Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak!!!


Azt a mindens√©git! √Čs akkor most mi van? Bonthatok egy m√°sik s√∂rt is? Joseph Candel: Sok ember szeretn√© tudni, hogy Putyin vajon t√©nyleg az √öj Vil√°grend ellen dolgozik vagy √Ķ is csak egyike a beavatott j√°t√©kosoknak, √©s √©ppen √ļgy utas√≠t√°sra teszi a dolg√°t, mint koll√©g√°i, akiket a vil√°gkorm√°ny fel√°ll√≠t√°s√°n dolgoz√≥ elit c√©ljai megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben mozgat a glob√°lis sakkt√°bl√°n.

Tudjuk, hogy Oroszorsz√°g fontos tagja a BRICS √°llamoknak, amely imm√°r saj√°t valutaalappal √©s k√∂zponti bankkal rendelkezik, √©s azon igyekszik, hogy elszakadjon a vil√°g jelenlegi valutarendszer√©t√Ķl. De vajon t√©nyleg ennyire f√ľggetlen√ľl t√©nykednek?

V√©lem√©nyem szerint ink√°bb arr√≥l lehet sz√≥, hogy a globalist√°k a BRICS √°llamokat haszn√°lj√°k az amerikai doll√°r meggyeng√≠t√©s√©re. Ezek az orsz√°gok egym√°s k√∂z√∂tt m√°r m√°s valut√°kban kereskednek √©s hamarosan olajszerz√Ķd√©seiket is m√°s fizet√Ķeszk√∂zben fogj√°k teljes√≠teni. Oroszorsz√°g a vil√°g egyik legnagyobb olajexport√Ķre √©s mint ilyen, m√°r egy ideje azon van, hogy minden doll√°rtartal√©k√°t√≥l megszabaduljon. A legt√∂bb szak√©rt√Ķ √ļgy l√°tja, hogy amint a vil√°g t√∂bbi orsz√°ga is k√∂veti p√©ld√°j√°t, a petrodoll√°rnak v√©ge.

A k√©rd√©s teh√°t, hogy Putyin a globalist√°knak akar keresztbetenni vagy a BRICS egyik vezet√Ķ orsz√°gak√©nt a terv egyik fontos r√©sz√©nek kivitelez√©s√©ben seg√≠t a doll√°r √©s az Egyes√ľlt √Āllamok meggyeng√≠t√©s√©vel √©s a vil√°gkorm√°nyhoz val√≥ csatalakoz√°s√°nak el√Ķk√©sz√≠t√©s√©vel?

Ismert t√©ny tov√°bb√°, hogy Henry Kissinger, a globalist√°k egyik fontos frontembere, rendszeresen tal√°lkozik Putyinnal √©s a h√≠rek szerint igen j√≥ bar√°tok. Tudjuk, hogy a h√°tt√©rhatalom a h√°bor√ļk, gazdas√°gi v√°ls√°gok, katasztr√≥f√°k, a terrorizmus √©s egy√©b probl√©m√°k seg√≠ts√©g√©vel pr√≥b√°l egy olyan ir√°ny√≠tott k√°oszt kialak√≠tani a vil√°gban, amire a megfelel√Ķ pillanatban, amikor m√°r senki nem l√°t kiutat a helyzetb√Ķl, megadhatj√°k az el√Ķre elk√©sz√≠tett v√°laszt.

Mindenki d√∂ntse el maga, hogy Putyin milyen szerepet j√°tszik ebben a tervben, tudva, hogy id√Ķvel a v√°lasz egy√©rtelm√Ľen kirajzol√≥dik majd azok sz√°m√°ra, akik k√∂vetik az id√Ķk jeleit. Putyinnak az al√°bbi cikkben r√©szletezett leg√ļjabb besz√©de mindenk√©ppen eml√≠t√©sre m√©lt√≥ √©s val√≥sz√≠n√Ľleg jelent√Ķs√©gteljes, helyes √©rtelmez√©se azonban csak a fenti k√©rd√©sek figyelembev√©tel√©vel lehets√©ges.

Az angolul besz√©l√Ķ vil√°g nagy r√©sze val√≥sz√≠n√Ľleg kimaradt Putyin Szocsiban elhangzott leg√ļjabb besz√©d√©b√Ķl, illetve, akik √©rtes√ľltek is r√≥la sem biztos, hogy els√Ķ hall√°sra felfogt√°k annak jelent√Ķs√©g√©t.

