Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Luxemburgban is korrupciógyanúsak a hatóságok


Csak a szokásos! Juncker, vagy nem, ebben a körben teljesen mindegy. Szabadkõmûves zsidó-parazita.
Sajtóértesülések szerint 340 multinacionális cég titkos adóügyi megállapodást kötött Luxemburggal, így mentesültek jelentõs összegû adó befizetése alól.

Az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciuma információi szerint olyan nagy multicégek, mint az Apple, az Ikea, a Pepsi, vagy a Deutsche Bank, titkos paktumot kötöttek Luxemburggal; így mentesültek olyan adóösszegek megfizetése alól, amit a tevékenységük szerinti országban kellett volna megfizetniük.

A szerzõdéseket 2002 és 2010 között kötötték, amikor az Európai Bizottság új elnöke, Jean-Claude Juncker volt a luxemburgi miniszterelnök.

Jucker korábban többször is kiállt a helyi adózási szabályozás mellett, de a bizottság szóvivõje csütörtökön jelezte, hogy készek szankciókkal sújtani Luxemburgot, amennyiben kiderül, hogy törvénytelenül jártak el.
Link

Hozzászólások


#1 | kukackac - 2014. november 08. 16:23:19
AdĂłparadicsom Luxemburgban

Fiskális rendszer ezer vállalatok, amely lehetõvé teszi számukra, hogy mentse milliárd eurót, nyíltak Luxemburgban. Orosz vállalatok - "Gazprom", Sberbank, Evraz, "Alfa-csoport" - is igénybe szolgáltatásait Nagyhercegség, így jogilag adóelkerülésre Oroszországban, a dokumentumok, kiszivárgott, hogy a nyugati sajtó.
---------------------- <Cut> ----------------------
Több mint ezer nagyvállalat a világ minden tájáról használták a rendszert, hogy ne az adók Luxemburgban, írta csütörtökön a The Guardian utalva a sajtóanyag. Erõfeszítései révén az International Consortium of Investigative Journalism (MKZHR) 28.. Oldalnyi adózási egyezmények, jelentések és egyéb titkos dokumentumok 2002-2010 lett nyilvános. Ehhez több mint 80 újságíró 26 ország dolgozott hat hónapig.

A projekt, szinkronizált LuxLeaks, azt mutatja, hogy használt rugalmas adószabályok Luxemburg, valamint a hiányosságok a nemzetközi jog.

Megtakarítási adóelkerülõk milliárd euró.

340 cégek tudták, hogy tárgyaljon a hatóságokkal és a luxemburgi, és hozzon létre speciális struktúrák adócsalás. Ezek közül, a Pepsi, az IKEA, az Accenture, a Burberry, a Procter & Gamble, a Heinz, a JP Morgan és a FedEx.

Vállalatok körében a kedvezményes adózási rendszer Luxemburgban, olyan volt, orosz "nehézsúlyú", mint Alfa Group, "Gazprom", Sberbank, Evraz, &#171;Honlap Hitel" és Reso.

s_*_kac

http://nnm.me/blo...burge/#cut

200 leggazdagabb üzletemberek Oroszország - 2014

http://www.forbes...mp;table=1

200-bĂłl 201 ZSIDĂ“! ott is. s_*_kac
#2 | postaimre - 2014. november 08. 21:11:22
igy kell csinálni...

http://www.msn.co...ar-BBdeOkC

aztán kiválasztani a villát amelyikben élni szeretnél "öregkorodra"

http://www.msn.co...ss-BBaLeLS

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.