Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarok Világszövetsége: Több százmillió forint elsikkasztása, csalás, és hûtlen kezelés ügyében nyomoznak.


Különösen nagyértékre elkövetett sikkasztás miatt indult nyomozás a Magyarok Világszövetségénél eltûnt pénzek ügyében. Tíz-, húsz- és ötvenmillió forint nagyságú átutalásokra lett figyelmes a NAV, mely összegek Romániából érkeztek a Magyarok Világszövetsége számlájára, összességében több százmillió forint nagyságban. Az ügyben nyomozás indult, ami kiderítette, hogy ezeket az összegeket személyesen Patrubány Miklós vagy egy általa megbízott nõi személy vette fel a Magyarok Világszövetsége számlájáról. Idõközben a NAV azt is megtudta, hogy Patrubány Miklós Romániában egy palotát épített, családjának, ellenben igazolható jövedelme évek óta nem volt. A több százmillió forint nagyságban indult nyomozás még folyik. Az ügyben már több tanút is meghallgattak.
A NAV átadta az ügyet más nyomozó hatóságoknak is, amelyek sikkasztás, csalás és hûtlen kezelés gyanúja, illetve egyéb bûncselekmények miatt indítottak nyomozást az ügyben.

Egy neve elhallgatását kérõ, korábbi MVSZ elnökjelölttõl megtudtuk, hogy néhány nappal ezelõtt lecserélték azt a bírót a Patrubány Miklós büntetõperében, aki hét évig nem hozott ítéletet Patrubány Miklós büntetõperében. Az ügyben vizsgálat indult a bíró ellen.

Már rég óta sejtjük, hogy furcsa pénzügyi manipulációk történnek korábbi nevén Nicolae Stefan Patrubani, mostani nevén Patrubány Miklós körül. Sejtésünket a napokban megerõsítette Dr. Schmidt Zoltán bírósági végrehajtó, mivel a múlt héten újabb két MVSZ ingatlant is árverésre bocsátott, miután a nyomozó hatóság megkereste a végrehajtói irodát is, azzal a kérdéssel, hogy miért nem hajtotta végre a több százmillió forint jogerõs végrehajtást az MVSZ ellen. (Az árverési hirdetményeket mellékeljük)
A román állampolgár és örmény származású Patrubány Miklós, aki a Magyarok Világszövetségének az elnöki tisztségét látja el komoly összegeket kap egy Romániában bejegyzett alapítványtól. Ennek ellenére a Magyarok Világszövetsége vagyonát több százmillió forinttal megkárosítja, elárverezteti.

Felteszem magamban a kérdést, hogy meddig tûrik a Magyarok Világszövetsége magyar tagjai ezt a megaláztatást?

Tisztelettel Ă©s magyar szeretettel

Hozzászólások


#1 | Perje - 2014. december 03. 21:59:51
És még volt pofája Imrét vádolni!s_*_cicro
#2 | gabi - 2014. december 03. 22:23:30
Mitõl nyílt fel a NAV szeme?Eddig merre néztek?
#3 | deres - 2014. december 04. 07:30:59
Ugyan már ez csak nevében volt magyar.
#4 | postaimre - 2014. december 04. 09:03:35
Es lon setitseg! Mit is mondhatnek?
#5 | kontroll88 - 2014. december 04. 18:23:15
Szõröstalpú szekus minden magyart elüldözött még a környékérõl is! A családtagjait, és a megbízható humanoidjait (mert embernek azok nem igazán nevezhetõk) helyezte be abba a társaságba, akik aztán mindig megszavazzák õt vezetõnek. Választáskor rendõrökkel dobatja ki az õt leváltani akaró tagokat... Így megy ez négybaniséknál...
Ha nem sikkasztott volna milliókat, nem is lehetett volna MVSZ vezetõ
#6 | Leandros - 2014. december 04. 18:47:15
Hú de omladozik a cion palota"! De a bevétel jól fog jönni orbánckának is. Egymást falják fel a nyomorult (bár Mi nyomorgunk) zsidók. Egy a gond. Ülhetnénk a karosszékben ünnepi fröccsöt szürcsölve míg Õk egymást ki nem csinálják a portáról. Sajnos van egy köztes küszöb: Bukik a kormány és jönnek a libsik. Õket már nem nézhetjük karosszékbõl. Végjáték jön.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.