Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Aggódó lengyelek: Magyarország az egész régiót orosz kézbe löki


Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal kötött szövetsége monopolhelyzethez segíti a Gazpromot Közép-Európában – írta a vezetõ varsói napilap.

A magyar miniszterelnök következetesen támogatja a Gazprom terveit, s a budapesti parlament törvényt is módosított, hogy megépíthessék a Déli Áramlat magyarországi szakaszát. A magyarok minél gyorsabban meg akarják építeni az Ukrajnát elkerülõ gázvezetéket, amely szerintük Közép-Európa biztonságát szolgálja - írta a vezetõ lengyel napilap, a Gazeta Wyborcza "Orbán gázos szövetsége Putyinnal" címû cikkében. A lap emlékeztetett: Orbán Viktor szerint elsõsorban Magyarország érdekei vezérlik politikáját, azonban az Európai Parlament már felszólított ennek a projektnek a leállítására, az Európai Bizottság szerint pedig a résztvevõk szerzõdései megsértik az uniós jogot.

Ez a gázvezeték ráüti a pecsétet az orosz gáz monopóliumára Közép-Európában, megnehezítve a szállításokat a Gazprom konkurenseinek - írta a lap. Budapest azonban nem akarja látni a kockázatot, s példaképpen Szijjártó Péter külügyminiszter moszkvai nyilatkozatát idézte, amely szerint az Oroszországgal való együttmûködés növeli Közép-Európa energetikai biztonságát.

Az elemzés kiemeli, hogy Orbán következetesen támogatja a Gazprom terveit, ismertetve ennek lépéseit, és azt, hogy az Európai Unió mellett már az Egyesült Államok is bírálja a magyar vezetés Oroszországgal való egyre szorosabb gazdasági együttmûködését.
Link

Hozzszlsok


#1 | gabi - 2014. november 21. 21:30:19
Ki kiabált, hogy jönnek az oroszok?
i0.wp.com/cs14109.vk.me/c619831/v619831370/1e8fa/VAfe5l7ixGg.jpg
#2 | Kedvesi - 2014. november 21. 21:34:13
www.hdwallpapers.in/walls/far_cry_4_game-wide.jpg

trueimages.ru/img/0a/91/2d168935.jpg

Hûhúha. USAnka.
#3 | Perje - 2014. november 21. 21:37:47
A " lengyelek" alatt az izraelieket kell érteni, ugyanis õk szeretnének gáz szállítani Európába az orosz gáz helyett. Az útvonal Cipruson keresztül történne, de ehhez az eus államoknak be kellene még szállni anyagilag a Földközi tenger alatti vezeték építésbe.
http://newsru.com...rovod.html
A lengyelek csak lobbiznak az izraeli gázért. Azt szeretnék, hogy addig mi fagyjunk meg, mivel a mi gázfüggõségünk a legnagyobb.
#4 | Kedvesi - 2014. november 21. 21:40:00
Perje, ez úgy sem fog létrejönni.
#5 | miskolcilaci - 2014. november 21. 23:31:02
Hmmm. Mit szól mindehhez Bár-anya... Ingyé ugye? Abatyubabe. s_*_ezt
#6 | satu - 2014. november 22. 10:04:48
Tegnap óta ezen röhögök:

