Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

300 k√≠nai harcol az Iszl√°m √Āllam oldal√°n


Err√Ķl sz√°molt be a Global Times c√≠m√Ľ angol nyelv√Ľ lap, mely a Zsenmin Zsipao kiad√≥hoz tartozik vagyis a K√≠n√°t korm√°nyz√≥ kommunista p√°rthoz. Peking m√°r eddigis azzal v√°dolta az ujgur iszlamista csoportokat, hogy az Al Kaida t√°mogatja √Ķket, de azzal nemigen foglalkozott: mit csin√°lnak k√ľlf√∂ld√∂n a k√≠nai √°llampolg√°rs√°g√ļ dzsih√°d harcosok?

Most viszont arr√≥l sz√°mol be a Global Times, hogy T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl jutnak el a k√≠nai dzsih√°d harcosok a Kalif√°tusba, amely Sz√≠ria √©s Irak ter√ľlet√©n m√Ľk√∂dik. Ezeknek a k√≠nai dzsih√°d harcosoknak a d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©ge minden val√≥sz√≠n√Ľs√©g szerint ujgur nemzetis√©g√Ľ. Vannak k√≠nai muszlimok is, √Ķk a hujok, akiknek k√ľl√∂n auton√≥m tartom√°nyuk van: Ninghszia-huj a neve. A hujok sz√°ma t√∂bb mint t√≠zmilli√≥. K√∂zt√ľk azonban nem terjednek a sz√©ls√Ķs√©ges iszlamizmus eszm√©i.

A t√∂r√∂k nyelv√Ľ √©s muzulm√°n vall√°s√ļ ujgur n√©p viszont m√°ra kisebbs√©g lett a saj√°t haz√°j√°ban, √©s ezt nagyon nehezen viseli. Az elm√ļlt hetekben fut√≥szalagon √≠t√©ltek el ujgur terrorist√°kat K√≠n√°ban. A fegyveres terrorist√°kat √°ltal√°ban hal√°lra √≠t√©lt√©k √©s ki is v√©gezt√©k. De hossz√ļ b√∂rt√∂nb√ľntet√©ssel s√ļjtottak egy vezet√Ķ ujgur √©rtelmis√©git is, aki Pekingben a Kisebbs√©gek egyetem√©n / Minzu/ tan√≠tott.

Ujgur terrorist√°k voltak Guant√°namoban is a h√≠rhedt amerikai b√∂rt√∂nben. Pakiszt√°n √©szaki r√©sz√©n eg√©sz dand√°rja van az Al Kaid√°nak ujgur harcosokb√≥l. Nemr√©g √Ķk foglalt√°k el Karachi rep√ľl√Ķter√©t is. Meg nem er√Ķs√≠tett h√≠rek szerint r√©szt vettek abba a t√°lib terrorakci√≥ban is, mely egy iskola ellen ir√°nyult Peshawarban. A halottak sz√°ma t√∂bb mint sz√°z, k√∂zt√ľk 84 iskol√°s gyerek!

A Global Times mik√∂zben felh√≠vja a figyelmet arra, hogy ujgur dzsih√°d harcosok k√ľzdenek a Kalif√°tusban, arra nem utal, hogy Peking szeretne r√©szt v√°llalni abban a nagykoal√≠ci√≥ban, melyet Obama amerikai eln√∂k hirdetett meg az Iszl√°m √Āllam ellen. Ugyanakkor Irak k√ľl√ľgyminisztere nemr√©g elmondta: Vang Ji k√≠nai k√ľl√ľgyminiszter biztos√≠totta arr√≥l, hogy Peking t√°mogatja a Kalif√°tus elleni harcot. S√Ķt, seg√≠ts√©get is √≠g√©rt az iraki hadseregnek.

