Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Csupa jó hírek!


A kitiltást nem, a korrupciót tagadja a NAV
Az ad√≥hat√≥s√°g „nem k√≠v√°n politikai csat√°roz√°sok r√©szese lenni” – √≠rt√°k k√∂zlem√©ny√ľkben.


„Egy jog√°llamban elfogadhatatlan, hogy egyesek t√©nyk√©nt kezelnek minden alapot n√©lk√ľl√∂z√Ķ kijelent√©seket vagy sugalmaz√°sokat, √©s ezt arra haszn√°lj√°k fel, hogy a NAV-ot ellehetetlen√≠ts√©k √©s az ad√≥mor√°lt rombolj√°k” – √≠rta a Nemzeti Ad√≥- √©s V√°mhivatal k√∂zlem√©ny√©ben.
Link

Korm√°nysz√≥viv√Ķ: Br√ľsszel miatt kell a netad√≥


√öjabb magyar√°zatot kaptunk a hatalmas tiltakoz√°st kiv√°lt√≥ √ļj k√∂zteherre, ez√ļttal Kov√°cs Zolt√°nt√≥l, aki a n√©met orsz√°gos k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥ h√≠rad√≥j√°nak nyilatkozott.
Link

Hasznos tippek k√ľlf√∂ldi munk√°hoz


Ne induljunk k√ľlf√∂ldre felk√©sz√ľletlen√ľl! √ćme 5 hasznos tipp!

A fiatalok k√ľlf√∂ldre v√°ndorl√°sa az egyik legjellemz√Ķbb jelenkori t√°rsadalmi trend. Sz√°mos oka lehet annak, ha valaki arra az elhat√°roz√°sra jut, hogy k√ľlf√∂ld√∂n szeretne letelepedni: egyesek √ļgy v√©lik, anyagilag jobban j√°rnak, ha k√ľlf√∂ldi munk√°t v√°llalnak, m√°sok a karrierj√ľkkel kapcsolatban l√°tnak kihagyhatatlan lehet√Ķs√©gek
Link


Hálapénz: nagyon sötét a kép

A lakoss√°g t√∂bb mint 70 sz√°zal√©ka szerint a h√°lap√©nzre az√©rt van sz√ľks√©g, mert n√©lk√ľle rosszabb ell√°t√°st kapnak, a magyarok k√©tharmada fizet√Ķsnek tartja az eg√©szs√©g√ľgyet, azzal, hogy ha leg√°lisan megv√°s√°rolhat√≥ak lenn√©nek az eg√©szs√©g√ľgyi szolg√°ltat√°sok, sz√≥ba sem ker√ľlne a h√°lap√©nz – der√ľl ki a GKI Gazdas√°gkutat√≥ √°ltal k√©sz√≠tett felm√©r√©sb√Ķl.
Link


Kuf√°rok, kifel√©! – harcok kezd√Ķdtek a Doh√°ny utcai zsinag√≥g√°n√°l

√Čvente sz√°zmilli√≥s nagys√°grend√Ľ √∂sszeget sikkasztottak el a Doh√°ny utcai zsinag√≥ga bel√©p√Ķd√≠jaib√≥l – dokument√°lja egy bels√Ķ k√∂rlev√©lben a ny√°ron a budapesti hitk√∂zs√©g √ľgyvezet√Ķj√©v√© v√°lasztott Schwezoff D√°vid. R√©szletek a cs√ľt√∂rt√∂ki Heti V√°laszban.
Link

√ēszi sz√ľnet: Orb√°n Viktor Sv√°jcba utazott a csal√°dj√°val

Orb√°n Viktor az √Ķszi sz√ľnetben n√©h√°ny napot Sv√°jcban t√∂lt√∂tt a csal√°dj√°val - er√Ķs√≠tette meg t√∂bb h√≠rport√°l √©rtes√ľl√©seit Havasi Bertalan, a Minisztereln√∂ki Sajt√≥iroda vezet√Ķje az MTI √©rdekl√Ķd√©s√©re szerd√°n.
Link

Megint odacsapn√°nak az oroszok


Orosz lap√©rtes√ľl√©s szerint a Rosznyefty olajv√°llalat int√©zked√©sek eg√©sz sor√°t javasolta Vlagyimir Putyin eln√∂knek a v√°ls√°g √©s a nyugati szankci√≥k √°ltal s√ļjtott hazai gazdas√°g t√°mogat√°s√°ra, kezdve a k√ľlf√∂ldr√Ķl sz√°rmaz√≥ nukle√°ris hullad√©kok importj√°nak le√°ll√≠t√°s√°t√≥l a k√ľlf√∂ldi c√©gek ipari berendez√©sei kivitel√©nek megtilt√°s√°n kereszt√ľl a D√©li √Āramlat g√°zvezet√©k projektj√©nek befagyaszt√°s√°ig.
Link

