Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Új párt Lengyelországban


Na végre, az ottani mossad sejt is aktivizálódott! nemzeti zsidókodás mehet most már demokratikusan és ratyikálisan...mert a jövõ már elkezdõdött és a rendszart végképp ki kell törölni. A Jobbikkal ápolnak szoros kapcsolatokat

A lengyel Nemzeti Mozgalom (RN) párttá alakul – adta hĂ­rĂĽl a Rzeczpospolita cĂ­mĂ» jobboldali napilap. – Ez vĂ©gzetes hĂ­r a Jog Ă©s Igazságosság pártjának, de van aggĂłdni oka a Polgári Platformnak (PO) is – Ă­rta a lengyelnet.hu.

A Nemzeti Mozgalom radikális, szélsõségesen jobboldali szervezet, amely a legkülönbözõbb incidenseirõl hírhedt, tagjainak egy része legutóbb például a nemzeti ünnepen a lengyel fõvárosban kitört utcai zavargások kirobbantója volt. Nevéhez fûzõdik többek között rasszista koncertek szervezése, szoros kapcsolatokat ápolnak külföldi szélsõséges pártokkal, például a Jobbikkal is. Most bejelentették párttá alakulásukat, elnökük az Összlengyel Ifjúság volt vezetõje, Robert Winnicki. December végéig megjelölik a jövõ évben esedékes köztársaságielnök-választáson induló jelöltjüket is, a Rzeczpospolita szerint feltehetõen ez Artur Zawisza lesz.

A lap szerint egy új, szélsõségesen jobboldali párt alakulása jelentõsen komplikálni fogja a lengyel politika fõszereplõinek, különösen a PiS-nek és a PO-nak az életét. Igaz, hogy az RN támogatottságát mindössze 2 százalékra becsülik, de nagy a valószínûsége annak, hogy együtt fognak mûködni a Janusz Korwin-Mikke nevével fémjelzett, és meglepõen rövid idõ alatt nagy népszerûségre szert tett Új Jobboldal Kongresszusával, s ez esélyt ad még a szejmbe való bekerülésükhöz is.

AzĂ©rt nagyon rossz ez a hĂ­r a PiS-nek – magyarázza Szuldrzynski – mert a nemzetiek csökkenteni fogják Jaroslaw Kaczynski uralmát a politika szĂ­npadának jobb oldalán. Ugyanakkor megerõsödĂ©sĂĽk problĂ©mát jelenthet a kormánykoalĂ­ciĂłnak is, mert ha bekerĂĽlnek a szejmbe, a PiS potenciális koalĂ­ciĂłs partnerei lehetnek.

(Forrás: lengyelnet.hu)
- See more at: Link

Hozzászólások


#1 | Kedvesi - 2014. december 22. 10:33:39
www.wprost.pl/G/news_foto/2/6/9/269ad2ec108b52a8af59994673dc43058ad358e6.jpg

Íme egy mintapéldány?!

www.radiownet.pl/system/post/multi_posts/avatars/122864/large/Robert%20Winnicki.jpg

Roberta.


Artúr is itt van. Zawisza - Zazvirecz olyan egyformák ezek.

http://newspaper....-narodowy/

Artur Zawisza - a cionizmus Ă©s a hamis nemzeti mozgalom

A lengyel vona egyik zembere.

bi.gazeta.pl/im/5/7995/z7995585Q,Janusz-Korwin-Mikke.jpg

KORWIN Mikkle. Már azt hittem Klein Korvin Ottó lesz a púpos lófejû zsidó.

www.igazsagok-gazsagok.info/www/A%20BEKE%20MEG%20VAR/kepek/ottoklein.jpg
#2 | postaimre - 2014. december 22. 11:35:16
Nincs új a nap és a pap-lan alatt sem! Fölötte lehetne már, de azt meg istenke elqrta rendesen, vagy rendetlenül. Persze mi vagyunk a hibásak, mert hibásnak lenni jó!
#3 | Kedvesi - 2014. december 22. 11:37:07
Szervusz Imre. Jó újra látni. s_*_hi
#4 | Detonator - 2014. december 22. 22:30:43
Még hogy lezárva a múlt !? Mûködnek az Illuminatik rendesen, itt most éppen a "Barátok közt" nemzetközi szappanopera "Cion bölcseinek jegyzõkönyve" alapján írt legújabb változata, a lengyel változat. A szar kavarása bõszen folytatódik mint igen jól látható. Persze már akinek. Van aki belefullad, és még is az utolsó pillanatig még önmagát is hülyíti, hogy ez csak a látszat. Ugyan azon a nemzetközi klozeton húzzák le a Gyurcsány, Orbán, és Vona hívõket, nekik természetesen fel sem tûnik. Más országokban , jelesül Lengyelországban pont ugyan ez a helyzet. Ukrajna a legélõbb példa melléjük. Hurrá, éljen a szabadság, meg a demokrácia !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.