Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ez a megoldás Magyarország problémáira!


√Čs megent valaki felt√°lalta, feltal√°lta a kan√°lban a g√∂rb√ľletet. Kezd m√°r sz√°nalmass√° v√°lni.
Szia,
Nem ismerj√ľk egym√°st, ez√©rt a legels√Ķ dolog, amit tiszt√°znunk kell a k√∂vetkez√Ķ:
- Ezek√©rt a sorok√©rt egy fill√©rt sem kapok senkit√Ķl. Sem c√©gt√Ķl, sem p√°rtt√≥l, sem egyh√°zt√≥l, sem a Chemtrailt√Ķl, senkit√Ķl!

- Nem vagyok zsid√≥, sem cig√°ny, sem kommunista, √©s ha ezek k√∂z√ľl b√°rmelyiket gyakran emlegeted szitoksz√≥k√©nt, szerintem ne raboljuk egym√°s idej√©t.

- Nem egy j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ nyugati √°llamban √©lek, t√°vol a probl√©m√°kt√≥l, hanem Magyarorsz√°gon, Sz√©kesfeh√©rv√°ron.

- H√ļs-v√©r 26 √©ves, diplom√°s, szakm√°j√°n k√≠v√ľl elhelyezkedett informatikus vagyok, aki hetente elmegy haverokkal s√∂r√∂zni.

√Čs most mutatok egy k√©pet:

kamp√°ny√©rt√©kel√Ķ.jpg

Ezt itt k√©rem, nevezz√ľk probl√©m√°nak. Oldalakon kereszt√ľl lehetne sorolni, hogy mi√©rt (egyenl√Ķtlen verseny, ar√°nytalan felhatalmaz√°s..stb), de mi itt most megpr√≥b√°lunk valamit elind√≠tani, aminek lehet√Ķleg egy megold√°s lesz a v√©ge.

A megold√°shoz el√Ķsz√∂r is tudni kell, hogy mi√©rt nem megy el valaki szavazni, mi√©rt marad otthon a szavaz√≥kor√ļ lakoss√°g majdnem FELE! Ak√°rkit k√©rdeztem err√Ķl, javar√©szt a k√∂vetkez√Ķ v√°laszokat kaptam:

- Úgysem számít, nem változik semmi.

- Itt csak akkor fog t√∂rt√©nni valami, ha v√©r folyik az utc√°n (k√©s√Ķbb jobbik szavaz√≥ lett).

- Nincs kire szavazni.

- B√°rki nyer, mi vesz√≠t√ľnk.

- Stb.

Itt most el lehetne merengeni k√∂zhelyeken, de ink√°bb k√©pzelj√ľk magunkat a m√°sik helyzet√©be. Akinek van minim√°lis alkotm√°nyjogi ismerete, az tudja, hogy imm√°r kirakatd√≠szletekbe kapaszkodva hissz√ľk magunkat demokr√°ci√°nak, √©s ez sokakat elkeser√≠t. Hogy csak az egyik legszeml√©letesebb aktu√°lpolitikai p√©ld√°t eml√≠tsem, itt van az amerikai kitilt√°si botr√°ny, amiben j√≥ es√©llyel a NAV eln√∂ke is √©rintett.

Napi szinten hallunk korrupci√≥s √ľgyekr√Ķl (minden oldalr√≥l), de ez most m√°s! Itt egy olyan emberr√Ķl besz√©l√ľnk, aki annak a hivatalnak az eln√∂ke, ami k√∂zvetlen√ľl beszedi az ad√≥dat. Magyarra ford√≠tva: HA igazak az amerikai v√°dak, akkor Te, √©n, MI √©ves szinten 993.180 Ft ad√≥t fizet√ľnk be az √°tlagkeresetb√Ķl egy b√Ľn√∂z√Ķ √°ltal vezetett hivatalnak. Nem az MSZP, nem a DK, nem a Jobbik mondja politikai √©rdekb√Ķl, hogy b√Ľn√∂z√Ķ, hanem a L√°z√°r √©s Orb√°n √°ltal is fontos sz√∂vets√©geseknek nevezett USA. A v√°d al√≥l Vida Ildik√≥ k√∂nnyen tiszt√°zhatn√° mag√°t, ehelyett hirtelen szabads√°gra indult, √©s rohamtemp√≥ban elhagyta az orsz√°got:

