Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pörög a magyar letelepedési értékpapír értékesítés Kínában


De j√≥! A Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) a program tavalyi elindul√°sa √≥ta √∂sszesen 2200 leteleped√©si √©rt√©kpap√≠rt √©rt√©kes√≠tett K√≠n√°ban, ebb√Ķl 2014-ben 1800-at, ezzel eddig k√∂zel 500 milli√≥ eur√≥ k√∂zvetlen t√Ķkebefektet√©st √©rtek el Magyarorsz√°gnak - mondta Lian Wang, a magyar leteleped√©si k√∂tv√©nyeket K√≠n√°ban √©s Vietnamban forgalmaz√≥ c√©g vez√©rigazgat√≥ja kedden sajt√≥besz√©lget√©sen Budapesten.

Hozz√°tette: az el√©rt eredm√©ny a hasonl√≥ EU-n bel√ľli - p√©ld√°ul g√∂r√∂g, bolg√°r, portug√°l - programokkal √∂sszehasonl√≠tva az egyik legjobb, a konstrukci√≥ keret√©ben folyamatban l√©v√Ķ tart√≥zkod√°si enged√©lyek sz√°ma 1100. A t√©nylegesen kiadott enged√©lyek sz√°m√°r√≥l nincs pontos adatuk.

A másfél éve indult kötvényértékesítési programban a magyar állam az idei évre 2000-es célszámot határozott meg, a kormányzati elvárásoknak meg tudnak felelni év végéig - mondta.
A leteleped√©si k√∂tv√©ny speci√°lis √°llampap√≠r, amelyet egy k√∂zvet√≠t√Ķ c√©g - a HSSDF - v√°s√°rol az √Āllamad√≥ss√°g Kezel√Ķ K√∂zpontt√≥l (√ĀKK), a k√∂zvet√≠t√Ķ c√©g saj√°t √©rt√©kpap√≠rt bocs√°t ki, amelyet egy k√ľlf√∂ldi vesz meg, aki a jelenlegi szab√°lyok szerint legal√°bb 250 ezer eur√≥√©rt a kor√°bbiakn√°l gyorsabban, a tart√≥zkod√°si enged√©ly megszerz√©se ut√°n m√°r hat h√≥nappal leteleped√©si enged√©lyt kaphat Magyarorsz√°gon.

Lian Wang kit√©rt arra, hogy a magyar program sz√°mos komoly versenyel√Ķnnyel rendelkezik t√∂bb m√°s uni√≥s programhoz k√©pest: olcs√≥bb a versenyt√°rs nyugat-eur√≥pai jellemz√Ķen 500 ezer eur√≥val szemben, √©s szabad mozg√°st tesz lehet√Ķv√© a schengeni √∂vezetben. A kv√≥t√°t a magyar √°llam hat√°rozza meg, a teljes folyamatot, √≠gy az ig√©nyl√©st is az √°llam erre kijel√∂lt szervezetei folytatj√°k. Az alap szerepe els√Ķsorban arr√≥l sz√≥l, hogy a potenci√°lis jelentkez√Ķket, befektet√Ķket felkutassa - tette hozz√°.

Sz√≥lt arr√≥l is, hogy az √°llamk√∂tv√©ny 250 ezer eur√≥s n√©v√©rt√©k√©t az √°llam 300 ezer eur√≥ra tervezi megemelni. A d√∂nt√©st t√°mogatj√°k, tapasztalataik szerint ez megfelel√Ķ l√©p√©s a korm√°nyzat r√©sz√©r√Ķl, a program tov√°bbra is vonz√≥ lenne az √©rdekl√Ķd√Ķk sz√°m√°ra.

Jelezte azt is, hogy a program √∂sszhangban van az EU bev√°ndorl√°si politik√°j√°val. Minden jelentkez√Ķ szigor√ļ sz√Ľr√©sen esik √°t, amelynek r√©sze az √ľgyf√©l√°tvil√°g√≠t√°s. Ezt az adatok r√∂gz√≠t√©s√©t k√∂vet√Ķen f√ľggetlen szak√©rt√Ķ v√©gzi, ahogy a p√©nzmos√°s elleni t√∂rv√©nynek val√≥ megfelel√©st is, ennek √©rdek√©ben nem fogadnak el k√©szp√©nzt a jelentkez√Ķkt√Ķl.

A HSSDF k√∂zvetlen√ľl az √ĀKK-t√≥l v√°s√°rolja meg a leteleped√©si k√∂tv√©nyeket, amelyeket hazai KELER sz√°ml√°n helyez el, az elektronikus form√°ban Magyarorsz√°gon nyilv√°ntartott k√∂tv√©nyek soha nem ker√ľlhetnek az orsz√°g hat√°rain k√≠v√ľlre.

