Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében


Miért is kell az országunk a zsidóknak?

Az √°ltal√°nos v√©leked√©s, hogy az√©rt kell Magyarorsz√°g nekik, mert itt van v√≠z, meg minden, ami szemnek √©s sz√°jnak kell. De ez csak egy szempont. A zsid√≥k hal√°los vesz√©lybe ker√ľltek mindenhol, ahol nagy sz√°mban √©lnek. Izrael mindig is ellens√©ges k√∂zegben lesz. Egy hajsz√°lon m√ļlik maga a l√©te. Az USA minimum kett√© fog szakadni √©s a d√©li ter√ľletek spanyolok, m√≠g az √©szakiak feh√©rek lesznek, jobb esetben. Azonban itt is gyorsan terjed az iszl√°m. M√©g a feket√©k k√∂r√©ben is, ahol sokan t√©rnek √°t az √ļj hitre. A zsid√≥k itt is hal√°los csapd√°ba eshetnek a k√©s√Ķbbiekben. Eur√≥p√°ban Franciaorsz√°gban √©s Nagy-Britanni√°ban vannak jelen nagy sz√°mban.

Az itt is jelen l√©v√Ķ iszlamiz√°l√≥d√°s megint csak s√ļlyosan √©rinti √Ķket. Magyar√°n csapd√°ba ker√ľltek. Mi f√∂ldrajzi szempontb√≥l nagyon j√≥ helyzetben vagyunk sz√°mukra. A mesters√©gesen el√Ķ√°ll√≠tott cig√°nyprobl√©ma fel√Ķrli a magyars√°got, ut√°na √Ķk rendezik a cig√°nyk√©rd√©st, √©s szereztek egy orsz√°got. Teh√°t vil√°gpolitikai okok vezetnek ehhez a folyamathoz. Pontosabban ez m√°r el is kezd√Ķd√∂tt


A recept:

Miut√°n megszerezted a politikai √©s gazdas√°gi hatalmat, illetve uralod a m√©di√°t, akkor fogj√°l egymilli√≥ cig√°nyt! Diszkrimin√°ld √Ķket pozit√≠van, engedj√©l meg nekik b√°rmit, m√©g a lop√°st √©s a gyilkol√°st is. T√°mogasd √Ķket a m√©dia teljes erej√©vel! Sz√≥rd meg vel√ľk az eg√©sz orsz√°got, az √∂sszes iskol√°t, az √∂sszes falut √©s v√°rost! V√°rj√°l ezut√°n √∂tven √©vet, √©s m√°r k√©sz is van, amit akart√°l. Ha k√©sz van, azt l√°tni fogod, hiszen az adott orsz√°gban m√°r alig √©l feh√©r kult√ļrn√©p. Ind√≠thatod a rep√ľl√Ķidet! Valahogy √≠gy fogalmazhatt√°k meg a magyarorsz√°gi terveket!

A cig√°nyprobl√©m√°t val√≥ban √Ķk hozt√°k l√©tre az elm√ļlt √©vtizedekben. T√∂k√©letesen √©p√≠tett√©k fel ehhez a t√°rsadalombiztos√≠t√°st √©s a seg√©lyez√©si rendszert. A szoci√°lpolitikai juttat√°sokat is r√°juk szabt√°k ki. A cig√°nys√°g nem tud orsz√°got m√Ľk√∂dtetni, egy m√°sik n√©p sz√ľks√©ges ahhoz, hogy el√Ķteremtse a meg√©lhet√©s√©hez sz√ľks√©ges javakat. A gazdatest. Egy f√∂ldi sci-fi rajzol√≥dik ki. A cig√°nys√°got a hazai √©s nemzetk√∂zi zsid√≥s√°g p√∂r√∂lyk√©nt alkalmazza, √©s m√°r el is kezdte a magyars√°got megsemmis√≠teni, l√°that√≥an hat√°sos m√≥dszerekkel.

