Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kijevben tovább korlátozzák az áramfogyasztást


November 19-én reggel két hõerõmûvet már leállítottak, mert több napja szén nélkül maradtak a széntüzelésû erõmûvek. Jurij Zjukov helyettes energiaügyi miniszter elmondása szerint addigra már csak néhány napra elegendõ széntartalékkal rendelkeztek.

Hídfõ.net.ru | Ukrajna sötétben

Zjukov elmondása szerint az erõmûveknek legalább 3-3,1 millió tonna széntartalékkal kellene rendelkeznie, hogy a télen végig biztosított legyen a kiegyensúlyozott mûködés.

A miniszter akkor figyelmeztetett, hogy zavarok jelentkezhetnek a tömegközlekedésben, akár az idõjárási viszonyok hatására is instabillá válhat a hálózat és megszûnhet az áramellátás, mert a szénhiány miatt további erõmûveket kell leállítani.

Ukrajna az délkeleti régiókban az orosz többségi lakosság függetlenedési törekvéseinek leverésére irányuló vesztes háborúban szénbányáinak 80%-át elveszítette. A korábbi Donbassz régióban található széntartalékok adták az ország áramtermelésének közel 40%-át, így a vesztes háború miatt Ukrajna áramellátása ellehetetlenült.

Az ukrán állami média igyekszik tompítani ennek súlyát. Nem mondják meg az embereknek, hogy nem tudják megoldani a problémákat és az ország télre áram nélkül maradhat, ehelyett többek közt felújítási munkálatokra hivatkoztak, valamint olyan hírt is közöltek, miszerint hiba miatt le kellett állítani egy atomerõmû blokkot (ezzel magyarázták, hogy ahõerõmávek leállítása idején több megyében megszûnt az áramellátás). Érdekes azonban, hogy amikor a februári puccs idején idegen fegyveresek elfoglalták a rivnei atomerõmûvet, arról teljes hírzárlatot rendeltek el.

http://www.hidfo....ogyasztast

Hozzászólások


#1 | mormota1968 - 2014. december 17. 02:22:35
Remélhetõleg legkésõbb a tél beálltával az ukránok végre agyoncsapják a zsidóikat, akiknek minden rosszat köszönhetnek. Láttam egyszer rég egy dokumentumfilmet, hogy mennyire örültek, mikor a második világháború idején a németek tömegsírba lõtték az összes parazitájukat. Jó lenne, ha végre észbe kapnának és nem az oroszokat hibáztatnák, hanem rájönnének végre kik az igazi ellenségeik. Hamarosan befog fagyni a seggük, lesz itt még fesztivál ukrán oldalon is. Legfeljebb újra bevetik ellenük a Gladio-t.
#2 | miskolcilaci - 2014. december 17. 17:13:22
Végül is lenne értelme az áramszüneteknek. Gyertyafényes estéken végre a családok egybegyûlhetnek, kikapcsolva mindenféle kütyüt, és a médiát. Meg van a remény, hogy mormota szavaival ráébredjenek kik is a valódi ellenségeik.
#3 | mindannyiunknak - 2014. december 17. 18:10:05
Ha olyan kevés az áram Ukrajnában, akkor miért szállítanak Magyarország felé?

Rendszerirányítás adatai:

http://www.mavir....ver-adatok

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.