Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ki is az a André Goodfriend ?


Mégis? Kérdés volt? Rohadt zsidó, cia-mossad beütéssel, ugyanúgy, ahogy az "ellenlábasai", amik szintén rohadt zsidók (cigányos beütéssel) csak a cia-mossad egy másik alosztálya koordinálja õket, szabadkõmûves jezsuita attitûddel. André Goodfriend az amerikai fõkonzul volt Damaszkuszban és nagyrészt õ felelt a szíriai-amerikai kapcsolatok javításáért 2009 után.

Kizárt dolog, hogy egy Damaszkuszban tevékenykedõ fõkonzul nem tud, vagy nem vesz részt a Szíria és kormánya ellen elõkészített puccsban. Abban a puccsban, ami négy éve tart és olyan háborúba és pusztulásba döntötte Szíria békés országát, amiben több, mint 250 ezer ember vesztette életét csak a hivatalos adatok szerint. Becslések szerint nyolcmillióan menekültek el az országból és az ISIL terrorhulláma is ebbõl a felforgató tevékenységbõl bontakozott ki többnyire amerikai pénzbõl és támogatásból.0Andre Goodfriend Szíriában már bizonyított: egyenesen a polgárháborúba sodort országból érkezett hozzánk ideiglenes ügyvivõnek. "A Szíriai hírek" nevû Facebook-oldal hívja fel a figyelmet az alábbi apróságra: Az információ megtalálható a nagykövetség honlapján is "M. André Goodfriend 2013 augusztusa óta tölti be a követtanácsosi posztot. Ezt megelõzõen 2009 augusztusától Damaszkuszban, Szíriában fõkonzulként szolgált az Amerikai Nagykövetségen, míg annak mûködését 2012 februárjában fel nem függesztették". Kiderül továbbá az is például, hogy a magyar belpolitikába tüntetésre járás szintjén beavatkozó "isteni ajándék" külügyminisztériumi karrierjét 1987-ben kezdte, amikor alkonzulként és politikai munkatársként dolgozott Tel-Avivban, Izraelben 1990 júliusáig. Az egyetem elvégzését követõen a mesterfokozatot (kommunikáció szakon) a jeruzsálemi Héber Egyetemen szerezte meg. Más nyelvek mellett beszél héberül és jiddisül is.
Link

Hozzászólások


#31 | kukackac - 2014. december 22. 16:19:07
keepfargo igen irigykedem! s_*_kac

Viszont nem vagyok a házi csicskásod! Gyere haza b@szdmeg és csinálj rendet, ha nem tetszik valami, a rendszer.
Látod minden sz@r a felszínre kerül egyszer!
Csak nem irigykedsz, hogy nem otthon kinlĂłdok veletek egyĂĽtt, hanem csak itt a honlapon, es azt is csak amikor Ăşri kedvem tartja?
(Lehet hogy épp az ilyen kétes értékü kommentárok tartanak vissza attól, hogy hazaköltözzek - legalábbis meggondolandó...)


Bekaphatod! Tele van már a tök@m a helyeskedõ nagy magyarokkal!s_*_ezt
#32 | SZM - 2014. december 23. 01:58:07
keepfargo!
Nem jól tetted fel a kérdéseidet.
Felesleges a mellébeszélés! Kérdezd csak meg egyenesen.

Mert ugye a kérdésed valójában így hangzik:

Na, hülye magyarok, van-e itt az oldalon olyan személy, aki beismerõ vallomást szeretne tenni nyílvánosan azzal kapcsolatban, hogy a Btk.160.§ (1) vagy (2) bek.-nek megfelelõen emberölést tervez elkövetni????? Vagy elég a (3)bek. szerinti elõkészület is????

De ha nincs senki, akkor pedig:

Van-e olyan köztetek aki hajlandó beismerni itt nyílvánosan, hogy van egy olyan listája, amelynek már a puszta létrehozásával is, megvalósította a Btk. 219.§ ütközõ személyes adattal való visszaélés vétségét????


Na, mit szeretnél még?

