Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

STOFF√ĀN GY√ĖRGY: AM√ćG LEHET! - ORB√ĀN VIKTOR V√ČDELM√ČBEN


... ez csak a c√≠m. R√©szemr√∂l nem ORB√ĀN VIKTOR V√ČDELME a s√ļlypont, de mint mindenben, ebben az √≠r√°sban is van igazs√°g...
Hogy hol? Hogy mi? Ezt döntsétek el ti! (Na jó, nem nehéz... persze csak ha nem siklik ki a vonat)


Engem s√©rt, amikor az idegen p√©nz√©rt mocskol√≥d√≥ primit√≠v cs√ľrhe Orb√°n Viktort gyal√°zza. S√©rt, mert hazug √©s ocsm√°ny mindaz, amit egy b√Ľn√∂z√Ķ sz√©lh√°mos bukott politikai niemand haza√°rul√°sa √°ltal ord√≠toznak Eur√≥pa sz√©lt√©ben-hossz√°ban.


Vajon hol volt ez a primit√≠v „orsz√°galja”, amikor 2006-ban, a mai t√ľntet√©seknek √©s haza√°rul√°soknak a hangad√≥ja l√∂vetett a nemzetre? Hol volt ez a piszkos cs√ľrhe, amikor ott kellett volna lenni a v√°rt√°n, amikor a nemzet azt k√≠v√°nta volna, hogy egy√ľtt harcoljuk ki az elcsatolt nemzetr√©szek magyars√°g√°nak - most m√°r visszaadott - √°llampolg√°rs√°g√°t? Hol volt ez a senkih√°zi t√∂meg, amikor a nagy p√©nzes panama rem√©ny√©ben bez√°rt√°k az OPNI-t, bevezett√©k a vizitd√≠jat, vagy elt√∂r√∂lt√©k a csal√°dok t√°mogat√°s√°t, s Gyurcs√°n nej√©nek kezdem√©nyez√©s√©re m√°r a csecsem√Ķket is mag√°ra akart√°k hagyatni az √©desany√°kkal. Hol volt ez a s√∂pred√©k, amely a rekedten ord√≠toz√≥ tr√°g√°r „sz√≥nokot” primit√≠v skand√°l√°sokkal megszak√≠tva hallgatta a Kossuth t√©ren?
> K√©tmilli√≥ embert gyal√°znak Gyurcs√°ny utas√≠t√°s√°ra, amerikai p√©nzb√Ķl azok, akiknek tetszik a tr√°g√°r sz√≥noklat, akik olykor r√∂h√∂gve, m√°skor aljas gy√Ľl√∂lettel reag√°lnak a primit√≠v „sz√≥noki” √Ķrj√∂ng√©sre. Magyar√°n, az orsz√°g alja ez, az a t√°rsadalmi r√©teg, amely minden id√Ķben mindenre kaphat√≥ p√©nz√©rt. Hiszen elvei nincsenek, elk√∂telezetts√©ge nincs, csak szereti a balh√©t, √©s a t√∂meget, mert ott √Ķ is valakinek √©rezheti mag√°t…
A mocsok fennmarad a v√≠z felsz√≠n√©n… s ebben az orsz√°gban ebb√Ķl van √©pp el√©g. Csak azt nem √©rtem, mi√©rt van ez a nagy tolerancia a korm√°ny r√©sz√©r√Ķl e cs√ľrhe ir√°ny√°ban? Mi√©rt mindig a jobboldal mutatja meg saj√°t veszt√©re az eur√≥pai – m√°rmint a klasszikus eur√≥pai – viselked√©st? Mi√©rt nem √©rti meg a korm√°ny, hogy mindenkit a saj√°t fegyver√©vel lehet legy√Ķzni. A h√°zmesterrel sem lehet Mozartr√≥l besz√©lgetni. Sz√©p magyar k√∂zmond√°sunk szerint pedig „amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten”… Teh√°t, a rendet meg kell k√∂vetelni, meg kell tartatni √©s le kell tart√≥ztatni az alkotm√°nyellenesen idegen hatalmakat a haza ellen h√≠v√≥ alja gazembert, aki mindent t√∂nkretesz maga k√∂r√ľl, ha megrendelik t√Ķle… de t√°n am√ļgy is. Magyarorsz√°gon sajnos √©vsz√°zadok √≥ta van egy r√©teg, amelynek saj√°tja a haza√°rul√°s, a nemzetgyal√°z√°s, a