Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

LATIN-AMERIKA hat√°sos v√©dekez√©si m√≥dszerei a Goodfriend f√©le √ľgyekkel szemben !


LATIN-AMERIKA hat√°sos v√©dekez√©si m√≥dszerei a Goodfriend f√©le √ľgyekkel szemben !

Az USA kormánya által Latin Amerikában alkalmazott destabilizációs módszerek stencilezett módon kezdenek megjelenni Magyarországon.
Ennek alapj√°n a "puha szakasz" v√©g√©hez k√∂zeled√ľnk, vagyis a j√≥solhat√≥ a "kem√©ny szakasz" kezdete.
Hogyan alkalmazhatj√°k a magyarok Latin Amerika sikeres v√©dekez√©si mechanizmusait, amelyet az elm√ļlt 15 √©vben fejlesztettek ki?
Kedves Bog√°r L√°szl√≥, Szaniszl√≥ Ferenc, Dr√°bik J√°nos √©s Varga Istv√°n, az√©rt c√≠mzem nektek ezt a levelet, mert ti vagytok abban a poz√≠ci√≥ban hogy a k√∂vetkez√Ķ inform√°ci√≥kkal √©rdemben valamit kezdjetek.
Mint tudj√°tok hossz√ļ √©vek √≥ta koll√©g√°immal Latin Amerik√°ban tev√©kenyked√ľnk f√Ķleg Venezuel√°ban.
Kinti koll√©g√°im ugyan√ļgy ahogy ti, magasan k√©pzett hazafiak, 50 - 65 √©v k√∂z√∂tti habilit√°lt egyetemi tan√°rok, akik nem egy esetben Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban tanultak j√≥ nev√Ľ egyetemeken.
A k√∂zelm√ļlt magyar esem√©nyei kapcs√°n (Goodfriend glob√°lnyik √°ltal l√°togatott "spont√°n t√ľntet√©sek") ok√°n a k√∂vetkez√Ķ v√©lem√©ny√ľk alakult ki:
Magyarorsz√°g most szembes√ľl azzal amivel Venezuela (majd pedig az egyre ink√°bb t√∂mb√∂s√∂d√Ķ Latin Amerika) Kb. 15 √©ve Ch√°vez hatalomra ker√ľl√©s√©vel szemben√©zett.

1.√ēket is ahogy a Magyarokat is most, eleinte lelkileg sokkolta Amerika pszichol√≥giai hadvisel√©se.

2. Ak√°rmilyen jelent√©ktelennek t√Ľnik, de el√Ķsz√∂r is hozz√° kellett szoktatni a t√°rsadalmat ahhoz hogy ne im√°dj√°k tov√°bb az USA "j√≥l√©ti" b√°lv√°nyt √©s az "amerikai √°lmot" amelynek legf√Ķbb popul√°ris t√°masza a telev√≠zi√≥s sorozatok, term√©krekl√°mok (nagy aut√≥k, nagy h√°zak stb) √©s a Hollywoodi √°lomgy√°r. Ennek keret√©ben rengeteg telev√≠zi√≥s riport sz√ľletett, amely bemutatja a val√≥di szeg√©nys√©get √©s k√ľszk√∂d√©st az USA-n bel√ľl, amelynek vajmi kev√©s k√∂ze van az "amerikai √°lomhoz".

3. Miután az USA "soft power" -ét realizmussal aláásták, utána már sokkal könnyebb volt az emberekkel elfogadtatni azt hogy nem kell komolyan venni a nemzetközi médiában az USA "24 / 7 (állandóan) " zajló elegáns öltönyös fehér házi "erkölcsi ítéleteit".


