Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pánik, összeomlás. 1 euró 100 rubel!


H√©tf√Ķn este a rubel 1998 √≥ta nem l√°tott √∂sszeoml√°sa k√∂vetkezt√©ben a jegybank 17 %-ra emelte az alapkamatot az eddigi 10,5 % helyett.

H√©tf√Ķn moszkvai id√Ķ szerint 14 √≥rakor a doll√°r √°tl√©pte a 60 rubeles hat√°rt, a nap v√©g√©re a rubel tov√°bb gyeng√ľlt a doll√°rhoz (64) √©s az eur√≥hoz k√©pest (78).

A változtatás ellenére tovább zuhan a rubel: kedden délben 66 rubelt ér 1 dollár, az euróért 81 rubelt kell adni.

Moszkvai id√Ķ szerint 15 √≥ra ut√°n m√°r 100 rubelt kellett adni egy eur√≥√©rt! A doll√°r √©rt√©ke 80 rubel f√∂l√© emelkedett.

http://www.oroszv...p;hid=5585

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2014. december 18. 18:30:05
A bolíviai elnök szerint az alacsony olajárral okoztak gazdasági csapást egyszerre két országnak, Oroszországnak és Venezuelának.
http://www.dni.ru...89865.html
#12 | kukackac - 2014. december 18. 19:21:46
s.fishki.net/upload/post/201412/17/1355132/gotovyj-2.jpg
#13 | Detonator - 2014. december 21. 20:32:35
Mindenkinek !

Let√©rdeltett√©k a Rubelt, evvel kir√°ntott√°k az orosz h√©tk√∂znapi emberek al√≥l a sz√Ķnyeget. Dics√Ķ√≠tett√©tek itt t√∂bben Putyint, nagy embernek √°ll√≠tva. Nagy ember ir√°ny√≠totta orsz√°gban ilyen nem t√∂rt√©nhet meg. Nem v√©letlen √≠rtam meglehet√Ķsen arrog√°nsan az Illumin√°tusokat taglal√≥ cikkben, amit √≠rtam. Megint folyamatosan elemzitek a felsz√≠nt. Nem mentek sem al√°, sem f√∂l√© ! Egy s√≠kon gondolkodtok. Hiba, √©s v√©gzetes. √Čs sokadszorra teszitek. Ne a You Tube vide√≥i adjanak magyar√°zatot, mert ott is a h√°tt√©r ir√°ny√≠t, √©s az adja a p√©nzt is a "felvil√°gos√≠t√°sra". Nem gondolkodtatok m√©g el ezen ? Itt el√©gg√© sz√°ll√≥ige lett a "semmi sem az aminek l√°tszik" . √Čs ha Ti mondj√°tok, akkor az aminek l√°tszik ? Ezt nem ide kellett volna √≠rnom, de minden √∂sszef√ľgg mindennel. Ez teljesen √≠gy van. Illumin√°tusok, √©s a Rubel megt√∂r√©se. T√©nyleg nincs √∂sszef√ľgg√©s ?
#14 | postaimre - 2014. december 21. 21:01:24
Deton√°tor, ak√°r lehet igazad is. Csak megjegyzem, hogy a "kisember" ett√Ķl nem lett "szeg√©nyebb", csak annyi t√∂rt√©nt, hogy belpiacra kezdenek √°t√°llni √©s ehhez nem passzol az er√Ķs Rubel. A jap√°nok a gazdas√°gi nambervan voltak olyan yen √°rfolyammal, hogy ak√°r forintos√≠thatt√°k volna. Most nincs kedvem kifejteni, de bizony ezzel egy√ľtt a y√ľan a m√°sik ir√°nyb√≥l ker√≠t √©s persze mindez v√©letlen, mik√∂zben k√∂zh√≠rr√© tett√©k, hogy a maci ezer √©vre elk√∂telezte √Āzsia orsz√°gait √©s Eur√≥pa z√∂m√©t ilyen-olyan szerz√Ķd√©sekkel √©s persze Rubel elsz√°mol√°sban t√∂rt√©nnek a dolgok. Na akkor mi is van? Persze illumin√°tus meg egyebek, de ahogy ors√≥snak az a feladata, hogy maga ut√°n takar√≠tsa el a gan√©t, √ļgy a lumin√°ltaknak is ez maradt, vagy megd√∂glenek hamarabb, mint gondoln√°k. Bizony el√©g m√©ly ez a szint, de nem √°ll√≠tom, hogy a legm√©lyebb...

az√©rt √∂r√ľl√∂k a szkepszisednek. J√≥l √°ll!s_*_olle
#15 | Perje - 2014. december 23. 22:37:14
Ha Sztálint nem teszik hidegre, talán az oroszok kimaradtak volna a dollár elszámolásból:
http://topwar.ru/...llara.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.