Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Élezd a fokost


Szia Imi. Most hallottam a tevébe hogy cigányokat toboroznak a rendõrséghez. Még óriás plakátozás is lesz!!
Ez beszarás,ezeket az sem Ă©rdekelnĂ© mármint a becses nemzetet ha nĂ©ger ejtõernyõsök szállnák meg JĂşda vagy Budapestet. „Vigyázz magadra mi gondolatban vigyázunk rád”
Ăśdv...

Hozzászólások


#1 | hathor - 2014. november 08. 16:14:08
Ezeket a cigányokból létrehozott "rendõröket" aztán lehet a magyarok ellen irányítani, ha lenne valamilyen komolyabb tüntetés. Ütnek- vernek minket, akár halálra is...
#2 | kukackac - 2014. november 08. 17:15:28
www.aktivist4you.at/wordpress/wp-content/uploads/2014/07/eurogendfor-europa-privatermee.jpg
#3 | Fidel - 2014. november 09. 09:38:12
Igy van hathor! Azert nem kell naivul tuntetni.Gerilla harc marad a vegso lehetoseg.A mocskot csak kitakaritani lehet, mgnevelni NEM!s_*_rtata
#4 | Fidel - 2014. november 09. 09:40:35
kukackac ! Ki lopta le a plecsnin lathato chillagokrol a hatodik agakat???????????????????????????????s_*_kukk
#5 | Julia - 2014. november 10. 12:58:00
Hallo hathor, igazad van: ha hagyod magad ütni-verni, akkor meg is erdemled! Ha nem hagyod - akkor az ellenfel oldalan problema van! S ezt en mint nö - be is tudom neked bizonyitani. Pecsett vagy 20 fäö varakozott a buszra, többek között en is, az elsök között. Amikor a busz ajtaja kinyilott, a sorbanallok szep lassan, fegyelmezetten megkezdtek a beszallast - mire oldaliranybol beszökkent a sorba egy igencsak termetes ciganylany, harom teherauto nagysagu, "felfujt" zsirparnaval a hasan - szoval eleg termetes vcolt hozzam kepest. Csak ugy viccböl kinyujtottam a karomat s szo nelkül ezzel a mozdulattal megallj-t jeleztem neki! Nagyhangon elkezdett orditozni, ocsmany szavakat dobalva felem, amig meg nem untam s valaszoltam is neki: kislanyom, ne csodalkozz, ha veletlenül viccböl megakad az öklöm a torkodban, mert akkor baj lehet, ha nem kapsz levegöt! Itt huszan allnak szepen, fegyelmezetten a sorukra varva - ha neked tul sok idöbe telik kivarni a sor veget - indulj el gyalog! Ennyi. A hajtömeg ugy elhallgatott, hogy a csendben a gombostü leestet meg lehetett volna hallani! De visszalepett es megvarta, amig mindenki felszall - s utolsokent lepett fel. A busz hatso vegebe araszolt - s amkikor ott mar biztonsagban tudta magat - folytatta a szitkozodast, de miutan senki nem allt a partjara, elhallgatott!
Nos - mindezt a sztorit csak azert meseltem el nektek: ha hagyjatok, hogy ezek a pimaszok igy viselkedjenek, mindenhol az elsöbbseget keressek, mert senki nem mer megallj-t parancsolni nekik -. akkor mindenki megerdemli, hogy igy viselkedjenek vele. Ezen s ehhez hasonlo eseteken felbuzdulva meg szemtelenebbek es pimaszabbak lesznek!
Az ellanallas mindig kicsiben kezdödik - de biztos vagyok benne, ha egy elkezdi - követökre talal!!
Csak nem kell megijedni tölük, mert ezek csak bandaban nagylegenyek s tudnak szajaskodni! Csak szep udvariasan kilatasba kell nekik helyezni a "coki, vissza"-t - s rögtön megjuhaszodnak, ha ellenallast tapasztalnak! Különben amugy "rendesek" - a billiardteremben jatszadoznak egesz este, röpködnek a tizezresek, s ha fogytan a penz de kilatasban van a segely - a posta elött varjak a penzkihordot!
Ijedtsegre nincs ok egyenlöre, de nem kell hagyni öket abban a hitben elni, hogy nekik mindent szabad. Ehhez viszont mar egyeni batorsagra van szükseg, nem teli nadragra!!
Ăśdv: Julia+

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.