Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Aggódó lengyelek: Magyarország az egész régiót orosz kézbe löki


Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal kötött szövetsége monopolhelyzethez segíti a Gazpromot Közép-Európában – írta a vezetõ varsói napilap.

A magyar miniszterelnök következetesen támogatja a Gazprom terveit, s a budapesti parlament törvényt is módosított, hogy megépíthessék a Déli Áramlat magyarországi szakaszát. A magyarok minél gyorsabban meg akarják építeni az Ukrajnát elkerülõ gázvezetéket, amely szerintük Közép-Európa biztonságát szolgálja - írta a vezetõ lengyel napilap, a Gazeta Wyborcza "Orbán gázos szövetsége Putyinnal" címû cikkében. A lap emlékeztetett: Orbán Viktor szerint elsõsorban Magyarország érdekei vezérlik politikáját, azonban az Európai Parlament már felszólított ennek a projektnek a leállítására, az Európai Bizottság szerint pedig a résztvevõk szerzõdései megsértik az uniós jogot.

Ez a gázvezeték ráüti a pecsétet az orosz gáz monopóliumára Közép-Európában, megnehezítve a szállításokat a Gazprom konkurenseinek - írta a lap. Budapest azonban nem akarja látni a kockázatot, s példaképpen Szijjártó Péter külügyminiszter moszkvai nyilatkozatát idézte, amely szerint az Oroszországgal való együttmûködés növeli Közép-Európa energetikai biztonságát.

Az elemzés kiemeli, hogy Orbán következetesen támogatja a Gazprom terveit, ismertetve ennek lépéseit, és azt, hogy az Európai Unió mellett már az Egyesült Államok is bírálja a magyar vezetés Oroszországgal való egyre szorosabb gazdasági együttmûködését.
Link

Hozzszlsok


#11 | Kedvesi - 2014. november 26. 20:33:03
Monguz, a lengyelek imádják orbánt is.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.