Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A pénzért magyar


Számos alkalommal tapasztaltam, hogy a nemzet érdekében tehetõ hatékony megoldás hogyan bukik el egy sztár-magyar által. Rettenetes fáj a butaság felismerése, de sokkal mélyebben, jobban a kapzsi-gonoszságé.
Mirõl beszélek? Csak bösztöri aláaknázása a nemzeti akaratmegnyílvánulásnak, még lehet spontán.
Így jött ki. A Körmendi Móricz-Tajos Találkozó? Két kamera dolgozott folyamatosan. Hol az anyag? Kolontári robbantási bizonyítékok a Nagy Magyarok kezében. Izrael vízellátásának bizonyítéka kirakva nyilvánosba, és semmi? Adó-ügyi kipakolás, dokumentumokkal, és semmi?
Nekem ezek az ügyek annyit jelentettek, hogy egy ténylegesen független bíróságot kell felállítanom. Megtettem. Kidolgoztam a nemzetközi elfogadhatóság szintjéig, természetesen helyet adva a korrekciónak. Minden eleme az önrendelkezést szolgálja, mûködése lehetõséget nyújt a jelenleg regnáló hatalmi rendszer korrupciójának tárgyalására is. Ez egyúttal annyit jelent, hogy nincsen alárendeltségi viszonyban az állami bíróságokkal. Neve, Esküdtszéki Bíróság.
Semmi akadálya annak, hogy bárhol létrejöjjön egy helyi Bíróság is, de mûködésének tisztaságához
elengedhetetlenül szükséges egy központi adatbázis. Ennek feltételeit is megteremtettük Káli Károllyal. Borbély József értesült a megalakulásról. Borbély József tartozik Káli Károlynak negyed millió forinttal.

http://www.youtube.com/watch?v=bWXyAIxaaWo

Káli Károly kettõ gyermeket nevel, a kölcsönadott összeget pár napra tudta csak nélkülözni pár évvel ezelõtt. Mivel ezt a pénzt mai napig nem kapta vissza, súlyos bonyodalmai származtak belõle. Kecskemét Rendõrkapitányságának vezetõi együttmûködnek Borbély Józseffel az ügy eltussolásában. Az elmúlt évek során több magánember keresett fel, segítséget kérve hasonló problémával, mivel Borbély József jogi jártasságának köszönhetõen olyan körülmények között csalt ki tõlük nagyobb összegeket, mely körülmények kizárják a római jog szerinti felelõsségre vonhatóságát. Az Esküdtszéki mûködés módot ad a valóság értékelésére, és a felelõsségre vonásra.
A hatalomnak, és Borbély Józsefnek közös érdeke a Nemzet akaratából létrejött Esküdtszéki Bíróság degradálása, mûködésének ellehetetlenítése.
Fenti videofelvételben elhangzott Esküdtszéki Bíróságra hivatkozás valótlan állítás, hiszen Bíróságunkhoz sem beadvány, sem a tárgyalás lefolytatását dokumentáló rögzített adat nem érkezett ez ügyben.
Súlyos bûncselekménynek tekintjük, hogy az Esküdtszéki Bíróság nevével visszaélve Borbély József olyan szervezethez fordult, mely Bíróságunk elõtt alperesi minõségben szerepel.
Fenti videóval bizonyított cselekményért az Esküdtszéki Bírósághoz beadvánnyal fordultam, és egyúttal kértem vezetõ pozícióm ideiglenes felfüggesztését az ügy vonatkozásában, annak lezártáig.

Link

Hozzászólások


#1 | Klotild - 2014. november 19. 06:45:23
Gyalázat!
#2 | postaimre - 2014. november 19. 09:26:09
Pitkin, minden bolondot nem kell megmenteni. Eleg lesz egy is a kirly melle, hogy emlekeztesse, mi is az a nep.
#3 | kontroll88 - 2014. november 19. 15:29:31
A BRFK XI. kerületi Rendõrkapitányság elõtt ***** számon Borbély József ellen folyamatban levõ eljárásban a nevezett cselekménykori, illetve jelen ügy elkövetésének idejére vonatkozó beszámítási képességének vizsgálatával is megbízott dr. Balogh István igazságügyi orvosszakértõ megállapította, hogy a gyanusított kevert tipusú személyiségzavarban szenved, paranoid és nárcisztikus vonásokkal, amely állapot képtelenné tette abban, hogy a cselekménye veszélyességét felismereje és, hogy annak megfelelõen cselekedjen. Borbély József beszámítási képessége mind a cselekménykori idõben, mind a vizsgálat során kizárt.
#4 | spartakusz - 2014. november 19. 17:03:23
http://internetfi...sen-bunos/

https://kuruc.inf...

http://hungarianr...413#c10246


Ki a nem normális?


Mélyedj bele a felsõ kettõ linkbe - az utolsó pont pedig zseniális látja a problémát és a megoldást is.

szer-e-tettel:
spari...
#5 | tillat - 2014. november 19. 17:21:23
#6 | bandee - 2014. november 19. 17:26:46
Tillati, kíváncsi lennék, hogy a napisz@r mennyit ér a listán. Csak a mihez képest végett.
#7 | tillat - 2014. november 19. 17:42:56
Szerintem szart se .
#8 | bandee - 2014. november 19. 17:47:53
-$ 336,960

-daily income of around $ 468.00 US Dollar (napi bevétel 468 dollár körül)

ha igaz.
http://www.urlrat...piszar.com
#9 | tillat - 2014. november 20. 08:47:55
No ide figyelj szájhõs katona ( lángossütõ ) az ép észrõl már tanúbizonyságot tettél ...amihez közöd sincs , egy jó katona meg nem bujdokol el pécsi erdõkbe az elsõ falevél rezdülésre, egy akkora magadfajta marhát meg nem hogy meghívnak vajmi khónferenhciára mintsem attól távol tartsák . "Basszátok meg az anyátokat igy mondom hogy megértsétek "... de te is nagyon gyorsan , amúgy meg nem építettél te fel semmit még egy budit sem ,pedig azt tehetted volna ,hogy legyen hol lehúzni a olyan szarkupacot mint te , elkerülni meg az afféle ostoba fajankókat kell mint kigyelmed .
#10 | tillat - 2014. november 20. 08:54:17
Amúgy meg ne töröljetek ki semmit mert sokkal különbeket lehet olvasni sok lapon , had minõsitse magát .

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.