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. december 17. 04:01:20
Ujgur Iszlamista csoportok? Pedig az Ujgurok rokonoknak tartj√°k a magyart. De persze mindenkinek elmegy az esze, ha vall√°si fanatizmussal √©l, a csecsenekn√©l ugyan ez a vahabizmus, a legbarb√°rabb formalit√°s ezek k√∂z√ľl. √Čs a zsid√≥k j√≥l tudj√°k √Ķket ir√°ny√≠tani.
#2 | monguzking - 2014. december 17. 07:35:32
kinában kevés a nö viszont közel-keleten szabadon baszhatok keresztény ,kurd s egyébb lányok
#3 | tillat - 2014. december 17. 08:10:08
Ekkor a MAGYAROK ISTENE √Ķr√ľl √°ll√≠tja a zen√©l√Ķ sivatagok tigris√©t, √©s b√∂cs√ľletes alkuval visszaker√ľl, ami visszaj√°r. √öj kor veszi kezdet√©t, minden √©gt√°j fel√©, YOTENGRIT, az √ēS-TENGEREK ISTENE nev√©ben
#4 | Maguskacska - 2014. december 17. 12:46:02
na megjött a szabadvakoló finnugoristaKGB jóslat iss_*_nyugi
m√°r csak bele kell nyugodnunk az el√Ķre meg√≠rt forgat√≥k√∂nyvbes_*_francbas_*_grat
http://ch-serverh...c_start=40
"Mint √≠rtam, ez a "Hungaricus" nem Nostradamus-t√≥l sz√°rmazik, ez t√©ny, semmi k√∂ze Nostradamushoz. √Čn csak √©rzem, hogy ett√Ķl m√©g igaz, irigyl√©sre m√©lt√≥ helyzetben vagy, ha te t√©nyleg TUDOD is a j√∂v√Ķt, r√°ad√°sul √ļgy, hogy a forr√°s√°r√≥l sem tudod az igazat (Szentmih√°nyi Szab√≥ P√©ter √≠rta).
A t√°ltosok, tud√≥k adt√°k tov√°bb a tud√°st √©s a rov√°s√≠r√°st ( a k√∂z√©pkori t√°ltosperek tele vannak olyan bejegyz√©sekkel, hogy rov√°sp√°lc√°ik voltak), a Yotengrit sz√≥ viszont le sem √≠rhat√≥ rov√°sbet√Ľkkel. Nem √©rzi ezt ellentmond√°snak? Mi√©rt is figyeln√©m meg szimb√≥lumk√©nt? Rov√°sk√©nt nem l√©tezik, a latin abc-vel meg mi kapcsolata lenne a t√°ltosoknak, tud√≥knak? Nem latin √≠r√°s√ļ p√°lc√°ik voltak, hanem rov√°sp√°lc√°k. A magyar nyelv sem haszn√°lja √∂nmag√°ban a Y bet√Ľt. Akkor meg mi√©rt nem Jotengrit? Persze tengeristen, de Ukk√≥ f√©rfiistenb√Ķl hogyan lett n√Ķisten M√°t√© Imr√©n√©l? Egy√°ltal√°n van √©l√Ķ t√°ltos vagy tud√≥, aki al√°t√°masztja M. Imre √°ll√≠t√°sait?
Nem jellemz√Ķ a t√°ltosokra, hogy mutogatn√°k magukat √©s sz√©tk√ľrt√∂ln√©k a mondand√≥jukat. √ēk mindig csendben, a h√°tt√©rben, sokszor mag√°nyosan √©ltek, m√Ľk√∂dtek. Soha nem akartak egyh√°zat alap√≠tani, se szerepelni. Aj√°nlom a k√∂z√©pkori t√°ltosperek olvasgat√°s√°t, ott eredeti, hiteles k√©pet kaphat r√≥luk, neten is el√©rhet√Ķ sok ezekb√Ķl.
De egyházat alapítani, könyvet kiadni ráadásul minisztériumi támogatással....sántít ez az egész.
Sok j√≥ dolgot is mond √Ķ, de sok f√©ligazs√°got is. Mindenkinek sz√≠ve joga hinni, amiben akar. Ha valaki jobb ember, k√∂z√∂ss√©g√©nek, nemzet√ľnknek √©p√≠t√Ķ tagj√°v√° v√°lik M√°t√© Imre √°ltal, √©n √∂r√ľl√∂k neki.
Na √©s persze v√°rom a Legesleg√ļjabb Ny√≠rkai J√≥slatot..."
http://blog.hu/us...b/activity
nem neház Máté Imre életének utánajárni(google) aztán lehet gondolkodni.....s_*_neem
#5 | kukackac - 2014. december 17. 17:55:31
300 k√≠nai harcol az Iszl√°m √Āllam oldal√°n?

az keves! s_*_kac

Re 800-1500 oroszok m√°r harcolnak a soraiban a csoport "Iszl√°m √Āllam", mondta a Nemzeti terrorellenes bizotts√°g Oroszorsz√°gban. Szerint a biztons√°gi tisztvisel√Ķk, n√©h√°ny ezek az emberek fognak visszat√©rni Oroszorsz√°gba "k√ľl√∂n feladatokkal √©s sz√°nd√©kait."

http://nnm.me/blo...siyan/#cut
#6 | Ro-zsola - 2014. december 21. 11:10:42
Köszi Kukackac. Végre egy értelmes ember. 10 millióból 300 nem sok. Szerintem többen is vannak.
Mellesleg √öj-Oroszorsz√°gban a valzmanist√°knak szinte alig van k√∂z√ľk az ukr√°nokhoz. Az USA minden sejtett , csoportot bevet akik volt Szovjetuni√≥ ter√ľlet√©n √©lnek. Ezeket a sejteket sz√©ls√Ķs√©gesen oroszellenes propagand√°val nevelt√©k ki. Nincs olyan volt tagk√∂zt√°rsas√°g ahonnan ne j√∂ttek volna.
Ez viszont nem jelenti azt , hogy egy t√∂bbmilli√≥s lakoss√°g√ļ orsz√°got el kell √≠t√©lni p√°rsz√°z idi√≥ta miatt.
Csecsenföld korábban Moszad-CIA központ volt. Nem csodákozhatunk , hogy " bevetik a maradékot ".

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.