Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Durva késelés volt egy New York-i zsinagógában


Késsel támadt egy fekete férfi helyi idõ szerint kedd hajnalban egy rabbitanulóra egy zsinagógában New York Brooklyn Crown Heights negyedében. Az arcát szúrta meg. A késelõt a helyszínre érkezõ rendõrök lelõtték.

A támadás a haszid judaizmus Chábád Lubavics mozgalmának központjában, hajnali háromnegyed kettõ körül történt. A biztonságiak felszólították a huszonhárom centiméter hosszú konyhakést szorongató férfit, hogy dobja el fegyverét. A 49 éves támadó elõször leengedte, majd újra felemelte a kést, majd közeledni kezdett a rendõrök felé.

Egyikük tüzet nyitott, és a kilõtt golyó felsõtestén találta el a támadót.

A rabbitanulót az arcán érte szúrás, kórházba vitték, állapota stabil - mondta Motti Seligson rabbi a Chábád Lubavics központjában. Hozzátette: a szemtanúk hallották, hogy az elkövetõ az "Öld meg a zsidókat!" mondatot ismételgette a késelés elõtt.

A New York-i rendõrség ugyancsak megerõsítette, hogy a helyszínen tartózkodók antiszemita szavakról számoltak be, és a hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben.

Ugyanakkor Moni Ender rabbi, a Chábád Lubavics mozgalom izraeli szóvivõje az izraeli katonai rádióban úgy nyilatkozott: "98 százalékban" biztos abban, hogy a támadás hátterében nem antiszemita érzelmek állnak, hanem egyszerû vitáról volt szó.

Az amerikai Chábád Lubavics mozgalom internetes oldalán közzétett videofelvételen látható, amint a támadó késsel a kezében több férfival vitatkozik a zsinagógában az incidens elõtt.

A mozgalom központjának részét képezõ zsinagóga éjjel-nappal nyitva van, és éjszakánként szállást nyújt hajléktalanoknak.

A Chábád (ismert még Habad helyesírással is) az ortodox zsidóság legnagyobb és legismertebb haszid mozgalma, és egyben a világ legnagyobb zsidó szervezete. http://hvg.hu/vil..._zsinagoga

Hozzászólások


#1 | Kerecsen315 - 2014. december 09. 23:22:43
YouTube Videó
#2 | keepfargo - 2014. december 10. 03:54:01
Durva keseles? Hogy van mas keseles is, ami nem olyan durva? Na en akkor annak a keselesnek a leirasat kernem az ujsagironak nevezett meg-vezetotol.

Lelottek a keselot? Mint egy veszett kutyat? Vagy agyonlottek, halalra sebeztek, artalmatlanna tettek...

A rabbitanulo allapota stabil...igen, a fontos szemely csak a rabbitanulo, az elkoveto dogoljon meg ott ahol van, kit erdekel, hogy tuleli-e a rendori eroszakot? Kezet sot kest emelt egy kivalasztott nephez tartozo egyedre - pusztulnia kell...
#3 | Balu - 2014. december 10. 17:54:13
Nemtom, amikor Borsodban késelnek vagy katanával szabdalnak meg valakit, az nem elég *durva*?

Meg ez is olyan nem-demokratikus - hát kiírják a résztvevõk etnikumát! Egy FEKETE támadott egy zsiráfra. Ha egy kokeró támad egy magyarra, akkor "támadó" ill. "elkövetõ", esetleg "személy".

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.