Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Minden rendben


Olyan bagatel dolgokkal, hogy √°llami megrendel√©sre bomb√°zt√°k a lakoss√°got a Veszpr√©mi B√≠r√≥s√°g az√©rt nem foglalkozik, mert az eg√©sz b√≠r√≥s√°g, √∂sszes dolgoz√≥j√°nak egy√ľttesen nincsen annyi esze, hogy saj√°t √©rdek√©ben felfogja, mit jelent ez a j√∂v√Ķj√©re n√©zve. Kolont√°r olyan term√©szeti katasztr√≥fa volt, ami a term√©szetnek kij√°r√≥ hatalmas szerencs√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen tal√°lt egy hatalmas t√°roz√≥t, bomb√°kat a megfelel√Ķ sarkokra, √©s ami nagyon fontos, egy olyan birka n√©pet, amelyik elfogadja azt a t√∂rv√©nyt, mely szerint az ember nem √©l√Ķl√©ny. Minden rendben. A gy√Ķr√ļjfalui g√°tbont√°s szint√©n rendben, mert itt is ugyanaz a birka n√©p √©l, amelyik k√©rdez√©s n√©lk√ľl fogadja el, hogy az √©vsz√°zad legnagyobb √°rad√°sa el√Ķtt p√°r nappal, saj√°t k√∂lts√©g√©n n√©gysz√°z-m√©teres szakaszon elbontj√°k a saj√°t tulajdon√°ban l√©v√Ķ g√°tat.

√ďtt√°s√©... b√©get√Ķ birka any√°k fizetik azt a hatalmas p√©nzt a vakcinagy√°rt√≥knak, aminek √ļtj√°t akkor sem tudj√°k lek√∂vetni, ha t√≠z Dr√°bik foszforeszk√°l√≥ fest√©kkel festi az orruk el√©. P√°ran az√©rt akadnak, akik tudj√°k, hogy k√∂zfeladatot ell√°t√≥ orvosainknak honnan folyik a p√©nz, ez√©rt √°t is n√©zik a gyermek√ľkbe pump√°land√≥ m√©rgeket, a jogszab√°lyokat, de m√©g arra is k√≠v√°ncsiak, hogy h√°nyan, milyen m√©rt√©kig betegedtek meg ezekt√Ķl a csodaszerekt√Ķl. K√©pesek a statisztikai adatok √∂sszehasonl√≠t√°s√°ra, majd a kapott eredm√©ny alapj√°n megtiltani a gyermek√ľk elleni beavatkoz√°st.

√Āder J√°nos Ovied√≥ban al√°√≠rt egy meg√°llapod√°st az orvosi beavatkoz√°sokkal kapcsolatban. Ebben k√∂telezetts√©get v√°llalt az √°llam nev√©ben arra, hogy a beavatkoz√°st v√©gz√Ķ orvosok el√Ķzetesen t√°j√©koztatni fogj√°k azokat, akiken a beavatkoz√°st v√©grehajtj√°k, hogy miben, mennyire befoly√°solja szervezet√ľket a beavatkoz√°s. Ez √ľgyben semmi t√∂bbet nem tett. Minden rendben.
A nemzetk√∂zi k√∂zv√©lem√©ny szeme kit√∂r√∂lve egy Ovied√≥i Egyezm√©nnyel, itthon pedig a bomb√°zhat√≥, el√°raszthat√≥, lem√©rgezhet√Ķ birka-n√©p √ļgysem √©rti, hogy a vakcinagy√°rt√≥t√≥l hogyan p√∂r√∂g vissza az ad√≥b√≥l sz√°rmaz√≥ p√©nz a Nemzetirt√≥ tetved√©k zseb√©be. Az azt√°n v√©gk√©pp felfoghatatlan, hogy deviza-hitel csal√°sban, ad√≥megker√ľl√©si b√Ľncselekm√©nyben, √©s sorolhatn√°m reggelig, csakis az √°llam √©rintett. √Ėzv. Kov√°ts J√°nosn√©, Mak√≥ K√ľbeki ut 28/b-b√Ķl m√©g soha nem √≠rt al√° nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©st. √Čn sem neki c√≠meztem a Nemzeti Vagyon elsz√°mol√°sa ir√°nti ig√©nyemet.

