Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Amerik√°nak elege van bel√Ķl√ľnk


Ajv√©! M√°r csak zizraelt √©s a mocskos zsid√≥t kell a szolg-√°llatoknak lekommunik√°lni √©s m√°ris tiszt√°ra keleti sz√©l f√ļ a biliben! Nagy j√°t√©k ez, de t√©tje szinte m√°r nincs is. Az Egyes√ľlt √Āllamok vil√°goss√° akarja tenni, hogy nem akarja v√°ll√°n vinni az eur√≥pai orsz√°gokat. Ezt szokatlanul kem√©ny hangon k√©sz√ľl nyomat√©kos√≠tani a h√©t v√©gi G20-cs√ļcson Jack Lew p√©nz√ľgyminiszter.

A Financial Times a tervezett besz√©d kisziv√°rgott r√©szleteit id√©zi. Eszerint a washingtoni vezet√©s √ļgy gondolja, Eur√≥pa orsz√°gai nem tudj√°k emelked√Ķ p√°ly√°ra √°ll√≠tani gazdas√°gaikat. Az eur√≥pai √°llamok poz√≠ci√≥harcai nem szolg√°lj√°k a G20 k√∂z√∂s c√©lj√°t, azt, hogy a vil√°ggazdas√°g fenntarthat√≥an, kiegyens√ļlyozottan n√∂vekedjen.

Az amerikai vezet√©snek elege van abb√≥l, hogy a vil√°g t√∂bbi hatalma t√Ķle v√°rja a vil√°ggazdas√°g fellend√≠t√©s√©t, abb√≥l, hogy az amerikai fogyaszt√≥k v√°s√°rl√°sainak kellene biztos√≠tania a keresletet m√°s gazdas√°gok fellend√ľl√©s√©hez is – √°ll a Napi.hu √∂sszefoglal√≥j√°ban. Kifog√°solj√°k, hogy az eur√≥pai √°llamok, √©l√ľk√∂n N√©metorsz√°ggal, nem hajland√≥ak k√∂lts√©gvet√©si eszk√∂z√∂kkel √©l√©nk√≠teni gazdas√°gukat.

A vil√°g nem v√°rhatja Amerik√°t√≥l, hogy elj√°tssza annak az import√Ķrnek a szerep√©t, amelyre mindenki sz√°m√≠that √©s azt, hogy a saj√°t n√∂veked√©s√©nek gyors√≠t√°s√°val h√ļzza maga ut√°n az orsz√°got – figyelmeztet a p√©nz√ľgyminiszter.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Leandros - 2014. november 18. 17:18:34
A demonstr√°ci√≥n mintegy 40 ezer di√°k, munk√°s vett r√©szt, de nyugd√≠jasok is sz√©p sz√°mmal voltak, vagyis a t√°rsadalom legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb r√©tegei tiltakoztak az amerikai imperializmus ellen. www.hidfo.net/sites/default/files/uploads/images/2014-2/greece-2.jpg
#12 | Leandros - 2014. november 18. 17:38:47
K√©rdem √Čn, hogy ha az Ukr√°n eln√∂k segg√©t is nyalja Orb√°ncka, akkor az a Qrva Ukr√°n m√©dia, mi√©rt √©lvezkedik ellene?! J√≥ h√°t csak k√∂lt√Ķi volt a k√©rd√©s. USA segny@l√≥k, √≠gy a parancsot v√©gre kell hajtani. YouTube Videů
#13 | Perje - 2014. november 18. 23:59:53
#14 | satu - 2014. november 19. 00:06:25
A most v√©get √©rt G20 tal√°lkoz√≥ Ausztr√°li√°ban teljes veres√©g volt az √∂sszeesk√ľv√©s √©s tervei sz√°m√°ra, t√∂bb forr√°s szerint.s_*_francba

http://ujvilagtud...lt-az.html
#15 | Klotild - 2014. november 19. 06:52:24
Eur√≥pa m√°r akkor is √©lt, amikor m√©g nem fedezt√©k fel Amerik√°t Kolombus√©k. Azzal kezdt√©k, hogy ki√≠rtott√°k az ott √©l√Ķ √Ķslakoss√°got. Innent√Ķl kezdve semmi j√≥t nem szabad rem√©lni.
Most már Európa sincs biztonságban.
#16 | Klotild - 2014. november 19. 06:58:29
Nem szabad kimenni t√ľntetni. A civilnek mondott szervez√Ķd√©s m√∂g√© bujt felforgat√≥knak nem szabad hinni. Nincs vagy nem l√°tszik olyan karizmatikus er√Ķ, amelyik val√≥ban a magyar n√©p √©rdekei√©rt harcolna. Horv√°th Andr√°st, Karancsit pr√≥b√°lj√°k maguk el√© tolni. Sz√°mos jel mutatta meg h√©tf√Ķn, hogy kik is a szervez√Ķk. L√°tszik ez a ruh√°zatukb√≥l, a k√ľls√Ķ jegyekb√Ķl, a feliratokb√≥l, a st√≠lusb√≥l, a semmitmond√≥ szavakb√≥l.
#17 | BOTOND - 2014. november 19. 14:12:51
vizilo,
a gepek csapagyasak lettek,
a festeket most mergekkel keverik ha tapogatjak akkor
idovel meg hal a gyujtoje,
a papirt szaj torlesre hasznalatak sokat a
seggek nyalasa utan torlesre,
ezert a hiany,
de higgy nekem hatalmas hatalom van a kezukben
ha ott hagyjak az europai szarohelyeket
akkor meg van boven hol lehet fejleszteni es
csodas vagyonokat halmozni
a szam rendszerrel meg alkatatott ertekek utan,
lasd a carib terseg,
#18 | Perje - 2014. november 20. 22:07:50
Amerik√°nak elege tett a guatanam√≥i foglyokb√≥l is. √Ėt√∂t k√∂z√ľl√ľk kiosztottak Eur√≥p√°ba. H√°rmat a gr√ļzokhoz, kett√Ķt Szlov√°ki√°ba. Ennek az √∂t embernek nem volt el√©g hely az amerikai kontinensen. √ēk elfogt√°k √Ķket, m√°sok √°tvett√©k √Ķket meg√Ķrz√©sre, csak √ļgy, demokratikusan..
http://www.miamih...32520.html
#19 | Perje - 2014. november 20. 22:37:30
Amerik√°ban az elm√ļlt 20 √©v alatt 22 s√ļlyos betegs√©g k√∂ztet√Ķ a GMO-s Monsanto term√©nyekhez.
√Črdekes, hogy ebb√Ķl m√©g nem volt el√©gg√© eleg√ľk:
http://www.opedne...9-853.html
#20 | Gutai Zub - 2014. november 21. 15:13:29
Tessék kérem felébredni

Itt nagyon sokan besz√©lnek Amerik√°r√≥l, Europ√°r√≥l, azt√°n hogy, eleg√ľk van (kinek) bel√∂l√ľnk (mi kik is vagyunk) stb.

Nem veszitek észre, hogy pont ezt akarják.

Mondja meg m√°r valaki, hogy a magyar k√ľlpolitik√°ban, vagy b√°rmiben, p√©ld√°ul mennyi k√∂z√∂s "magyar" egyet√©rt√©s jelleg van?
Egyáltalán, amit a világ lát és észlel, hogy "Magyar" mennyi magyar van?

A globalizmusban, az agymosottak vil√°g√°ban, megoszt√°s van, se a vall√°s, se a nacionalizmus m√°r nem igaz....

"Semmi nem az aminek l√°tszik"

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.