Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

A többség kivégezné a korrupt politikusokat


Legyen akaratuk szerint, fajra, nemre Ă©s felekezeti hovatartozĂĄsra valĂł tekintet nĂ©lkĂŒl az összes zsidĂłt...., de mokratikusan ĂĄm! KĂ­nĂĄban az emberek majdnem kĂ©tharmada szerint a kenĂ”pĂ©nzeket elfogadĂł tisztsĂ©gviselĂ”k olyan sĂșlyos bĂ»nt követnek el, hogy nem Ă©rdemlik meg az Ă©letet.

BĂĄr a kĂ­nai kormĂĄny kĂ­mĂ©letlen harcot hirdetett a korrupt kormĂĄnytagok, kormĂĄnyzati tisztsĂ©gviselĂ”k, Ă©s katonai vezetĂ”k kiszĂ»rĂ©sĂ©re, most arra kĂ©szĂŒlnek, hogy a bĂŒntetĂ”törvĂ©nykönyv mĂłdosĂ­tĂĄsĂĄval kivegyenek egyes korrupciĂłs eseteket a halĂĄlbĂŒntetĂ©ssel sĂșjthatĂł bĂ»ncselekmĂ©nyek közĂŒl. Ez azonban egy kedden közzĂ©tett közvĂ©lemĂ©ny-kutatĂĄs eredmĂ©nyei szerint egyĂĄltalĂĄn nem tetszik az embereknek.

A China Daily cĂ­mĂ» lapban megjelent beszĂĄmolĂł szerint a kĂ­naiak 73,2 szĂĄzalĂ©ka gondolja Ășgy, hogy tovĂĄbbra is alkalmazni kĂ©ne a halĂĄlbĂŒntetĂ©st a korrupciĂłn kapott tisztsĂ©gviselĂ”kkel szemben. A lap ezzel kapcsolatban megkĂ©rdezte a Peking Egyetem jogi tanszĂ©kĂ©nek egyik professzorĂĄt, aki szerint „bölcs dolog lenne megtartani a halĂĄlbĂŒntetĂ©st” a korrupciĂłs ĂŒgyekben, figyelembe vĂ©ve, hogy az embereknek milyen nagy elvĂĄrĂĄsaik vannak a kormĂĄny korrupciĂłellenes hadjĂĄratĂĄval kapcsolatban.

A jogĂĄszprofesszor elmondta: jogi szempontokbĂłl teljesen Ă©rthetĂ”, hogy a kenĂ”pĂ©nzek elfogadĂĄsa Ă©s a sikkasztĂĄs kikerĂŒl a kivĂ©gzĂ©ssel sĂșjthatĂł bĂ»ncselekmĂ©nyek közĂŒl, hiszen gazdasĂĄgi, erĂ”szaktĂłl mentes bĂ»nökrĂ”l van szĂł. „De a halĂĄlbĂŒntetĂ©s eltörlĂ©se nem csak jogi, hanem politikai kĂ©rdĂ©s is” – tette hozzĂĄ Che Hao, a China Dailynek adott nyilatkozatĂĄban.

A kĂ­nai vezetĂ©s oktĂłber vĂ©gĂ©n nyĂșjtotta be a bĂŒntetĂ”törvĂ©nykönyv mĂłdosĂ­tĂĄsĂĄrĂłl szĂłlĂł tervezetet, amelyben kilenc bĂ»ncselekmĂ©nyt vonnĂĄnak ki a halĂĄlbĂŒntetĂ©ssel sĂșjthatĂł bĂ»ncselekmĂ©nyek közĂŒl, köztĂŒk sikkasztĂĄst Ă©s kenĂ”pĂ©nzek elfogadĂĄsĂĄt, Ă©letfogytig tartĂł börtönbĂŒntetĂ©sre vĂĄltoztatva a legsĂșlyosabb kiszabhatĂł bĂŒntetĂ©st.

Önöknek mi a vĂ©lemĂ©nye? MegĂ©rdemelnĂ©k a halĂĄlt a korrupt tisztsĂ©gviselĂ”k?
Link

Hozzászólások


#1 | fsavanyu - 2014. november 05. 16:02:35
Halkan irom, nem lehetne e nĂĄluk kezdeni?
#2 | kontroll88 - 2014. november 05. 16:11:39
2a kenĂ”pĂ©nzeket elfogadĂł tisztsĂ©gviselĂ”k olyan sĂșlyos bĂ»nt követnek el, hogy nem Ă©rdemlik meg az Ă©letet."