Az állam hoz olyan törvényeket, melyek az állam által elkövetett cselekmények vizsgálatát zárja ki.
M√©sz√°rosn√© Gy√Ķrv√°ri Bella a Mozgalom a Magyar V√°llalkoz√°sok√©rt vezet√Ķje a Legf√Ķbb √úgy√©szs√©gt√Ķl kapott P.KvFG. 4213/2012/3-1. sz√°m√ļ elutas√≠t√°st. Ebben Dr. Szek√©r Ildik√≥ f√Ķ√ľgy√©sz le√≠rja, hogy az √útv 26.¬ß szerint mit „TEHET” az √ľgy√©sz ha b√Ľncselekm√©nyr√Ķl √©rtes√ľl. A Be. 171.¬ß, mintha nem √≠gy fogalmazna. 2012. janu√°rt√≥l, Dr. Szek√©r Ildik√≥ f√Ķ√ľgy√©sz t√°j√©koztat√°sa szerint csak konkr√©t egyedi √ľgyben folytathat vizsg√°latot az √ľgy√©szs√©g, prevent√≠v √ľgyek vizsg√°lat√°ra nem jogos√≠tja fel jogszab√°ly. L√©teznek ilyen √ľgyek, de nem lehet vizsg√°lni √Ķket. Minden rendben.

Csek√©ly logikai er√Ķfesz√≠t√©st ig√©nyel a k√©rd√©s megv√°laszol√°sa, hogy mib√Ķl tev√Ķdik √∂ssze az √°ltal√°noss√° v√°lt √ľgy.
Apuka iskolaigazgat√≥nak √≠rt level√©t a v√©d√Ķn√Ķ Pohner Zsuzsanna ny√≠lt utc√°n rabolja el a gyermekt√Ķl.
A Fony√≥di Rend√Ķrs√©g oszt√°lyvezet√Ķje, Heged√Ľs J√°nos ales. szerint ez is rendben van. Az apuka szerint nincs rendben, hogy egy √°ltala √≠rt lev√©l felett egy vadidegen rendelkezik.

Dr. Kov√°cs S√°ndor Gy√Ķri Nyomoz√≥ √úgy√©sz szerint Baranyai Krisztina gyermeke is jogosan lett kihallgatva az iskol√°ban sz√ľlei holl√©te √ľgy√©ben. Szerintem a v√©d√Ķn√Ķ jelenl√©te egy√©rtelm√Ľen a gyermek befoly√°sol√°s√°t, megf√©leml√≠t√©s√©t szolg√°lta, hiszen a szeme l√°tt√°ra b√°ntalmazt√°k az √©desanyj√°t, aki az √ē kihallgat√°sakor √©ppen l√°tleletet vetetett a b√°ntalmaz√°s nyomair√≥l. Az iskol√°ban le van t√©ve a sz√ľl√Ķ el√©rhet√Ķs√©ge. A sz√©lesk√∂r√Ľ nyomoz√°si t√°j√©koztat√≥ term√©szetesen eml√≠t√©st sem tesz ezekr√Ķl a t√©nyekr√Ķl.
Mi is √≠gy j√°rjunk el, vagy tegy√ľnk valami √©rtelmeset a k√∂zrend √©rdek√©ben?

J√°sdi Kiss Imre M√°ny 2014. dec. 02.

Forr√°s

HozzŠszůlŠsok


#51 | Sz E - 2014. december 11. 04:51:28
46: Ha megszerveznéd a hipóbeoltást, akkor lennél az.
Jelen esetben nem Te vagy a b√Ľnszervezet, hanem a cabal.
Hi√°nyos szerkezet√Ľ mondatokat √≠rtam, bocs√°nat; ut√≥lag elolvasva l√°tom is, hogy ennyib√Ķl √©n se √©rten√©m, mit akarok mondani.:)
#52 | baktria - 2014. december 11. 13:44:44
M√°r meg is tettem.

