Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Luxus√©letet √©l, de nem tudni, honnan kap fizet√©st Habony √Ārp√°d


Orb√°n Viktor, Rog√°n Antal √©s Andy Vajna is rendszeresen tal√°lkozik a korm√°nyf√Ķ egyik legfontosabb tan√°csad√≥j√°nak tartott Habony √Ārp√°ddal, aki hivatalosan senkivel nem √°ll szerz√Ķd√©sben, nem k√∂zszerepl√Ķ, √≠gy vagyonnyilatkozatot sem kell leadnia, √©s nem lehet megtudni, kit√Ķl kap fizet√©st, amib√Ķl igazi luxus√©let√©t finansz√≠rozza. Az RTL Klub H√°zon k√≠v√ľl c√≠m√Ľ m√Ľsora Magyarorsz√°g negyedik legbefoly√°sosabb ember√©r√Ķl k√∂z√∂lt riportot.

Nincs hivatalos viszonyban se a korm√°nnyal, se a Fidesszel Magyarorsz√°g egyik legbefoly√°sosabb embere, aki nagyvil√°gi f√©rfi, luxusaut√≥kkal, luxusruh√°kkal, √©vek √≥ta Orb√°n Viktor jobbj√°n l√°that√≥, de szoros viszont √°pol Rog√°n Antallal √©s Andy Vajn√°val is - az RTL Klub H√°zon k√≠v√ľl c√≠m√Ľ m√Ľsora szerda este Habony √Ārp√°dnak szentelt egy 13 perces riportot.

Riport: http://rtl.hu/rtl...p-fizetest

Felid√©zt√©k: az els√Ķ √©s eddig utols√≥ interj√ļj√°t a csatorn√°nak 2001-ben adta, amikor korona√Ķrk√©nt dolgozott a parlamentban. A vitrines mondatok az√≥ta hatalmas karriert futottak be.

Orb√°n Viktor legfontosabb tan√°csad√≥j√°t a riport szerint a 2002-es v√°laszt√°sok ut√°n Deutsch Tam√°s mutatta be a korm√°nyf√Ķnek, Habony tal√°lta ki 2006-os "rosszabbul √©l√ľnk, mint n√©gy √©ve" kamp√°nyt, ami megbukott, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl meg√Ķrizte befoly√°sos poz√≠ci√≥j√°t.

Ny√≠ltan senki nem besz√©lt arr√≥l, hogy Habony tan√°csad√≥ lenne, de Rog√°n Antal, a Fidesz frakci√≥vezet√Ķje a frakci√≥√ľl√©s ut√°n az RTL riporter√©nek elismerte, hogy nem titok, hogy tan√°csad√≥, de form√°lis poz√≠ci√≥t nem hajland√≥ v√°llalni. Rog√°n azt mondta: ismeri √©s rendszeresen tal√°lkozik vele, kik√©ri a v√©lem√©ny√©t, de ismeretts√©gi alapon konzult√°l vele. Hozz√°tette: Habony sosem akart k√∂zszerepet v√°llalni, ebben a form√°ban nem k√∂zszerepl√Ķ, az pedig, hogy a politikusok kire hallgatnak, "nem mindig nyilv√°nos".

L√°z√°r J√°nos, a Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ miniszter az RTL-nek azt mondta: Habony egy "kiv√°l√≥ szakember", aki tudom√°sa szerint politikai strat√©gi√°val foglalkozik, de arra a k√©rd√©sre, hogy tan√°csad√≥-e Habony, azt v√°laszolta, "ezt nem tudja pontosan megmondani", mint ahogyan arra sem tudott v√°laszolni, hogy Habony honnan kap fizet√©st. "Ezt t√Ķle kellene megk√©rdezni, t√Ķlem biztosan nem kap" - mondta L√°z√°r. Azt is mondta, szerinte a korm√°nynak nem ad tan√°csot, arr√≥l pedig nincs tudom√°sa, hogy pontosan milyen viszonyban van Orb√°n Viktorral.