Az EU is r√°sz√°ll az Orb√°n-rendszerre

A Heti V√°lasz √∂sszerakta, hogy az EU is sokallja Orb√°n orosz k√∂zeled√©s√©t, a Nemzeti Egy√ľttm√Ľk√∂d√©s Rendszer√©t, ez√©rt novembert√Ķl bedurvulnak.


A Heti Válasz beharangozója szerint az USA után az EU is megelégelte, hogy Orbán Viktor rendszere folyamatosan elárulja szövetségeseit és az európai értékeket. Ezért eddig még nem látott szankciókat is készek bevetni Magyarország ellen.
Link


Oroszország tönkretétele a nyugati média célja?

Az oroszok t√∂bb mint 80 sz√°zal√©ka szerint Vlagyimir Putyin eln√∂k politik√°j√°nak b√≠r√°lat√°val a k√ľlf√∂ldi m√©di√°nak az a c√©lja, hogy „t√∂nkretegye Oroszorsz√°got” – ez der√ľlt ki az orosz VCIOM k√∂zv√©lem√©ny-kutat√≥ friss felm√©r√©s√©b√Ķl.
Link

T√∂bb lett a norv√©g munkan√©lk√ľli

Norv√©gi√°ban emelkedett a munkan√©lk√ľlis√©g √©s cs√∂kkent a fogyaszt√°s szeptemberben, ami nyom√°s al√° helyezi a jegybankot, hogy laz√≠tsa p√©nz√ľgyi politik√°j√°t a cs√∂kken√Ķ olaj√°rak √©s a gyenge eur√≥pai n√∂veked√©s √°ltal is s√ļjtott norv√©g gazdas√°g t√°mogat√°sa √©rdek√©ben.
Link

A Rosznyefty a D√©li √Āramlat befagyaszt√°s√°t javasolhatta


Orosz lap√©rtes√ľl√©s szerint a Rosznyefty olajv√°llalat int√©zked√©sek eg√©sz sor√°t javasolta Vlagyimir Putyin eln√∂knek a v√°ls√°g √©s a nyugati szankci√≥k √°ltal s√ļjtott hazai gazdas√°g t√°mogat√°s√°ra, kezdve a k√ľlf√∂ldr√Ķl sz√°rmaz√≥ nukle√°ris hullad√©kok importj√°nak le√°ll√≠t√°s√°t√≥l a k√ľlf√∂ldi c√©gek ipari berendez√©sei kivitel√©nek megtilt√°s√°n kereszt√ľl a D√©li √Āramlat g√°zvezet√©k projektj√©nek befagyaszt√°s√°ig. A Kreml tagadta, hogy Igor Szecsin, a legnagyobb orosz olajv√°llalat vezet√Ķje ellenszankci√≥kr√≥l sz√≥l√≥ javaslatot terjesztett az √°llamf√Ķ el√©.
Link

Az olasz maffia zsarolta az √°llamot

Zajlik Olaszországban a maffiaper, amelyben most a köztársasági elnököt hallgatták meg.

Giorgio Napolitano meger√Ķs√≠tette, hogy a szic√≠liai Cosa Nostra b√Ľnszervezete 1993-ban bombamer√©nyletekkel zsarolta az olasz √°llamot - sz√°moltak be a maffiaellenes √ľgy√©szek a szerdai sajt√≥ban az olasz √°llamf√Ķ tan√ļk√©nt val√≥ meghallgat√°s√°r√≥l.
Link


Aut√≥mutyi: √ļjabb √°llami c√©gvezet√Ķ bukott meg

Egy √ļjabb √°llami c√©g vezet√Ķj√©nek kell t√°voznia az√©rt, mert vissza√©lt a poz√≠ci√≥j√°val. Pavol Pavlis gazdas√°gi miniszter tegnap azonnali hat√°llyal lev√°ltotta posztj√°r√≥l Ladislav Ko¬Ļeck√Ĺt, a gazdas√°gi t√°rca tulajdon√°ban l√©v√Ķ MH Development Kft. √ľgyvezet√Ķj√©t, mert az a saj√°t tulajdon√°ban l√©v√Ķ c√©gt√Ķl b√©relt aut√≥t az √°llami v√°llalatnak, √≠rja az √öj sz√≥.
Link

Nem is cseh a cseh ipar

A csehországi iparnak csak mintegy 40-50 százaléka van cseh tulajdonban - állítja a cseh statisztikai hivatal (CSÚ) a Statistika&My szakfolyóiratban megjelent kimutatásában.