cdn.rt.com/files/news/32/b8/b0/00/banner-1.si.jpg
#7 | Leandros - 2014. november 22. 16:46:53
#5 | miskolcilaci Ott a pont!!! Bár-Anya. Egyébként az európai császár, Németország. Bár a háttérben mutyizik a Macival, de Usa-Izrael tengelyt támogat. A lengyel meg USA-Német tengelyt nyalja. A németek meg ha mást akarnak, építsenek a saját tõkéjükbõl gázvezetéket Izraelbe. A területünket meg ne használja hozzá. Ha meg Izrael bukik, akkor meg siránkozzon a sarokba, hogy miért nincs gáz. A németek a jelenlegi élet színvonalukat úgy mint az USA, más verítékének köszönheti. Ideje lenne már bukniuk. Jó tudom, hogy kemény vágást jelentene a hazánkra, de mi talpon maradunk veríték árán,amire Õk már képtelenek. Ha nincs tömérdek rabszolgájuk, akkor Õk egy senkik. A magyart az ösztön vezérli, és ha úgy hozza a muszáj, akkor a harmad napra" a klaviatúra helyett igen is megfogja a kapát". Akinek meg ez nem tetszik, annak el lehet menni a................
#8 | kukackac - 2014. november 22. 17:29:47
Lánya a külügyminiszter Szergej Lavrov diplomáját a Columbia Egyetemen, New Yorkban. Élet az Egyesült Államokban állandó jelleggel.

Három lánya, helyettes szóvivõje az Állami Duma Szergej Zheleznyaka is élnek külföldön: középsõ lánya tanult egy magániskolában Svájcban, a legidõsebb hallgató a University of London, a legfiatalabb is az Egyesült Királyságban él fõvárosban.

A fia alelnöke hangszóró az Állami Duma Alexander Zsukov Péter tanult Londonban. Közben egy részeg verekedés, töltött 14 hónapot a helyi börtönben.

A miniszterelnök-helyettes Dmitrij Kozak fia Alex legalább hat éve él külföldön. Részt vesz az építõiparban, és a társ-tulajdonos több külföldi cégek. A legkisebb fia, Alexander dolgozik egy svájci bank "Credit Suisse".

A legidõsebb fiú, a feje JSC "RZD" Vladimir Yakunin, Andrei tanult és élt hosszú ideig a brit fõvárosban. Õ most már mûködik Oroszországban. A tulajdonos a szálloda "MarriottCourtyard". Egy másik fiú Yakunin Victor Svájcban él, ahol az ingatlan tulajdonosa. Unokák fejezet "Orosz Vasutak" is tanul külföldön.

A fia Állami Duma helyettes vezetõje a bizottság a családi, a nõk és gyermekek Elena Mizulina Nicholas tanult Oxfordban. A diploma megszerzése után Belgiumba költözött, ahol dolgozott egy nagy nemzetközi ügyvédi iroda "Mayer Brown". Minden mást is hozzá, hogy "Mayer Brown" aktívan részt vesz a jogainak védelme a szexuális kisebbségek.

Szóval, gyapjú öltöny így:

Autofelláció
Milyen kedves maszturbáció

Erre a legjobb megoldás egy rövid bemelegítés vissza, ne próbálja meg alvás után. Vegyünk egy forró relaxációs, az izmok és a gerinc rugalmassá vált. Nos, ha a ház egy vízszintes sáv. Hung rajta, nyúlik a gerinc, majd lefeküdt a hátán, és dobja a lábát vissza a kialakuló kényelmetlenségek. Ne próbálja meg nyalja a fejét. Vissza fájni fog több mint egy hete. Továbbra is szopni áll sehol.

s_*_kac

idézet innét: http://nnm.me/blo...alogi/#cut

melyik szaros segg az édesebb? Keleti vagy a nyugati?
én már hátradõlve csak szemlélõdöm és nem is mozdulnék senkinek.

majd ha lement a III.-k is megbeszéljük kinek és miben lett jobb! :)
#9 | Perje - 2014. november 24. 19:51:07
A finnek nem lépnek egyenlõre bele a nátóba.
http://www.washin...-the-west/
Amiatt sem rinyálnak különösebben, ha elmegy a határuk közelében egy orosz gép. A jó szomszédság többet jelent számunkra, mint a háborús katonai szövetség. Tanulhatnánk tõlük bölcsességet. Õk tudnak kockázat és kockázat között különbséget tenni.
s_*_nyugi
#10 | monguzking - 2014. november 26. 12:46:50
en szememben lengyelek sopredek nepseg miotta szo nelkul lenyeltek vezetoik lemeszarlasat...

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.