szellemi √©s lelki s√∂t√©ts√©g. Ez a r√©teg √∂r√∂mmel szolg√°ltatja ki a haz√°t √©s a nemzetet idegen hatalmaknak, s √∂r√∂mmel d√∂rzs√∂li a mark√°t, ha az el√Ķz√Ķn√©l m√©g jobban √°rthat a kereszt√©ny magyars√°gnak. Ez az aljas r√©teg azut√°n a buta √©s z√ľll√∂tt embereket fell√°z√≠tja √©s elv√©gezteti vel√ľk a piszkos munk√°t… Ezt l√°tjuk most. Elkezd√Ķd√∂tt a piszkos munka, elkezd√Ķd√∂tt egy nemtelen √©s jobb id√Ķkben az akaszt√≥f√°n v√©gz√Ķd√Ķ haza√°rul√°s √©s nemzetveszt√©s, amelyet nem hagyhatunk, √©s nem hagyhatunk sz√≥ n√©lk√ľl sem. Ma a minisztereln√∂k√∂t gyal√°zza ez a s√∂pred√©k, de holnap nekimegy majd azoknak, akik a minisztereln√∂kkel egy platformon √°llnak. Ma csak kuk√°t d√∂nt√∂get, holnap tal√°n nemzeti √©rt√©keinket rombolja le, mint eszmei felmen√Ķi a Bastille-t. Ma csak fenyeget√Ķzik a hal√°llal, de holnap l√Ķni, gyilkolni fog, ha megb√≠z√≥i fegyvert adnak a kez√©be. Ma csak b√≠r√°lja az egyh√°zakat, de holnap kupler√°jt csin√°l a kolostorb√≥l (volt m√°r p√©lda erre), v√©rtan√ļt a papokb√≥l, √©s meger√Ķszakolt any√°t a „Liebeschwesterekb√Ķl”. N√©zz√ľnk sz√©t a vil√°gban. Ma a nemzet√°llamokat, a kereszt√©ny n√©peket sorra gyilkolja az USA. Teszi ezt vagy j√≥raval√≥, demokr√°ci√°t hoz√≥ hadseregk√©nt, vagy Iszl√°m √Āllamk√©nt, vagy egyszer√Ľen diplom√°ciai √ľgyviv√Ķk√©nt, esetleg terroristak√©nt. Izrael √©s az USA minden embertelens√©gre √©s aljass√°gra k√©pes, m√°r-m√°r √Ķr√ľlten hajtja bele a F√∂ldet egy √ļj vil√°g√©g√©sbe. Amelybe maga is belepusztul.
> Mi a mi teend√Ķnk? Minden hiba vagy s√©relem f√©lre t√©tele mellett k√∂teless√©g√ľnk Orb√°n Viktort megv√©deni a t√°mad√°sokkal szemben. A jobboldal ism√©t hezit√°l, √ļriemberkedik, ahelyett, hogy j√≥l pof√°n csapn√° a felhergelt t√ľntet√Ķk vezet√Ķit, megszervezne egy √ļjabb B√©kemenetet, s letart√≥ztatn√° a haza√°rul√°s v√°dj√°val Gyurcs√°ny Ferencet √©s t√°rsait, akik k√∂z√∂tt ismeretlen tettesekk√©nt b√≠r√≥k √©s √ľgy√©szek is vannak.
> Mert el√©g volt abb√≥l, hogy saj√°t haz√°nkban nem tudunk b√©k√©ben √©s csendes szeretetben √©lni! El√©g volt abb√≥l, hogy a mag√°t demokrat√°nak nevez√Ķ liber√°lis, zsid√≥ √©s kommunista cs√ľrhe, retteg√©sben akarja tartani azt a nemzetet, amely t√∂bbs√©g 2014-ban h√°romszor verte vissza a gyurcs√°nyi diktat√ļr√°ban kapott s√©relmeit.
> Most kellene √ļjra Kossuth t√©rinek lenni, most kellene minden √°ldott nap ott √°llni a parlament ter√©n, √©s biztos√≠tani Orb√°n Viktort arr√≥l, hogy ha korm√°ny√°b√≥l t√∂bbeket nem is szeret√ľnk, de e v√©szhelyzetben ki√°llunk a magyar √©s kereszt√©ny szellemben ir√°ny√≠t√≥ korm√°nyf√Ķ mellett. Nem t√Ľrheti a jobboldal, hogy egy gy√°va, nagyhang√ļ t√∂meg fenyeget√Ķzz√∂n, v√°daskodjon √©s azt az Orb√°n Viktort szidalmazza, aki kabinetj√©vel gazdas√°gilag l√°bra √°ll√≠totta a Gyurcs√°ny√©kt√≥l s√ļlyos sebet kapott orsz√°got.
