Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A többség kivégezné a korrupt politikusokat


Legyen akaratuk szerint, fajra, nemre √©s felekezeti hovatartoz√°sra val√≥ tekintet n√©lk√ľl az √∂sszes zsid√≥t...., de mokratikusan √°m! K√≠n√°ban az emberek majdnem k√©tharmada szerint a ken√Ķp√©nzeket elfogad√≥ tiszts√©gvisel√Ķk olyan s√ļlyos b√Ľnt k√∂vetnek el, hogy nem √©rdemlik meg az √©letet.

B√°r a k√≠nai korm√°ny k√≠m√©letlen harcot hirdetett a korrupt korm√°nytagok, korm√°nyzati tiszts√©gvisel√Ķk, √©s katonai vezet√Ķk kisz√Ľr√©s√©re, most arra k√©sz√ľlnek, hogy a b√ľntet√Ķt√∂rv√©nyk√∂nyv m√≥dos√≠t√°s√°val kivegyenek egyes korrupci√≥s eseteket a hal√°lb√ľntet√©ssel s√ļjthat√≥ b√Ľncselekm√©nyek k√∂z√ľl. Ez azonban egy kedden k√∂zz√©tett k√∂zv√©lem√©ny-kutat√°s eredm√©nyei szerint egy√°ltal√°n nem tetszik az embereknek.

A China Daily c√≠m√Ľ lapban megjelent besz√°mol√≥ szerint a k√≠naiak 73,2 sz√°zal√©ka gondolja √ļgy, hogy tov√°bbra is alkalmazni k√©ne a hal√°lb√ľntet√©st a korrupci√≥n kapott tiszts√©gvisel√Ķkkel szemben. A lap ezzel kapcsolatban megk√©rdezte a Peking Egyetem jogi tansz√©k√©nek egyik professzor√°t, aki szerint „b√∂lcs dolog lenne megtartani a hal√°lb√ľntet√©st” a korrupci√≥s √ľgyekben, figyelembe v√©ve, hogy az embereknek milyen nagy elv√°r√°saik vannak a korm√°ny korrupci√≥ellenes hadj√°rat√°val kapcsolatban.

A jog√°szprofesszor elmondta: jogi szempontokb√≥l teljesen √©rthet√Ķ, hogy a ken√Ķp√©nzek elfogad√°sa √©s a sikkaszt√°s kiker√ľl a kiv√©gz√©ssel s√ļjthat√≥ b√Ľncselekm√©nyek k√∂z√ľl, hiszen gazdas√°gi, er√Ķszakt√≥l mentes b√Ľn√∂kr√Ķl van sz√≥. „De a hal√°lb√ľntet√©s elt√∂rl√©se nem csak jogi, hanem politikai k√©rd√©s is” – tette hozz√° Che Hao, a China Dailynek adott nyilatkozat√°ban.

A k√≠nai vezet√©s okt√≥ber v√©g√©n ny√ļjtotta be a b√ľntet√Ķt√∂rv√©nyk√∂nyv m√≥dos√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ tervezetet, amelyben kilenc b√Ľncselekm√©nyt vonn√°nak ki a hal√°lb√ľntet√©ssel s√ļjthat√≥ b√Ľncselekm√©nyek k√∂z√ľl, k√∂zt√ľk sikkaszt√°st √©s ken√Ķp√©nzek elfogad√°s√°t, √©letfogytig tart√≥ b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre v√°ltoztatva a legs√ļlyosabb kiszabhat√≥ b√ľntet√©st.

√Ėn√∂knek mi a v√©lem√©nye? Meg√©rdemeln√©k a hal√°lt a korrupt tiszts√©gvisel√Ķk?
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2014. november 05. 20:52:39
Alulreprezentált Kína a nemzetközi szervezetekben

Mind az alkalmazottak sz√°m√°t, mind pedig beoszt√°sukat illet√Ķen alulreprezent√°lt K√≠na az orsz√°g erej√©hez k√©pest a nemzetk√∂zi szervezetekben - √°ll√≠tj√°k egyhang√ļan k√≠nai szak√©rt√Ķk az √Āzsiai √©s Csendes-√≥ce√°ni Gazdas√°gi Egy√ľttm√Ľk√∂d√©s (APEC) k√∂zelg√Ķ pekingi tal√°lkoz√≥ja el√Ķtt.
http://www.napiga...ikk/27439/
#12 | mormota1968 - 2014. november 05. 23:21:20
Leandros! Ezek a mi k√∂z√∂s vagyonunkb√≥l lettek milliomoss√°, milli√°rdoss√°, s√Ķt, az igazs√°g ink√°bb az, hogy azon szerencs√©tlenek k√≠nkeserves munk√°j√°nak gy√ľm√∂lcs√©t √©lvezik ezek a v√©rsz√≠v√≥k, akik a k√©t vil√°gh√°bor√ļ √©s 1956 ut√°n is √ļjj√° √©p√≠tett√©k ezt az orsz√°got. Nem hal√°lt √©rdemelnek ezek, hanem √©letfogytig tart√≥ kegyetlen fizikai munk√°t. Legal√°bb egy r√©sz√©t ledolgozhatn√°k annak, amit a n√©pt√Ķl elloptak. B√°r amit fentebb √≠rtam se egy rossz megold√°s, de ez sokkal nagyobb b√ľntet√©s volna sz√°mukra, k√ľl√∂n√∂sen zsid√≥k eset√©ben, akik k√∂ztudottan gy√Ľl√∂lik a k√©tkezi munk√°t, ha az nem a p√©nz sz√°molgat√°s√°r√≥l sz√≥l.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.