Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Trilater√°lis Bizotts√°g Eur√≥pa j√∂v√Ķj√©r√Ķl t√°rgyalt


A sokszor csak „a vil√°g √°rny√©kkorm√°ny√°nak” is titul√°lt test√ľlet eur√≥pai szekci√≥j√°nak vezet√Ķje, az Eur√≥pai K√∂zponti Bank kor√°bbi eln√∂ke, Jean-Claude Trichet, valamint Aleksandar Vu√®i√¶ szerb korm√°nyf√Ķ besz√©d√©vel ny√≠lt meg hivatalosan is a h√©tf√Ķig tart√≥ tan√°cskoz√°s. A k√∂zv√©lem√©ny el√Ķl tudatosan hom√°lyba burkol√≥z√≥, eddig m√°r sok kritik√°val illetett vitaf√≥rum eur√≥pai k√©pvisel√Ķire sz√°mos megt√°rgyaland√≥ probl√©ma v√°rt a szerb f√Ķv√°rosban.

A Tanjug √©rtes√ľl√©sei szerint Trichet megnyit√≥ besz√©d√©ben h√°rom nagyobb csokorba (az eur√≥pai integr√°ci√≥ j√∂v√Ķje; a Nyugat-Balk√°n; az aktu√°lis orosz-ukr√°n helyzet) szedte a konferenci√°n ter√≠t√©kre ker√ľl√Ķ napirendi pontokat, nem elfeledkezve k√©t, Eur√≥pa sors√°t alapvet√Ķen befoly√°sol√≥ jelent√Ķs √©vfordul√≥r√≥l, az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ kit√∂r√©s√©nek centen√°rium√°r√≥l, √©s a berlini fal leoml√°s√°nak 25. √©vfordul√≥j√°r√≥l sem. √ćg√©retet tett, hogy vend√©gl√°t√≥ik, Szerbia √©s a szerb korm√°ny a j√∂v√Ķben b√°tran sz√°m√≠that a Bizotts√°g seg√≠ts√©g√©re az uni√≥s csatlakoz√°si folyamat sor√°n.
Kattintson √©s n√©zzen k√∂r√ľl Belgr√°dban!

Jovan Kova√®i√¶, a szervezet szerb csoportj√°nak eln√∂ke szerint amennyire a r√©gi√≥ m√°r „t√ļladagolt” t√∂rt√©nelemb√Ķl, annyira kev√©s meg√©rt√©st kapott az elm√ļlt √©vsz√°zadok sor√°n, amelyen a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥k √©rdek√©ben a lehet√Ķ legs√ľrg√Ķsebben v√°ltoztatni kell. Eml√©keztetett r√°, hogy Belgr√°dot fenn√°ll√°sa √≥ta mintegy negyven alkalommal kellett √ļjj√°√©p√≠teni a t√∂rt√©nelem viharai k√∂zepette, ez√©rt kiemelten nagy a d√∂nt√©shoz√≥k felel√Ķss√©ge a helyzet miel√Ķbbi orvosl√°s√°ban. A szerb minisztereln√∂k megnyit√≥ besz√©d√©ben hitet tett az √∂sszefog√°s mellett, amellyel igenis el√©rhet√Ķ egy „jobb j√∂v√Ķ”, Szerbia pedig ebben a folyamatban a b√©ke √©s a stabilit√°s k√∂vetek√©nt k√≠v√°n r√©szt venni.
Jean-Claude Trichet (forr√°s: commons.wikimedia.org)

A Trilater√°lis Bizotts√°g h√°rom√©vente lej√°r√≥ (legk√∂zelebb 2015-ben) mand√°tum√°t mindig meghosszabb√≠tja, legf√Ķbb c√©lkit√Ľz√©se pedig az „egy vil√°g terve”-k√©nt elh√≠res√ľlt elk√©pzel√©s, amellyel konszolid√°ln√°k √©s ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vonn√°k a hatalom n√©gy centrum√°t (politikai, p√©nz√ľgyi, intellektu√°lis, spiritu√°lis), megteremtve ez√°ltal egy b√©k√©sebb, hat√©konyabb glob√°lis k√∂z√∂ss√©g alapjait. A tan√°cskoz√°sokra megh√≠vj√°k ugyan a nemzetk√∂zi m√©dia illusztris k√©pvisel√Ķit is, viszont √Ķket (csak√ļgy, mint a Bilderberg-csoport tal√°lkoz√≥in) titoktart√°si k√∂telezetts√©g terheli a megbesz√©l√©seken elhangzottakr√≥l.

A Trilater√°lis Bizotts√°got 1973-ban alap√≠totta meg David Rockefeller m√°gn√°s √©s Zbingiew Brzezinski, Jimmy Carter k√©s√Ķbbi amerikai eln√∂k f√Ķtan√°csad√≥ja, els√Ķsorban el√Ķbbi √∂sszez√∂rd√ľl√©s√©nek k√∂vetkezm√©nyek√©ppen a Bilderberggel Jap√°n felv√©tele √ľgy√©ben. Idealisztikus c√©ljain k√≠v√ľl legf√Ķbb funkci√≥ja a gazdas√°gi √©s politikai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s er√Ķs√≠t√©se volt az Egyes√ľlt √Āllamok, Kanada, Eur√≥pa √©s Jap√°n k√∂z√∂tt, amely k√©s√Ķbb kieg√©sz√ľlt a vil√°g legnagyobb monet√°ris int√©zm√©nyeinek √©rdekegyeztet√©si terep√©vel (Vil√°gbank; Eur√≥pai K√∂zponti Bank; IMF).
Link

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.