Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jön a lengyel keleti nyitás


A lengyel termékek egyre szûkülõ oroszországi forgalmának a kiváltására az ázsiai és balkáni piacok megnyitására törekszik a lengyel gazdasági minisztérium.

"Nem sok remény van oroszországi gazdasági kapcsolataink javulására. Fel kell készülnünk rá, hogy az orosz piac nem hónapokig, hanem még évekig lesz zárva elõttünk" - jelentette ki Ilona Antoniszyn-Klik gazdasági miniszterhelyettes sajtókonferencián, hozzátéve, hogy az ukrán piac is kemény, vagy éppenséggel feltörhetetlen diónak bizonyulhat a lengyel vállalatok számára. "Más irányban, távolabbi piacokon kell kereskednünk" - hangsúlyozta a miniszterhelyettes.

A miniszterhelyettes Azerbajdzsánt, Indiát, Indonéziát, Malajziát, Mongóliát, Türkmenisztánt és Vietnamot nevezte meg Lengyelország potenciális exportpiacaiként. A Balkánon Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, illetve Szerbia számíthat a lengyel vállalatok kitüntetett figyelmére.

Az új piacok megnyitásának elõsegítése érdekében a gazdasági minisztérium tanulmányutakat, konferenciákat és bemutató körutakat készül szervezni a célországok megismertetésére.

A minisztérium a kiszemelt exportpiacokon elsõsorban a lengyel élelmiszeripari vállalatokat kívánja bemutatni, amelyek a leginkább megszenvedték a nyugati gazdasági szankciókra válaszlépésként az élelmiszeripari termékekre elrendelt orosz importtilalmat. Lengyelország 2013-ban 935 ezer tonna élelmiszert exportált Oroszországba 440 millió euró értékben.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. november 06. 16:14:19
Schetyna: Az orosz politika következtében megingott a nemzetközi világrend

A Krím elcsatolása és a Donyeck-medencei események alapvetõen megkérdõjelezték az európai biztonság elveit - jelentette ki a lengyel külügyminiszter.
Az orosz politika következtében megingott a nemzetközi világrend az elsõ világháború kitörése 100. évfordulójának évében. A Krím elcsatolása és a Donyeck-medencei események alapvetõen megkérdõjelezték az európai biztonság elveit - jelentette ki csütörtökön Grzegorz Schetyna lengyel külügyminiszter a parlamentben megtartott programbeszédében.

"Nem a szankciókra akarjuk összpontosítani az Oroszországgal szembeni politikát - jelentette ki egyúttal Schetyna. - Az, hogy bíráljuk az orosz politikát, nem változtat azon a tényen, hogy továbbá is szomszédok, gazdasági partnerek maradunk."

"Az Oroszországhoz való viszonyunkra kihatnak a szmolenski légikatasztrófa vizsgálatának le nem zárt kérdései, így a repülõgép vissza nem adott roncsai, továbbá az áldozatok emlékmûvének hiánya Szmolenszkben. Errõl nem feledkezünk meg" - hangoztatott Schetyna.
http://www.hirado...vilagrend/
#2 | Ionerai - 2014. november 06. 20:14:32
Orbán Viktor szívesen látott vendég a bajor kormányfõnél

Horst Seehofer bajor tartományi kormányfõ Orbán Viktor miniszterelnök müncheni látogatásával kapcsolatban kijelentette, hogy vendége demokratikusan választott koalíció élén áll és ezért szívesen látott vendég. Seehofer egyúttal visszautasította az ellenzék vádját, amely szerint Orbán semmibe veszi a demokrácia alapszabályait.

http://inforadio....hir-679196
#3 | postaimre - 2014. november 07. 07:23:21
Ion, Bajorország Hitler szállásterülete, szabadkõmûves centrum, illuminátus központ. Miben is egyeztek látványosan meg?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.