4. J√≥l haszn√°lt√°k az USA ellen a humor fegyvert. Ezen a vide√≥n a 6 perct√Ķl parodiz√°lj√°k Barack Obam√°t.
Ugyanerre a mint√°ra Magyarorsz√°gon is par√≥di√°kat kell gy√°rtani ahol Obama, Goodfriend, esetleg Soros, √©s mondjuk Gyurcs√°ny √©s Bajnai megbesz√©lik hogyan fognak forradalmat kirobbantani t√ľntet√©sek r√©v√©n.
A humor √©s nevets√©gess√© t√©tel az egyik leghat√°sosabb fegyver az USA tekint√©lyelv√Ľ nyom√°sa ellen, nagyon j√≥l hat a lakoss√°gra, fesz√ľlts√©g old√≥ √©s t√∂bbet √©r a magasr√∂pt√Ľ fejteget√©sekn√©l.
Az ECHO TV ezt megteheti.
Haz√°nkban A K.u.K buk√°sig tartott a klasszikus feudalizmus, Horthy akit nagyon tisztelek sajnos emberi kapcsolataiban egy szint√©n feud√°lis mint√°zat√ļ szigorkod√≥ ,poroszos, c√≠mekkel √©s rangokkal t√Ľzdelt t√°rsadalmat m√Ľk√∂dtetett.
A nemzetietlen szocializmus pedig mint tudjuk kemény hierarchikus rendszer volt.
Az USA kem√©nyen √©p√≠t arra hogy a magyar politikusok √©s a m√©dia kell√Ķ s√ļllyal √©s tekint√©llyel fog nyilatkozni a Goodfriend √ľgyben ami persze az √Ķ malmukra hajtja a vizet.
Az nem baj ha komoly emberek nyilatkoznak az esem√©nyekr√Ķl, de nem mindegy hogy milyen hangulati √©s "nem verb√°lis k√∂r√≠t√©ssel".
Ker√ľlni kell a "komoly" √©s a "vil√°gv√©ge" hangulatot. Humorral √©s lazas√°ggal bagatelliz√°lni kell az √ľgyet.

5. Latin Amerikában az USA által pénzelt "civil szervezetek" workshopokat és szemináriumokat szerveznek egy "soft coup d'état " vagyis egy puha államcsíny szervezéséhez.
Ennek egyik eklat√°ns p√©ld√°ja a Washingtoni sz√©khely√Ľ WOLA szervezet amelynek angol nyelv√Ľ honlapj√°r√≥l le lehet t√∂lteni egy oktat√°si anyagot arr√≥l hogy hogyan kell megbuktatni puha m√≥dszerekkel
(Pl. Goodfriend f√©le t√ľntet√©sek) a fenn√°ll√≥ √°llamrendet a nem engedelmesked√Ķ latin amerikai √°llamokban.
A WOLA angol nyelv√Ľ honlapj√°n hozz√°f√©rhet√Ķ a spanyol nyelv√Ľ oktat√°si anyag. Szaniszl√≥ Ferenc aki Latin Amerika szakon v√©gzett az MGIMO-n √©rteni fogja.
Az anyag javaslatai pontr√≥l pontra tetten √©rhet√Ķek Budapesten is!
Latin Amerikában az állami portálok részletesen foglalkoznak az USA által bevetett 4-dik és 5-dik generációs hadviseléssel (magyarázat angolul).

