Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszorsz√°g be nem jelentett hadgyakorlatot tartott a NATO hat√°r


A lengyel √ļjs√°g - orosz sajt√≥√©rtes√ľl√©sekre hivatkozva - azt √≠rta, hogy a december 5. √©s 10. k√∂z√∂tt rendezett man√Ķvereken 9 ezer katon√°t √©s t√∂bb mint 600 harci eszk√∂zt, k√∂zt√ľk 250 harckocsit √©s 55 hadihaj√≥t mozg√≥s√≠tottak, s r√©szt vett a gyakorlatokon a t√ľz√©rs√©g √©s a l√©gier√Ķ is.

A kalinyingr√°di katonai ker√ľletben bejelent√©s n√©lk√ľl tartott hadgyakorlatot a lap szerint Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k szem√©lyesen rendelte el. Oroszorsz√°g a gyakorlatr√≥l csak ut√≥lag, h√©tf√Ķ este t√°j√©koztatott. Az orosz m√©dia szerint a man√Ķverek f√Ķ c√©lja a t√©rs√©gben √°llom√°soz√≥ egys√©gek harck√©szs√©g√©nek meglepet√©sszer√Ľ ellen√Ķrz√©se volt. Az orosz v√©delmi miniszt√©rium nyilatkozat√°b√≥l kit√Ľnik, hogy v√©delmi √©s t√°mad√≥ hadm√Ľveleteket egyar√°nt gyakoroltak.

A lengyel nemzetv√©delmi miniszt√©rium elz√°rk√≥zott a v√°laszt√≥l a Rzeczpospolita k√©rd√©s√©re, hogy tudott-e az orosz m√Ľveletr√Ķl. A lap megjegyzi, az √ľgyr√Ķl a NATO sem nyilatkozott, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem √©rtes√ľlt a hadgyakorlatr√≥l.

A lap megsz√≥laltatta Romuald Szeremietiew volt nemzetv√©delmi miniszterhelyettest, aki hangs√ļlyozta, az 500 kilom√©teres hat√≥sugar√ļ Iszkanderek nemcsak eg√©sz Lengyelorsz√°got, a balti orsz√°gokat, Feh√©roroszorsz√°got, hanem Nyugat-Ukrajn√°t is el√©rhetik. Szeremietiew ezzel kapcsolatban aggodalm√°t fejezte ki, tekintettel a lengyel l√©gv√©delmi rendszer √°llapot√°ra.

Igor Korotcsenko ismert orosz katonai szak√©rt√Ķ a lap megkeres√©s√©re azt mondta, hogy a NATO sem a hadgyakorlatot, sem az Iszkandereknek a katonai k√∂rzetbe t√∂rt√©nt sz√°ll√≠t√°s√°t, sem az ott v√©gzett rak√©tak√≠s√©rleteket nem √©szlelte. "Moszkva bebizony√≠totta, hogy k√©pes egy ilyen nagy katonai m√Ľvelet √©szrev√©tlen v√©grehajt√°s√°ra k√∂zvetlen√ľl a NATO hat√°r√°n" - nyilatkozott a lapnak Korotcsenko, hozz√°t√©ve, hogy "a lengyelek nyugodtan alhatnak, nem gyakoroltak atomt√°mad√°st Vars√≥ ellen".

Az orosz szak√©rt√Ķ szerint a m√Ľvelet c√©lja a felk√©sz√ľl√©s volt arra az esetre, ha a NATO Lengyelorsz√°g fel√Ķl megpr√≥b√°ln√° elfoglalni a Kalinyingr√°di ter√ľletet. Korotcsenko szerint a gyakorlat ut√°n az Iszkandereket el is sz√°ll√≠tott√°k a t√©rs√©gb√Ķl.

A lap felh√≠vja a figyelmet, hogy m√ļlt kedden Litv√°nia fokozott harck√©sz√ľlts√©get rendelt el a Balti-tenger t√©rs√©g√©ben √©szlelt fokozott orosz katonai aktivit√°s miatt, az akkoriban a Kalinyingr√°di ter√ľleten zajl√≥ orosz hadgyakorlatr√≥l viszont senki nem √©rtes√ľlt.

Lengyelorsz√°g √©s a h√°rom balti √°llam m√°r tavaly decemberben aggodalm√°t fejezte ki amiatt, hogy √©rtes√ľl√©seik szerint a Kalinyingr√°di ter√ľletben Iszkander rak√©t√°kat telep√≠tettek. Vlagyimir Putyin azonban akkor hat√°rozottan c√°folta ezt.

