Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kína segítene Oroszországnak


És pont. Yüan, Rubel két jó barát! Kína készen áll arra, hogy a gazdasági nehézségek elleni küzdelemben segítséget nyújtson Oroszországnak - mondta Vang Ji kínai külügyminiszter.

Amennyiben orosz oldalról igény mutatkozik rá, hivatalos keretek között segítséget fogunk nyújtani - tette hozzá a külügyi tárca vezetõje a hét végén a China Daily címû angol nyelvû napilapban. A kínai diplomácia vezetõje mindenesetre úgy vélte, hogy Moszkva maga is képes megbirkózni a problémákkal. Vang Ji nem beszélt a lehetséges kínai segítségnyújtás részleteirõl.

Az orosz rubel értéke egy év alatt az amerikai dollárhoz képest mintegy negyvenöt százalékkal esett vissza. Ennek az egyik oka az olaj világpiaci árának folyamatos csökkenése, Oroszország számára az energiaexport jelenti ugyanis a legfontosabb bevételi forrást. Másik oka az, hogy nyugati országok a Kremlnek a kelet-ukrajnai válságban játszott szerepe miatt gazdasági kényszerintézkedéseket vezettek be Oroszország ellen.

Kína és Oroszország szoros gazdasági kapcsolatokat tart fenn és már korábban is biztosított egymásnak kölcsönös támogatást szükség esetén.

Kína következetesen kivonja magát az oroszbarát szakadárok és az ukrán kormányerõk több hónapja tartó konfliktusából, és többször is hangsúlyozta, hogy a felek kezdjenek tárgyalásokat a kelet-ukrajnai válság békés rendezésérõl.
Link

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2014. december 22. 09:03:58
azért szeretnék konkrétumot is látni
#2 | postaimre - 2014. december 22. 09:32:59
Porosenko számíthat a fehérorosz segítségre

FehĂ©roroszország bármikor kĂ©sz hathatĂłs segĂ­tsĂ©get nyĂşjtani Ukrajnának – errõl biztosĂ­totta Aljakszandr Lukasenka fehĂ©rorosz államfõ ukrán kollĂ©gáját, Petro Porosenko elnököt vasárnap kijevi tárgyalásukon.
http://mno.hu/kul...re-1264504
#3 | monguzking - 2014. december 22. 18:15:46
ugy hallomkina berágott hogy általa felállitott csendes oceáni határokat amerikai bombázok megsértették igy válaszul bejelentette hogy januártol nem vásárol dollárt s államkötvényt---ez amerika összeomlása lenne plussz poén hogy energiahordozoknál is felmondja petrodollárt----kezdhetnek izzadni amcsik--végén még washington utcáin fognak égni autogumik s nem moszkvában---hiába ki másnak vermet ás.....
#4 | Leandros - 2014. december 22. 19:57:10
Hogy ne segítene a kis kínai, hisz a maci által lehet naggyá. (sok összetevõje van) Kína hosszútávú stratégiát épített fel és tartja magát ahhoz. Persze nem kizárt a hátba támadás, ha már nincs szüksége a macira. De most olyan körülmény nem látható, hogy ne simogatná tovább a macit. Jó tett helyébe jót várj. Avagy: Megvakartam a fejecskédet, majd holnap közlöm, te mivel viszonozhatod. Épül a vörös csillagos császárság. Ma még a maci nélkül ehhez kevés lenne. Viszont mind két államot ugyan az a parazita rágja belülrõl is. Hogy is szol a C" törvény?! "állj az élére. " Szétlehet Qrni amerikát, izraelt, vagy a királyságot, de a valódi hatalom nem ismer határokat-nemzetet és már Õ is menti át Magát.
#5 | Leandros - 2014. december 22. 20:19:44
A Kínai kereskedelmi miniszter Gao Hucheng javasolta szombaton, hogy bõvítsék a jüan kereskedelmi használatát az üzleti kapcsolatokban Oroszországgal." "Sok kínai ember továbbra is úgy tekint Oroszországra mint a nagy testvére, és a két ország stratégiailag fontos egymás számára."
#6 | Leandros - 2014. december 22. 20:26:16
A kínai kõolaj óriás CNPC, növeli az olajtermelést Dél-Szudánban. Egyezményt írt alá a két ország és így Kína 700-fõs gyalogos zászlóaljt mint békefenntartót küld a háborús övezetbe. cdn.rt.com/files/news/34/e8/b0/00/rtr3zlla.si.jpg
#7 | mindannyiunknak - 2014. december 23. 08:38:30
Oroszország hárította a pénzügyi támadást?

kephost.com/images/2014/12/23/rubel2014-1223.png


Ott a mélyponton kellett volna rubelt vásárolni. Jó befektetés lett volna.
#8 | postaimre - 2014. december 23. 09:02:17
Azt is csinálták a bennfentesek! Jól bevásártak belõle.
#9 | Perje - 2014. december 23. 22:29:40
#10 | Perje - 2014. december 27. 20:11:30
A volt pénzügyminiszter, Kudrin keze is benne van a gazdasági hanyatlás és rubel árfolyamának romlásában. Ezt állítják ebben a cikkben. 10 éve finanszírozza az USA adósságát.
http://politobzor...-ssha.html

Milyen különös, hogy Nyugat õt látná szívesebben Megvegyev pozíciójában, az " új orosz" kormányban. s_*_huha

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.