A cseh iparban kulcsszerepe van N√©metorsz√°gnak √©s az Egyes√ľlt √Āllamoknak, m√≠g Oroszorsz√°gnak margin√°lis.
Link


Meg√©rkeztek a Peshmerga er√Ķi T√∂r√∂korsz√°gba

Szerd√°n hajnalban meg√©rkeztek az els√Ķ iraki kurd fegyveres alakulatok T√∂r√∂korsz√°gba, hogy onnan l√©pjenek be Koban√©ba. A Peshmerga er√Ķi k√∂zvetlen√ľl nem fognak a fronton harcolni, ugyanakkor komoly neh√©zfegyverzettel megt√∂lt√∂tt j√°rm√Ľvekr√Ķl √©rkeztek jelent√©sek, amelyekkel a sz√≠riai kurdok hat√©konyabban vehetik fel a harcot az Iszl√°m √Āllam ellen.
Link

Soha nem voltak még ilyen jók a magyar-török kapcsolatok
A Magyarorsz√°g √©s T√∂r√∂korsz√°g k√∂z√∂tti kapcsolatok nagyon szorosak, t√∂rt√©net√ľk sor√°n most vannak a legjobb szakaszban - nyilatkozta Sakir Fakili budapesti t√∂r√∂k nagyk√∂vet a k√∂zm√©dia szerdai t√∂r√∂k napja alkalm√°b√≥l az MTI-nek
Link

A n√©met k√ľl√ľgyi √°llamminiszterrel egyeztetett a magyar k√ľl√ľgyi t√°rca
A magyar-n√©met k√©toldal√ļ kapcsolatok aktu√°lis k√©rd√©seir√Ķl, az Eur√≥pai Uni√≥ napirendj√©n szerepl√Ķ legfontosabb t√©m√°kr√≥l √©s aktu√°lis k√ľlpolitikai k√©rd√©sekr√Ķl egyeztetett kedden Szab√≥ L√°szl√≥, a K√ľlgazdas√°gi √©s K√ľl√ľgyminiszt√©rium (KKM) parlamenti √°llamtitk√°ra √©s Michael Roth n√©met k√ľl√ľgyi √°llamminiszter - k√∂z√∂lte a k√ľl√ľgyi t√°rca az MTI-vel.
Link

Orosz tengeralattjáró: nem is volt vészjelzés?

Nem volt semmif√©le v√©szjelz√©s orosz tengeralattj√°r√≥r√≥l - legal√°bbis √≠gy √©rtes√ľlt sv√©d titkosszolg√°lati forr√°sb√≥l a Dagens Nyheter napilap n√©h√°ny nappal azt k√∂vet√Ķen, hogy lef√ļjt√°k a hidegh√°bor√ļt √©s a Hajsza a V√∂r√∂s Okt√≥ber ut√°n c√≠m√Ľ filmet id√©z√Ķ hajt√≥vad√°szatot, ami 2,8 milli√≥ doll√°rj√°ba ker√ľlt a sv√©d hadseregnek.
Link

A magyarokat ma a félelem kormányozza
Lengyel professzor elemz√©se a magyar helyzetr√Ķl

Az Onet.pl a vas√°rnapi magyar internetad√≥ elleni t√ľntet√©s el√Ķtt terjedelmes interj√ļt k√∂z√∂lt Bogdan G√≥ralczyk professzorral, a vars√≥i K√∂z√©p-eur√≥pai Egyetem tan√°r√°val, aki 1991–1998 k√∂z√∂tt diplomatak√©nt Magyarorsz√°gon dolgozott, √©s t√∂bb orsz√°gban volt nagyk√∂vet is. A professzor anyanyelvi szinten besz√©l magyarul, haz√°nk egyik legnevesebb lengyel szak√©rt√Ķje √©s elemz√Ķje, t√∂bb k√∂nyve is megjelent m√°r a magyar rendszerv√°ltoz√°s ut√°ni helyzetr√Ķl. A h√≠rport√°l √ļjs√°g√≠r√≥ja, Jacek G¬Īdek k√©rd√©seire v√°laszolt.
- See more at: Link


Bek√∂sz√∂nt a felel√Ķs eln√∂k√∂k kora


Megt√∂rik a francia eln√∂k√∂k megd√∂nthetetlens√©ge, ha az Alkotm√°nytan√°cs is elfogadja az amerikai t√≠pus√ļ eln√∂ki bizalmatlans√°g int√©zm√©ny√©nek bevezet√©s√©t.
Link


T√°mad√°sokt√≥l tart az Egyes√ľlt √Āllamok?