A média hatás

A zsid√≥ k√©zben l√©v√Ķ m√©dia √©jjel √©s nappal sajn√°ltatja √Ķket. Ha cig√°nyt √∂lnek az h√≠r, de amikor magyart √∂lnek cig√°nyok, az tabut√©ma. Tabu, amir√Ķl egy sz√≥t sem lehet sz√≥lni. M√©g n√©h√°nyan eml√©kezhetnek egy t√∂bb mint t√≠z √©vvel ezel√Ķtti esetre, amikor k√©t magyar gyerek lesz√ļrt egy cig√°nyt egy vas√ļti s√≠n mellett, valahol az Alf√∂ld√∂n. Az ok, hogy a cig√°ny terroriz√°lta a magyar fi√ļkat, s√Ķt az eg√©sz oszt√°lyt, ahova j√°rt. Az RTL azonban egy eg√©sz m√Ľsort arra √°ldozott p√°r nap m√ļlva, hogy bemutassa a hamis√≠tott el√Ķzm√©nyeket, √©s a terrorista cig√°ny temet√©s√©t, az elej√©t√Ķl a v√©g√©ig. Undor√≠t√≥ volt, hiszen a halott cig√°nyt mutogatt√°k a kopors√≥ban f√Ķ m√Ľsorid√Ķben. Persze arr√≥l nem sz√≥ltak, hogy a cig√°ny miket m√Ľvelt, miel√Ķtt a sr√°cok megforgatt√°k benne a k√©st.A semmittev√©st√Ķl h√≠znak, agressz√≠vak, fialnak a mi p√©nz√ľnkb√Ķl

Az olaszliszkai esetet is √ļgy pr√≥b√°lt√°k be√°ll√≠tani, hogy egyetlen csal√°d megvert valakit, √©s belehalt. Persze azt nem mondt√°k, hogy az eg√©sz cig√°nysor rugdosta a szerencs√©tlen tan√°rt. √Čs ott van a rengeteg, manaps√°g m√°r ezersz√°mra tehet√Ķ eset, amikor magyarokat gyilkoltak, vagy k√≠noztak meg ezek a vad√°llatok. Ezeket a m√©dia m√≥dszeresen eltussolja, √©s semmi sem mehet ki, f√Ķleg nem az, hogy cig√°ny az elk√∂vet√Ķ, vagy kreol b√Ķr√Ľ. Tal√°ltak szinonim√°kat, amivel helyettes√≠teni lehet a cig√°ny sz√≥t. Fiatalok sz√≥ haszn√°latos, ha csoportos cig√°ny elk√∂vet√Ķkr√Ķl van sz√≥. Ha fiatal egy√©nr√Ķl, akkor kisfi√ļ, vagy kisl√°ny. Cig√°ny t√∂megvereked√©s helyett csal√°dok sz√≥lalkoztak √∂ssze, vagy az elk√∂vet√Ķ √©s n√©pes rokons√°ga mondat a men√Ķ. A cig√°ny sz√≥ tabu. A m√©dia nem haszn√°lhatja. Ha a h√≠rt nem lehet elhallgatni, takarni kell, hogy cig√°nyokr√≥l van sz√≥.A cig√°nyjogv√©d√Ķ zsid√≥k, nekik mi nem sz√°m√≠tunk

A b√ļjtatott etnikai tisztogat√°s

Az orsz√°g egyes ter√ľleteit teljesen megsz√°llj√°k. Mondhatjuk, hogy az etnikai tisztogat√°s elkezd√Ķd√∂tt, egy√©b m√≥dszerekkel. Persze √∂lnek √©s gyilkolnak, agyonvernek √©s k√≠noznak. Na de ezt csak √ļgy nem lehet! Ehhez a h√°tteret, m√©ghozz√° t√∂k√©letes h√°tteret kell biztos√≠tani. Magyar√°n a v√©grehajt√°shoz sz√ľks√©ges alapvet√Ķ felt√©teleket el√Ķ kell √°ll√≠tania a megsz√°llt politikai hatalomnak. A k√©rd√©s, hogyan?

Els√Ķ k√∂rben sz√©t kellett verni a magyar csal√°dokat, f√Ķk√©nt a nemzet √©s kult√ļramegtart√≥ magyar paraszti csal√°dokat. A szocializmus alatt elindult a vid√©k sz√©tver√©se. A fiatalokat kiszak√≠tott√°k csal√°djaik k√∂r√©b√Ķl, a falub√≥l √©s a v√°rosba csalt√°k. Kaptak lak√°st √©s munk√°t, de elszak√≠tott√°k √Ķket a paraszti vil√°gb√≥l √©s lassan, de biztosan v√°rosiakk√° v√°ltoztatta a rendszer √Ķket. A folyamat lassan, de biztosan a vid√©k egyes r√©szeit ki√ľres√≠tette, √©s a fiatalokat elt√ľntette a falvak egy jelent√Ķs r√©sz√©b√Ķl. Ezek j√≥r√©szt m√°r csak n√©h√°nyszor j√°rtak haza, az egykori falvaikba, de a gyerekeik m√©g ennyit sem a k√©s√Ķbbiekben.

