Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Figyelmeztet√©s Pr√°g√°b√≥l: mi is cseh√ľl j√°rhatunk


√Čkek sora a zusa mocskos zsid√≥ az √∂jr√≥pai rohadt zsid√≥ √©s a t√∂bbi f√©reg k√∂z√©. Hamarosan mindenkinek extra vonzalma l√©szen a macira √©s K√≠n√°ra. Korrupci√≥s botr√°nyra hivatkozva, gyakorlatilag puccsal buktatt√°k meg a cseh korm√°nyt, m√©ghozz√° amerikai megrendel√©sre, mert Pr√°ga megpr√≥b√°lta megakad√°lyozni Washington befoly√°sszerz√©s√©t az orsz√°gban, t√∂bbek k√∂z√∂tt azzal, hogy nem engedte verseny n√©lk√ľl nyerni a sil√°ny amerikai p√°ly√°zatot egy atomer√Ķm√Ľ-b√Ķv√≠t√©si tenderen – eml√©kezett vissza a tavalyi t√∂rt√©n√©sekre Petr Necas akkori korm√°nyf√Ķ sz√≥viv√Ķje lapunknak adott interj√ļj√°ban. Petr H√°jek r√°mutatott: nyilv√°nval√≥ a p√°rhuzam az akkor cseh, √©s magyar t√∂rt√©n√©sek k√∂z√∂tt, hiszen Budapesten is van amerikai nagyk√∂vets√©g, az utcai tiltakoz√°sok √©l√©n egy amerikai diplomata √°ll. Az egykori cseh bennfentes ugyanakkor azt is hangs√ļlyozta, hogy ha Magyarorsz√°g sikeresen szembesz√°ll Washingtonnal, azzal elhozhatja a rem√©nyt eg√©sz K√∂z√©p-Eur√≥p√°nak is.

A hivatalos m√©dia √ļgy mutatta be korm√°nyunk buk√°s√°t, mint a minisztereln√∂k √©s a hivatal√°t vezet√Ķ asszony, Jana Nagyov√° viszony√°nak k√∂vetkezm√©ny√©t – id√©zte fel az esem√©nyeket Petr H√°jek, aki felvet√©s√ľnkre, hogy Magyarorsz√°gon az emberek keveset tudnak Necas t√°voz√°s√°r√≥l, √ļgy reag√°lt: a cseh k√∂zv√©lem√©ny is alig √©rtes√ľlt arr√≥l, mi is t√∂rt√©nt val√≥j√°ban. – Az eml√≠tett asszony √°ll√≠t√≥lag katonai titkosszolg√°latunkkal figyeltette meg a korm√°nyf√Ķ akkori feles√©g√©t. Azt akart√°k vel√ľnk elhitetni, hogy rend√Ķr√∂k sz√°zai ez√©rt t√∂rtek be a korm√°ny √©s a v√©delmi miniszt√©rium hivatalaiba, ez√©rt tart√≥ztattak le kor√°bbi k√©pvisel√Ķket, s tett√©k r√° a kez√ľket bankokn√°l elhelyezett priv√°t sz√©fekre – id√©zte fel a volt sz√≥viv√Ķ. √Ām a vizsg√°latok – H√°jek szerint aligha meglep√Ķen – m√°ig nem hoztak eredm√©nyt. – A v√°dak √ļgy olvadnak el a rend√Ķrs√©g kez√©ben, mint az √°prilisi h√≥, √°m a f√Ķ c√©lt siker√ľlt el√©rni, √ļj korm√°nyunk van – emelte ki. R√°mutatott: az √°ltala vezetett Ellen√°ram (ProtiProud) internetes magazinban el√Ķre jelezt√©k az esem√©nyeket, s a cseh m√©di√°ban egyed√ľlik√©nt t√°j√©koztattak a puccs val√≥di okair√≥l. Bevezet√©sk√©nt utalt egy latin-amerikai eln√∂k szavaira, miszerint a f√∂ld√∂n csak az Egyes√ľlt √Āllamokban nincs puccsvesz√©ly, mivel ott nincs amerikai nagyk√∂vets√©g.
Cseh protektor√°tus