A minisztereln√∂k bizalmas√°nak egy c√©ge van, a Sz√≠nes Tint√°k Bt., aminek 2009 √≥ta semmi bev√©tele nincs. Kor√°bban t√∂bb c√©ge is volt, de mindegyikb√Ķl kisz√°llt. A Sz√°zadv√©gn√©l irod√°ja van, de szerz√Ķd√©ses viszonyban nem √°ll a korm√°nyk√∂zeli c√©ggel.

Habony a napi.hu list√°ja szerint a negyedik legbefoly√°sosabb ember Magyarorsz√°gon Orb√°n Viktor, Cs√°nyi S√°ndor √©s Simicska Lajos ut√°n, de nem sz√°monk√©rhet√Ķ, nem kell vagyonnyilatkozatot felmutatnia √©s nyilatkoz√°si k√∂telezetts√©ge sincs. Azt pedig tov√°bbra sem tudni, honnan kap fizet√©st √©s mib√Ķl √©li luxus√©let√©t. http://hvg.hu/itt...nan_kap_fi

#2 | Kameleon - 2013. j√ļnius 28. 18:04:16
"Mit tököltök még ennyit? Csak párat kell összeszedni a többi adja magát."

- http://magyarnemz...t=0#c45308

- http://ch-serverh...=20#c53450

HozzŠszůlŠsok


#1 | mester - 2014. december 11. 11:05:34
D√∂g√∂n √©l t√ļl, teh√°t t√ļl√©l√Ķ, vagyis holl√≥-koszton...s_*_kac
#2 | deres - 2014. december 11. 11:51:28
Meg kell sz√Ľrni √Ķt is mint a most ajv√©kolokat drogra .Szerintem ez azt se tudja hogy mib√Ķl √©l honnan j√∂n a p√©nz csak egyszer van.
#3 | Leandros - 2014. december 11. 19:20:59
CIA √∂sszek√∂t√Ķ?! Vagy egyebek? Nem kell tal√°lgatni. Poz√≠ci√≥ja van √©s nem kicsi. Sz√ľrke eminenci√°s, de csak k√∂ztes szem√©ly. Egy dologgal foglalkozzatok, hogy hanyas gall√©r m√©rete van.
#4 | deres - 2014. december 12. 08:50:59
Csak egy kis humor YouTube Videů
#5 | mormota1968 - 2014. december 12. 09:58:57
Gondolom ez a Habonyi is hord nyakkend√Ķt. Akkor minek ide k√∂t√©l?
#6 | mormota1968 - 2014. december 12. 10:16:41
Egy√©bk√©nt meg onn√©t van neki a sok pinze, hogy r√©szt vett egy orsz√°g sz√©t rabl√°s√°ban, no meg akik ide tett√©k a gazd√°i, azok is p√©nzelik rendesen. √Čn, b√°r mindegyik hord nyakkend√Ķt, kiv√©ve a n√Ķnem√Ľ egyedeiket, az√©rt akaszt√°s el√Ķtt m√©g tudn√°k olyan b√ľntet√©st kital√°lni nekik, amibe sim√°n bele √Ķr√ľln√©nek √©s a saj√°t fej√ľkkel vern√©k sz√©t a cella fal√°t. Van sokkal-sokkal rosszabb is a testi k√≠nz√°sn√°l √©s a hal√°l b√ľntet√©sn√©l. Az √©n nyaral√≥ t√°boromban m√©g a cigo b√Ľn√∂z√∂k se kigy√ļrt √°llatk√©nt hagyn√°k el a b√ľntet√©s√ľk lej√°rta ut√°n az erre hivatott int√©zm√©nyt. Viszont garant√°ltan nem k√≠v√°nkozn√°nak vissza.
#7 | tillat - 2014. december 14. 21:29:39
Nem nem tal√°lt , ez egy KOBOLD ! √Čs ett√Ķl van √©rtelme a dolognak ... rem√©lem √©rtitek , szimb√≥lum ,korona√Ķr √©s H Potter a legy√Ķz√Ķje az az fazekas , az meg √©n lenn√©k meg B√≠bor meg a b√©ka .s_*_oh1

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.