Ha el√©g sokan szint√©n el√©gg√© fontosnak tekinten√©k a r√°nk t√∂r√Ķ er√Ķk kiiktat√°s√°t, m√°r r√©g nem lenne az orsz√°gban:
-k√∂telez√Ķ olt√°s
-k√∂telez√Ķ iskolal√°togat√°s
-holo-propaganda
-cionosta média és annak hatalmas hirdetési bevétele
-cionosta √°rul√≥k √ļjra √©s √ļjra visszaszavazgat√°sa, azaz demokratikus rabszolgatart√≥ rendszer...
-imperialista fegyver-ipar √©s f√Ķleg kereskedelem
-tesco és társai
-zsidó gyémántipar
-kábítószerkereskedelem
-prostit√ļci√≥
-homoszexuális ömlengés
-exponenci√°lisan fokoz√≥d√≥ elt√∂megesed√©s √©s elh√ľly√ľl√©s
-kuf√°rok, buzik, pedofilok √©s zsid√≥k √°ltal vezetett √©s ir√°ny√≠tott vall√°si k√∂z√∂ss√©gek, h√≥d√≠t√≥ √©s egyben √©rt√©keinket √°d√°zul rombol√≥ idegen szekt√°k, √©s azok hatalmas j√∂vedelm√ľk.
-deheroizáló zsidópropaganda
-zsid√≥k zseb√©be foly√≥ "j√≥t√©konys√°gi akci√≥k" (r√ľhellni val√≥an sz√©p sz√≥ ez az "akci√≥" )
-a mi p√©nz√ľnk√∂n meg√©p√ľl√Ķ / meg√ļjul√≥ zsinag√≥ga, holoeml√©kak√°rmiafene
-életképes autópálya-koncesszió
-doh√°ny- √©s zwackszeszkutyulm√°ny-kereskedelemb√Ķl d√Ķl√Ķ ad√≥bev√©tel
-magyar áru helyett occo kínai, és minden egyéb sz@r
-magyar anyanyelv√ľnknek √©s m√Ľvelts√©g√ľnknek er√Ķs√≠t√©se helyett minden egy√©b sz@r ami a mi√©nket kipuszt√≠tja
-a magyar csal√°d megtart√≥ ereje (n√©mely√ľnknek: megtart√≥ szents√©ge) helyett a term√©ketlen, √©rtelmetlen, √∂nz√Ķ, devi√°ns szinglis√©g "√∂nmegval√≥s√≠t√°sa"

Tudom, hogy ez sokaknak kevés, de én azt mondom, kezdetnek nem semmi.
Tudom, hogy annak idej√©n akkor is beler√°ngattak volna az eu-ba √©s nato-ba, ha sz√≥ szerint minden v√°laszt√°sra jogosult elmegy egy NEM szavazat lead√°s√°√©rt. De abban az esetben oly sokan bizony nagyon sokat tehett√ľnk volna ellene. √ćgy a v√©gkifejlet is vehetett volna egy nagyon m√°sik ir√°nyt.
Na persze, ha oly nagyon nem f√©ltj√ľk a roh@dtul k√©nyelemszeret√Ķ neb√°ncsvir√°g v@lagunkat (csak az vegye mag√°ra, akine inge!). M√©g ha "sz√°mon is k√©rhet√Ķ" az elnyom√≥k t√∂rv√©nyei alapj√°n a mi jogos √∂nv√©delm√ľnk √©s igaz felh√°borod√°sunk.
Sz√Ľk csal√°dommal a fentieket nagy lemond√°sok √°ltal - r√°nk n√©zve legal√°bb is - m√°r el is √©rt√ľk (aki hasonl√≥ utakon j√°r szembe a sz√©llel, az b√ľszke lehet mag√°ra). De ez ahat√°s a val√≥s√°gban is akkor √©s csakis akkor fog megtestes√ľlni, ha meg√©rkezik v√©gre a fecske-der√©khad ( nem a birka ny√°jra gondolok ). Hossz√ļ √©vek √≥ta k√©mlelj√ľk a l√°t√≥hat√°rt, ugye...

√Čs Te Sz E hol tartasz √©s mit c√©lozol? A fentiek t√ľkr√©ben l√°thatod, nekem semmi sz√ľks√©gem "brainstorming"-ra.
Hiába vakargatod a fejedet, attól még, amíg van hajad, a tetvek azt tele petézik serkékkel.
Cselekedni kell. Abb√≥l sz√ľletik az igazi vihar! J√∂het az alapos patk√°nyirt√°s, amire sok √©vezredes m√≥dszerek vannak, bevet√©sre k√©szen.
#53 | baktria - 2014. december 12. 02:50:59
#53 SzE: " k√∂telez√Ķ iskolal√°togat√°s nincs Magyarorsz√°gon, prostit√ļci√≥ a csal√°d l√©te miatt van, a t√∂bbihez nem tudok hozz√°sz√≥lni, mert nincs inf√≥m "

Köszönöm... én ezt itt abbahagyom.
Tud√°s n√©lk√ľl m√©g felejteni sem vagy k√©pes, nem hogy b√°rmit is megoldani.
Végzetes családellenességedet megmagyarázza, hogy elmondásod szerint összes férfi rokonod három nemzedéken át (szóhasználatoddal) pszichopata.
Gyanítom, hogy Osho viselt dolgairól sincsenek "infóid".
#54 | baktria - 2014. december 12. 03:00:26
SzE , elt√Ľntetted az #53 hozz√°sz√≥l√°sodat? Bizony√°ra Te is abszurdnak tal√°ltad... T√©nyleg az volt.
Ugye az abból másolt sorodat le nem tagadod?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.