De tudod mit? Legy√ľnk v√©gtelen√ľl j√≥fejek, √©s az √°rtatlans√°g v√©lelme nev√©ben, t√©telezz√ľk fel, hogy makul√°tlan. Akkor m√°r csak az internetad√≥r√≥l, a trafikokr√≥l, a 3000 mrd. Ft mag√°nnyugd√≠jr√≥l, a r√∂gh√∂z k√∂t√©sr√Ķl, f√∂ldp√°ly√°zatokr√≥l, 700 nm-es Sz√≠jj√°rt√≥ vill√°r√≥l, rekord-k√∂zeli √°llamad√≥ss√°gr√≥l, stadionokr√≥l, hajl√©ktalan√ľld√∂z√©sr√Ķl, az 1 milli√≥ munkahelyr√Ķl, a h√≥napos orvosi v√°r√≥list√°kr√≥l, 56-oz√°s ut√°ni orosz seggnyal√°sr√≥l, stb. k√©ne besz√©lj√ľnk, de ezeket mind-mind ismered. Ami t√∂rt√©nt ezekkel az √ľgyekkel kapcsolatban, az a rendszerv√°lt√°s ut√°ni legsiralmasabb r√©szv√©teli ar√°nyt eredm√©nyezte az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sokon. T√∂bb, mint 4.000.000 honfit√°rsunk nem √©lt a szavazati jog√°val, √©s ez √∂nmag√°ban is megd√∂bbent√Ķ ki√°br√°ndults√°got jelent. M√©g egyszer, mi√©rt?

- Úgysem számít, nem változik semmi.

- Itt csak akkor fog történni valami, ha vér folyik az utcán.

- Nincs kire szavazni.

- B√°rki nyer, mi vesz√≠t√ľnk.

- Stb.

DE IGENIS SZ√ĀM√ćT! Nem fog lepottyanni az √©gb√Ķl J√©zus, nem fog a f√∂ld√∂n manna teremni, √©s nem fognak magukt√≥l megsz√Ľnni a b√Ľncselekm√©nyek! Ha m√°r minden kommunik√°ci√≥s csatorn√°t megfert√Ķz√∂tt a p√°rtpolitika, √©s minden int√©zm√©nyben ott vannak a korrupt k√°derek, akkor √ļj hidakat kell √©p√≠teni, √©s √ļj √©p√ľleteket emelni, √©s ez nem 2 napos mel√≥! K√Ķkem√©ny, ver√≠t√©kes munka, √©s aki nem hajland√≥ dolgozni √©rte, a gy√ľm√∂lcseit sem √©rdemli meg!

Magunkon k√≠v√ľl SENKIRE nem sz√°m√≠thatunk! Minden csatorn√°n kereszt√ľl azt akarj√°k elhitetni vel√ľnk, hogy arra van ig√©ny, amit a jelenleg regn√°l√≥ hatalom m√Ľvel. Ez t√©ved√©s! N√©zz m√©g egyszer a 4 milli√≥ emberre, akinek ez nem felelt meg, n√©zd meg a v√°laszt√°si statisztik√°kat! A Fidesz 2014-ben kb. annyi szavazatot kapott, amivel 2006-ban, nemhogy 2/3-ot nem kapott, de VESZ√ćTETT (√©vsz√°mokra kattintva a bizony√≠t√©k). Hogy lehets√©ges ez? H√°t √ļgy, hogy √°tszabt√°k magukra a v√°laszt√°si t√∂rv√©nyt!

N√©gymilli√≥ ember az orsz√°gunk majdnem FELE! Ha ehhez hozz√°adjuk azokat, akik nem a FIDESZ-re szavaztak, az azt jelenti, hogy 8 milli√≥ embernek nem felel az meg, ami 2 milli√≥nak igen! Ezek ut√°n, a 20%-os t√°mogatotts√°gra nekem senki ne mondja, hogy a nemzet egys√©gesen t√°mogatja ezt az √©rt√©kpuszt√≠t√°st, mert a nemzet 80%-a sz√≠vb√Ķl elutas√≠tja!MEGOLD√ĀS

El√Ķre sz√≥lok, hogy helyetted senki nem fogja kimosni a szennyest! Az √©n szerepem is csak annyi, hogy megpr√≥b√°lok elind√≠tani valamit, ami √ļgy √©rzem, hogy 8 milli√≥ ember k√≠v√°ns√°ga. Nem lesz hib√°tlan, √©s biztos vagyok benne, hogy amint n√Ķni kezd, minden oldalr√≥l igyekeznek bemocskolni. De aki gy√°va, az nem √©rdemli meg a szabads√°got sem!

