Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ausztria felkészül a háborús menekültek fogadására


Ă“ jaj, be meghatolĂł Ă©rzĂ©s, mikor a politikai mocsok Ă©s a vallási bĂ©lsár ájtatoskodni kezd, de az ĂĽzenet tán Ă­gy is Ă©rthetõ. Katolikus zsidĂł parazitizmus, meg az osztrák jĂłtĂ©tkedĂ©s mi? Ăśzenet, az összes rohadt buzi, zsidĂł, hazaárulĂł takarodjon innen, mĂ­g teheti! Az osztrák belĂĽgyminiszter a bĂ©csi Ă©rsek segĂ­tsĂ©gĂ©t kĂ©rte a menekĂĽltĂĽgyi helyzet megoldásában – derĂĽl ki a Die Presse cĂ­mĂ» napilapban vasárnap megjelent miniszteri interjĂşbĂłl.

A politikus elmondta: országjárása során azt tapasztalja, hogy számos egyházi birtok áll üresen, ezért a bécsi érseket és a püspöki konferenciát arra kéri, hogy még egyszer vizsgálják meg, miképpen tudnának hozzájárulni a helyzet megoldásához.

A miniszter tervei szerint az új év elejére minden Ausztriába érkezõ háborús menekültnek lesz fedél a feje felett. Jelezte, hogy a december közepén meghatározott tervek szerint 2015. január közepére további 2500 férõhelyet kell biztosítani számukra.

Korábban a vĂ©delmi miniszter felajánlotta az alsĂł-ausztriai Badenben lĂ©võ csaknem ezer fĂ©rõhelyes egykori laktanyát. A BĂ©cshez közeli kaszárnya használatba vĂ©telĂ©t a belĂĽgyminisztĂ©rium a napokban azzal az indokkal utasĂ­totta el, hogy az Ă©pĂĽlet nem fĂ»thetõ Ă©s nincs elĂ©gsĂ©ges tisztálkodási lehetõsĂ©g – olvashatĂł az MTI hĂ­rei között.

Szeptember végén Bécs harmadik kerületében egy 650 férõhelyes ideiglenes menekültközpontot alakítottak ki. A megállapodás szerint négy hónapig, vagyis január végéig a befogadottaknak el kell hagyniuk a szállást. Bécs polgármestere a lehetséges meghosszabbításról egyelõre nem beszélt.

A tartományoknak jövõ év januárjáig kell betölteniük a menekültbefogadási kvótájukat. December elsõ feléig Stájerország és Alsó-Ausztria teljesítette az elõirányzott számokat, Bécs pedig azt 128 százalékkal meg is haladta. A többi régió mintegy kilencven százalékon áll. Ausztriában összesen csaknem harmincezren laknak menekültszálláson.

Christoph Schönborn bécsi érsek még az õsz elején körlevélben arra kérte az egyházmegye papjait, hogy segítsék a menekültek befogadását.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. december 22. 09:35:02
Londonba menekülnek a válság elõl az orosz szupergazdagok


Rekordszámban költöznek Londonba válság sújtotta hazájukból a legtehetõsebb oroszok, kihasználva a brit "befektetõi vízum" nyújtotta lehetõségeket.
http://www.napiga...ikk/31716/


Klaus Iohannis Románia nyugati nyitását készítené elõ

Az új román elnök stratégiaalkotásra szólít fel az oktatás és az alkotmányosság területén. Románia nem Keletre nyit.

Letette a hivatali esküt Klaus Iohannis, Románia újonnan megválasztott elnöke vasárnap a bukaresti parlament ünnepi ülésén és ezzel megkezdte ötéves elnöki mandátumát.
http://kitekinto....VJfXFf-q0A

New York Times: Magyarország forró pont az illegális bevándorlók számára

Közel ezerszer több ember ellen indult eljárás jogtalan határátlĂ©pĂ©s miatt Magyarországon 2014-ben, mint tĂ­z Ă©vvel ezelõtt – Ă­rja a New York Times cikke. Az ENSZ menekĂĽltĂĽgyi szervezetĂ©nek (UNHCR) kĂ©pviselõje szerint a határsĂ©rtõk egy rĂ©sze csatlakozni akar Nyugat-EurĂłpában lĂ©võ családjához, de sokan maradnának Magyarországon is, ha jobbak lennĂ©nek a beilleszkedĂ©s esĂ©lyei Ă©s álláshoz jutnának.
- See more at: http://www.168ora...JHJF0.dpuf
#2 | Vizilo - 2014. december 22. 10:02:24
Azokat kellene falhoz alitani akik ezt a helyzetet elöideztek a parlamantekben kell keresni öket....!
#3 | keepfargo - 2014. december 22. 13:57:14
" A Télapó-t várták, de a Gestapo jött".. - ez jut eszembe a "sógorok" (tudod kinek sógora; anyádnak!) menekült-várásáról. Muszlimot várnak, de lehet hogy zsizsik fog jönni...
#4 | Perje - 2014. december 22. 20:21:38
Ahogy 56-ban is segített, lágerekkel. Talán ezért engedik , hogy el nem kötelezett legyen.
#5 | BOTOND - 2014. december 22. 20:21:43
uzelt ez soknak de nekem nem hoz semmit a konyhara,
sumakolas van mogotte,
miben a pap meg a zsido benne van az
csak a szarnal lehet rosszabb
s_*_ezt:@:D

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.