Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Angliának segítséget kellett hívnia tengeralattjáró vadászathoz


A probl√©ma mind√∂ssze annyi, hogy a Nimrodok kivon√°sa √≥ta az angoloknak nincsen tengeralattj√°r√≥ vad√°szatra kihegyezett merevsz√°rny√ļ rep√ľl√Ķg√©p√ľk, √≠gy sz√∂vets√©geseik seg√≠ts√©g√©re k√©nyszer√ľltek: az angol v√©delmi miniszt√©rium k√∂zlem√©nye alapj√°n a sk√≥ciai RAF Lossiemouth l√©gib√°zisra sz√∂vets√©ges tenger√©szeti j√°r√Ķrg√©pek √©rkeztek egy r√∂videbb id√Ķtartam erej√©ig.

A tengeralattj√°r√≥ ut√°ni kutat√°s tet√Ķpontj√°n elvileg k√©t amerikai Lockheed P-3 Orion, egy kanadai Lockheed CP-140 Aurora, illetve egy francia Dassault Atlantique seg√©dkezett a Royal Navy egy hadihaj√≥j√°nak √©s a RAF egyik Sentinel felder√≠t√Ķ g√©p√©nek.

A Sk√≥t Nemzeti P√°rt v√©delmi √ľgyek√©rt felel√Ķs sz√≥viv√Ķje, Angus Robertson √ļgy nyilatkozott, hogy ez az eset rettent√Ķ m√≥don megal√°z√≥ az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g r√©sz√©re. F√Ķk√©pp, hogy nem ez az els√Ķ alkalom, hogy a sz√∂vets√©geseik j√≥indulat√°ra kell hagyatkozniuk egy komoly hi√°nyoss√°g megl√©te miatt.

A Sk√≥t Nemzeti P√°rt mindemellett abszurdnak tartja, hogy ugyan London hatalmas √∂sszegeket k√≠v√°n elk√∂lteni a nukle√°ris elrettent√Ķ arzen√°l tov√°bbvitel√©re, de jelenleg nem rendelkezik a tenger√©szeti j√°r√Ķr√∂z√©shez sz√ľks√©ges teljes arzen√°llal √©s Sk√≥ci√°ban p√©ld√°ul egyetlen j√°r√Ķrg√©p sem √°llom√°sozik.

http://htka.hu/20...daszathoz/ [b][/b]

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ro-zsola - 2014. december 15. 13:26:42
Ha j√≥l eml√©kszem kor√°bban a " Nagy P√©ter " hadihaj√≥ baxott ki vel√ľk. Az angolok radarjai nem l√°tj√°k az orosz hadihaj√≥kat 500 km t√°vols√°gban mik√∂zben az oroszok gond n√©lk√ľl k√©pesek bel√Ķni ezt a t√°vot.
K√≥stolgatj√°k egym√°st rendesen a felek. Mik√∂zben √Āmerika k√∂z√©p-aljr√≥p√°ban " demokratik√°l " az oroszok bujk√°lnak. B√°r √©n m√©gis kiv√°ncsi lenn√©k a k√≠nai hackerek " teljes√≠tm√©ny√©re " is.
#2 | Maguskacska - 2014. december 15. 16:47:33
volt ott el√Ķtte az√©rt frissen kihaj√≥zott √©s egyb√Ķl "meghib√°sodott" √ļj tengeralatj√°r√≥ incidense (p√°r) √©ve. Igaz ez csak lok√°lis hirecske maradt, hiszen csak milli√°rdok usztak el a habokban....
http://www.bbc.co...s-11605365
#3 | Perje - 2014. december 15. 21:32:23
Nem volt el√©g l√°ngja a sv√©d partokn√°l " l√°tni v√©lt" orosz tengeralattj√°r√≥nak, most a brit partokn√°l settenkedik egy l√°thatatlan v√≠zi j√°rm√Ľ. K√∂zben a sv√©dek √°tv√°ltottak polg√°ri rep√ľl√©si √ļtvonalat vesz√©lyeztet√Ķ orosz rep√ľl√Ķg√©pre.
Valami csak bej√∂n a pr√≥b√°lkoz√°sok k√∂z√ľl. A mal√°j g√©ppel kezd√Ķd√∂tt a gyan√ļs√≠t√°sok sora. Mire kider√ľlt, hogy az ukr√°nok l√Ķtt√©k le a g√©pet, a m√©dia m√°ris hanyagolta az esetet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.