Ezt k√∂vet√Ķen belev√°gott egy hajmereszt√Ķ t√∂rt√©netbe: a pr√°gai legf√Ķbb √ľgy√©sz az amerikai k√∂vets√©gen tett szert m√°sodlagos – vagy els√Ķdleges – √°ll√°sra, csak√ļgy, mint legf√Ķbb sz√∂vets√©gese, a k√ľl√∂nleges rend√Ķrs√©g korrupci√≥ellenes k√ľl√∂n√≠tm√©ny√©nek f√Ķn√∂ke. Az amerikai k√∂vets√©gen k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, √©s d√∂nt√∂ttek a puccsr√≥l. A legf√Ķbb ok, hogy v√©gs√Ķ f√°zis√°ba jutott a temel√≠ni nukle√°ris er√Ķm√Ľ k√©t blokkal t√∂rt√©n√Ķ b√Ķv√≠t√©s√©nek √ľgye. Az el√Ķz√Ķ √©v √Ķsz√©n a Necas-korm√°ny d√∂nteni k√©sz√ľlt arr√≥l, ki nyerje a tendert: a versenyben r√©szt vev√Ķ cseh–orosz konzorcium, vagy egy amerikai c√©g. – Ez l√°tsz√≥lagos verseny volt, az amerikaiak aj√°nlata ugyanis haszn√°lhatatlan volt. √Ām senki sem k√©telkedett, hogy √Ķk fognak nyerni, politikai okokb√≥l. Nemcsak doll√°rmilli√≥s n√°szaj√°nd√©kr√≥l volt sz√≥, de egy olyan √ľgyr√Ķl, amely biztos√≠totta volna az amerikai jelenl√©tet cseh f√∂ld√∂n – jegyezte meg.

Az Egyes√ľlt √Āllamok ugyanis nyilv√°nval√≥v√° tette, biztos√≠tja sz√°mukra a „testv√©ri katonai seg√©lyt”, ha lesz befektet√©s. Vagyis, ami nem t√∂rt√©nt meg √©vekkel azel√Ķtt, amikor az amerikaiak egy Oroszorsz√°got c√©lz√≥ radar√°llom√°st akartak √©p√≠teni Csehorsz√°gban, bep√≥tolhatt√°k volna Temel√≠nnel. – Amikor bez√°rult az egyik ajt√≥, kiny√≠lt egy m√°sik, vagy ahogy cseh√ľl mondjuk, dobd ki √Ķket az ablakon, bej√∂nnek az ajt√≥n. Bej√∂ttek, de nem nyitott√°k ki – mondta H√°jek. Besz√°mol√≥ja szerint Necas r√°j√∂tt, az amerikai aj√°nlat annyira rossz, hogy az m√°r szinte vesz√©lyes. Csak azt felejtette el, hogy √Ķ nem egy szuver√©n orsz√°g korm√°nyf√Ķje, hanem csak egy protektor√°tus korm√°nyz√≥ja, amit Br√ľsszel √©s Washington ir√°ny√≠t. Moszkvai l√°togat√°s√°n t√°j√©koztatta Dmitrij Medvegyev minisztereln√∂k√∂t √©s Vlagyimir Putyin eln√∂k√∂t, hogy tisztess√©ges verseny lesz Temel√≠n k√©rd√©s√©ben. Ezeknek a szavaknak a kimond√°s√°val nemcsak korm√°nya, hanem saj√°t politikai karrierje sors√°t is megpecs√©telte – v√©lte a volt sz√≥viv√Ķ.
Másféle lojalitás

– Az √°ltalunk megszerzett inform√°ci√≥k szerint ugyanaznap az amerikai titkosszolg√°lat oroszorsz√°gi r√©szlege tudom√°st szerzett a sorsd√∂nt√Ķ besz√©lget√©sr√Ķl – folytatta H√°jek. N√©h√°ny nappal azut√°n, hogy Necas hazat√©rt Moszkv√°b√≥l, kezdet√©t vette a „Pr√°ga hadm√Ľvelet”. A c√©l egy√©rtelm√Ľ volt: meg kellett akad√°lyozni, hogy a korm√°ny d√∂nthessen Temel√≠nr√Ķl, ahogy sz√°nd√©kozott, n√©h√°ny h√©ten bel√ľl. A rendelkez√©sre √°ll√≥ r√∂vid id√Ķ miatt nagyon kellett sietni az akci√≥val. – B√°r mint k√©s√Ķbb megtudtuk, a korm√°nyf√Ķ hivatal√°t m√°r j√≥ ideje lehallgatt√°k, an√©lk√ľl hogy arr√≥l neki ak√°r a legcsek√©lyebb fogalma lett volna. A mi titkosszolg√°latunk, amely form√°lisan a minisztereln√∂k al√° tartozik, semmit nem mondott neki err√Ķl, lojalit√°suk l√°that√≥an m√°shova k√∂t√∂tte √Ķket. Az √ľgylet sikeresnek bizonyult, a korm√°ny megbukott, a tendert t√∂r√∂lt√©k. Nincs k√©ts√©g afel√Ķl, hogy ki nyeri meg, ha egyszer √ļjra elind√≠tj√°k. Kiv√©ve, ha az akkori minisztereln√∂k is k√©sz lesz a politikai √∂ngyilkoss√°gra – tette hozz√°.
Magyarország lehet a reménysugár

