Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vida Ildikó ártatlansága


Vida Ildikó ártatlansága

Fejcsere után értesítettem az új fejet az "INFORMÁCIÓS KÉPERNYÕ" létezésérõl, annak törvényellenes voltáról. Kaptam választ is, jó parasztosan fogalmazva, le vagyok szarva.
De Pitkin is, hiszen vele együtt kértük az iratbetekintést ebben a témában, amire azt a választ kapta, hogy az ADÓ ügyi figyelése nem Adó ügyi kérdés. Természetesen feljelentettem a hölgyet. Válasz, mint fent.

Dieter Würden halálával kapcsolatban tett feljelentésem a Német Fõállamügyészségnél landolt.
Ebben az ügyben több irányból is érkezett megkeresés a magyar NAGY HIVATAL-hoz, egy Hajkó Zsuzsanna nevû személy vagyongyarapodásának vizsgálata érdekében, de vizsgálat a Szombathelyi Törvényszék elõtt folyó eljárás ellenére sem történt. Nem kívánom itt részletezni a dolgot, csupán az eleje, és a vége a fontos. Dieter Würden több százmilliós vagyona annál a Hajkó Zsuzsánál landol úgy, hogy egy osztrák bankszámlán keresztül kerüli meg a magyar hatósági rendszert, aki több német állampolgárt károsít meg. Több esetben, vagy okiratokkal bizonyíthatóan, vagy fényképekkel alátámasztva vesz részt az ügyben Dr. Hende Gábor akit, nincs az a magyar ügyvéd, ki be merne vonni az eljárásba, holott nyilvánvaló a bûnössége. Természetesen ezért a kijelentésemért megint én leszek vádlott.

Honi gyakorlat, hogy a hatósági bûnözõk ügyét nem vizsgáló hatóságok a jogtalanságot tisztázni kívánó szervezetek vezetõit bûncselekmény elkövetéséért fogják perbe, amit természetesen egy elmeorvosi vizsgálat elõz meg. Ennek a vizsgálatnak az eredményét a bíróság elõzetesen felszólításban közli a "független" szakértõvel. A hülyévé nyilvánított jogvédõ helyett egy kirendelt ügyvéd fog eljárni az ügyben, aki úgy táncol, ahogyan a bíróság fütyül. Szombathely környéki ügyben a hatósági bûnszövetkezet által kifosztott embert, a bûnszövetkezet magántulajdonában lévõ hamvasztóban eltüntetik.

Tisztában vagyok vele, hogy a nálam lévõ okirati bizonyítékok ellenére megint én leszek a rágalmazás bûncselekményében vádlott. Ilyenkor a bizonyítékok arra hivatkozással veszítik el bizonyíték értéküket, hogy az ellenoldalnál ezek a dokumentumok nem találhatók. Az ADÓügyi vizsgálat elég egyértelmû bizonyítékot szolgáltatna, tehát a fej egyszerûen megtagadja a vizsgálatot. Hogy ez a belsõ körben mekkora értéket képvisel, csak vélelmezni tudom.

Vida Ildikót is megilletné az ártatlanság vélelme, ha lenne eljárás. Mivel hatósági hatalommal visszaélve nincs eljárás, ezért a bûnösségét kell vélelmezni.
Fogalmam sincs milyen kavarás megy a háttérben, de az amerikai figyelem felkeltõ eljárásért köszönettel tartozom.

Jásdi Kiss Imre 2014. 10. 05.

Forrás

Hozzszlsok


#1 | kakas - 2014. november 05. 19:11:51
33.media.tumblr.com/835e8d37587a8212bf650bed7b4910fa/tumblr_neklo2noq01rbuxu4o1_500.jpg :)
#2 | monguzking - 2014. november 05. 20:21:34
Micsoda szégyen-mindenhol zsidok s cigányik vannak kulcspozicioban--attila-árpád-istván-mátyás királyaink forognak sirjaikban...
#3 | csillagosvenyen - 2014. november 05. 20:28:42
s_*_neems_*_dur

az Összes mocskot!
#4 | miskolcilaci - 2014. november 05. 22:05:37
Imre. Ahogy olvasom, ebben sincs semmi politika, és semmi köze a bennünket lerothasztó idegeneknek sem...
s_*_nyugi
#5 | Klotild - 2014. november 06. 08:01:33
Kiváncsi vagyok, hogy a "kártyavár" mikor fog összeomlani?
Mert sokáig nem lehet úgy csinálni, mintha nem történt volna semmi.
#6 | Kimi - 2014. november 06. 19:07:08
olyanjól esne oölavsn mit fogt omlódik?

hogy mi

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.