Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lavrov nem zárja ki, hogy Oroszország atomfegyvereket telepít a


Az orosz külügyi vezetõ az Interfax hírügynökségnek adott exkluzív interjúban arra hivatkozott, hogy szerinte a Krím félsziget a nemzetközi jog értelmében sohasem volt atommentes övezet, hanem Ukrajna része volt, amely nem rendelkezett nukleáris fegyverrel. Lavrov azt mondta, hogy a Krím egy olyan állam - Oroszország - része lett, amely az atomsorompó egyezmény aláírója, és a megállapodással összhangban birtokol is atomfegyvereket. Leszögezte, hogy Oroszországnak a nemzetközi joggal összhangban minden alapja megvan ahhoz, hogy úgy rendelkezzen saját legitim atomarzenálja felett, ahogyan érdekei diktálják, a nemzetközi jogi kötelezettségeinek megfelelõen.

Oroszország március 21-re csatolta vissza Ukrajnától a Krím félszigetet. Március 16-án népszavazást tartottak a Krímben. A referendumon a hivatalos adatok szerint a résztvevõk csaknem 100 százaléka voksolt az Oroszországhoz csatlakozásra.

Az orosz külügyminiszter az Ukrajnának adható katonai segítségnyújtást és további büntetõintézkedéseket lehetõvé tevõ amerikai jogszabályt törvénytelennek és Oroszországgal szembeni ellenséges lépésnek minõsítette. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a törvény alkalmazása jelentõs részben Barack Obama elnökön múlik.

Lavrov egyebek között arra figyelmeztetett, hogy a Roszoboronexport vállalataira vonatkozó korlátozások az orosz fegyverexportõr cég ukrajnai partnereit is sújtanák. Az orosz diplomácia vezetõje azt is kijelentette, hogy országa az egyetlen, amely arra törekszik, hogy a szakadár donyec-medencencei területek: az úgynevezett donyecki és luhanszki népköztársaságok Ukrajna részei maradjanak.

http://www.oroszh...t-a-krimbe

Hozzászólások


#1 | kukackac - 2014. december 17. 16:48:38
no meg Kubába /is/! s_*_kac

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.