A nyugati m√©dia mindenesetre mindent megtett, hogy ne vegyen r√≥la tudom√°st, vagy kiforgatva t√°lalja annak tartalm√°t. F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy ki mit gondol Putyinr√≥l (a Nap √©s a Hold sem a mi v√©lem√©ny√ľnk kedv√©√©rt l√©tezik), val√≥sz√≠n√Ľleg Churchill 1946. m√°rcius 5-√©n elhangzott „Vasf√ľgg√∂ny” besz√©de √≥ta a legjelent√Ķsebb politikai besz√©d hangzott el Szocsiban.

Putyin kijelentette, hogy a játékszabályok mostantól megváltoznak.

Mostan√°ig a nemzetk√∂zi politik√°t a k√∂vetkez√Ķ szab√°lyok szerint j√°tszott√°k:

A politikusok nyilv√°nos kijelent√©seket tettek, hogy ezekkel fenntarts√°k a nemzeti szuverenit√°s kellemes l√°tszat√°t, ami kiz√°r√≥lag propaganda c√©lokat szolg√°lt, hiszen nem val√≥s szuverenit√°sr√≥l besz√©l√ľnk, hanem olyasmir√Ķl, aminek semmi k√∂ze a nemzetk√∂zi politika l√©nyeg√©hez. Ek√∂zben titkos vagy z√°rt ajt√≥s t√°rgyal√°sokon meghozt√°k a val√≥s d√∂nt√©seket √©s megt√°rgyalt√°k a k√∂vetend√Ķ ir√°nyokat.

Kor√°bban Putyin is ezen szab√°lyok szerint j√°tszott, cser√©be csup√°n annyit v√°rt, hogy Oroszorsz√°got egyenrang√ļ f√©lk√©nt kezelj√©k. Mivel ilyen ir√°ny√ļ rem√©nyei szertefoszlottak, bejelentette, hogy a j√°t√©knak v√©ge, ezzel v√©geredm√©nyben megszegve a nyugat √°ltal fel√°ll√≠tott tabut, ny√≠ltan, az elit kl√°nok √©s politikai vezet√Ķk feje felett sz√≥lva az emberekhez.

Egy orosz blogger, Chipstone, a k√∂vetkez√Ķk szerint foglalta √∂ssze Putyin besz√©d√©t:

1. Oroszorsz√°g nem j√°tssza tov√°bb ezeket a j√°t√©kokat √©s nem folytat titkos, z√°rt ajt√≥s t√°rgyal√°sokat apr√≥-csepr√Ķ √ľgyekben. Oroszorsz√°g ezzel szemben k√©szen √°ll a komoly p√°rbesz√©dre √©s meg√°llapod√°sokra, amennyiben azok a kollekt√≠v biztons√°got szolg√°lj√°k, igazs√°gosak √©s mindk√©t f√©l √©rdekeit figyelembe veszik.

2. A glob√°lis kollekt√≠v biztons√°g valamennyi rendszere romokban hever. Nincsenek t√∂bb√© nemzetk√∂zi biztons√°gi garanci√°k, az ezeket elpuszt√≠t√≥ entit√°st pedig Egyes√ľlt √Āllamoknak h√≠vj√°k.

3. Az √öj Vil√°grend √©p√≠t√Ķi elbuktak. Homokv√°rat √©p√≠tettek. Az √öj Vil√°grend fel√©p√ľl√©s√©nek k√©rd√©se nem csup√°n Oroszorsz√°gon m√ļlik, de a d√∂nt√©s nem sz√ľlethet meg Oroszorsz√°g n√©lk√ľl.

4. A t√°rsadalmi rend √ļj√≠t√°sait Oroszorsz√°g konzervat√≠v megk√∂zel√≠t√©sb√Ķl k√≠v√°nja vizsg√°lni, de nem z√°rk√≥zik el az ilyen √ļj√≠t√°sok vizsg√°lat√°t√≥l, hogy kider√ľlj√∂n, bevezet√©s√ľk indokolt-e.

5. Oroszorsz√°g nem sz√°nd√©kozik az Egyes√ľlt √Āllamok folyamatosan terjeszked√Ķ „k√°osz birodalma” √°ltal l√©trehozott zavaros vizekben hal√°szni √©s √ļj birodalmat sem akar alap√≠tani (ez sz√ľks√©gtelen, Oroszorsz√°gnak m√°r megl√©v√Ķ ter√ľleteit kell fejlesztenie). Tov√°bb√° Oroszorsz√°g nem k√≠v√°n a vil√°g megv√°lt√≥j√°nak szerep√©be l√©pni, ahogyan ezt a m√ļltban tette.

