Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A pénzért magyar


Számos alkalommal tapasztaltam, hogy a nemzet érdekében tehetõ hatékony megoldás hogyan bukik el egy sztár-magyar által. Rettenetes fáj a butaság felismerése, de sokkal mélyebben, jobban a kapzsi-gonoszságé.
Mirõl beszélek? Csak bösztöri aláaknázása a nemzeti akaratmegnyílvánulásnak, még lehet spontán.
Így jött ki. A Körmendi Móricz-Tajos Találkozó? Két kamera dolgozott folyamatosan. Hol az anyag? Kolontári robbantási bizonyítékok a Nagy Magyarok kezében. Izrael vízellátásának bizonyítéka kirakva nyilvánosba, és semmi? Adó-ügyi kipakolás, dokumentumokkal, és semmi?
Nekem ezek az ügyek annyit jelentettek, hogy egy ténylegesen független bíróságot kell felállítanom. Megtettem. Kidolgoztam a nemzetközi elfogadhatóság szintjéig, természetesen helyet adva a korrekciónak. Minden eleme az önrendelkezést szolgálja, mûködése lehetõséget nyújt a jelenleg regnáló hatalmi rendszer korrupciójának tárgyalására is. Ez egyúttal annyit jelent, hogy nincsen alárendeltségi viszonyban az állami bíróságokkal. Neve, Esküdtszéki Bíróság.
Semmi akadálya annak, hogy bárhol létrejöjjön egy helyi Bíróság is, de mûködésének tisztaságához
elengedhetetlenül szükséges egy központi adatbázis. Ennek feltételeit is megteremtettük Káli Károllyal. Borbély József értesült a megalakulásról. Borbély József tartozik Káli Károlynak negyed millió forinttal.

http://www.youtube.com/watch?v=bWXyAIxaaWo

Káli Károly kettõ gyermeket nevel, a kölcsönadott összeget pár napra tudta csak nélkülözni pár évvel ezelõtt. Mivel ezt a pénzt mai napig nem kapta vissza, súlyos bonyodalmai származtak belõle. Kecskemét Rendõrkapitányságának vezetõi együttmûködnek Borbély Józseffel az ügy eltussolásában. Az elmúlt évek során több magánember keresett fel, segítséget kérve hasonló problémával, mivel Borbély József jogi jártasságának köszönhetõen olyan körülmények között csalt ki tõlük nagyobb összegeket, mely körülmények kizárják a római jog szerinti felelõsségre vonhatóságát. Az Esküdtszéki mûködés módot ad a valóság értékelésére, és a felelõsségre vonásra.
A hatalomnak, és Borbély Józsefnek közös érdeke a Nemzet akaratából létrejött Esküdtszéki Bíróság degradálása, mûködésének ellehetetlenítése.
Fenti videofelvételben elhangzott Esküdtszéki Bíróságra hivatkozás valótlan állítás, hiszen Bíróságunkhoz sem beadvány, sem a tárgyalás lefolytatását dokumentáló rögzített adat nem érkezett ez ügyben.
Súlyos bûncselekménynek tekintjük, hogy az Esküdtszéki Bíróság nevével visszaélve Borbély József olyan szervezethez fordult, mely Bíróságunk elõtt alperesi minõségben szerepel.
Fenti videóval bizonyított cselekményért az Esküdtszéki Bírósághoz beadvánnyal fordultam, és egyúttal kértem vezetõ pozícióm ideiglenes felfüggesztését az ügy vonatkozásában, annak lezártáig.

Link

Hozzászólások


#11 | postaimre - 2014. november 20. 11:01:23
Nem akartam beleszolni, de asszem tillti kezded kicsit elvetni a gabonat. Jano meg se szolalt. Jo, hogy megvan minden, mert csak, ez eddig sem volt kerdes. A tobbi sem az mar, legalabbis szamomra.
#12 | tillat - 2014. november 20. 17:57:32
Kérdezd azt aki kitörölte a janó ismerõsöd hozzászólását én még olvastam a válasz arra van , de így igen érdekes az biztos , úgy hogy nem addig a .
#13 | kakas - 2014. november 20. 18:03:07
41.media.tumblr.com/c8cad7d882d14029191c746f1e3d3955/tumblr_nefk0aWp3C1u2srpqo1_1280.png Janó ütközetben....:D
#14 | postaimre - 2014. november 21. 20:49:02
Még szerencse, hogy alig van netem. Jó látni, hogy minden maradt a régiben. Fõ a változatosság!
#15 | tillat - 2014. november 21. 22:11:37
Semmi nem a régi , talán csak északról látszik annak "Fõ a változatosság " én , meg azt hittem hogy gomba fõ . :D
#16 | mester - 2014. november 24. 07:31:45
#9 | tillat, van úgy, hogy " napvágást " kap idõnként az illetõ...s_*_kac
#17 | postaimre - 2014. november 24. 09:33:12
Tillati, mar par eve eldolt. Azota sem valtozott a lenyeg, csak a lenyekrol hullik a lepel, a homok meg pereg. A gomba meg tegnap elfogyott.
#18 | jano - 2014. november 26. 06:19:42
Vén mekkmester. Semmi más dolgom nincsen csak megvárni mig megdöglesz. Az idõ kõzeleg szorítok hogy minnéll jobban szenvedjél.
Lehet primitivezni meg böfögni, de én legalább következetes vagyok, az elsõ perctõl kezdve, az álláspontom ugyan az.
Te vén gané meg körbehakniztad az országot hetente változó programokkal, bárkit leszopva aki egy kis mikrofont a kezedbe adott.
Az idöd lejárt itt az ideje hogy megdögölj.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.