Ami a tanuls√°gokat illeti, azok H√°jek szerint nyilv√°nval√≥k Magyarorsz√°g sz√°m√°ra is, ahol megl√°t√°sa szerint hasonl√≥ a helyzet. Nemcsak az√©rt, mert a korm√°ny d√∂nt√∂tt arr√≥l, hogy a nukle√°ris er√Ķm√Ľvet az oroszokkal egy√ľttm√Ľk√∂dve b√Ķv√≠tik, hanem az√©rt is, mert magabiztos f√ľggetlens√©gr√Ķl tett tan√ļbizonys√°got. √ögy t√Ľnik, azt gondolj√°k, Magyarorsz√°g nem Br√ľsszel protektor√°tusa. – De ha nem is az, Budapesten is van amerikai nagyk√∂vets√©g, az utcai tiltakoz√°sok √©l√©n egy amerikai diplomata √°ll – figyelmeztet a cseh bennfentes, kifejezve rem√©ny√©t, hogy ha sikerrel szembe lehetne sz√°llni a nyom√°sgyakorl√°ssal, az rem√©nysug√°r lenne m√°s orsz√°goknak is, legal√°bbis a k√∂z√©p-eur√≥pai t√©rs√©gben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. oktůber 31. 20:19:50
Basescu: a francia titkosszolgálat is beavatkozott az elnökválasztási kampányba

A rom√°niai √°llamf√Ķv√°laszt√°sba val√≥ beavatkoz√°ssal v√°dolta meg a rom√°n √©s a francia titkosszolg√°latokat Traian Basescu rom√°n eln√∂k.

Rom√°nia els√Ķ embere azt k√∂vet√Ķen nyilatkozott err√Ķl, hogy f√©nyk√©pek jelentek meg az interneten az √°ltala t√°mogatott Elena Udrea √°llameln√∂k-jel√∂ltr√Ķl, amint febru√°rban P√°rizsban szabadidej√©t t√∂lt√∂tte egy rom√°n vezet√Ķ √ľgy√©szn√Ķvel, aki Udrea √°ll√≠t√°sa szerint a bar√°tn√Ķje.
http://nol.hu/kul...ok-1495809
#2 | postaimre - 2014. oktůber 31. 21:13:29
#3 | Bulcsu - 2014. oktůber 31. 22:01:22
Orosz cikk az internet adóról....
A cikk le√≠rja, hogy a facebook-on szervez√Ķd√∂tt oldalhoz csatlakozott 200.000 ember m√©gis a budapesti 1.7 milli√≥ lakosb√≥l mind√∂ssze t√≠zezer ember t√ľntetett a netad√≥ ellen.
A cikk megjegyzi, hogy a magyarokn√°l √°tlag 200 MB havonta mik√∂zben ez a sz√°m p√©d√°ul √Čsztorsz√°gban 1GB....Sv√©dorsz√°gban pl. 1.5GB. Teh√°t ha a netad√≥ bevezet√©sre ker√ľlt volna akkor is 150 forintra j√∂tt volna ki √°tlagban.
A cikk le√≠rja, hogy a t√ľntet√©s a Fidesz sz√©kh√°z ostrom√°val √©s az EU-s z√°szl√≥ kifesz√≠t√©s√©vel folytat√≥dott. A dolgokat √∂sszef√ľgg√©sbe hozz√°k a 2013-as Kijevi esem√©nyekkel ahol hasonl√≥an indultak az esem√©nyek. Ebbe bekapcsol√≥dott az EU is.
A cikk m√©g a D√©li √°ramlat meghi√ļsul√°s√°t is felhozza az EU r√©sz√©r√Ķl √©s azt, hogy az USA √©s az EU mindent elk√∂vet annak √©rdek√©ben , hogy az oroszoknak ne lehessen befoly√°sa Magyarorsz√°gon.
√ögy l√°tszik ez csak Amerika kiv√°lts√°ga....b√°r t√Ķl√ľk Magyarorsz√°g semmi j√≥ra nem sz√°m√≠that.
http://varjag-200...33604.htmlVona szerint az amerikai titkosszolgálat szervezte a netadó elleni tiltakozás
http://propeller....-szervezte