6. Oroszorsz√°g nem k√≠v√°nja a saj√°t k√©p√©re √°tform√°lni a vil√°got, de azt sem fogja hagyni, hogy m√°sok az √Ķ k√©p√ľkre pr√≥b√°lj√°k √°tform√°lni Oroszorsz√°got. Oroszorsz√°g nem fogja elz√°rni mag√°t a vil√°gt√≥l, aki azonban megpr√≥b√°lja elszigetelni Oroszorsz√°got a vil√°gt√≥l, az forg√≥szelet arat.

7. Oroszorsz√°g nem k√≠v√°nja a k√°osz terjed√©s√©t, nem akar, √©s nem is sz√°nd√©kozik kirobbantani semmilyen h√°bor√ļt, ugyanakkor √ļgy l√°tja, hogy egy glob√°lis h√°bor√ļ kirobban√°sa ma m√°r szinte elker√ľlhetetlen, √≠gy erre fel van k√©sz√ľlve √©s a k√©sz√ľl√Ķd√©st folytatja. Oroszorsz√°g nem akar h√°bor√ļt, de nem is f√©l t√Ķle.

8. Oroszorsz√°g nem k√≠v√°n akt√≠v szerepet v√°llalni azok feltart√≥ztat√°s√°ban, akik m√©g mindig az √öj Vil√°grendj√ľket √©p√≠tik, am√≠g ezek az er√Ķfesz√≠t√©sek nem s√©rtik Oroszorsz√°g kulcsfontoss√°g√ļ √©rdekeit. Oroszorsz√°g ink√°bb a partvonalr√≥l szeml√©li, amint ezek √ļjabb √©s √ļjabb sebeket szereznek igyekezet√ľkben, amennyiben azonban b√°rki megk√≠s√©rli Oroszorsz√°got is beler√°ngatni ebbe a folyamatba, figyelmen k√≠v√ľl hagyva annak √©rdekeit, az meg fogja tanulni, hogy mit jelent a f√°jdalom.

9. K√ľls√Ķ, de m√©g ink√°bb bels√Ķ politik√°j√°ban, Oroszorsz√°g ereje nem az eliten √©s annak z√°rt ajt√≥s t√°rgyal√°sain, hanem a n√©pen fog nyugodni.

A fenti pontokhoz a k√∂vetkez√Ķt musz√°j m√©g hozz√°tenni:

10. M√©g mindig fenn√°ll a lehet√Ķs√©g egy olyan √ļj vil√°grend fel√°ll√≠t√°sa el√Ķtt, ami megakad√°lyozhatja a vil√°gh√°bor√ļ kirobban√°s√°t. Ennek az √ļj vil√°grendnek az Egyes√ľlt √Āllamok is elker√ľlhetetlen r√©sze lenne, de kiz√°r√≥lag mindenki m√°ssal egyez√Ķ felt√©telek mellett: a nemzetk√∂zi jog √©s nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©sek alapj√°n, mindenf√©le egyoldal√ļ kezdem√©nyez√©s n√©lk√ľl, m√°s nemzetek szuverenit√°s√°nak abszol√ļt tiszteletben tart√°sa mellett.

√Ėsszegezve:

V√©ge a j√°t√©knak gyerekek. Sz√©pen tegy√©tek el a j√°t√©kaitokat. Elj√∂tt a feln√Ķtt d√∂nt√©sek ideje. Oroszorsz√°g k√©szen √°ll. Vajon a vil√°g t√∂bbi orsz√°ga is?

forr√°s: idokjelei.hu
Enigm√°k - Mi k√©sz√ľl a vil√°gban?
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | galipoli - 2014. november 07. 08:36:20
Imre!
Nem tudom mi√©rt de valami azt sugallja ne b√≠zzak Putyinban. Ugyanaz az √©rz√©sem mint az mna vezet√©s√©vel volt anno, j√≥l besz√©ltek √Ķk is de tudtam valami nincs rendben vel√ľk. A v√©g√©n m√©gis igaznak bizonyultak a meg√©rz√©seim, szeretn√©m ha t√©vedn√©k.
#12 | postaimre - 2014. november 07. 08:44:42
Hidd el, ez csak neked magadnak fontos. Nagyban semmi jelent√Ķs√©ggel nem b√≠r. Senki nem b√≠zik senkiben √©s ez norm√°lis √©s "elfogadott" ezekben √©s azokban a k√∂r√∂kben is.

