Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hírfokos


A kirgiz TEK zaklatja a Freedom House-t
Olyan helyen zaklatt√°k fel √°ll√≠t√≥lag a kisebbs√©geket, ahol nem is k√©rd√Ķ√≠veztek.Link


Csapatokat vez√©nyeltek a kulcsfontoss√°g√ļ kelet-ukrajnai v√°rosokba
Porosenko eln√∂k az oroszbar√°t l√°zad√≥k offenz√≠v√°j√°ra sz√°m√≠t - adta h√≠r√ľl a BBC.
Link


A V4-ek kiállnak a nyugat-balkáni integráció mellett

A visegr√°di orsz√°gok k√ľl√ľgyminiszterei biztos√≠tott√°k a r√©gi√≥t teljes t√°mogat√°sukr√≥l azon a pozsonyi konferenci√°n, ahol a Nyugat-Balk√°n orsz√°gainak eur√≥pai uni√≥s integr√°ci√≥s lehet√Ķs√©geir√Ķl t√°rgyaltak. Szijj√°rt√≥ P√©ter szerint Magyarorsz√°gnak strat√©giai √©rdeke a szomsz√©ds√°g stabilit√°sa.
Link

Mi√©rt t√∂r√∂lt√©k el a magyarok „kollekt√≠v b√Ľn√∂ss√©g√©t” D√©lvid√©ken?

Komoly politikai √©s gyakorlati k√∂vetkezm√©nye is van annak, hogy a szerb korm√°ny h√©t √©vtized ut√°n elt√∂r√∂lte a vajdas√°gi Cs√ļrog, Mozsor √©s Zsablya magyar lakoss√°g√°nak kollekt√≠v b√Ľn√∂ss√©g√©t kimond√≥ hat√°rozatot - hangs√ļlyozta P√°sztor B√°lint, a Vajdas√°gi Magyar Sz√∂vets√©g (VMSZ) parlamenti frakci√≥vezet√Ķje kedden Belgr√°dban az MTI tud√≥s√≠t√≥j√°nak.
Link


Elindul a Szent Margit öröksége program

√Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k volt a d√≠szvend√©ge annak a j√≥t√©konys√°gi g√°lavacsor√°nak, amelyet a magyar nagyk√∂vets√©g rendezett kedden Londonban sk√≥ciai Szent Margit tisztelet√©re – t√°j√©koztatta az MTI-t a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal. Az est f√Ķv√©dn√∂ke Mih√°ly kenti herceg feles√©ge volt, a vacsor√°n a brit t√°rsadalmi √©s gazdas√°gi √©let vezet√Ķ szem√©lyis√©gei mellett r√©szt vettek Szent Margit lesz√°rmazottai is.
Link

The New York Times: Orbán veszélyes irányba viszi az országot

Tov√°bbra is foglalkoztatja a k√ľlf√∂ldi sajt√≥t az internetad√≥. Egy n√©met lap szerint Orb√°n Viktor j√∂v√Ķre √ļjabb t√°mad√°st akar int√©zni az internet-hozz√°f√©r√©s ellen. Kati Marton pedig a The New York Times-ban megjelent elemz√©s√©ben vonta lebudapesti l√°togat√°s√°nak tanuls√°gait.
Link

A 32 √©vvel ezel√Ķtti h√°bor√ļ igazi gy√Ķztesei

A Falkland-szigeteken ma t√≠zszer akkora az egy f√Ķre vet√≠tett GDP, mint Argent√≠n√°ban.

32 √©vvel ezel√Ķtt Nagy-Britannia az eg√©sz hadiflott√°j√°t a Falkland-szigetekre k√ľldte, hogy megtartsa k√ľlbirtok√°t. A h√°bor√ļt a britek megnyert√©k, a szigetek brit fennhat√≥s√°g alatt maradtak. De Margaret Thatcher akkori korm√°nyf√Ķ jelent√Ķs auton√≥mi√°t adott a szigetek 3200 lak√≥j√°nak. Akik √©ltek is a lehet√Ķs√©ggel. A tekint√©lyes argentin gazdas√°gi lap, az El Cronista Commercial most r√©szletes elemz√©st k√∂z√∂l a falklandi gazdas√°g fejl√Ķd√©s√©r√Ķl.
Link


Megvan a szenátusi többség a republikánusok számára

Az amerikai t√∂rv√©nyhoz√°s fels√Ķh√°z√°ban, a szen√°tusban a republik√°nusok szerezt√©k meg a t√∂bbs√©get az Iowa √°llamban aratott gy√Ķzelm√ľknek k√∂sz√∂nhet√Ķen.
Link

Bírálta az elnököt , le is váltották a védelmi minisztert

Irakli Garibasvili gr√ļz minisztereln√∂k lev√°ltotta kedden v√©delmi miniszter√©t, aki b√≠r√°lta √©s politikai ind√≠ttat√°s√ļnak nevezte, hogy miniszt√©rium√°ban korrupci√≥ gyan√ļj√°val √Ķrizetbe vettek t√∂bb tiszts√©gvisel√Ķt.
Link

A gr√ļz k√ľl√ľgyminiszter is beny√ļjtotta lemond√°s√°t

Sz√©tes√Ķben van a gr√ļz korm√°ny: szerda reggel Maia Pandzsikidze k√ľl√ľgyminiszter is beny√ļjtotta lemond√°s√°t, miut√°n a minisztereln√∂k el√Ķz√Ķ nap lev√°ltotta a v√©delmi minisztert, aki nehezm√©nyezte, hogy t√°rc√°j√°n√°l korrupci√≥ gyan√ļj√°val √Ķrizetbe vettek t√∂bb tiszts√©gvisel√Ķt.
Link


