Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A hatalom arcai.


Ez egy olyan elõadás, ami gyönyörûen elmagyarázza, hogyan is épül fel a hatalom, a mi
õszinte és igen hathatós segítségünkkel.

Tóth Bálint: A hatalom arcai. Egy a sok elõadásai közül.

www.youtube.com/w...

Késõbb, ha már többen megnézik visszatérhetünk rá, mennyi igazság van az elõadásában. Aki még nem látta nézze meg,
nagyon jó kis ébresztõ elõadás. Az elõadó is
elmondja a lényeget, hogy mi adunk ezeknek
hatalmat, úgy hogy ne siránkozunk, mi járulunk
hozzá a saját leigázásunkhoz. Ha többen is
néznének ilyen elõadásokat, sokkal jobb hely
lehetne ez a világ. Mert egy öntudatos embert már nem lehet egykönnyen rabszolgává tenni és
többé nem lenne behülyíthetõ olyan fegyverekkel, mint a média, sajtó hazugságai, féligazságai,
félrevezetése. Ajánlja mindenki az ilyen és ehhez
hasonló elõadásokat ismerõseinek, mert ezeket
nem fogják sehol máshol se látni, csak itt az interneten. Ezeket az elõadókat nem fogják meghívni egyetlen ismert tévé csatornához sem vendégként vagy elõadóként. Az igazságot csak mi terjeszthetjük, mert mi vagyunk a tanulók és
a tanítók is egy személyben. Üdv: Mormota1968.

Hozzszlsok


#1 | 600rr - 2014. november 10. 20:16:53
s_*_csin
#2 | BUZOGANY - 2014. november 11. 02:47:48
hatalom nagyon jo dolog,
abbol jon a penz a konnyu elet,
a semmit teves, hatalmas zabalasok,
sex orgiak, lazittasok, minden olyan
miert nem kell bele dogleni a munkaba,
a nok sokasaga, tomerdek ekszerek,
jo verseny autok, draga fegyverek,
meg sorolhatnam,
es meg egeszseget is lehet venni,
kosher elelmiszerek, nem mergezett kajak,
bizonyara a hatalom is veges,
vagy eppen a reszesedojenek is ,
#3 | Sz E - 2014. november 11. 08:43:36
"Ajánlja mindenki az ilyen és ehhez
hasonló elõadásokat ismerõseinek, mert ezeket
nem fogják sehol máshol se látni, csak itt az interneten."

Ez nem igaz.
Szerinted hány ilyen elõadás van naponta, amit élõben meg lehet nézni? A videóban lévõ elõadáson is van jelen közönség. A TV-ben is rengeteg van. Vagy szerinted a közép- és felsõoktatási intézmények társadalomtudományi elõadásai mirõl szólnak?
Ki az, aki soha nem olvasott legalább hobbiból könyvet arról, hogyan mond le az egyén az autonómiájáról a szülei javára kisgyermek korában? Arról, hogy miért és hogyan jöhetett létre a Hitler Jugend?... dokumentumfilmet arról, hogy miért tör-zúz egy szurkolótábor?...
Na, ugye nem most kell egy felnõtt embernek a kezébe adni az ötödikes törikönyvet, pótolni a teljes általános mûbeltségét és elkezdeni rábírni a gondolkodásra?
Mert izomsorvadottakat nem küldhetünk edzõtáborba, csak akik már eddig is edzésben voltak, egész életükben.
Ezt MOST elkezdeni KÉSÕ.
Ennek a világképnek a befogadásához született kiváncsiság, magas mûveltség, örökölt képességek és egész életen át tartott tanulás szükséges.
És bátorság.
Mert minden érzelmi alapon dõl el, a fõ motorunk az érzelem. Aki gyáva, az mindig meg fogja magának indokolni, hogy miért a hazugságot válassza és ne a valóságot!