A 4 milli√≥ ember ap√°ti√°j√°nak m√°r tudod az ok√°t: Nincs kire szavazni… Azt is tudod, hogy egy fideszt lev√°lt√≥ p√°rt, nem a f√∂ldb√Ķl n√Ķ ki n√©h√°ny nap alatt! Ez k√Ķkem√©ny k√∂z√∂ss√©g√©p√≠t√Ķ munka, emberi jellemek folyamatos pr√≥b√°ja, fontos d√∂nt√©sek sorozata, √©s akkur√°tus v√©grehajt√°sa.

1.) Közösségépítés

Tetszik, nem tetszik, csak az a p√°rt korm√°nyozhat, aminek van megfelel√Ķ t√°rsadalmi t√°mogatotts√°ga. A fidesznek k√©ts√©gtelen√ľl van ilyen, √©s azt is el kell fogadni, hogy szavazatok megszerezhet√Ķek 10%-os rezsics√∂kkent√©ssel. Ez abb√≥l fakad, hogy egy jelenlegi p√°rt sem tudta √©rthet√Ķen elkommunik√°lni, hogy v√©gs√Ķ soron ennek a t√∂bbsz√∂r√∂s√©t fizetik vissza. Magyar√°zat h√≠j√°n, a szeg√©nys√©gben √©l√Ķknek az a p√°rezer forint is aj√°nd√©knak t√Ľnik. Itt √©rkezt√ľnk el m√°ris az els√Ķ fontos v√°lasz√ļthoz! Milyen ir√°nyelvek ment√©n √©p√≠ts√ľk a k√∂z√∂ss√©g√ľnket:

A) Populista bullshit: Hangoztassuk, hogy a n√©p gyermekei vagyunk, √©s p√°rezer forintos gesztusokat t√©ve terelj√ľk el a figyelmet a minisztereink sz√°zmilli√≥s ingatlanv√°s√°rl√°sair√≥l. Teszik ezt ott, ahol 3 milli√≥ ember √©l szeg√©nys√©gben. Itt tanuljunk is meg valamit! A „miniszter” sz√≥ jelent√©se szolga. √Čs nem a n√©p szolg√°lja a minisztert!

B) Tue speaking: Elfogadjuk, hogy el√Ķbb van a vet√©s, √©s csak ut√°na az arat√°s, mert ez a term√©szet rendje! Te is tudod, hogy van, akinek csak az iga jut, m√°sok n√©ha el tudnak menni sz√≥rakozni is, megint m√°sok massz√≠van d√Ķzs√∂lnek. Ez egy hatalmas ar√°nytalans√°g k√∂vetkezm√©nye, amit azonnal m√©rs√©kelni kell! Itt nincs helye mell√©besz√©l√©snek! Aki nyomorog, annak a terheit azonnal m√©rs√©kelni kell, akinek van mib√Ķl, annak n√∂velni! Ut√≥bbi sem fog √©hezni, de a r√°szorul√≥nak az a p√°rezer forint v√°laszt√≥vonal lehet √©hs√©g √©s j√≥llakotts√°g k√∂z√∂tt! Ebb√Ķl egy biztos k√∂vetkezm√©ny sz√°rmazik: azonnal fel kell sz√°molni az egykulcsos ad√≥t!

Te is l√°ttad sz√°mtalanszor, hogy aki √©des szavakat haszn√°lt, az roml√°st hozott az orsz√°gunkra. Mi lenne, ha most a m√°sik utat v√°lasztan√°nk? Itt kezd√Ķdik az √Ķszinte besz√©d, mert ha ez nincs, akkor n√∂veszthet√ľnk sz√©p karokat, mik√∂zben el√ľszk√∂s√∂dik a l√°bunk. Onnant√≥l kezdve a test nem lesz eg√©szs√©ges, √©s az orsz√°g sem egys√©ges. Harm√≥nia kell!

