Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

"Az amerikai-kínai viszony a legfontosabb, és pont"


Figyelitek? A Yüan FEDezete már fix. Jövõre még sebesebb és nagyobb látványos pálfordulás. Nálunk meg végre tán felfordulás. Kerry szerint a 2 ország közti viszony nagyban meg fogja határozni a 21. századot

A jelenlegi világban az Egyesült Államok és Kína közötti viszony a legnagyobb jelentõségû, éppen ezért fontos építõ jellegû kapcsolatot kialakítani a két ország között - jelentette ki John Kerry amerikai külügyminiszter kedden, néhány nappal Barack Obama elnök pekingi látogatása elõtt.

lead kerryA két ország közötti kapcsolat nagyban meg fogja határozni a 21. századot" - mondta Kerry a washingtoni Johns Hopkins Egyetemen tartott elõadásában. A tárcavezetõ rámutatott, hogy a két ország, amelyek együttesen közel 1,7 milliárd ember otthonául szolgálnak, a világ gazdasági teljesítményének a harmadát adja.

Bár a politikus a két nagyhatalom közötti együttmûködés kiterjesztését sürgette, kijelentette azt is, hogy az Egyesült Államok nem fog engedni Kínának a vitás kérdésekben, például a kiberkémkedés, az emberi jogok csorbulása és a dél-kínai-tengeri konfliktus ügyében. Kerry szerint ennek ellenére egy sor kérdésre lehetne pozitív hatással az amerikai-kínai együttmûködés, a klímaváltozás elleni küzdelemtõl a világkereskedelem szabályozásáig.

Az amerikai diplomácia vezetõje pénteken utazik Pekingbe, hogy elõkészítse Barack Obama november 10-én kezdõdõ, háromnapos kínai látogatását. Az amerikai elnök Kínában részt vesz az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttmûködés (APEC) konferenciáján és találkozik Hszi Csin-ping kínai államfõvel. Innen Mianmarba utazik, hogy részt vegyen a Kelet-Ázsia Csúcson (EAS) és a délkelet-ázsiai országokat tömörítõ szervezet, az ASEAN értekezletén. Obama a mianmari elnökkel és az ellenzék vezetõjével, a Nobel-békedíjas Aung Szan Szú Kjível is tárgyalni fog. Mianmarból Ausztráliába utazik tovább az amerikai elnök.
- See more at: Link

Hozzszlsok


#1 | Leandros - 2014. november 05. 17:55:02
A pénzhatalom menekül a süllyedõ hajóról? Gazdasági háború kõolaj által? Szoopatjuk a Macit, de felerõsítjük vele a legfõbb ellenfelet? Kihez lesz lojális Kína, az eszméihez, a Macihoz, vagy a pénzhez?! Hú de picurkák vagyunk Mi itt! Milyen picurka Magyarország a sakktábla játékban! De merjünk nagyok lenni, hisz 10-egynéhány millió Magyarnak, a valódi gazdagság az adott ország, ha végre a saját útjára lép, szabadon és függetlenül. Ha nem vállalja, akkor örökre a süllyesztõ jön!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.