √©s r√° van √≠rva:
MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG
majd k√©s√Ķbb id√Ķben:
MAGYAR N√ČPK√ĖZT√ĀRSAS√ĀG
majd k√©s√Ķbb id√Ķben:
MAGYAR K√ĖZT√ĀRSAS√ĀG
majd k√©s√Ķbb id√Ķben:
MAGYARORSZ√ĀG
mit tudsz n√©gy-lehet√Ķs√©gb√Ķl - melyik a val√≥s √©s jogszer√Ľ?
Ne gondolkodj - megmondom neked:
A MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG
A felsorolt három egyike se jogutódja a Magyar Királyságnak..
Eml√©kszel - r√©gen √≠rtam Budah√°zy √ľgyekor - mit k√∂vetett el:
A t√∂rv√©nyes-rend ellen val√≥ szervezked√©st? Ugyan k√©rem - azt nem tudta elk√∂vetni, mert m√°r megel√Ķzt√©k √Ķt - A KISZTITK√ĀROK GITTEGYELETE √ČS HOLDUDVARA!
Bizony EZVAN
hogy Karcsit idézzem!
mocskok - takarodjatok a k√∂z√©letb√Ķl √∂r√∂kre! Hisz K√∂z√∂ns√©ges k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk vagytok!
id. Kiss László
#4 | tillat - 2014. oktůber 29. 18:59:01
Egy√©bk√©nt megt√∂rt√©nt a feljelent√©s √©s visszaj√∂tt,hogy mag√°nszem√©ly nem tehet feljelent√©st ebben az √ľgyben (diktat√ļra) igazuk van ... k√∂teless√©g√ľnk , a Spanyolokn√°l √∂tven valah√°ny szem√©ly tart√≥ztattak le miniszterekkel t√Ľzdelve mert az ottani alkotm√°ny b√≠r√≥ss√°g nem a segge v√©ge a korm√°nynak .
#5 | kontroll88 - 2014. oktůber 29. 19:03:37
Bizony, ak√°rhogy is cs√Ľrik-csavarj√°k Magyar Kir√°lys√°g 1526 augusztusa √≥ta megsz√°llt orsz√°g, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©pek, nemzetek katonai diktat√ļr√°ja alatt vagyunk mind a mai napig.
Ha a jogfolytonoss√°got n√©zz√ľk, vissza kellene "ny√ļlni" eg√©szen 1301-ig, mikor is meghalt III. Andr√°s, utols√≥ Turul-h√°zi kir√°lyunk.
Utána már csak a hanyatlás volt, Mátyás király halálával pedig végleg befellegzett.
√Ėnt√∂gethetik a szart cseberb√Ķl vederbe az ilyen-olyan k√∂zt√°rsas√°gokkal, elmehetnek mind a sunyi p*cs√°ba.
#6 | spartakusz - 2014. oktůber 30. 04:37:30
SZEVASZTOK!
Olvass√°tok el ezt is - mert van benne igazs√°g is sok a sokk:
http://kanadaihir...

spari...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.