SzĂ­vesen segĂ­tek!
HosszĂș kötĂ©lre velĂŒk, hogy mĂ©g egy fĂ©l ĂłrĂĄig rugdalĂłzzanak..
Ahogy Ôk is csinåltåk Szålasi Ferenccel, és tårsaival.
#3 | Kore - 2014. november 05. 16:23:45
Akkor mĂĄr bĂĄnyĂĄba velĂŒk arra a pĂĄr Ă©vtizedre...
#4 | kuka7 - 2014. november 05. 16:59:17
Bånya nem jó ,mert mérgezik a levegÔt!Legjobb a Kender,és az ólom mérgezés!A többit a farkasokra bízni!-åldås,békességet,az igaz hitû Magyarokra!
#5 | Leandros - 2014. november 05. 18:06:03
Ó hĂĄt KĂ­na Messze van! :D De a Magyar DÜH napja annĂĄl közelebb. Nem kell itt senkit megkĂ©rdezni, mit akar majd ha omlik a birodalom". s_*_olle CSAK NE BESZÉLNÉK ANNYIT MEGLETT EMBERREL ITT VIDÉKEN!!!
#6 | mormota1968 - 2014. november 05. 18:24:33
Én mĂĄr csak maradnĂĄk a magam mĂłdszerĂ©nĂ©l, hogy legyen ideje elgondolkozni a halĂĄlra Ă­tĂ©ltnek, hol ba@ta el az Ă©letĂ©t.
Mennyit kaptĂĄl haver? OkĂ©! Akkor befalazlak egy cellĂĄba a pĂ©nzeddel, azt amĂ­g szenvedsz a szomjĂșsĂĄgtĂłl Ă©s Ă©hsĂ©gtĂ”l,
lesz idĂ”d ĂĄtgondolni megĂ©rte e! A halĂĄlbĂŒntetĂ©s nem jĂł megoldĂĄs mĂ©g gyilkosok esetĂ©ben sem. TĂșl gyorsan tĂșl lennĂ©nek rajta Ă©s nem volna rĂĄ idejĂŒk ĂĄtgondolni mit is
követtek el. Ezt a közös cellĂĄba zĂĄrĂĄst se tartom jĂł ötletnek. KĂŒlön hangszigetelt cellĂĄba minddel, ott senki sem zavarnĂĄ, volna ideje bĂ”ven gondolkozni minden törvĂ©nyszegĂ”nek, aki a tĂĄrsadalom ellen sĂșlyos bĂ»nöket
követett el. A legkeményebb bûnözÔt is megtörné egy ilyen
életfogytig tartó elzårås mindentÔl és mindenkitÔl. A
mostani liberålis, demokratikus törvénykezést örökre el kellene felejteni. Olyan orszågban, ahol létezhet szervezett
bĂ»nözĂ©s, vagyis maffia, mĂ©g a kormĂĄnyzaton belĂŒl is, ott
egyĂ©rtelmĂ», hogy nincsenek törvĂ©nyek. Ma-gyarmatorszĂĄg pont ilyen orszĂĄg. TörvĂ©nyek nĂ©lkĂŒli orszĂĄg, mĂĄrmint valĂłdi,
hatĂĄsos, visszatartĂł erejĂ» törvĂ©nyek nĂ©lkĂŒli orszĂĄg. Azt
hiszem ebben mindannyian egyet Ă©rthetĂŒnk.
#7 | kakas - 2014. november 05. 18:27:25
#8 | Leandros - 2014. november 05. 18:37:34
mormota! "Olyan orszågban, ahol létezhet szervezett
bĂ»nözĂ©s, vagyis maffia, mĂ©g a kormĂĄnyzaton belĂŒl is, ott
egyĂ©rtelmĂ», hogy nincsenek törvĂ©nyek." A keleti rĂ©giĂłban közszĂĄjon forgĂł fĂ” bĂ»nözĂ”k rendĂ”rökkel-politikusokkal bratyiznak Ă©s csak tovĂĄbb szĂ­vjĂĄk az emberek vĂ©rĂ©t a rendĂ”rsĂ©g tudomĂĄsa mellett. Mi az hogy köztiszteletben" ĂĄllĂł milliomos vĂĄllalkozĂł fehĂ©rgallĂ©rossĂĄ vĂĄlhattak?! HĂșsz-egynĂ©hĂĄny Ă©v alatt egyetlen egyet sem varrtak be!
#9 | miskolcilaci - 2014. november 05. 20:22:41
Úgy kell bĂĄnni velĂŒk, mint ahogy velĂŒnk is teszik. ÁllatkĂ©nt...
#10 | Vizilo - 2014. november 05. 20:31:35
En is !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.