De hogy lehet megsz√≥l√≠tani 4 milli√≥ ki√°br√°ndult embert? Nem szavaztak, mert vissza√©ltek a bizalmukkal. H√°nyinger√ľk van a mostani politik√°t√≥l, ez√©rt egy mostani politikus nem is j√°rhat sikerrel. Az kell, hogy a saj√°t vezet√Ķiket termelj√©k ki, ez√©rt sz√≥ba sem j√∂het olyan ember, aki vezet√Ķ tagja a jelenlegi politikai p√°rtok b√°rmelyik√©nek, vagy politikai szervezetnek. S√Ķt, tov√°bb megyek! A fels√Ķoktat√°si H√ĖK tagok is tilt√≥list√°ra ker√ľlnek. Ha tanult√°l fels√Ķoktat√°sban, val√≥sz√≠n√Ľleg tudod, hogy mi√©rt, ha nem, akkor √≠zel√≠t√Ķnek √≠rd be google-ba, hogy „Pist√°nak j√≥ lesz”, vagy „er√Ķszak a g√≥lyat√°borban”.Tiszta emberekre van sz√ľks√©g, akik a saj√°t b√Ķr√ľk√∂n √©rzik a probl√©m√°kat. S√ļjtva vannak √°ltaluk, √©s b√©k√©s megold√°st akarnak! A tisztas√°g a legfontosabb szempont, ez√©rt a legide√°lisabb jel√∂ltek a frissdiplom√°s fiatalok.

Mert:

- Korukn√°l fogva val√≥sz√≠n√Ľ, hogy nem voltak tagjai egy p√°rtnak sem, √©s az el√Ķz√Ķ rendszer sem korrump√°lta √Ķket.

- A munkan√©lk√ľlis√©g egyik legnagyobb elszenved√Ķi.

- Javar√©szt innen ker√ľl ki a legt√∂bb kiv√°ndorl√≥. √Črtik a kiv√°ndorl√≥k okait, √©s ez√©rt kezelni is tudj√°k.

- Nem tudnak gyereket v√°llalni. Nem az√©rt, mert nem szeretn√©nek, hiszen ez a legcsod√°latosabb aj√°nd√©k az √©letben. Hanem mert nem l√°tj√°k biztos√≠tva a felt√©teleket. √Črtik a fiatalok gyerekv√°llal√°si gondjait, √©s ez√©rt kezelni is tudj√°k.

Ha a tettrek√©szs√©g a fiatals√°g √©rdeme, a b√∂lcsess√©g mindenk√©ppen id√Ķskori jutalom. Ez√©rt j√°tszadozzunk el a gondolattal, hogy egy majdani korm√°nyban b√°r fiatalok a miniszterek, a t√©nyleges javaslatok kidolgoz√°s√°t, id√Ķs, t√∂bbdiplom√°s szakemberek v√©gzik, akik √©vtizedes tapasztalatokkal seg√≠tik √°llamtitk√°ri szinten a munk√°t. Nem √∂rd√∂gt√Ķl val√≥ gondolat, hasonl√≥k√©ppen m√Ľk√∂dik ez a vil√°g egyik legfejlettebb j√≥l√©ti orsz√°g√°ban, Sv√©dorsz√°gban, de pl. Ausztri√°ban is 27 √©ves a k√ľl√ľgyminiszter.

√ćgy teremt√Ķdne harm√≥nia a j√∂vedelmek ut√°n a fiatal √©s id√Ķs egy√ľtt√©l√©s√©ben is!Most pedig a „hogyan?”-r√≥l:

Figyeld meg, hogy amikor egyik napr√≥l a m√°sikra kider√ľl egy internetad√≥; NAV botr√°ny; hallgat√≥i szerz√Ķd√©s, t√∂bb t√≠zezres t√∂meg ver√Ķdik √∂ssze a semmib√Ķl! Mi lenne, ha ezt a t√∂meget el√Ķsz√∂r is megpr√≥b√°ln√°nk egy √°lland√≥ k√∂z√∂ss√©gbe integr√°lni? Ha ez a k√∂z√∂ss√©g m√°r megvan, elkezdhetj√ľk megkeresni magunk k√∂z√∂tt azokat az embereket, akik alkalmasak vezet√Ķnek.

De els√Ķ l√©p√©s a k√∂z√∂ss√©g√©p√≠t√©s! √Čn a magam egyszer√Ľ civil szintj√©n annyit tudok tenni, hogy napokig fogalmazva 1-1 ilyen cikket, csokorba szedjem a probl√©m√°inkat. Ne csak akkor kapj √©szbe, amikor kider√ľl, hogy milli√≥kat fizetsz be b√Ľn√∂z√Ķknek, mik√∂zben egyik napr√≥l a m√°sikra robotolsz!A cikk ut√°n 2 dolgot tehetsz:

- Bez√°rhatod az oldalt, √©s nem t√∂r√Ķdsz azzal, hogy mit m√Ľvelnek veled. Tov√°bb rem√©nykedhetsz majd valami messi√°s hirtelen megjelen√©s√©ben, hogy egyik napr√≥l a m√°sikra politikusok kevesebbet lopnak, de szerintem ez nem fog bek√∂vetkezni!