6. Tekintettel arra hogy a hazai t√ľntet√©sek alatt lassan megjelenik a tettlegess√©g, fel kell k√©sz√ľlni a kem√©ny szakaszra - ez√©rt nem szabad benne r√©sztvenni !!!
A kem√©ny szakasz kezdete a "t√°ncba vihet√Ķ" t√°rsadalmi csoportok seg√≠ts√©g√©vel t√∂rt√©nik √ļgy hogy els√Ķ l√©p√©sk√©nt h√°zilag elk√©sz√≠thet√Ķ fegyverekkel (Molotov kokt√©l, aut√≥ gumikat kisz√ļr√≥ jancsisz√∂g gy√°rt√°s, v√°llr√≥l ind√≠that√≥ vas cs√Ķb√Ķl fabrik√°lt gr√°n√°t vet√Ķ, utcai barik√°d emel√©s) seg√≠ts√©g√©vel radikaliz√°lt er√Ķszakos sejteket hoznak l√©tre, akik tervszer√Ľen leb√©n√≠tj√°k el√Ķsz√∂r a f√Ķv√°rost majd pedig az orsz√°got.
Magyarországon ezek a célcsoportok az életkori sajátosságai miatt a lobbanékony naiv diákság valamint a devizahitelesek esetleg radikalizálódó része.
Ez ut√≥bbi kapcs√°n, ha a deviza index√°lt hiteleket a korm√°ny nem tudja megoldani, akkor a m√°r l√©tez√Ķ pl. K√°sler √Ārp√°d f√©le kem√©ny mag radikaliz√°l√≥dhat √©s c√©l b√°b -csoportj√°v√° v√°lhat a CIA-nak.
A kem√©ny szakasz v√©ge a r√©szben k√ľlf√∂ldr√Ķl import√°lt lehet√Ķleg az orsz√°g nyelv√©t anyanyelvi szinten besz√©l√Ķ profi zsoldosokb√≥l √°ll√≥ paramilit√°ris vezet√Ķk megjelen√©se, akik helyi b√Ľn√∂z√Ķket ir√°ny√≠tanak !!!
Ez ut√≥bbiak n√°lunk v√©lhet√Ķen az In-Kal Security t√≠pus√ļ fegyvervisel√©si enged√©llyel rendelkez√Ķ √Ķrz√Ķ v√©d√Ķ Kft.-√©k lesznek.

7. Mindezt persze a CNN és a nyugati sajtó mint "szabadságharcot" tálalja majd.
A nyugati f√Ķ√°ramlat√ļ port√°lokon mint p√©ld√°ul a yahoo m√°r sorra jelennek meg az olyan belinkelt oldalak amelyek angol nyelven azt hirdetik hogy Magyarorsz√°g vesz√©lyezteti a NATO-t valamint hogy Magyarorsz√°g a k√∂vetkez√Ķ Ukrajna.
Ez a vil√°gk√∂zv√©lem√©ny megdolgoz√°s√°nak a forgat√≥k√∂nyvszer√Ľ kezdete.

8. Az MTVA a maga 400 milli√°rdos b√ľdzs√©j√©vel nem k√∂z√∂l idegen nyelv√Ľ ellen h√≠reket a port√°lj√°n, nincsenek idegen nyelv√Ľ TV m√Ľsoraink sem, amelyek keringhetn√©nek az interneten. Ez egy s√ļlyos hiba.
A Latin Amerikai √Āllamok sz√∂vets√©ge l√©trehozta az 5 kontinensen 1 milli√°rd embernek angol √©s spanyol nyelveken ad√≥ TeleSUR glob√°lis ad√≥t a CNN √©s t√°rsai megt√∂r√©s√©re. Sikerrel!

9. A Latin Amerikai √Āllamok nem egyed√ľl tesznek m√©dia nyilatkozatokat.
Argent√≠na, Bol√≠via, Ecuador, Venezuela, Braz√≠lia √©s sz√°mos m√°s √°llam els√Ķ sz√°m√ļ vezet√Ķi de minimum k√ľl√ľgyminiszterei k√∂z√∂sen szoktak ellen nyilatkozatokat tenni a Goodfriend f√©le √ľgyekben.
T√©rs√©g√ľnkben is az el√©rhet√Ķ legmagasabb szint√Ľ k√∂z√∂s m√©dia fell√©p√©s sz√ľks√©ges, √©s mindig abban az orsz√°gban ahol a jelens√©g megjelenik.

10. Ne számítsanak arra a Magyarok hogy ez a nyomás abba marad. Nem fog.
Latin Amerik√°ban egyidej√Ľleg t√∂bb orsz√°gban 15 √©ve folyik meg√°ll√°s n√©lk√ľl az USA puha √©s n√©ha igencsak kem√©ny agresszi√≥ja.

HozzŠszůlŠsok


#21 | kakas - 2014. december 05. 17:52:32
YouTube Videů
#22 | Advaita - 2014. december 05. 18:21:01
Mi a cikk forr√°sa?