Mondjuk kérdezhetnéd még azt is, hogy az általad megemlített elõbbi két törvénysértést, esetleg nem-e akarják itt valakik, közösen, (legalább 3 fõ) mondjuk a Btk. 321.§ (1)bek. szerint, bûnszervezetben elkövetni?

Mmmmmmmmm......

Mit szeretnél még? Legyen halmazatba? Ki vele. Mindjárt itt a karácsony.
Esetleg:
c) aljas indokból vagy célból, ????
d) különös kegyetlenséggel, ????
e) hivatalos személy vagy külföldi hivatalos személy sérelmére ???? (ez pont stimmel)
f) több ember sérelmére, ????


s_*_help

Csak viccelek ám! De azért nem árt szem elõtt tartani, hogy ez itt Magyarország!

s_*_kukk
#33 | postaimre - 2014. december 23. 09:22:56
Fortyog az ĂĽst!

SZM, ha már feltetted a kérdést, válaszom: IGEN!

Mégpediglen nemzetbiztonsági és önvédelembõl elkövetve idejében figyelmeztetve és az összes elvárható, sõt el sem várható szempontokat, lehetõségeket bõségesen kihasználva a cselekedet bekövetkeztének elkerülése okán a legnemesebb célból és szándékkal és lehetõség szerint nem magányos elkövetõként elkövetve lenni, mert ugye mi már el vagyunk követve teljesen bizonyosan. Mindezt maximálisan nyilvánosan, nyíltan, minden hátsó szándék nélkül és halálosan komolyan és végül könyörtelenül és lehetõség szerint megsemmisítõ erõvel. Nos ez felér egy beismeréssel? Immár sokadik éve majd minden nap be-is-merem...és...? s_*_kukk
#34 | SZM - 2014. december 23. 15:38:29
Imre!
Elvagyunk bizony követve rendesen. Talán még annál is jobban, mint amennyire nyomon.
A kérdésem meg igazából, költõi kívánt lenni, annak érdekében, hogy mennyivel elegánsabb lenne, ha a listát inkább csak megtalálná valaki. A hogyan készül a levadászásra kérdéssel kapcsolatban pedig, azt idézné fel a válaszoló, hogy mit hallott amikor a kávézóban ült, és a mögötte ülõ idegenek errõl a témáról beszélgettek.
s_*_kukk
#35 | keepfargo - 2014. december 23. 23:12:24
Hadd segítsek: én úgy készülök, hogy idönként felteszem magamnak a kérdést; mi maradjunk életben, vagy inkább ezek?
Másik felkészülési kérdés: tudnék-e embert ölni? (Rásegítö kérdések: ki számít embernek; aki megörizte vagy aki feladta emberi mivoltát - aki honfitársai közösségére gondol vagy aki csak a saját fajtájára? akiben van még nyoma erkölcsnek, becsületnek vagy akit csak a "megélhetés" érdekel lehetöleg mások munkájából ? aki a hazáját/ a magyarságot érzi halálos veszélyben vagy aki a vagyonát/saját börét?....)

Meg -megkérdezem magamtól idönként a testi és lelki állapotot is; kész leszek-e idöben arra, amit el kell majd viselni? (Remélem hogy igen.)

A listával kapcsolatban: mi is listán vagyunk, legyetek erösek. Igy nekünk is lehet listánk. (egyéni, vagy kollektív, titkos, vagy nyilvános - mindegy) Ha nincs, majd lesz. Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna;...lista, feketelista, alkoholista vagy kapitalista...valami lesz. Csak ne adjátok fel a csüggedést!

A hazaköltözést az általános rosszindulattól kell függövé tegyem, amivel a kivándoroltakat kezelik általában azok, akik úgy gondolják hogy ök "helyt álltak"....de lehet hogy mire ez idöszerü lesz, már nem fogok vele törödni, mert más egyébre kell figyeljek.

Mellesleg idegen földön lehet igazán ráébredni a magyarságtudatra, ( mert a külsö kényszer még nagyobb mint otthon a belsö, és mert a rálátás is mintha jobb lenne ) de elismerem; egy ilyen honlap nagy segítség ebben. ( ilyen honlap csak egy van, de ez elég is annak, aki ért belöle )

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.