Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Selyemzsinór Putyinnak


A cikk vége a beszédes, de itt egy orosz link is. A "gyenge rubel okán" a munkavállalási kedv is alászáll és a kaukázusi vendégmunkások (illegálisak is) mennek haza. Tetszik! Így lesz ez itt is!Link A helyzet kritikus. Ami most történik, arra egy éve még a legszörnyûbb álmunkban sem gondolhattunk volna. Higgyék el, a rossz és a nagyon-nagyon rossz között kellett választanunk – így értékelte a jelenleg kialakult helyzetet Szergej Svecov, az orosz központi bank elnökhelyettese.

A rubel a jegybank rendkívüli beavatkozása, a 6,5 százalékpontos kamatemelés ellenére történelmi mélypontra zuhant, magával rántva a tõzsdét is. Ráadásul a meredek kamatemelés és az olajárak zuhanása együtt mély recesszióba sodorhatja jövõre az orosz gazdaságot. A helyzet sok tekintetben 1998-ra emlékeztet, a piacon eluralkodott a pánik, s félõ, hogy ez magával ragadja az orosz üzleti szférát és a lakosságot is. S ha folytatódik a tõkemenekítés és ezzel együtt az emberek megrohanják a boltokat, akkor… Ezzel párhuzamosan a Fehér Ház nyilvánosan megüzente, hogy a Kreml ukrán politikájának megváltoztatásával akadályozhatja meg a rubel összeomlását és mentheti meg gazdaságát a csõdtõl.

Világos beszéd, amely mindent megmagyaráz. Az Egyesült Államok megelégelte, hogy Vlagyimir Putyin szembe megy az akaratával, másként látja a világot, s az orosz érdekek megvédésérõl nemcsak beszél, de tesz is érte. Ezt elégelte meg Washington, s elõbb az Oroszország kiterítésére irányuló erõfeszítéseivel szemben húzódozókat, mindenekelõtt Berlint állította ellentmondást nem tûrõen maga mögé, majd most a leplezetlenül Putyinnak küldött selyemzsinórral mindenkinek megüzente, hogy így jár, aki nem áll be a sorba. S ez esetben nem számít, kinek van igaza, s az Egyesült Államok politikája hová sodorta az elmúlt negyedszázadban a világot. A Fehér Ház és a mögötte álló erõk nem engedik megkérdõjelezni Amerika egyeduralmát, s csírájában igyekeznek elfojtani minden éledezõ alternatívát. Messze nem Ukrajnáról van tehát szó, még ha arról is beszél Washington, hanem Oroszország térdre kényszerítésérõl. Sõt, többrõl, hiszen a Moszkva bátorságán bedühödött Nagy Testvér még a bocsánatkérést is elvárja Putyintól, amiért az képes volt megsérteni Amerikának a nemzetközi jog megsértésére kivívott monopóliumát. A cél szent, s immár nem számít semmi! S mivel az orosz ellenzékre a „fõgonosz” megbuktatásában nem lehet számítani, akkor más eszközökhöz kell folyamodni. Nem baj, ha abba nemcsak az orosz, hanem a világgazdaság is belegebed! A fõ, hogy Amerika egy darabig még rajta tartsa a világon a kezét. Ez még egy kis globális káoszt is megér!

Hamar egyértelmûvé vált, hogy a szankciókkal Oroszországot nem lehet térdre kényszeríteni. Besegített azonban Szaúd-Arábia, s az olaj árának zuhanása már a gyenge pontján fogta meg Moszkvát. Ezzel párhuzamosan csúszott lefelé a rubel, menekült a tõke, s rendült meg a bizalom. A pánik könnyen megrengetheti a hatalom bázisát, s elõbb-utóbb akár az Uralvagonzavod munkásai is az utcára vonulhatnak. S valójában erre számít a Fehér Ház.