Fokozott biztons√°gi √≥vint√©zked√©seket rendelt el a sz√∂vets√©gi korm√°nyzati √©p√ľletek v√©delm√©ben Jeh Johnson amerikai belbiztons√°gi miniszter. Az int√©zked√©s 9500 sz√∂vets√©gi korm√°nyzati √©p√ľletre √©rv√©nyes, ezeket naponta 1,4 milli√≥ l√°togat√≥ keresi fel.
Link

Hal√°losan megfenyegett√©k az osztr√°k bel√ľgyminisztert

Johanna Mikl-Leitner két levelet kapott.

A levelek tartalma szerint Ausztria menek√ľlt√ľgyi politik√°ja t√ļl liber√°lis, ami√©rt a bel√ľgyminisztert terheli a felel√Ķss√©g. A lev√©l√≠r√≥ az Osztr√°k Szoci√°ldemokrata P√°rt (SP√Ė), az Osztr√°k N√©pp√°rt (√ĖVO) √©s a Z√∂ldek (Gr√ľnen) tov√°bbi √∂tven politikus√°nak "kiv√©gz√©s√©vel" is fenyeget√Ķzik, amennyiben Ausztria m√©g t√∂bb menek√ľltet fogad be.
Link

Kibernetikai kémkedéssel vádolja az orosz kormányt egy amerikai cég, Magyarország is érintett lehet

Kibernetikai kémkedéssel vádolta meg az orosz kormányt a kedden nyilvánosságra hozott jelentésében a FireEye amerikai komputerbiztonsági cég, amely szerint a többi között a magyar kormány számítógépes rendszerébe is betörtek orosz hackerek.
Link


Hazugs√°g volt a csehszlov√°k demokr√°cia?

Nem mond igazat, aki azt √°ll√≠tja, hogy az 1945 √©s 1948 k√∂zti Csehszlov√°ki√°ban demokr√°cia volt, ugyanis ebben az id√Ķszakban az orsz√°g hadsereg√©nek regul√°ris alakulatai t√∂meggyilkoss√°gokat vittek v√©ghez az ott √©l√Ķ n√©metek √©s magyarok sor√°ban - jelentette ki Cs√°ky P√°l eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ, k√∂z√≠r√≥ kedden Pozsonyban. Minderr√Ķl az √öj Sz√≥ sz√°molt be.
Link

Kezdhet aggódni a Fidesz-kormány

V√©gigny√°laztuk a nemzetk√∂zi sajt√≥t, hogy megn√©zz√ľk, mennyire ment h√≠re a vil√°gban a keddi netad√≥ elleni t√ľntet√©snek. A Russia Today t√∂bb mint 100 ezer demonstr√°l√≥r√≥l √≠r, a BBC szerint a Fidesz-korm√°nynak ideje lenne agg√≥dnia.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kukackac - 2014. oktůber 29. 19:21:33
#2 | Klotild - 2014. oktůber 30. 07:42:32
Transzhumanizmus!? Az ember tov√°bbfejleszt√©s√©nek szinon√≠m√°ja. Legal√°bb olyan sz√∂rny√Ľ ideol√≥gia, vagy mozgalom - nevezd aminek akarod -, mint a kommunizmus.
Hogy mi√©rt? Mert a term√©szet t√∂rv√©nyeibe beavatkozni nem csup√°n vakmer√Ķs√©g, hanem egyenesen √∂ngyilkoss√°g. Az is elpusztul, aki kitervelte net√°n megval√≥s√≠tan√°.
Persze a halhatatlanság nagyon csábító, csak nem adatik meg senkinek.
Rossz hírem van! Még annak sem, aki nagyon szeretné a Föld lakosságát 500 millióra lecsökkenteni.
#3 | Bulcsu - 2014. oktůber 30. 15:34:54
T√∂lt√Ķdik a donbasszi h√ļsdar√°l√≥

http://balrad.wor...husdaralo/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.