Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A CÖF kirugatná Pécsen a baloldali egyetemistákat


Az ügy elõzménye, hogy Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselõ egy Facebook-bejegyzésében hazaárulónak titulálta az utcákon tüntetõket. A bejegyzésért csúnyán kiosztották az internetezõk, a helyi Fidesz nem határolódott el tõle, és elnézést sem kért a történtekért senki.
Ebbõl aztán az lett, hogy a népszerû közösségi portálon december elsejére elkezdett összeállni egy Fodor Ibolya hazaárulózása elleni demonstráció Pécs fõterére. Ami viszont úgy tûnik, felszította a kedélyeket a Fidesz szimpatizánsai körében.
BehĂ­vĂł (?) Ă©s BĂ©kemenet
A pĂ©csi Fidesz ĂĽzenõfalán Stadler Mária nevĂ©ben posztolt, de CĂ–F aláírással bĂĽszkĂ©lkedõ iromány viszi a prĂ­met. Ebbõl kiderĂĽl: a Civil Ă–sszefogás FĂłrum december elsejĂ©n BĂ©kemenetet szervez „a kormányt Ă©s kĂ©pviselõit Ă©rt támadások miatt a baloldali uszĂ­tások ellen!”
i0.wp.com/www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/11/25/Fidesz-fal.JPG
Ha a posztnak valĂłban hinni lehet, akkor a “BĂ©kemenet felkeresi majd a pĂ©csi közĂ©piskolákat, valamint a PTE kampuszait Ă©s felvilágosĂ­tĂł oktatást tartanak a diákoknak, egyben felszĂłlĂ­tják „az intĂ©zmĂ©nyek vezetõsĂ©gĂ©t, hogy a HaHa Ă©s KIHA kĂ©pviselõi kerĂĽljenek kizárásra az oktatási intĂ©zmĂ©nyekbõl”. Este aztán PĂ©cs fõterĂ©re vonulnának, mint Ă­rták: hogy „megakadályozzuk a baloldali szervezetek puccs kĂ­sĂ©rletĂ©t Ă©s kiálljunk a kormány kĂ©pviselõinek a becsĂĽletĂ©Ă©rt”.
A csĂşcs azonban mĂ©gsem ez, hanem a kezdemĂ©nyezĂ©s, hogy a kormány alkalmazza a „baloldali provokátorokkal szemben” a katasztrĂłfavĂ©delmi törvĂ©ny polgári vĂ©delmi kötelezettsĂ©grõl szĂłlĂł pontját, „megakadályozandĂł a baloldali tömörĂĽlĂ©sek diákokat megcĂ©lzĂł uszĂ­tĂł tevĂ©kenysĂ©gĂ©t Ă©s tömegbázisuk kiszĂ©lesĂ­tĂ©sĂ©t”.
Ezt nehezen tudtuk értelmezni. Vagy arról van szó, hogy a fiatalokat gyorsan berendelik polgári védelmi szolgálatra, hogy a provokátorok ne tudják elbutítani õket, vagy az utóbbiak kapnak behívót, hogy ne tudjanak agitálni.
(hir24)
Innét ollóztam: https://balrad.wo...irkamenet/

Hozzászólások


#11 | vihar - 2014. november 28. 10:35:16
Ezt a bonyolult tesztet. Ha nem számolgatsz semmit, csak felteszed bárkinek a kérdést, zöldség, szerszám, szín, az esetek 98 százalékában répa, kalapács, piros.
#12 | miskolcilaci - 2014. november 28. 18:13:20
Spari! Kint, vagy inkább bent. Ja értem. Odaát!... Azé' kíváncsi lennék a tízen-húszon elõtti éves korosztályra is.
#13 | spartakusz - 2014. november 28. 18:53:45
http://birkakvagy...

miskolcilaci nem értem a kérdést - vagy igen....

olvasd a pontot...

spari....

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.