> Elegem van abb√≥l, hogy e gyurcs√°nyi - idegen p√©nzen h√∂rg√Ķ - t√∂meg rendre a nyilas vagy √©pp kommunista s√∂pred√©ket juttatja eszembe, s e k√©t diktat√ļr√°nak semmit nem jelentett a n√©p hatalma, azaz, a demokr√°cia. Mint ahogy az USA-nak sem jelent semmit… Elegem van abb√≥l, hogy ennek a tr√°gyaszag√ļ √≥cska cs√Ķcsel√©knek a szellemi elei nagyap√°inkat √©s ap√°inkat √∂lt√©k, deport√°lt√°k a Hortob√°gyra vagy √©pp a Gul√°gra, hogy negyven√∂t √©ven √°t m√°st sem tettek, csak √°mokfut√°sukban romboltak minden nemzeti √©s erk√∂lcsi √©rt√©ket… √©s a lelkeket.
> Igen, Orb√°n Viktort meg kell v√©deni. Ez k√∂teless√©g. Minden √°ron √©s minden eszk√∂zzel. A haza√°rul√≥kat le kell tart√≥ztatni √©s a korm√°nyb√≥l h√°rom-n√©gy embert bizony √ļtj√°ra kell bocs√°tani. Mert ez a polg√°rh√°bor√ļt kirobbantani akar√≥ magatart√°s b√Ľn a nemzettel √©s az egyes emberekkel szemben. Fel kell teh√°t k√©sz√ľlni a legrosszabbra, mert a cs√ľrhe vezet√Ķi tudj√°k, mit csin√°lnak, a jobboldal pedig nem mer reag√°lni. Meg kell mutatni az er√Ķt, meg kell v√©deni Orb√°n Viktort, hogy √©rezze: milli√≥k √°llnak m√∂g√∂tte, √©s el kell zavarni az orsz√°gb√≥l azt a politikai kisebbs√©get, amely anarchi√°t k√©sz√ľl el√Ķid√©zni. A korm√°nybuktat√°s maradjon egy liber√°lis-kommunista-zsid√≥-jobbikos √°lom. Mert √°lmodni azt nekik is szabad… Viszont a tr√°g√°r √©s kegyelets√©rt√Ķ sz√≥noklatokat a Kossuth t√©ren - ahol Gyurcs√°ny√©k szellemi el√Ķdei sz√°zakat l√Ķttek agyon orvul -, √©s Orb√°n Viktor gyal√°z√°s√°t kik√©rem magamnak mind sv√°b, mind magyar nemzetem nev√©ben. Kik√©rem magamnak √Ķseim √©s ut√≥daim nev√©ben, mert √©n √Ķseim helyett √©s ut√≥daim √©rdek√©ben szavaztam √°prilisban a Fideszre, azaz voltak√©ppen Orb√°n Viktorra. Teh√°t ha m√©g nem l√°tn√°nk vil√°gosan, Orb√°n Viktort meg kell v√©deni mindny√°junk √©rdek√©ben, m√©g akkor is, ha vil√°gosan l√°tunk bizonyos hib√°kat. Orb√°n Viktort lassan „saj√°tjait√≥l” is meg kellene v√©deni. „Mert a helyzet az j√≥, de nem rem√©nytelen.”

Stoffán György

Forrás: E-Mail-ben kaptam de gondolom a világhálón is meg lehet találni


... m√©g valami: A gondolkod√°s a mi dolgunk is, az √ľv√∂lt√∂z√©s gyal√°zkod√°s viszont nem

HozzŠszůlŠsok


#21 | szabir - 2014. december 10. 18:49:29
Stoffan az Europai Idoben ir [szikulisztani heti 2 lap]

amugy zsidoznak is benne de unnezki 'Orbanimadok'

itt a zujsag

http://www.e-ido....lfotok.htm
#22 | BOTOND - 2014. december 11. 16:06:54
a nyalveres ojan mint a segg nyalas,
csak a kerdes melyebben mennyire hatol
erore meg elore,
itt eligazitjak a macska jancsit
lathatja hogy hova is huzzon vissza
nem oda
hanem oda a korpasba meg a szagosba
:o

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.