VAGY

- Nincs t√∂bb kifog√°s, nyafog√°s, hogy nincs jobb! Keress√ľk meg az alkalmas embereket, √©s gy√Ľjts√ľk √ēket √∂ssze! Szervezz√ľk meg magunkat, √©s pucoljuk ki a Parlamentb√Ķl azokat, akik elfelejtett√©k szolg√°lni a k√∂zj√≥t!Els√Ķ k√∂rben semmit nem kell tenned. Ne foglalj hidakat, ne gy√ļjtogass √©p√ľleteket, ne menj ki sehova! Mind√∂ssze oszd meg ezt a cikket, hogy m√°sok is √©rtes√ľljenek r√≥la, hogy igenis van M√ĀS!

Azt√°n ha ez megvan, IDE kattintva nyomj a tetszik gombra! Fontos, hogy tartani tudjuk a kapcsolatot!Hamarosan √©rkezem a folytat√°ssal, de mivel nincs titk√°rn√Ķm, aki ezeket leg√©peln√©, a t√ľrelmeteket k√©rem! Addig is, egy t√∂rt√©nettel b√ļcs√ļzom, sziasztok!√Člt egy f√©rfi, akinek a h√°z√°t √°rad√°s fenyegette. Amikor a szomsz√©dai elmentek, vel√ľk tarthatott volna. „Nem (mondta a f√©rfi), √©n Isten seg√≠ts√©g√©t v√°rom!”. A v√≠z tov√°bb emelkedett.

Arra jött teveháton egy férfi:
- Ugorj fel, mentsd magad! (mondta)
- Nem! √Čn Isten seg√≠ts√©g√©t v√°rom!

A v√≠z el√©rte a h√°ztet√Ķt. Arra evezett egy cs√≥nakos, de a f√©rfi nem sz√°llt be a cs√≥nakba, „√©n Isten seg√≠ts√©g√©re v√°rok!”. V√©g√ľl megfulladt.

Nagyon d√ľh√∂s volt, amikor Isten sz√≠ne el√© ker√ľlt:
- MI√ČRT NEM MENTETT√ČL MEG!? (f√∂rmedt r√°)

Isten így szólt:
- A szomsz√©dodat k√ľldtem √©rted, egy tev√©t k√ľldtem √©rted, egy cs√≥nakot is k√ľldtem! Mi m√°st tehettem volna m√©g?
Link

HozzŠszůlŠsok


#51 | kontroll88 - 2014. november 04. 15:50:42
Jelenleg m√©g nem mondtam le a magyar √°llampolg√°rs√°gomr√≥l, kett√Ķs √°llampolg√°r vagyok :D

Sokan kipróbálták határátkelésnél, és akik bíróságra járnak, ott is kénytelenek elfogadni.
Igaz√°b√≥l kellene 1-2 MILLI√ď honpolg√°r, akkor hirtelen-egyszerre lehetne v√°ltani. Ahhoz viszont "rekl√°mozni" kellene 1000-rel, hogy ennyi emberhez eljusson a lehet√Ķs√©g. Sajnos ott is "lassan √Ķr√∂lnek Isten malmai"...
#52 | postaimre - 2014. november 04. 16:11:17
Ott√≥, csak a po√©n kedv√©√©rt k√©rdem, mit √©rthet√ľnk polg√°r sz√≥ alatt. Mert a hon tal√°n t√∂bb√©-kev√©sb√© tiszta, mert az m√©g a haza szinonim√°ja √©s a hunra is hajaz.

Ha rovással fordítom, polgár = rág-lop.

