Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Black Friday


A biomassza nem gy√Ķzi √∂nmag√°t alulm√ļlni... Igen, eltal√°lt√°tok: ez is egy tipikus "zsid√≥-project".

Fekete péntek
Az √ļgynevezett H√°laad√°s √únnepe (november utols√≥ cs√ľt√∂rt√∂ke) ut√°ni p√©ntek. S√Ķt k√©s√Ķbb szombat, vas√°rnap, majd h√©tf√Ķ (Cyber Monday) is de m√©g a k√∂vetkez√Ķ h√©t (Cyber Week) is.

Egy √ļjabb "amerikanizmust" terjesztenek a vil√°g nemzsid√≥inak, a vil√°gzsid√≥k:

https://www.youtu...xL8rE9DT4g

Na ez a zsid√≥ vil√°ghatalom b√°zisa: zombik, akikb√Ķl ki√∂ltek minden √©rtelmet, m√©lt√≥s√°got, embers√©get. Ezek a gojrabszolg√°k. Tavaly 249 milli√≥ barom 61.4 milli√°rd $ bev√©telt hordott √∂ssze n√©h√°ny zsid√≥nak november 29-√©n. Menetrend szer√Ľen taposs√°k, sz√ļrj√°k, l√∂vik hal√°lra egym√°st, tombolnak-rombolnak. √ćgy ind√≠tj√°k amerik√°ban a Kar√°csonyi v√°s√°rt.

J√≥ h√≠rem van "magyarok", most m√°r ti is kitaposhatj√°tok egym√°s beleit rohadt zsid√≥k parancs√°ra, aki √©l a kihagyhatatlan lehet√Ķs√©ggel, az meg is √©rdemli azt:

http://www.blackf...
a legsz√©gyenletesebb a "Tudatos Sz√ľl√Ķk √Āruh√°za"
http://www.blackf...vvvvv1.jpg

Tipikus zsidó hányadék:
óriási hasznot zsebelnek be az értéktelen és haszontalan szarjukért
legyalázzák az arra hajlandó önkéntes barmaikat
a szenzációóón a médiájuknak hozza a pénzt
magasabb fokozaton pr√≥b√°lj√°k hat√°stalan√≠tani a mi F√©ny-√únnep√ľnket amib√Ķl ott m√°r semmi sem maradt.

HozzŠszůlŠsok


#11 | baktria - 2014. november 30. 02:13:00
Dunna alatt k√∂nnyen be√°ll a m√©lyalv√°s. Egyesek - t√©vesen - √∂nmagukb√≥l vezetik le a vil√°got: ha pl vannak neki szem√©lyis√©gzavarai, ebb√Ķl azt a k√∂vetkeztet√©st vonja le, hogy mindenkinek szint√©n vannak szem√©lyis√©gzavarai.

Ez olyan, mint amikor J√°kob rabbi bevizsg√°lja mag√°t az √°rny√©ksz√©ken, √©s a tapasztaltak alapj√°n magabiztosan kijelenti, hogy az eg√©sz vil√°g k√∂r√ľl van met√©lve! Hadd higgye azt, jog√°ban √°ll neki.
A világot ez csöppet sem befolyásolja.
#12 | monguzking - 2014. november 30. 08:09:55
az√©rt nem olyan egyszer√ľ a satan kisertesenek ellen√°llni mert satan t√∂k√©letesen ismeri emberi elm√©t s tudja uralni mig emberek teljesen tudatlanok m√©g afel√∂l is hogy m√ľk√∂dik saj√°t emberi test rendszer√ľk igy pedig el√©g bajos v√©dekezni-teh√°t azt akarom mondani hogy √∂nmag√°ban m√©g az nem el√©g hogy emberekhez ejutnak olyan inform√°ciok mint p√©ld√°ul amivel itt is hozz√°lehet f√©rni-ez m√©g kev√©s mert hi√°nyzik az alap tud√°s amelynek spiritu√°lisnak kell lennie--ismernie k√©nne embernek √∂nmag√°t,univerzumot,isteni rendet-sziklaszil√°rdan k√©nne √°llnia l√°b√°n--s m√©g ekkor is komoly er√∂feszit√©seket k√©nne tennie hogy kitudja v√©deni satan mesterked√©seit----csak √©ppen ott van a bibi hogy lej√°rt az id√∂-mostm√°r cselekedni kell-de ilyen tudatlans√°gi szinttel csoda k√©nne ahhoz hogy emberis√©g tul√©lje armeggdedont-valoszin√ľbb hogy bukta lesz akk√°rcsak atlantiszban-lemuri√°ban vagy m√©g el√∂tte---de akk√°rhogy is lesz mindenki leggal√°bb √∂nmag√°√©rt mutassa meg hogy m√©g nem veszett ki a becs√ľlet-tisztess√©g-szeretett az emberb√∂l-----harcoljunk a f√©nny√©rt-csal√°dunk√©rt-emberis√©g√©rt utolso lehelet√ľnkig.....
#13 | Dunna - 2014. november 30. 09:56:46
Na igen,sajnos eléggé ez a helyzet velem amikor megtudtam hogy létezik olyan hogy személyiségzavar.
#14 | Dunna - 2014. november 30. 10:03:01
Csak azt k√©ne megtudnom hogy mit k√©ne tennem az√©rt,hogy elt√Ľnj√∂n a szem√©lyis√©gzavarok-t√≥l val√≥ f√©lelmem. Mert sajnos el√©gg√© zavar√≥ sokszor(m√°rmint hogy a szem√©lyis√©gzavarokkal kapcsolatos gondolataim).
#15 | monguzking - 2014. november 30. 14:45:20
Dunna ez a legk√∂nnyebb hisz el√©g csak annyit tudni hogy nem vagy egyenl√∂ az szem√©lyis√©ggel-egyikkel sem--semmilyen √©rzelmei,gondolati energi√°t ne adj annak hogy te kinnek gondolod magadat-annak pedig pl√°ne ne hogy mit gondolnak m√°sok arrol hogy te ki vagy mert az igazs√°g az hogy nem vagy ez de nem vagy az sem-ha mindent letudsz bontani hogy mi nem vagy akkor megtudod hogy ki vagy--csak annyit √°rulok el hogy ekkor ha t√ľk√∂r el√© √°lsz akkor csak √ľress√©get fogsz l√°tni semmi m√°st-persze azt nem hinn√©m hogy 14√©vesen tuls√°gosan sok energi√°t k√©nne fektetni spiritu√°lis tanoknak de k√©ts√©gkiv√ľl nagy segits√©g s sok csalod√°stol mentene meg ha van spiritu√°lis alapod ha m√©llyen gy√∂kerezzel a teremt√©sben.....
#16 | Gutai Zub - 2014. november 30. 15:15:30
"Az ember ink√°bb meghal mint gondolkodjon"
Schopenhauer

Egy nagy k√©rd√©s a term√©szet rendj√©ben tal√°n az is, hogy Isten minden teremtm√©nye azt teszi, √ļgy l√©tezik √©s √©l, ami megfelel √©s hasznos ebben a csod√°latos harmoni√°ban.

Egyed√ľl az Embernek adatott meg a gondolkod√°s k√©pess√©ge, √©s eg√©sz egyszer√ľen nem tud √©lni vele.
(ma m√°r ki is l√≥g a Term√©szetb√Ķl)

Az √Ķsr√©gi b√∂lcsess√©g: "ismerd meg √Ėnmagadat" is a legt√∂bb embern√©l valami "Ego" ismerked√©ss√© fajult.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.