Amint tev√Ķleges harcra ker√ľl sor, mindez nem sz√°m√≠t. M√©g akkor se, ha kider√ľl, hogy cserben vagyunk hagyva √ļgy, hogy senki nem is √≠g√©rt semmit. Ez csak elmej√°t√©k √©s √Ķk is tudj√°k. Akkor m√°r csak az sz√°m√≠t, hogy √©lsz, vagy halsz √©s mentesz, vagy menek√ľlsz. Ezzel is tiszt√°ban vannak. B√°rmennyire lehetsz h√Ķs, vagy √©ppen kitart√≥, ha ott f√∂nn egym√°s k√∂zt lezs√≠rozt√°k, nagyon sanszos, hogy vagy √≠gy, vagy √ļgy vagy ki leszel emelve, vagy elhallgatva, elfeledve √©s mindenk√©ppen legyakva el√Ķbb, vagy ut√≥bb. Ne b√≠zz Putyinban! Nem is k√©ri, nem is v√°rja el. Magadban! Ha menni kell √ļgy is megy√ľnk reflexb√Ķl, max nem teljesen h√ľly√©n. Ha halni kell, halunk. Mi a k√©rd√©s?
#13 | istok bela - 2014. november 07. 11:34:18
Imre! Csak 1 k√©rd√©s. Mikor megy√ľnk? s_*_box s_*_rtata
#14 | postaimre - 2014. november 07. 13:04:11
B√©la, nem kell sehov√° menni, mert ott vagyunk √©ppen, ahol lenn√ľnk kell. √Čn, amint fegyverem lesz!
#15 | Kore - 2014. november 07. 13:56:10
Imre, igen, t√©vedek n√©ha, de √°llok el√©be annak is, ha a F√∂ld legintelligensebb (a Sz√≠riuszr√≥l sz√°rmaz√≥, mint a puli is) √©l√Ķl√©nyei √≠gy k√∂r√ľlveszik ezt az embert...
P√°r √©ve hallottam, hogy a delfineknek k√ľl√∂n√∂s l√©lekmin√Ķs√©ge van, amit a l√°t√≥k √©rz√©kelni tudnak. (Sz√Ķke Lajost√≥l? - majd visszakeresem.)
#16 | postaimre - 2014. november 07. 13:59:36
Koré, nem tévedsz és erre bizonyíték erre te magad vagy! Na jó, én is...de csak kicsit! Csitt!s_*_grat
#17 | Kore - 2014. november 07. 14:01:40
:) :) :) Csak aff√©le n√Ķi meg√©rz√©s, sejt-elem? A form√°ja egy√©bk√©nt ennek egy k√©tfel√© √°gaz√≥ f√©ny-f√Ľsz√°l, kb. mint a KOS asztrol√≥giai jele...
#18 | galipoli - 2014. november 07. 17:11:15
Ok, Imre értem mit mondasz, igazából én is teszek az egészre, majd találkozunk a fema táborban.
#19 | monguzking - 2014. november 07. 19:10:52
putyin egy b√ľd√∂s zsido-lassan a vil√°g leggazdagabb ember√©v√© v√°lik s k√©rdem ha orosz orsz√°g√©rt dolgozik akkor mi√©rt √©pit hatalmas palot√°t mag√°nak spanyol marbell√°n?,,Holnap ig√©rt szesz√°k gyula ujabb ir√°st honlapj√°n putyinrol-√©rdemes elolvasni---de √©n tov√°bbra is k√©telkedek abban hogy a piramis tetej√©n l√©v√∂ mindent l√°to szem--emberi szint lenne---igy szerintem v√©gs√∂ soron putyin is csak szolga s mivel mindent l√°to szemet m√©rhetetlen gonosznak tartok igy igy putyint is felkell koncolni mint minden vezet√∂t piramison,,,
#20 | postaimre - 2014. november 07. 19:30:57
MOnguz, j√≥ az neked, ha belelovalod magad? Gyula √©ppen √ļgy forgatja a gondolat√°t, amilyen anyag a szeme el√© ker√ľl. Azt kell mondjam, csak r√©snyire l√°t √°t a falak√≥hn, de nem baj, teszi a dolg√°t √©s j√≥l teszi. Te ne l√©gy agyalapibb a kellet√©n√©l, k√©rlek √©s nem Vlagyimir szem√©lye ok√°n.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.