Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Erdogan: hazaárulás a fogamzásgátlás


Azta-baxta..., nálunk a rohadt cigány-zsidó-sz@ró gépezettel nincs gond, de a törökök is jól érzik magukat Berlin környékén és szaporodnak is. Az orosz meg elissza a máját, meg szinglizik, vagy divatból buzi lesz, de ez is változik, mert a politikai döntés már megvan erre is. Orsós is nyekegett a bébi-bummról, de ....a bumm a rohadtak fejébe lenne idõszerû rég!
Hazaárulásnak nevezte a fogamzásgátló szerek használatát a török államfõ - jelentette hétfõn a helyi média.
Recep Tayyip Erdogan egyik bizalmasa, Mustafa Kefeli üzletember fiának vasárnapi lakodalmán házassági tanúként fejtette ki álláspontját. A jegyespárhoz intézett beszédében, amelyrõl videót is közzétett több hírportál, leszögezte: "egy vagy két gyerek nem elég. A nemzetünk erõsítéséhez dinamikusabb és fiatalabb népességre van szükség" - fogalmazott, arra kérve a házasulandókat, hogy legalább három gyermeket vállaljanak, javítva ezzel is a népesedési statisztikákon. Erdogan attól tart, hogy a csökkenõ születési arányszám aláássa az ország gazdasági erejét.

"Egy gyerek az egyedüllét szinonimája, kettõ a versengésé, három az egyensúlyé, négy pedig a bõségé. Isten pedig gondoskodik a többirõl" - fogalmazott az augusztus óta hivatalban lévõ török elnök.

A 11 éven át kormányfõként szolgáló Erdogan már korábban is beszélt arról, hogy a nõknek legalább három gyermeket kellene világra hozniuk, továbbá novemberben azzal bosszantotta fel a feministákat, hogy "természetellenesnek" nevezte a nõk és a férfiak egyenjogúságát.

A török elnök, akinek két fia és két lánya van, 2012-ben be akarta tiltatni az abortuszt, de a közvélemény felháborodása miatt végül elállt tervétõl.

A törökországi népességnövekedés az utóbbi években lelassult, és a több mint 76 millió lakosú országban az élveszületési ráta tavaly a hivatalos statisztikák szerint 2,07 százalék volt.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. december 22. 20:07:05
Demográfia: mégsem fogyunk el?


Jó, ez így túlzottan optimista, de a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mai számaiból kiderül: 2014 elsõ tíz hónapjában többen születtek és kevesebben haltak meg, mint az elõzõ év azonos idõszakában.

A termĂ©szetes fogyás – azaz a szĂĽletĂ©sek Ă©s a halálozások közötti kĂĽlönbsĂ©g – mĂ©g mindig 27 ezer fölött volt, de jĂł hĂ­r az, hogy közel nĂ©gyezerrel kevesebb a 2013 január-oktĂłberi idõszakhoz kĂ©pest. A KSH szerint a változás a lassan, de növekvõ szĂĽletĂ©sszámnak Ă©s a tavalyinál kevesebb halálozásnak köszönhetõ.
http://valasz.hu/...-el-107886
#2 | miskolcilaci - 2014. december 22. 20:46:06
YouTube Videó


-
#3 | Maguskacska - 2014. december 22. 22:13:15
jeee még több "török" konzumidiótas_*_olles_*_olle
vagy már korán a koránnal agymosott fanati-kuss...

kezét csonkolom nem a gyerek szülésen van a hangsúly, hanem a felnevelésén hogy EMBER legyen belõle, az utobbi pedig nem mennyiségi dimenzió ugye kedves KSHs_*_kukk
#4 | Balu - 2014. december 23. 06:52:35
"két fia és két lánya"
...hát õ se kefélte szét magát, négyszer dugni 60 év alatt...

"Egy gyerek az egyedüllét szinonimája, kettõ a versengésé, három az egyensúlyé, négy pedig a bõségé. Isten pedig gondoskodik a többirõl"
Még ezt a számmisztikát! Nyolc gyerek akkor kétszeres bõség, tizenkettõ meg az elképzelhetetlen szuperbõség. Bár felfogható négy egyensúlynak, vagy hat versengésnek is.

Imibátya,
mondjuk már asszem kitárgyaltuk, de a népességnövekedésnek van egy KVANTITATÍV és egy KVALITATÍV oldala. Kvantitatíve lehet, hogy javulnak a számok, de kvalitatíve... Ráadásul a legoptimistább számadatok pont az alig tengõdõ Borsodból vannak - vagy tévedek? Na vajon miért?
#5 | postaimre - 2014. december 23. 08:22:47
Nos, kis szerencsével még bõvülhet a családunk is, de adódik a kérdés, hogy majd "isten" eltartja-e a minõséget, vagy leteszi a voksát (ahogy eddig is) a tömeggyártás mellett.

Balu, a képlet a következõ. A "családi szentséget" vagy mit akarnak helyreállítani s ezen erõlködik kommunikáció szintjén az összes vezérürü. Ehhez köll az egyházi szarháziak vezérlete és persze a legfontosabbat majd elfeledtem: mindez mögött az áll(hat), hogy ma már az átlag is tisztában van a túlszaporodás és a klímaváltozás, no meg a népírtás, emberiség létszámának radikális csökkentésének elméleti és gyakorlati megvalósításának irányvonalával, vagy legalábbis hallott róla, ha fel nem is fogta. És akkor kiderül, hogy a hõn szeretett buziegyháza meg a választott rohadt zsidó, cia-mossad, kgb..vezetõi minderrõl qvára kussoltak mindvégig és a lényeges infókat a netrõl, vagy ilyen kódisoktól, mint mi is vagyunk, kellett összebogarászni. Akinek csöpp esze is van, azt óhajtja, hogy ezeket aprítsák fel kutyaeledelnek..., na szóval, valahogy disszonanciát kell okozni és nyugtatni a parázókat, hogy még kevesen is vagyunk - ami persze igaz, mert emberbõl igen kevés van. Ez csak bûvészkedés a szavakkal, semmi egyéb.

Erdogánnal kapcsolatban, beszéltem egy iránival, aki nagyon óvatos állásfoglaló volt, de Erdogánt az ottani módon, Ördogánnak nevezte. Engem nagyon nem zavar se ez, se az és persze értem, hogy a nép teljesen idióta és kell nekik a süketelés és ehhez kellenek a bábok, de ettõl még hányingert kapok az egész bagázstól. Itt vagyunk 3 gyerkõccel és lenne négy is rég, de eddig nem tudott lenni, mert mire fel? Kellenek a katonák is, ez is világos, de én ezekért a kisujjam se mozdítom, vagy legalábbis a mutatóujjam, ha agyon lehet lövöldözni a vezetõsegget minden teketória és süketelés nélkül.
#6 | Perje - 2014. december 28. 22:09:50
Amikor népirtás a fogamzásgátlás:
Vajon hány országban gátolják a fogamzást Kenyán kívül még tetanusz oltással?
Di-per-te-t kapták a mi gyerekeink is. sõt, kapják ma is. :o
http://www.boilin...-in-kenya/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.