Magyarország demarssal fenyegeti az Európai Uniót

K√∂v√©r L√°szl√≥ h√°zeln√∂k kifejez√©sre juttatta, hogy ha Br√ľsszel fogja dikt√°lni Magyarorsz√°gnak a magatart√°si szab√°lyokat, akkor fontol√≥ra kell venni az EU-b√≥l val√≥ kih√°tr√°l√°st. Nagy-Britannia √©s Magyarorsz√°g gyakorlatilag egyidej√Ľleg kil√©p√©ssel fenyegette meg az Eur√≥pai Uni√≥t. Tal√°n bizonyos tendencia van kialakul√≥ban?
http://hungarian....niot-4733/
#4 | talpi - 2014. november 01. 05:11:59
Zorrb√°n csak melengesse kebl√©n, l√°tsz√≥lag "h√Ľ vazullus√°t" L√°z-√°r jank√≥t. Ez a nyomoronc nem egy embert tett m√°r hidegre megteszi a kis h√ľlye Vity√°val is. V√°s√°rhely polg√°rmestere is gyorsan t√°vozott a p√©nze k√∂dd√© v√°lt, vagyis a csal√°d sz√°m√°ra. Manaps√°g a v√°ros lak√≥i "√°ldj√°k" janit, gondolom az anyja folyamatosan csuklik a sok √°ld√°st k√∂vet√Ķen. L√°z√°r g√°tl√°stalanul lenyomja Vitya-Vi-Szarjonovicsot. Hittestv√©rei seg√≠tik.
#5 | Balu - 2014. november 01. 08:41:00
Anno dacum√°l √©n ezt a temel√≠ni atomer√Ķm√Ľ √ľgyet eml√≠tettem is asszem - de a cikk sz√©pen √∂sszefoglalt olyan h√°tt√©ranyagokat is, amik nekem nem √°lltak √∂ssze. K√∂sz.

Bulcsu,
"Nagy-Britannia √©s Magyarorsz√°g gyakorlatilag egyidej√Ľleg kil√©p√©ssel fenyegette meg az Eur√≥pai Uni√≥t. Tal√°n bizonyos tendencia van kialakul√≥ban?"

Nagy-Britannia √©s Magyarorsz√°g - ezek a City of London √©s New Israel fed√Ķnevei. Az EU mindenkinek k√°ros, akkor mi√©rt pont ez a k√©t orsz√°g a z√°szl√≥shaj√≥?
#6 | Bulcsu - 2014. november 02. 23:08:50
Balu,

az, hogy a cikkben az Eu-b√≥l val√≥ kil√©p√©st vonalat hangs√ļlyozz√°k, nem felt√©tlen azonos a dolog van/lehet a h√°tt√©rben a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tt. Az angolok - megl√°t√°som szerint - az√©rt pr√≥b√°lnak kil√©pni, mert pr√≥b√°lj√°k elhagyni a "s√ľllyed√Ķ haj√≥t" a fed√©lzeten, mint a patk√°nyok szokt√°k √©s menteni ami m√©g menthet√Ķ. Magyarorsz√°g, meg az Eu boml√°s√°t mutatja oly m√≥don, hogy a "t√∂r√©s", vagy "l√©k" ugyan azon a haj√≥ alj√°n. Az biztos mind a kett√Ķ k√©nyszerp√°ly√°n van √©s val√≥sz√≠n√Ľleg ez√©rt eml√≠tik egy kalap alatt √Ķket. Nekem ez a megl√°t√°som, de a t√©ved√©s jog√°t fenntartom!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.