Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

"Gellért-hegynyi" pénzt találtak egy korrupt kínai hivatalnoknál


A h√≠r√∂s k√≠nai titkosszolg√°lat meg addig Konf√ļciuszt olvasgatott? Hagyt√°k √©s most mutatj√°k, mennyi p√≠z√ľk van, oszt ennyi. Ez is egy pekingi kacsa Feh√©r S√°rk√°nyos l√©vel fel√∂ltve. Soha m√©g ekkora mennyis√©g√Ľ k√©szp√©nzt nem foglaltak le K√≠n√°ban.

Wei Penguyan a nagyhatalm√ļ √°llami fejleszt√©si √©s reform bizotts√°g √©gisze alatt az energiaszektorral foglalkozott. √ē √©s koll√©g√°i szabt√°k meg a fejleszt√©si ir√°nyokat, √©s egyben √Ķk adt√°k ki az enged√©lyeket a p√°ly√°z√≥ c√©geknek. Wei Penguyan ellen term√©szetesen ken√Ķp√©nz elfogad√°sa miatt ind√≠tottak vizsg√°latot. De a rutinjelleg√Ľ nyomoz√°s m√©g k√≠nai korrupci√≥s m√©rc√©vel is d√∂bbenetes eredm√©nnyel j√°rt. Wei Penguyan h√°z√°ban ugyanis 200 milli√≥ j√ľan, azaz 33 milli√≥ doll√°rnyi k√©szp√©nzt tal√°ltak. Szerencs√©re f√Ķleg doll√°r illetve eur√≥ √©s sv√°jci frank bankjegyekben. A vizsg√°latot ir√°ny√≠t√≥ √ľgy√©sz ugyanis elmondta a sajt√≥nak, hogy ha a legnagyobb k√≠nai c√≠mletekben, 100 j√ľanosokban tartotta volna Wei a „megtakar√≠t√°s√°t", akkor a bankjegyk√∂teg magass√°ga el√©rte volna a 200 m√©tert, a s√ļlya pedig a k√©t tonn√°t.

kurruptka

A nyomoz√≥knak 16 p√©nzsz√°ml√°l√≥ g√©p bevet√©s√©vel siker√ľlt megsz√°molni Wei Penguyan korrupci√≥s bev√©teleit. A lefoglalt k√©szp√©nz mennyis√©g abszol√ļt k√≠nai rekord. Az √°llami reformhivatal kor√°bbi eln√∂k√©t, teh√°t Wei el√Ķz√Ķ f√Ķn√∂k√©t is korrupci√≥ miatt v√°ltott√°k le √©s szeptemberben el is kezd√Ķd√∂tt a pere. A volt hivatalf√Ķn√∂k√∂t csak 36 milli√≥ j√ľan cs√ļsz√≥p√©nz elfogad√°s√°val v√°dolj√°k. Ez az √∂sszeg csak az egy hatoda annak hatalmas k√©szp√©nz mennyis√©gnek, amit a most lebukott Wei Penguyann√°l tal√°ltak.(Fot√≥:Getty Images)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. november 02. 11:52:17
http://kino-v-onl...nline.html

Els√Ķ hat perc. A mester "glob√°lisan" gondolkodik!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.