s_*_aha
#4 | 104 - 2014. november 11. 13:51:11
SzE! Teljes mértékben egyetértek veled! Mert aki ilyen és ehhez hasonló felhívások miatt kerül közelebb a titkokhoz, azt csak járulékos veszteségként aposztrofálhatjuk, nagyon valószínû, hogy estére már a tényeken fog tovább szocializálódni...
#5 | 600rr - 2014. november 11. 20:46:23
SZ E Sohasem késõ és nem kell mûveltség , és nem kell hozzá tanulás sem hogy valaki értse ezeket és érezze ezeket a dolgokat és bátorság sem kell.A bátorság azoknak kell akik majd a vezetõ szerepét betöltik ha majd elegen leszünk ahhoz hogy valakik az élünkre álljanak Egyenlõre nem nagyon van kit vezetni ezen kell dolgozni .Én most 44 vagyok kb 2 éve láttam Imre videoit már párszor leírtam itt a honlapon és egyre több és több videót írást néztem õ álltala .Érdeklõdés kell kell hogy valami negatív dolog érjen viszi a bank a kocsid vagy ilyen apró dolog esetleg a házad .Van sok ilyen ismerõsöm sajnos csak õk értik meg elsõre amiket mondok nekik arról mi is történik itt valójában amikor már nagy a baj sokan jutunk el idáig . Azért mondom Imre elõadásait mert igen jó elõadó könnyen érthetõ humoros és mellette véresen komoly Ismerõsök legyen 20 vagy 90 ezen elõadások megnézése után 360 fokos fordulatot vettek persze nem mindenki sajnos .Anyósom tészta gyúrás közben hallgatja Papp lajos SZÍVSEBÉSZ PROF ELÕADÁSAIT .Meggyõztem én a koleszterin gyógyszerekkel kapcsolatos elõadásokkal és már nem szedi sokkal jobban van késõ? nem késõ .A szüleimnek vittem kálium mentes sót már nem gyengítik a szív izmaikat káliummal késõ ? nem késõ.A kollégám felesége terhes Ajánlottam az ozmozisos víz tisztítót a fluoros és gyógyszer maradványos és hormon tartalmú csapi víz helyett Késõ? nem késõ ÉS ha tudnád hányan hívnak fel zokogva és nekem is hányszor eszembe jut hogy mit kellene tenni?Meddig engedjem a gyereket játszani mikorra érjen haza a tanulás helyett ?A barátnõjével hányszor találkozzon a héten tanulás helyett 2 szer 3 szo még többször Ki látja a jövõt mennyi lehet még belõle mennyen egyetemre szakadjon a tanulásba vagy élvezze az életet amíg lehet ?Nagy kérdések nehéz és egyre nehezebb legalább is én így érzem ahogy egyre több é s több dolgot látok DE SOHA NEM KÉSÕ NEM TUDHATOD HOGY AKÁR EGY PÉNZTÁRNÁL SORBA ÁLLVA EGY VAD IDEGENNEK MONDOD EL HOGY NE VEGYE LE A RÁGÓT MERT ASPARTAM VAN BENNE IGEN EZEK KIS LÉPÉSEK DE LÉPÉSEK. s_*_csin
#6 | lucuska - 2014. november 14. 20:09:25
600 rr ! IGAZad van. Soha semmi nem késõ.Naponta kell evangelizálni,- és a suttogó propaganda idézte elõ, hogy már minden normális ember keresi a tiszta sót. 5 éve bombáztuk a netet, köszönve a Tejfalussy András és Imre honlapjának is. Tehát mondani, mondani, mondani....... SZ E neked is ezt ajánlom !
#7 | Sz E - 2015. janur 09. 23:15:45
5: Félreértettél. (?) Én végig a Mormotától idézett mondatról írok, és neki. Zanzában a mondanivalóm: Mormota, ha azt hiszi, hogy ilyen infóhoz csak az interneten lehet hozzájutni, akkor õ maga le van maradva a tájékozódásban az átlaghoz képest, akik közül szerintem mindenki olvasott könyveket és látott dokumentumfilmeket az érintett témáról.
Lucuska, azt tapasztaltam, hogy falra hányt borsó olyanoknak mondogatni dolgokat, akik nem fogékonyak rá. Erõszakoskodásnak veszik, és csak azt érni el vele, hogy kérget növesztenek magukra a témával szemben.
Errõl Mormota is írt, egyetértek vele: http://magyarnemz...164#c83478

Te mióta mondogatod pl. a só-dolgot, és mik a reakciók? A net tele van a só-ügy cáfolataival, innentõl nálam sem érnél el eredményt. Vizsgáltattál már be sót, és van errõl a kezedben eredmény?
Esetleg nyiss errõl topicot!:)

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.