2011-ben Dmitrij Medvegyev orosz elnök jelentette be Iszkanderek telepítését a nyugat-oroszországi régióba, és azt az amerikai rakétavédelmi rendszer európai telepítésével szembeni intézkedésnek nevezte.

forr√°s: http://ujszo.com/...to-hataran

HozzŠszůlŠsok


#21 | bugajakab - 2014. december 18. 18:39:07
Kedvesi,ennek a Hetzmann R√≥bert-nek l√Ķttek agyilag!
" a jelenlegi korm√°nyt kell helyes √ļtra terelni (ebben minden eszk√∂z megengedett lehet!), nem pedig a korm√°nyt megbuktatni"
" Teljesen vil√°gos, hogy ezt a szerepet ma csak az egyetemet v√©gzett, a korm√°nyt hossz√ļ ideje ut√°l√≥ – balliber√°lis gy√∂kerekkel rendelkez√Ķ – kozmopolita fiatals√°g k√©pes bet√∂lteni."
Nem tudom honnan j√∂tt ez a szellemi nyomor√©k,de a nev√©b√Ķl ered√Ķen pont onnan,ahonnan gondolom.
#22 | Kedvesi - 2014. december 18. 19:02:30
J√∂v√Ķnk info √≠r√°s. Teh√°t nem. Ellenben kamu n√©v lehet.
Egy√©bk√©nt a Hetzmann az sv√°b, nem pedig Hetzman, az megint m√°s lenne. A jelenlegi korm√°nyt - ink√°bb a rendszert, a rendszert kellene lev√°ltani, de tudjuk mi√©rt k√©ptelens√©g - "felesleges" lenne lev√°ltani, annak ellen√©re hogy MIND SZAR. De kik menn√©nek ors√≥s hely√©re? gyurcs√°ny? √ēk nem fognak kelet fel√© nyitni. Persze ors√≥s sem √∂nsz√°nt√°b√≥l teszi.

Teljesen vil√°gos, hogy ezt a szerepet ma csak az egyetemet v√©gzett, a korm√°nyt hossz√ļ ideje ut√°l√≥ – balliber√°lis gy√∂kerekkel rendelkez√Ķ – kozmopolita fiatals√°g k√©pes bet√∂lteni.

Ez ma m√°r ny√≠lt titok. √Čvek k√©rd√©se, √©s megsz√ľletik egy k√ľlf√∂ldr√Ķl p√©nzelt √©s felhaszn√°lt, jelent√Ķs r√©szben a pesti liber√°lis holdudvarb√≥l kiker√ľl√Ķ fiatalokb√≥l √°ll√≥ politikai alternat√≠va, amelyik – sz√ľks√©gk√©ppen – a teljes politikai elit lev√°lt√°s√°t fogja meghirdetni. Rengeteg p√©nz√ľk lesz, √≠gy azzal, hogy ez a kezdem√©nyez√©s m√©g idej√©ben elhal, sajnos nem kell sz√°molnunk. A szervezked√©s m√°r elkezd√Ķd√∂tt, a szimb√≥lumok megjelentek.

Ebben mi a hiba? Jelenleg ez t√©ny, a zsid√≥k ezt csin√°lj√°k, "F√ĀRA√ďKAT" nevelnek ki, a k√ľlyk√©t a zsid√≥ mag√°ntan√°rhoz j√°ratja, hogy nekik biztos√≠tva legyen a hatalmuk a j√∂v√Ķben is, hogy majd a g√≥j gyereke felett aki s√≠k h√ľlye, majd az √∂v√© fog uralkodni - ha csak ... - ezzel ellent√©tben a magyar mit csin√°l? Le√ľl besz√©lgetni a gyerek√©vel? Nevel magyar √©rtelmis√©get ami alkalmas lenne az orsz√°g vezet√©sre? A zsid√≥ pont √ļgy viselkedik itt mint egy rabolt ter√ľleten amit kisaj√°t√≠tott mag√°nak, persze vannak akik ezt nem n√©zik j√≥ szemmel. De m√°r sokszor k√∂rbe lett hugyozva, hogy m√°sok rendezik le, hogy mi√©rt azt tudjuk j√≥l.
#23 | Perje - 2014. december 18. 21:38:29
Az amerikaiak bolg√°r c√©gen kereszt√ľl sz√°ll√≠tanak fegyvereket Ukrajn√°nak. Ez az √ļj amerikai d√©li fegyver√°ramlat √©szak fel√© .s_*_aha
http://lifenews.r...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.