Kiss Imr√©t k√©rj√©tek meg egy kis √©rtelmez√©sre √©s kider√ľl, hogy ember vagy, vagy nem vagy ember. Ugyanis ez a k√©t kateg√≥ria m√°r √∂l√©g k√ľl√∂nbs√©get tesz √©s azonos√≠t is. Nem akarok vit√°zni, nincs is mir√Ķl, de minek baxogatni a kecsk√©t, ha kecses menyecske is van √©s m√©g aj√°nlkozik is?
#53 | Sz E - 2014. november 04. 17:52:10
51: K√©rlek sz√©pen. √ćme:
http://www.gyakor...ralysagban
Ez egy sokak √°ltal l√°togatott oldal.
:)
#54 | postaimre - 2014. november 04. 18:24:31
SZE, nem szed√°ln√°d ezt a k√©rd√©sk√∂rt. Ott√≥, te se itt verbuv√°lj, ha k√©rhetem. Egyel√Ķre a money √©s a honey van madzagra t√©ve √©s a v√©g√©n egy nagy horgos kamp√≥. Zsid√≥kkal is tele a puttony ott is, de majd "b√©k√©s √ļton" √©s "majd elmegy a kedv√ľk" ..., de komolyan, nem kellene ezt a fogalmat is teljesen kiher√©lni, miel√Ķtt t√©nyleg haszn√°lni lehetne, de m√°r val√≥di szem√©lyekkel, tartalommal.
#55 | Sz E - 2014. november 04. 18:39:48
Vili.
#56 | kontroll88 - 2014. november 04. 19:09:09
Kedves Imre!
Aj√°nlan√°m figyelmedbe a #47. sz. hozz√°sz√≥l√°st, melyben (mint m√°r itt sz√°mtalanszor) elmondtam, hogy Veled egyet√©rt√©sben nincs b√©k√©s √ļt, mindenk√©ppen v√©r fog folyni.
Szerintem vil√°gosan elv√°laszthat√≥ a k√©t dolog, hogy √©n mit szeretn√©k (b√©k√©s √°tmenet) √©s val√≥j√°ban mi lesz (t√ļlterhelt l√°mpavasak √©s fa√°gak)

M√©gegyszer az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt: j√≥ lenne b√©k√©s √°tmenet, de nem lesz, mert a szavaz√≥birk√°kat egym√°sra fogj√°k usz√≠tani.
AMK reklám: csak a kérdésre válaszoltam.
Am√ļgy √©ppen Te, √©s J√°sdi K. Imre is meg lettetek eml√≠tve M√°rta √°ltal Debrecenben, hogy ti is r√©szt vehetettek volna az AMK alap√≠t√°s√°ban...
#57 | postaimre - 2014. november 04. 19:17:33
Ott√≥ √©rtelek √©s √∂r√ľl√∂k, hogy te is. M√©g a v√©g√©n k√∂z√∂s lesz a nevez√Ķnk megent egy 5 percre?

√Čn visszautas√≠tottam a "felk√©r√©st". Egyszer√Ľ az ok. Aki k√©rt, nem k√©rhetett volna √©s amire k√©rt, arra alkalmatlannak v√©lem a helyzetet, k√∂r√ľlm√©nyeket √©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi. Hidd el, a nemzet nem vesztett ezzel semmit. √Čn sem.
#58 | Julia - 2014. november 09. 12:20:04
Kontroll88-nak:

a magyar vallalatnal t√∂rtent latogatasomrol szolo reszletes beszamolo meg hatravan - de senkit nem hagyok valasz nelk√ľl - ich most teged sem.
Amit a "mindenkit hypnotizalnak" cimmel közzetett összefoglalasra csak egy valaszom van: miert nem hypnotizalnak engem? Mert en nem erzekeltem, hogy engem barki is hypnotizal - legfeljebb megprobalhatja, de az eredmenyt nem garantalom, hogy el is alszom s minden kerdesre olyan valaszt adok, amilyet elvarnak tölem.
En meg mindig a tajekozodas stadiumaban vagyok, de rendszeresen elolvasok mindent, amib√∂l tanulni lehet. Az emberi passivitas iggencsak √∂sszetett dolog. Van, aki belefasult a dolgokba, a remenytelen cselekedetekbe, az √∂r√∂k√∂s ellenallasba - nem minden embert faragtak ugyanabbol a fabol. Van, akinek "t√ľzesebb" a vere, t√∂bb benne a tenniakaras a jo iranyaba. Van, aki hosszu ideig bekesen szemlel√∂dik, az olvasottakat kiegesziti uj ismeretekkel, erleli magaban a dolgokat - de ha cselekvesre ker√ľl a sor - ez a tipus garantaltan belevag a tgennivalok kell√∂s k√∂zepebe. Err√∂l a kerdesr√∂l hosszan lehetne elmelkedni - egyenl√∂re ne foglalkozzunk vele. A hipnotyzalas kerdeseben az a velemenyem, hogy hisznek abban, ami az ujsagokban megjelenik - s amit "megment√∂ink", a partokba t√∂m√∂r√ľlt t√∂megek mondanak - a sajat jool felfogott erdek√ľkben.
Aki nem tudja megk√ľl√∂nb√∂ztetni a tiszta buzat az ocsutol - annak meg er√∂sen tanulnia kell - mert ez a legkemenyebb tudomanyok egyike.
√údv: Julia

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.