Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin tanácsadója: Észtország és Lettország okkal fél


Szergej Markov kijelentette: ezt a két balti államot az orosz kisebbséggel szembeni elnyomó magatartása miatt egy konfliktus esetén az a veszély fenyegeti, hogy eltûnnek a térképrõl.
Vlagyimir Putyin orosz elnök egyik tanácsadója szerint Észtországnak és Lettországnak minden oka megvan arra, hogy féljen.


Az SVT svéd közszolgálati televízió keddi jelentése szerint Szergej Markov kijelentette: ezt a két balti államot az orosz kisebbséggel szembeni elnyomó magatartása miatt egy konfliktus esetén az a veszély fenyegeti, hogy eltûnik a térképrõl. Az 1,3 milliós Észtországban a lakosság 25,6 százaléka orosz, míg a 2,2 milliós Lettországban 27,8 százalék ez az arányszám. "Ha jön egy nagy háború, akkor lehet, hogy ezekbõl az országokból semmi nem marad" - idézte Markovot az SVT a Korrespondenterna címû külpolitikai mûsor következõ részének elõzetesében. A kedd esti adásban az orosz elnöki tanácsadó az ukrajnai helyzetrõl is nyilatkozik.

A bejátszás szerint Markov az Ukrajnához tartozó Krím félsziget márciusi orosz bekebelezését az oroszgyûlölettel átitatott ellenséges környezettel szembeni védekezésnek nyilvánította.

Moszkvának meg kell mentenie az oroszokat, ha az ultranacionalisták az életükre törnek. Ott, ahol az ukrán kormány ("ukrán junta") tanyázik, "fasizmus és terror" uralkodik. Ahol viszont orosz katonák vannak, ott demokrácia és véleményszabadság van - hangoztatta Markov.

Forrás: MTI | 2014. 11. 11. 12:55:23

Beküldte: gárdista97

Hozzászólások


#11 | kukackac - 2014. november 12. 18:20:06
Leandros! Kíváncsivá tettél! Mi lenne az a változás? Mi az amit hagynának a "nagyok" ami nem általuk, és az érdekükben történne? A változást akarni és megélni, hát ...
Koromnál fogva már csak egy dologban bízok! Nem élem meg azt ami jön, jöhet.
#12 | Leandros - 2014. november 12. 18:25:55
Az orosz haderõ nem vonult be. Orosz Ă©rdekeltsĂ©g van az egĂ©sznek? Van. Az egyiket az egyik, a másikat a másik támogatja." Ha van szemĂ©lyi állomány, akkor elĂ©g a technikai eszköz biztosĂ­tása. YouTube Videó
#13 | Leandros - 2014. november 12. 19:07:49
Kukackac. Én se 25-vagyok, de szerencsémre sovány és fürge. Ha valamiért a társadalom mûködése megszûnik, (eddig élt lanyha-tag mindennap) akkor már a surranó a lábon kel hogy legyen. Egy egy ember, a lakó környezetére kell hogy figyeljen és lépjen. A Nagyok közül egy nagy van, aki nem hagyja. Ha a képedbe mászik már erõszakosan, vagy a hazai csicskája, Pl. Elkúró, akkor te még mindig úgy gondolod, hogy béke van?! Márpedig Orbánt buktatni fogják, bár csak színjáték és elmegy CIA finanszírozta nyugdíjba. Bíz a törvényszerûségben, hogy forrósodik a helyzet. Figyelemmel kisérted Ukrajna sorsát az elejétõl? Megbuktatták az oroszbarátot, helyére tették az emberüket, és akik nem fogadták el, az ellen hadat üzentek. Ez is egy mûködési törvényszerûség. Ha itt egy libsi bábot trónra helyeznek, akkor 1000%-ban a CIA diktál. Tudod nagyon jól, hogy mindig is listáztak. Ott a te és családod neve, mint az enyém is. Hát gondolod, hogy a kapuban várom majd be, vagy nem lépek le" gyorsabban?! Én legalább tudom, hogy lakó környezetemben kikre számíthatok és hányan vannak felkészülve.
#14 | nyilasfergeteg - 2014. november 12. 23:06:38
Ro-zsola!

Köszönet a vidám percekért. Azt tudtad, hogy a lengyel ceruzának mindkét végén radír van? :)
#15 | gabi - 2014. november 13. 11:15:55
Elszállt. Újra írom. :)
Gutai Zub! A reményrõl az a véleményem, hogy elsõnek kellene meghalnia, nem utoljára. Amíg reménykedünk, nem cselekszünk. Ideológiát gyártunk a halogatáshoz.
#16 | satu - 2014. november 13. 17:47:22
A NATO kész védelmezni a Baltikumot Oroszország teljes szétzúzásáig

A hét közepén Észtországban tetõzik a NATO vezérkari gyakorlata, a Trident Juncture. A Baltikumban november 9. és 17. között az atlanti szövetség a kis Észtország "ellenséges nagyhatalom" inváziójával szembeni védelmét gyakorolja be.
Teljes szöveg: http://hungarian....saig-7680/
#17 | nyilasfergeteg - 2014. november 13. 19:56:45
satu!

Ennyi hülye még a mesében sincs. És egy füstölgõ gödör aljában majd mit gyakorolnak? :)
#18 | kuka7 - 2014. november 14. 11:47:32
Nem hõsként kell meghalni,hanem hõsként kell tovább élni! Ez a Magyarok küldetése!
#19 | satu - 2014. november 14. 12:15:00
Nyilas! :D
#20 | gabi - 2014. november 14. 15:38:55
Ha nekem még egyszer magyarozik valaki, esküszöm kinyírom. Eberek vannak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.