Megszabadultak az eg√©szs√©g√ľgyi minisztert√Ķl

K√©s√Ķn j√∂tt Zuzana Zvolensk√° eg√©szs√©g√ľgyi miniszter meneszt√©se. Tom√°¬Ļ Szalay, az Eg√©szs√©gpolitikai Int√©zet (HPI) elemz√Ķje szerint, ha a t√©tlens√©ge miatt menesztette volna Robert Fico minisztereln√∂k az eg√©szs√©g√ľgyi t√°rca vezet√Ķj√©t, az hely√©nval√≥ lett volna, a p√∂sty√©ni k√≥rh√°z t√ļl√°razott CT berendez√©s√©t azonban csak √°loknak tartja, √≠rja az √öj Sz√≥.
Link


Nevet v√°lt az Olajterv Csoport

Novembert√Ķl OT Industries n√©ven, √ļj arculattal √©s strat√©gi√°val folytatja tev√©kenys√©g√©t az Olajterv Csoport - k√∂z√∂lte a c√©gcsoport.
target='_blank'>Link

Kezdj√ľnk aranyat halmozni?

Nem mindig viselkedik √ļgy az aranypiac, ahogy az a “Nagyk√∂nyvben” meg van √≠rva. M√©gis √©rdemes szemmel tartani az infl√°ci√≥s barom√©tert, mert ha egyszer a fogyaszt√≥i √°rak megl√≥dulnak….
Link

H√°bor√ļ: Orb√°nnak szem√©lyesen kell le√°ll√≠tani a Fidesz fenegyerek√©t

„B√©ke van, most ne menetelj√ľnk! B√©ke van” – √ľzente tegnap Orb√°n Viktor a K√©pvisel√Ķi Irodah√°z el√Ķl, √©s neh√©z nem √ļgy √©rteni, hogy az √ľzenet Bayer Zsoltnak sz√≥lt. Mert igaz, hogy az √ļj B√©kemenet lehet√Ķs√©g√©t Bencsik Andr√°s vetette fel els√Ķk√©nt (okt√≥ber 26-√°n), √Ķ m√°snap m√°r visszakozott is. „Csup√°n annyit √≠rtam le, amit most is √≠gy gondolok, hogy amennyiben a korm√°nyellenes t√°mad√°sok nem enyh√ľlnek, egy adott pillanatban »sz√ľks√©gesnek l√°tszik egy √ļj b√©kemenet szervez√©se«” – magyar√°zta el√Ķz√Ķ napi szavait. K√©t nappal k√©s√Ķbb pedig a Civil √Ėsszefog√°s K√∂zhaszn√ļ Alap√≠tv√°ny, a B√©kemenet szervez√Ķje csit√≠totta a szimpatiz√°nsokat. „Az orsz√°g n√©pe nyugalomra v√°gyik, csendesedj√ľnk el √©s k√©sz√ľlj√ľnk a halottaink el√Ķtti tiszteletad√°sra √©s az adventi hetek ut√°n a kar√°csonyi √ľnnepekre” – √≠rt√°k.
Link

Végig hazudott a kormány

Vida Ildik√≥, az ad√≥hat√≥s√°g eln√∂ke a Magyar Nemzetnek adott interj√ļj√°ban elismerte: egyike annak a hat magyar √°llampolg√°rnak, akiknek megtiltotta az Egyes√ľlt √Āllamok a ter√ľlet√©re val√≥ beutaz√°st. Az is igaz: a NAV m√°s dolgoz√≥i is √©rintettek a korrupci√≥s v√°dakban.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kakas - 2014. november 05. 18:33:36
33.media.tumblr.com/da51b809a39713624cfa49223b6b5975/tumblr_nejadpT2FH1s4ew3vo1_1280.jpg38.media.tumblr.com/a261421900e5b6d247368db7d43a253c/tumblr_nek1j8j6tk1rgs6q2o1_500.png33.media.tumblr.com/9642154f27e9ba29fb9b3afefb59c055/tumblr_nef80aApZ81qzgyiyo1_1280.jpg
#2 | baktria - 2014. november 06. 01:21:33
Ader Janos egyreszrol jelentektelen, muveletlen tusko, masreszrol magyartalanito cionberenc. Az mno.hu csak a szokott formajat hozza:

"Skócia gyöngyszeme

Szent Margit a Magyar Kir√°lys√°gban sz√ľletett √©s Szent Istv√°n udvar√°ban n√Ķtt fel a 11. sz√°zadban"

Nos, eloszor is:
-Skociai Szent Margit Szent Istvan lanyanak Agotanak es a Gutkeled (osi Turul nemzetsegekhez tartozo nemesi) csalad kesoi leszarmazottja Edwardnak (angolszasz tronorokos) gyermeke. Skociaban meg mindig Szent Margitrol nevezik el a legtobb korhazat, jotekony intezmenyt, pl a legujabb, legmodernebb korhazat is.
De a "mi" fo-emberunk es fo-mediank szerint csak a magyar kiralyi udvarban "nott fel"... Fo-beloni a nemzetarulokat!

Vegul:
-egy ujabb csatorna kidolgozasan izzadnak, amelyiken elszippantjak kulfoldre a tanulni vagyo magyar fiatalokat. Ismet fobeloni a hazaarulokat!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.