Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szia Imre!


Most hallgattam hazafelé a híreket, és azt nyilatkozta a Klub rádióban Zsigó Róbert (a g-t fordítsd meg két irányba), hogy a megfelelõ minõségû élelmiszer ellátás nemzetbiztonsági kérdés hazánkban! Ezekkel a szavakkal.
De szó volt másról is, hogy egy LMPs képviselõ sérelmezi, hogy az oroszoktól fillérekért vesszük a gázt, és a kormány létrehozott egy céget a gáz továbbértékesítésére helyi szolgáltatóknak. Ezen cégnek csak az a feladata, hogy sokkal magasabb áron tovább értékesítse a helyi szolgáltatóknak a gázt, a saját hasznát pedig így úgy leszámlázva offshore cégekbe menekítse. Ezen felül ez a cég 50 mrd Ft osztalékot tett zsebre 2012ben, ami az adózás utáni nyereség. De mondjuk ez, vagy a paksi atomerõmû által termelt ingyenes villanyáram nem jelentkezik a költségvetési bevételben. Óriási, 1000 milliárd Ft feletti tétel a villanyáramból befolyt haszon, miközben a villamosenergiát Paks ingyen biztosítja. (ugye ezért is többek közt jó befektetés egy nukleáris erõmû). Bárki utána kutathat a mindenkori Magyarország Központi költségvetésérõl szóló törvényben. Nem fogja találni. Simicska Lajost kell megkérdezni, hazánk energetikai maffiózóját! Lázárt kérdezték a Soros féle ellenlábas zsidók, hogy miért kell egy közvetítõ cég a gáz értékesítésében hazánkban, de erre nem tudott válaszolni.
Nem jelentkezik a helyi szolgáltatók bevétele sem a központi költségvetésben! Nincs! Miközben ezen rezsi szolgáltató cégek felett az MNV Zrt. tulajdonosi jogkörrel rendelkezik. Se a villany, se a gáz meg a vízdíjakból nyert bevétel sem jelentkezik a költségvetésben.

Hozzászólások


#1 | livia - 2014. november 19. 21:43:02
Ez már gáz. Ráadásul dúsított, és megfizethetetlen. A dolgozóiknak meg mi vagyunk a munkáltatója, mert kötelességem ellenõrizni a leolvasót, hogy rendesen végezte a munkáját, mert ha nem, akkor mint fogyasztó-munkáltató, még fizethetem a leolvasási hiba különbözetét. A vízmûvekkel így vagyok. Ráadásul ezt szemembe a jogi képviselõjük köpte. A békéltetõ testület a nyúl szájával meg párosul velük. Gusztustalan.
#2 | miskolcilaci - 2014. november 19. 22:46:02
Ráadásul dúsított.

Levegõvel.
+++++++
YouTube Videó
#3 | Leandros - 2014. november 20. 19:05:10
Hát ez a szép új világ, aminek a neve: KUSS
Senkinek sem szabad kegyelmezni, mindegy milyen mesével védi majd magát, vagy hány ezer kilométerre veti a sorsa, és vagyona. Teljes vagyonukból egy 9miliméteres lõszer árát hagynám náluk csak és akkor adnák át, amikor 9milliméteres szellõzõ nyílik a fejükön.
#4 | gunar - 2014. november 21. 11:17:28
Asszem ez az a cég, amelyik átszámlázza a gázt:
http://panrusgaz.hu

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.