Ismertette: a magyar program a k√≠nai piacon az egyik legjobb, az √∂sszes t√∂bbi program sz√°mos probl√©m√°val k√ľzd, a kanadai √©ppen fel√ľlvizsg√°lat alatt √°ll, a spanyol √©s a portug√°l pedig ingatlanbefektet√©sben mer√ľl ki. P√©ldak√©nt eml√≠tette, hogy az EU-n bel√ľl az els√Ķ programot az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g ind√≠totta, a magyar √©s a bolg√°r program k√∂zel egy id√Ķben indult, Portug√°lia a konstrukci√≥b√≥l 1 milli√°rd eur√≥s bev√©telre tett szert. Az egyes programcsomagok k√∂z√∂tti elt√©r√©s az √©rt√©kes√≠t√©sben van.

K√≠nai jelentkez√Ķben nincs hi√°ny, ugyanakkor nem k√∂nny√Ľ vonz√≥v√° tenni az adott c√©lorsz√°got - jegyezte meg. Az alap tan√°csad√≥ szerepe a v√©gleges leteleped√©si enged√©ly ut√°n v√©get √©r, de a vagyonkezel√Ķi k√∂telem az √©rt√©kpap√≠rok lej√°rt√°ig fenn√°ll. K√≠n√°ban a bev√°ndorl√°sra k√ľl√∂n ipar√°g √©p√ľlt, az alap az orsz√°gban t√∂bb mint 220 marketing partnerrel dolgozik egy√ľtt, mindannyian enged√©llyel m√Ľk√∂d√Ķ tan√°csad√≥k, akik a bev√°ndorl√°si befektet√©si piac alapos ismer√Ķi, √©s t√∂bb mint 20 tartom√°nyban vannak jelen mintegy 10 ezer alkalmazottal, amely 15-20 milli√≥ potenci√°lis befektet√Ķ el√©r√©s√©t teszi lehet√Ķv√©. Id√©n 240 Magyarorsz√°got n√©pszer√Ľs√≠t√Ķ rendezv√©nyt tartottak, ami hozz√°j√°rult a k√©toldal√ļ gazdas√°gi-politikai kapcsolatok er√Ķs√≠t√©se mellett az idegenforgalom √©l√©nk√≠t√©s√©hez.

Arra az √ļjs√°g√≠r√≥i felvet√©sre, miszerint "offshore h√°tter√Ľ" c√©gek is k√∂zrem√Ľk√∂dn√©nek, azt v√°laszolta: mivel a korm√°nyzat √°ltal meghat√°rozott jogi keretek k√∂z√∂tt m√Ľk√∂dnek, nem √©rzik, hogy a tev√©kenys√©g√ľket belengn√© b√°rmilyen "gyan√ļ". M√°s p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°sokhoz k√©pest a leteleped√©si k√∂tv√©ny√©rt√©kes√≠t√©s a leg√°ttekinthet√Ķbb, hiszen a tart√≥zkod√°si enged√©ly minden adat megl√©t√©t ig√©nyli - fejtette ki Lian Wang.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2014. november 05. 11:32:58
Magyarorsz√°g v√°r!http://gyerehaza.... s_*_olle
#2 | Fidel - 2014. november 05. 13:01:30
IMRE ! HA MINDENKI CSAK FELE OLYAN LENNE MIND TE MAR MA EJJEL INDULNAK! SZukseg lenne egy NAGY takaritasra ott is!Tul sok a szemet a szemet.s_*_rtata
#3 | Kedvesi - 2014. november 05. 16:51:53
A kurv√§ anyjukat, k√∂cs√∂g s√°rga ge.cik... eddig a zsid√≥kt√≥l meg a cig√°nyokt√≥l nem kaptunk leveg√Ķt, most majd a K√≠nai patk√°nyok is j√∂nnek befel√©, amikor kurv√§ra nem k√≠v√°natosak itt, az egy dolog hogy p√©nz tolnak ide, a fajt√°jukat nem kellene, eleget l√°thattunk m√°r t√Ķl√ľk, micsoda barb√°r n√©ps√©g, ki hogy b√°nik az emberrel, √ļgy b√°nik az √°llattal is.
#4 | Sz E - 2014. november 06. 01:38:41
Ez ugyanaz, mint ahogy Palesztin√°ba berakt√°k Izraelt....(?)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.