Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pintér bûnszervezete irányítja az országot Portik szerint


Iratismertetéssel folytatódott az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyõ-gyilkosság ügyében Jozef Rohác büntetõpere a Fõvárosi Törvényszéken. A tárgyaláson Portik Tamás elmondta azért nem tesz vallomást, mert Pintér Sándor belügyminiszter bûnszervezete irányítja az országot.
A tárgyaláson bemutatták egyebek mellett az 1998. július 2-án, a fõvárosi Aranykéz utcában történt robbantás helyszíni szemléje során készült fényképeket, valamint ismertették az akkor készült rendõri jelentéseket és a robbantással kapcsolatos szakértõi véleményeket.

Ezek között voltak orvosszakértõi vélemények is, amelyekbõl kiderült, hogy a robbantás közelében lévõk milyen sérüléseket szenvedtek. A bíró a robbantás brutális hatásai miatt csak ismertette az áldozatok sérüléseit, nem mutattak róluk fényképeket. A robbantás hatását ismertetve ugyanakkor megmutattak egy képet, amelyen egy 14 centiméteres repeszdarab volt látható, amely az egyik áldozatba fúródott.

További szakértõi vélemények szerint távirányítással hozták mûködésbe a robbanószerkezetet, feltételezhetõen 60-70 méter távolságból. Elhangzott, hogy a szakértõk szerint a robbanás 100 méteres sugarú körben sebesülést okozhatott bárkinek, így annak is, aki mûködésbe hozta a szerkezetet.

Jozef Rohác a tárgyaláson elmondta, nem õ van azokon a felvételeken, amelyeket akkor biztonsági kamerák rögzítettek, hiszen akkoriban nem volt kopasz, nem is kopaszodott. Közölte azt is, hogy a testén lévõ heg nem a robbanásból szerzett sérülés nyoma, hanem egy korábbi orvosi beavatkozásé.

A bíróság szeptemberben döntött a két ügy egyesítésérõl, mert mindkettõnek Jozef Rohác a vádlottja. A szlovák férfit azzal vádolja az ügyészség, hogy 1998-ban egy ismeretlen megbízásából lelõtte Fenyõ Jánost, a Vico vállalatcsoport vezetõjét, Portik Tamás megbízásából pedig a budapesti Aranykéz utcában felrobbantotta - a Boros Tamásként emlegetett - Boros Józsefet, mert terhelõ vallomást tett megbízójára egy másik bûnügyben.

A tárgyaláson Portik Tamás elmondta azért nem tesz vallomást, mert Pintér Sándor belügyminiszter bûnszervezete irányítja az országot. Közölte, amikor korábban arról beszélt, hogy "ennek a rendszernek" nem hajlandó vallomást tenni, nem a Fideszre gondolt. "Orbán Viktort kimondottan kedvelem, jó embernek tartom" - fogalmazott. Kijelentette: "én a Pintér Sándor által kiépített rendszernek nem vagyok hajlandó vallomást tenni, mivel az úgy mûködik, mint egy maffia-bûnszervezet".

A Fõvárosi Fõügyészség Jozef Rohác és Portik Tamás ellen elõre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bûntette miatt emelt vádat az Aranykéz utcai robbantás ügyében, és életfogytig tartó szabadságvesztést indítványozott mindkét vádlott esetében.

A vádirat szerint Jozef Rohácot Portik Tamás másodrendû vádlott azért bízta meg Boros József megölésével, mert a sértett korábban terhelõ vallomást tett rá és társaira több bûncselekménnyel kapcsolatban. Jozef Rohác a megbízást elfogadta, majd az általa megtervezett robbantásos merénylet elõkészítésébe Jozef H.-t is bevonta. Jozef Rohác beszerezte a robbanóanyagot, távirányításos robbantószerkezetet készített, valamint feltérképezte a sértett mozgását, az általa rendszeresen használt útvonalakat. Jozef Rohác utasításai szerint Jozef H. a mintegy 4500-5000 grammnyi, TNT-t tartalmazó robbanóanyagot egy Polski Fiatba rejtette, amelyet hamis okiratokkal szerzett meg. Az autót ezután leparkolta az Aranykéz utca 1-3. szám elõtti útszakaszon, ahol a sértett naponta közlekedett.
Boros József - aki ismert vállalkozó volt, a rendõrség koronatanúként tartotta számon az olajmaffiaügyben - 1998. július 2-án, nem sokkal dél elõtt gépkocsival érkezett a helyszínre. A vád szerint Jozef Rohác már lesben várta, és amikor a sértett elsétált a Polski Fiat közelében, mûködésbe hozta a robbantószerkezetet. A robbantás következtében Boros József és még három ember életét vesztette, húszan különbözõ súlyosságú sérüléseket szenvedtek.
(MTI)
Link

Hozzászólások


#1 | Leandros - 2014. november 22. 17:20:56
YouTube Videó
MĂ©g megvan!!!:D
#2 | csillagosvenyen - 2014. november 22. 19:48:15
ezt már régóta tudjuk sokan!
ez a mocsok féreg a legnagyob maffiózó az országban, igy ki jár neki a belügyminiszteri szék!
ezeket mint csaut egyszer össze fogdosni,és egy lepukkant intézményben,/iskola,korház/ statáriális,rögtön itélõ biróság elõtt feleljenek azt az udvaron halomra lõni a hazaáruló mocskos disznókat!!!! :(
#3 | HER - 2014. november 23. 21:39:56
https://www.youtu...7VOiJHbw9M
A milliárdosok könnyû lebuktatásáról Sándor István (Papa) fõnyomozó
#4 | Perje - 2014. november 23. 21:56:27
Ha a nevét hallom, mindig az olasz film ( Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében) jut eszembe. Bizonyára ez a puszta véletlen mûve.s_*_beee. Még az " átkos "rendszerben láttam a filmet Gian Maria Volontéval a fõszerepben. Akkor még a maffiáról csak az olasz és amerikai filmekben lehetett hallani, de ezekhez az országokhoz is felzárkóztunk a demokrácia kedvéért.
http://www.kultur...ar_ugyeben
#5 | Perje - 2014. november 25. 19:32:49
A német sajtó egy magyar bûnmegelõzési filmet kritizál, amely azt próbálja bemutatni, hogy az alig felöltözött, bepiált, az éjszakába mulatozgató magányos nõk erõszak áldozataivá válhatnak. Maguk is tehetnek arról, ha ez bekövetkezik.
http://www.spiege...38234.html
Pedig ebben sok igazság van. Nem hallottam még, hogy könyvtárból kijövet egy tisztességesen felöltözött fiatal nõt megerõszakoltak volna.
A németeknek más a véleménye errõl. Mindegy, csak fogást találjanak rajtunk.:|

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.