Putyin nincs egyszerû helyzetben. A szakemberek szerint a valutaomlást nem igazán lehet megállítani, a kétségbeesett intervenciók legfeljebb a tartalékok leszívását gyorsítanák fel. Marad a kivárás, ki bírja tovább. Moszkva tartalékait nemrégiben még mintegy 600 milliárd dollárra becsülték, ám e csúnya játékban ez is kevés lehet. Válaszlépésként megkezdõdhet a leválás a dollárról, amely persze csak akkor lehet hatékony, ha mások is követik ebben Moszkvát. Azonnal visszaerõsödne a rubel akkor is, ha a Kreml feladná a Krímet, amire aligha lehet számítani. Sokkal inkább arra, hogy a sarokba szorított Oroszország visszaharap, ami végképp megértetné a világgal, hogy milyen veszélyes volt Ukrajnával játszani. Ne akarjuk!
Link

Hozzszlsok


#11 | Geza - 2014. december 25. 21:40:50
MNO-sokra nem kell figyelni, éppen csak index.hu szinten mozognak... Arról és úgy írnak amit kiadnak nekik parancsba....

Én úgy tudtam hogy Kína aktívan fogja segíteni az oroszokat a rubel árfolyamzuhanása ellen. http://vineyardsa...oy-of.html

