Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fontos!!!


Kedves Imre, én szeretnék arra hagyatkozni, amit ... bácsi is mondott, hogy az ellenség lepadlóztatásához elõször a szövetségeseket kell. Ha így lenne, az marha jó lenne :))))))

Õ biztos abban, hogy az amerikai katonai hírszerzés ég és föld a CIA-tól. Kedvenc vicce is, hogy mi a különbség a CIA és a Mossad között?
-Az egyikben csak zsidók vannak.

Ha ezt egy idõs öregúr is csípõbõl tudja, akkor mindenki másnak nyilvánvaló bármely ország hadseregérõl beszélünk.

Talán az iráni hírszerzés nem akkora hülye, hogy engedjen Oroszországgal közös bankot, ha Oroszország azon az oldalon állna, ahol Izrael. Irán kõ keményen minden nemzet szintjén szidja izraelt.

SÕT

IRÁN és SZÍRIA el sem ismeri a létét Izraelnek! Cigányállamnak tartja. Számukra nem is létezik Izrael! (sok arab cikk olvasása után állítom ezt, hogy SOHA nem is létezett számukra, csak kamuként kezelik!!)

Az is jó cikk volt, amit múltkor küldtem, hogy az iraki katonai hírszerzés bebizonyítja, hogy a szaúdi uralkodók valójában zsidók (szabbatista zsidó leszármazottak az ISIS ultrakonzervativ vallás pedig talmudista), és az ISIS is zsidó propragandát követ a köbön :)

De még annyi, hogy a zsidókat nem csak a pénz jellemzi. ha zsidóra gondolunk nem csak a pénzt és hatalmat kell szem elõtt tartsuk, hanem a másik legfontosabb számukra beteges emberei, szexuális kapcsolatok. Na ezek se tarthatnak a végtelenségig, és mintha az ilyesmi ellen is indulna kampány.

Bocsánat- az elõzõ írás kapcsán- Irán nem izraelt szidja, hanem a zsidókat, akik minden nemzetet gengszter rezsimként kifosztanak a Földön. Emellett nem ismerik el izraelt, úgy kezelik azt, mintha nem is lenne.

Hozzszlsok


#1 | Kedvesi - 2014. november 01. 19:56:35
Sõt, Iránt Moszkvából irányítják. Meg Pekingbõl.
#2 | kukackac - 2014. november 01. 20:47:40

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.