A tany√°k fizikai megsemmis√≠t√©se pedig √°ltal√°noss√° v√°lt ekkor. A magyarok sz√©ps√©gekkel teli szabads√°g√°nak a jelk√©pe a tanya, a tanyavil√°g a tot√°lis megsemmis√≠t√©s c√©lpontj√°v√° v√°lt. Az els√Ķ csap√°s teh√°t megt√∂rt√©nt a szocializmus alatt. A vid√©k ki√∂reg√≠t√©se megindult.

A m√°sodik k√∂rben a m√©g megmaradt vid√©ki fiatals√°got gazdas√°gilag a munkan√©lk√ľlis√©g fegyver√©vel ellehetetlen√≠tett√©k, √©s a lak√≥hely√©r√Ķl val√≥ elk√∂lt√∂z√©sre, bizonyos esetekben k√ľlf√∂ldre k√©nyszer√≠tett√©k. A vid√©k j√≥ r√©sze eln√©ptelenedett √©s ki√∂regedett. Az √∂regeket pedig a rendszer felhaszn√°lta, felhaszn√°lta az eg√©sz magyars√°g megf√©leml√≠t√©s√©re. Aljas m√≥dszerekkel cig√°nyokkal kezdte megsz√≥rni az integr√°ci√≥ nev√©ben a ki√∂reged√Ķ falvakat. √Čs ezzel elkezd√Ķd√∂tt a terror, √©s az etnikai tisztogat√°s. A cig√°nyok szocpolos h√°zaikat megkapva m√°r csak arra koncentr√°ltak, hogy mit lehet ellopni a magyarokt√≥l, b√°rmi √°ron.

Mindenki eml√©kszik arra, hogy a meg√©lhet√©si b√Ľn√∂z√©s m√∂g√© b√ļjva a cig√°nyok mindent megtehettek kor√°bban √©s ma is. S√Ķt mivel kisz√ļrt√°k a f√Ķleg egyed√ľl √©l√Ķ √∂regasszonyokat, r√°j√∂ttek arra, hogy ezek kirabl√°sa is egyszer√Ľ √©s sok esetben nagyobb hasznot hoz, mint az egyszer√Ľ ty√ļklop√°s. A vid√©k folyamatosan lepusztult e miatt, hiszen minden, ami mozd√≠that√≥ volt, azt vinni lehetett. Ez√©rt v√°ltak a vid√©k sz√Ķl√Ķi √©s f√∂ldjei parlagg√°. A kor√°bbi pincesorok romokk√°, az ist√°ll√≥k √©s ty√ļkudvarok √ľress√©. J√≥l megszerkesztett, ir√°ny√≠tott, √©s a m√©dia √°ltal fedezett m√≥dszerek ezek.

Az olyan falvakat is el√Ķszeretettel sz√≥rt√°k meg, ahol √©lt √©s √©l m√©g valamilyen mennyis√©gben fiatal. Sok esetben ezeket a cig√°nyokat a magyarok √°ltal lakott utc√°kba telep√≠tett√©k, ahol √©leter√Ķs fiatals√°g is lakott. Olyanok, akik m√©g gyereket akartak, vagy volt m√°r nekik. Olyanok k√∂z√© telep√≠tett√©k ezeket a semmirekell√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķket, ahol m√©g a magyar szomsz√©d m√Ľvelte a kertj√©t √©s a f√°it, illetve volt j√≥sz√°ga. A kertek √©s a f√°k ezut√°n a cig√°ny puszt√≠t√°s c√©lpontjai lettek √©s √≠gy sok kertben itt is megsz√Ľnt a termel√©s.

Az iskol√°k elcig√°nyosodtak, √©s mivel nem lehetett √©s manaps√°g sem lehet szegreg√°ci√≥t alkalmazni, a tan√≠t√°s √©s tanul√°s lehetetlenn√© v√°lt. A magyar gyerekek ver√©se mindennapos lett. A cig√°nyok kifosztott√°k, megal√°zt√°k √©s megal√°zz√°k √Ķket.