Valamint k√∂rbet√ļrtam a WOLA.org (Washington Office on Latin America) oldal√°t, √©s sehol nem tal√°lhat√≥ az 5. pontban eml√≠tett let√∂lthet√Ķ pdf oktat√°si anyag a puha korm√°nybuktat√°sr√≥l, vagy nagyon j√≥l eldugt√°k. Csup√°n rendk√≠v√ľl seg√≠t√Ķk√©sznek √°lc√°zott cikkek √©s besz√°mol√≥k, elemz√©sek tal√°lhat√≥k az elesett Latin-Amerik√°r√≥l a mindig mindenhol seg√≠t√Ķk√©sz USA demokr√°cia √©s emberi jogok szemsz√∂g√©b√Ķl. Aki ezt elolvassa, azonnal be√°ll a sorba seg√≠teni nekik.

Továbbá illenék belinkelni a 4. pontban említett videót is.
#23 | mormota1968 - 2014. december 05. 18:51:44
Monguzking! Ezt Clint Eastwood √©s Bruce Willis is kipr√≥b√°lta m√°r √©s egy ideig be is j√∂tt nekik, m√≠g r√° nem j√∂ttek, hogy ki a ludas az √ľgyben. "Egy mar√©knyi doll√°r√©rt-Clint Eastwood" √©s "Az utols√≥ emberig-Bruce Willis" filmje. Egy√©bk√©nt az √∂tlet er√Ķsen megfontoland√≥. K√°r, hogy olyan kev√©s h√Ķs van az orsz√°gban, aki √∂nszorgalomb√≥l, a nemzet √©rdek√©ben meg is val√≥s√≠tan√° a dolgot. Annyi kik√©pzett szakember van pedig ebben az orsz√°gban, sz√°mon is tartj√°k valamennyit, idegen l√©gi√≥sokat, kommand√≥sokat, mesterl√∂v√©szeket, katon√°kat,
√ļgy hogy nem is nagyon ugr√°lnak az ilyen m√°rt√≠r szerep√©rt,
mert el√Ķbb vagy ut√≥bb, de az lenne bel√Ķl√ľk.
#24 | monguzking - 2014. december 06. 18:58:51
mormota s meddig szeretn√©tek √©lni?,s mi√©rt szeretn√©tek m√©g √©lni?a francba ostabas√°g ilyen vil√°gban √©lni--47√©ves vagyok-sok munk√°tol egyre jobban lerobbani szallag robotos proli s egyre kevesebbet er√∂ fizet√©s√©rt---mi v√°r r√°m a j√∂v√∂ben--el√∂b utobb kifognak rugni eg√©szs√©g √ľgyi okokbol hi√°ba v√©gzem el hib√°tlanul a munk√°t de az√©rt valoszin√ľleg hogy 5-6√©v mulva t√©nylegesen is lerobbann√©k---ki alkalamazna egy ki√∂regedet melost--senki---seg√©ly nuku--eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s nuku---nyugdij nuku--ez√©rt a kil√°t√°sok√©rt kap√°lozzak--nem √©n t√©nyleg √∂lni akarok s pusztitani de ki√©rt is?ezek√©rt a banga,idiota,gy√°va,hugyagyu,zombi birka emberek√©rt?meg van az szabadakarat-joga van zombi embereknek birkak√©nt √©lni s d√∂gleni--s ez√©rt nem √∂l√∂m le se orb√°n√©kat se gyurcs√°ny√©kat s m√©g sorolhatn√°m hisz legal√°bb 300ezret k√©nne lem√©sz√°rolni hogy ugy ahogy megtisztuljon a nemzet a parazit√°ktol---pedig igaz√°bol nagyon is tetszik a m√°rtirszerep....
#25 | Perje - 2014. december 06. 22:47:31
politikus.ru/uploads/posts/2014-12/1417861155_gaiti.jpg
Haitin korm√°ny-ellenes megmozdul√°sok vannak. A t√ľntet√Ķk az orosz eln√∂k seg√≠ts√©g√©t k√©rik.
http://www.bbc.co...a-30356539

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.