Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Erre kell a sok stadion - Könyvajánló Sz E-töl


Id√©zet k√∂vetkezik egy k√∂nyvb√Ķl, mely a szimul√°lt m√°sodik J√©zus-elj√∂vetel r√©szleteit √≠rja le. (A neten Blue Beam projekt-k√©nt ismerhett√ľk meg n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt.)
A könyv tartalma zanzásítva:
A F√∂ld k√∂r√ľl karant√©n van, ami miatt a m√°svil√°gi halott lelkek sem tudnak kiszabadulni, hazat√©rni; n√©h√°ny √©ven bel√ľl k√©nytelenek √ļjra inkarn√°l√≥dni a F√∂ld√∂n.
De mivel test n√©lk√ľl energiatermel√©s√ľk nincsen, a m√°svil√°gon tart√≥zkod√°suk ideje alatt az anyagi testben √©l√Ķkt√Ķl rabolnak energi√°t, ennek is egy speci√°lis fajt√°j√°t: a f√©nyenergi√°t.

A f√©nyenergia lelkes√ľlts√©g, ext√°zis r√©v√©n termel√Ķdik az emberben, azonban egyre kevesebbet termelnek, hiszen egyre t√∂bb energi√°t lopnak t√Ķl√ľk √©s nekik maguknak egyre kevesebb okuk van a lelkes√ľlts√©gre.
Ez√©rt minden er√Ķvel arra pr√≥b√°lj√°k a m√°svil√°gi halottak r√°b√≠rni az anyagi testben √©l√Ķ embereket, hogy energi√°t termeljenek nekik - ez√©rt van a sok fesztiv√°l, t√∂megprogramok, stb., ezekb√Ķl aratj√°k le a f√©nyenergi√°t. A szaporod√°st is ez√©rt forsz√≠rozz√°k.
M√©gis egyre csak fogy m√°r az energia ebben a m√°svil√°gi √°lmennyorsz√°gban, √©s most j√∂n az, hogy bevezetik a teokratikus fasizmust a F√∂ld√∂n, mely sz√°mukra a t√ļl√©l√©s egyetlen lehet√Ķs√©ge.
Ennek a projektnek els√Ķ l√©p√©se a mindenhol rendszeresen l√°that√≥ √©gi jelens√©gek, melyeket stadionokba gy√Ľlve fognak az emberek n√©zni - √©s elragadtat√°sukban az √∂rd√∂ggel szerz√Ķd√©st k√∂tni ott helyben.

"(...) A nagy j√°t√©k megkezd√Ķd√∂tt az els√Ķ sz√°m kivitelez√©s√©vel: a t√∂megpropagand√°val. Olyan form√°ban, amelyet az emberis√©g kezdett√Ķl fogva ismer, csak most m√©g nagyobb keretben, az amerikai k√©plet szerint: hithirdet√Ķ gy√Ľl√©sek stadionokban √©s nagy √©p√ľletekben, lehet√Ķleg a legnagyobbakban, az egyszer√Ľ t√∂megpszich√≥zis alkalmaz√°s√°val, k√ľl√∂n√∂sen erre idom√≠tott pr√©dik√°l√≥ vezet√©se alatt. (...)"

Olvassátok el a könyvet! 95 A5-ös oldal.

J. Van Rijckenborgh: Leleplezés.

T√∂bb azonos t√©m√°j√ļ k√∂nyvet is aj√°nl a m√Ľ.

Bek√ľldte: -> Sz E - 2014. december 20. 11:24

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2014. december 22. 08:28:52
Mondhatnám azt, hogy ez mekkora f@@sság, de inkább kulturáltan megjegyzem, h néhány pontjában nem egyezik a világnézetem a könyv írójával. :D
#2 | tillat - 2014. december 22. 08:45:47
kontroll88 -

Miért nem így írtad ?!

Mondhatn√°m azt, hogy ez... √©n szerintem... mekkora f@@ss√°g . Mivel √≠gy van √©rtelme , mert amir√Ķl Te m√©g nem tudsz az√©rt az m√©g l√©tezhet !s_*_oh1
#3 | monguzking - 2014. december 22. 09:09:00
én jobban megbizom régi korok ösi bölcsességében mint mai guruk fantasztikus elméleteikben...
#4 | satu - 2014. december 22. 09:13:25
Az els√Ķ bekezd√©s ut√°n nekem ez a film jutott eszembe:

I Origins


Torrent:
http://torrent.ev.../1-9921326

Magyar felirat:
http://www.felira...mp;tab=all
#5 | Balu - 2014. december 22. 11:11:54
Ezt a szösszenetet most a materializmus, metafizika vagy sci-fi kategóriába soroljam? Bár kontroll kolléga felvetett egy negyediket is, asszem leginkább oda.