Egyébként meg január elsejétõl egy újabb gazdasági szövetséget/uniót hoz létre Oroszország, Belorusszia, Kazahsztán, Örményország és Kirgizisztán... http://presstv.co...-alliance/
#12 | palinemszaz - 2014. december 26. 01:53:54
Pedig szerintem jó trükk, a rubel leértékelése. Az olajat, és gázt annyiért adom, amennyiért akarom. Akinek kell, úgy is elviszi, akinek nem, az nem kap. Talán észreveszed, hogy megint visszaüt a maci, ha jól lép. Már csak az a kérdés, mekkorát akar ezen nyerni a maci.
De miért is mondom ezt, hiszen mindent átélsz. Te is a földön élsz, és ugyan azt látod amit én, ha látod, max másként magyarázod ugyan azt. A magyarázat meg nem érdekel, mert ott mindig bûzlik valami. Az a kérdés, ki tud túllépni a saját elmebaján, képzelgésein. Itt is sokan képzelõdnek, álmokat kergetnek, csak épp a valóság nem álmokból épül fel, hanem abból mennyi agymenést tudsz elengedni. Amirõl le tudsz mondani, azt utánad vágják, de már nem kell neked, mert rájöttél, hogy csak korlátozott. Azoké lesz a világ, akik sok süketséget tudnak elengedni. Nálam nincs semmi zsidókérdés, nem errõl szól ez az egész. Soha nem errõl szólt. Ez nem a szereteten múlik. Ahogy nézem, dõl a katolikus vallás is, mert nem lépnek, csak a szart keverik.
Csak azt tudod szeretni, aki nem árt senkinek semmivel. Nekem az is fontos, hogy másnak se ártson, nem csak nekem. Aki ezt elérte, annak miért ne bocsássak meg, amit elõtte kárt tett? Aki árt másik embernek, vagy lénynek, azzal nem tudsz mást tenni, mint addig figyelmen kívül hagyod, míg abba nem hagyja a károkozást. Az a legnagyobb büntetés az illetõ számára, ha valakit levegõnek sem nézel, másként egyáltalán nem foglalkozol vele, hogy mit csinál. Mindegy mivel okozol kárt, mert még a szavak is energia, és ha kiadtad, és elfogadtad, akkor az szerint is cselekszel. A cselekedeteid vagy a nem cselekvésed, ítél meg, és az alapján dõl el, foglalkozok e veled, vagy sem. Ha nem foglalkozol a károkozókkal, akkor nem tudnak rád hatni semmivel, bárhogy akarják, hogy foglalkozz velük. Csak azzal az energiával lehet hatni valakire, amit kiad. Amíg nem jössz erre rá mit is jelent ez, addig hiába mondok bármit. Bocs azoktól, akik ezt tudják, és ez szerint cselekszenek, mert megint sófosás volt, de minek is mondom, mert ezeket alapból minden magyarnak, de embernek, lénynek tudnia kell. Elég lett volna azt mondanom, hogy amit adsz, azt kapod, mert visszajár.
#13 | keepfargo - 2014. december 26. 17:41:53
palinemszaz
Azt hiszem, te meg én (is ) eléggé értjük egymást. Csak egy ponton szeretnék neked ellentmondani: szerintem igenis szól a zsidóságról a mi magyar történetünk (is), mert ha más nem, ök tesznek róla, hogy így legyen.
Mit tehetünk? "Tegyünk rájuk"? Azzal mit oldunk meg? Nem velük ( vagy ellenük és a hatásuk/befolyásuk ellen) kellene tenni valamit?
#14 | palinemszaz - 2014. december 26. 18:58:52
Ne vedd figyelembe semmilyen hatásukat, és ne reagálj rá.
Egyik fülemen be, a másikon ki. Megeszed, átmegy rajtad, és kiszarod, leszarod mit mondanak a zsidók. Így zsidóknak semmi hatásuk nem lesz rád, és végül senkire, csak saját magukra, és már ki is léptél ebbõl a körbõl, és nem sodornak bele semmilyen végzetbe. Mindezt megcsinálod úgy, hogy semmit nem veszel fel, mert nem a tiéd. Tedd meg, hogy egyensúlyba rakod magad, tehát annak adj ki energiát, mindegy milyen energiát, ahhoz beszélj, azzal dolgozz, aki nem él vissza vele, nem veszi el az értéket, amit megtermelsz. Magadat csak nem bántod? Ha igen, tedd magad helyre, és ne bántsd magad. Ha megcsinálod, akkor elkezdesz boldog lenni.
Aztán mond meg nekem, melyik földi néphez nincs köze a magyaroknak? A zsidókkal többet foglalkozol, mint kellene, és ennyi. Ha többet foglalkozol, jobban is fognak rád hatni, mert azt adod ki, és azt kapod vissza. Vagy magad alakítod az életed, vagy a zsidók, vagy egy másik nép, és itt mindegy melyik népet hoznám fel. Ezt azért el kellene már döntened. Nézd meg az oldalt. Annyi brutalitást, maszlagot olvasol az oldalon, hogy a híradók hozzá képest kisgyermekek. Ezt az oldalt nem is fogják megszüntetni, pont ezért. Megoldást meg semmit nem találsz, vagy szökõévenként egyet, de azt biztos nem érdemes megcsinálni. Ezzel nem kritizálom, mert ha Imre így csinálja, biztos meg van rá az oka. Amúgy ez nem is érdekel, nem az én dolga. A megoldás meg akkor jön, mikor egyensúlyban vagy, és kiegyenesedsz. Itt már visszatértünk ugyan oda, hogy mit eszel meg, és mit nem. Ha rágós köpd ki, de ha mégis ettél, beetetted magad valami szépen csomagolt szarral, akkor engedd át magadon, mert ha nem, jön a ****, vagy a szorulás.
Ha nem tudod mit tegyél nézd meg a tested mit csinál, és mi lesz a reakciója. Amitõl nem leszel beteg, az biztos jó. Nekem pl. a hasam kezd fájni, ha beetetés történik, és nem akarom észrevenni. A körbõl, végtelenbõl ki kell lépni, és rengeteg kört csinált mindenki.
Várd meg, míg megkeresnek a zsidók, hogy segíts nekik. Meg fognak keresni, mert dõl rendesen, amit csináltak. Ahhoz meg senki nem fordul, aki szapulja a másikat, sõt egyre jobban elfordulnak tõle, és végül egyedül marad.
#15 | senki00 - 2014. december 31. 20:03:29
No és akkor a tények:
"Mostanra lezajlott az a piaci mûvelet, amit az elemzõk már elkezdtek a tõzsde megalapítása óta lefolytatott legzseniálisabb mûveletnek nevezni. Oroszország a nyugati spekulánsok, az ellenséges liberális sajtó és a nyugati szankciós retorika felhasználásával fillérekért visszavásárolta a külföldi tulajdonban lévõ orosz vállalatokat, napokkal az Eurázsiai Gazdasági Unió indulása elõtt."

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.