Magyar√°n a nagysz√ľl√Ķk szintj√©t√Ķl a sz√ľl√Ķk√∂n kereszt√ľl a kis gyerekekig mindenkit el√©rt a zsid√≥k √°ltal j√≥l ir√°ny√≠tott cig√°nyterror. Egyes magyarok k√∂r√©ben, akik ebben a cig√°nytengerben √©ltek √©s √©lnek, megindult az elcig√°nyosod√°s √©s a faji kevered√©s folyamata. √Āltal√°ban a magyars√°g deklassz√°lt r√©tegeiben jellemz√Ķ legink√°bb ez a negat√≠v folyamat.Kort√≥l √©s nemt√Ķl f√ľggetlen√ľl √ľtik-verik a magyarokat a cig√°nyok

√Čs mennyibe ker√ľlnek a cig√°nyok? Mibe ker√ľl nek√ľnk ez a semmirekell√Ķ r√©teg? Nem √©rdemes sz√°molni, hiszen m√©g k√∂r√ľlbel√ľli √∂sszeget sem lehet meg√°llap√≠tani. Nemcsak a kifizetett seg√©lyeket kell n√©zni, hanem a mell√©j√ľk meg√≠t√©lt egy√©b juttat√°sokat els√Ķ k√∂rben. A m√°sik, hogy az eg√©szs√©g√ľgy ell√°tja √Ķket, persze nulla forint t√°rsadalombiztos√≠t√°si befizet√©s mellett. Nem sz√≥lva arr√≥l az √∂sszegr√Ķl m√©g, amit a rend√Ķrs√©g k√∂lt r√°juk. Tele van vel√ľk a b√∂rt√∂n √©s az √°rvah√°z. Ingyen utaznak, lopj√°k az √°ramot √©s a vizet. A k√∂zm√Ľvek kintl√©v√Ķs√©geinek a nagy r√©sz√©t √Ķk okozz√°k. (Mi pedig fizetj√ľk!) Lebontanak mindent, amit nem lehet mozd√≠tani. Kiirtj√°k az erd√Ķinket, elpuszt√≠tj√°k term√©szeti √©rt√©keinket. Illeg√°lis b√°ny√°kat nyitnak, ahol lopj√°k a sz√©nvagyont, de k√ľlsz√≠ni vas√©rcb√°ny√°t is d√©zsm√°ltak m√°r az ott tal√°lhat√≥ √°sv√°nyok miatt. √Čs persze a bet√∂r√©sek, lop√°sok, gyilkoss√°gok, csal√°sok ezrei √©vente.Csak a j√©ghegy cs√ļcsa

Napokig lehetne sorolni, hogy milyen k√°rokat okoz ez a s√°skahad. Mellesleg, ha erre a biol√≥giai fegyverre ford√≠tott √∂sszegeket egy norm√°lis √°llam a magyar fiatals√°gra k√∂lten√©, akkor ez h√°ny magyar gyerek sz√ľlet√©s√©hez vezethetne? Ez is felbecs√ľlhetetlen.

http://mkh.valosa...ia-kezeben

HozzŠszůlŠsok


#11 | palinemszaz - 2014. december 21. 19:25:45
El Shaddái is értelmes magyarul.
Ha tudn√©k sajn√°lni, sajn√°ln√°m az atomt√°mad√°s t√ļl√©l√Ķinek lesz√°rmazottait, a kaz√°r zsid√≥kat. (Nimr√≥d legenda, zsid√≥ t√∂rt√©nelem, szok√°sok) Nem tudok senkit sajn√°lni. Mindenb√Ķl ki lehet gy√≥gyulni, az atomb√≥l is, m√©g ha g√©ndeform√°ci√≥t is okozott n√°luk.
Kell a magnak a kel√©shez a tr√°gya, m√©g ha kezd √∂ssze√°llni a szem√©t, √©s ahogy bomlik, nagyon b√ľd√∂s, b√Ľn√∂s. Amely mag nem kell ki, abb√≥l is tr√°gya vagy t√°rgy lesz.
Ha b√ľd√∂s, ha b√Ľn√∂s, az mi√©rt f√°j neked? Nem kell ki minden mag, ezt te is tudod.
#12 | palinemszaz - 2014. december 21. 19:33:36
Nem számít milyen évszak van, a kikelet (ki-kel-etet=anya) mindig jön. Aki (a Ki) mindig jön, mikor kell.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.