Nemtom, ezeket a k√∂nyveket valaki meg is veszi? √Čs el is olvassa? Mit k√≥st√°l egy ilyen k√∂nyv? Enn√©l sokkal min√Ķs√©gibb √∂k√∂rs√©geket √©n is tudok √≠rni meg szerintem m√©g t√∂bben is az oldalr√≥l. Ha ezt a pamfletet az √≠r√≥ja "Leleplez√©s"-nek nevezte, akkor √©n majd a "V√©gs√Ķ titok"-nak fogom az eny√©met. √Čs nem lesz pardon: lesz abban annunaki, holt lelkek, f√©nyenergia meg auraspektrum, titkos uf√≥-tal√°lkoz√°sok hiteles jegyz√Ķk√∂nyvei a testv√°lt√≥ reptili√°n Flet√≥ √©s a sz√ľrk√©ket k√©pvisel√Ķ titkos ENSZ-bizotts√°g k√∂z√∂tt, f√∂ld√∂nk√≠v√ľli evol√ļci√≥s fejleszt√©sek, marsi b√°zisok, ami kell. √Čs persze f√©nyt der√≠tek Atlantisz √©s Mu kapcsolat√°ra √©s a piramisok titkaira is. √Čs ut√°na kinyomtatom √©s el kezdem √°rulni √©s nagyon gazdag leszek √©s el√Ķad√°sokat is fogok majd tartani meg autogrami√°d√°kat √©s t√∂k j√≥ csajaim lesznek. √Čs persze ha k√©rdezik majd mindig azt mondom, hogy m√°r dolgozok az √ļj k√∂teten, mert titkos forr√°sokb√≥l olyan megd√∂bbent√Ķ inform√°ci√≥khoz jutottam, amit meg kell osztanom az emberekkel √©s amelyek teljesen √ļj megvil√°g√≠t√°sba fogj√°k helyezni az emberis√©g t√∂rt√©net√©t. Viszont valamivel dr√°g√°bb lesz...
#6 | lovagina - 2014. december 22. 12:52:40
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
√Ālmodni k√©pes."

Régóta nyitott vagyok , de mindig fenntartással....


Kiz√∂kkent az id√Ķ; - oh, k√°rhozat!
Hogy √©n sz√ľlettem helyre tolni azt

Az ut√≥bbi sorok jelen helyzetben ink√°bb aktu√°lisak , egy kis v√°ltoztat√°ssal : Kiz√∂kkent az id√Ķ; - oh, k√°rhozat!
Hogy MI sz√ľlett√ľnk helyre tolni azt.
#7 | keepfargo - 2014. december 22. 13:46:12
Abba hogy "odaát" mi van, nem akarok nagyon belemenni, mert csak sejtésekre nem érdemes érveket alapozni.
Viszont a t√∂megbefoly√°sol√°s nem t√ľnik √ļj, vagy mondjuk, leleplez√∂ dolognak. √Ėssze sem kell hozz√° gy√ľjteni a t√∂meget, mert mi van ha sok √©pp a t√∂megt√∂l irt√≥zik. Sokkal egyszer√ľbb, √©s tal√°n hat√©konyabb is a Tv-n kereszt√ľl h√ľlyiteni az egyes embert, mert akkor m√©g azt is hiheti (ha el√©g balga) hogy √∂n√°ll√≥ v√©lem√©nyt tud form√°lni, arr√≥l, amit bet√°pl√°ltak neki.
#8 | Sz E - 2014. december 23. 04:43:59
A bevezet√Ķ lemaradt:
"Id√©zet k√∂vetkezik egy k√∂nyvb√Ķl, mely a szimul√°lt m√°sodik J√©zus-elj√∂vetel r√©szleteit √≠rja le. (A neten Blue Beam projekt-k√©nt ismerhett√ľk meg n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt.)"

Nos, a k√∂nyvben le√≠rt inf√≥ egy √Ķsi gnosztikus szerzet tud√°s√°b√≥l sz√°rmazik.;) (Az Arany R√≥zsakereszt K√∂z√∂ss√©ge.)
Ha olvastok apokrifeket, sok egyezést találhattok.
#9 | Sz E - 2014. december 23. 04:54:11
Na, tessék, ez a mai hír is meg van írva a fenti idézetben:
http://magyarnemz...dmore=8463
(A fogamz√°sg√°tl√°s haza√°rul√°s)
#10 | kontroll88 - 2014. december 23. 13:10:22
Arany Rózsakereszt mi?
Nem is szabadk√Ķm√Ľves az √∂sszes ilyen-olyan r√≥zsakeresztes, √°√° neeem.
-Hát tetszik tunni, mink ott se vóóótunk, aztat se tuggyuk, ho' mijez...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.