Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lekapcsoltak harminc izraeli köztisztviselõt


A sok buzi zsidót a sok buzi zsidó elkezdni összeterelni? Korrupcion? A helyi helyzet ismeretében a "mi" rohadt bandánkat helyben kell majd likvidálni! Ez van elftársak! Ja és itt nincs orrup-cion, csak szervezett zsidó-bûnzés! Rajtaütésszerû házkutatást tartottak korrupcióval gyanúsított izraeli köztisztviselõk, köztük egy miniszterhelyettes lakásán és irodájában - jelentette az izraeli közszolgálati rádió.
A korrupciós ügyek felderítésére létrehozott, Lahav 433 nevet viselõ rendõri egység nyomozói titokban már egy éve nyomoznak a harminc gyanúsított, köztük egy volt miniszter és a jelenlegi belügyminiszter-helyettes után, és mostanra szereztek elég bizonyítékot a vizsgálatok nyílt szakaszához.

A Jediót Ahronót címû újság honlapja, a Ynet úgy értesült, hogy Jehuda Weinstein államügyész azért is határozta el az ügy nyilvánossá tételét, mert közeleg a márciusi parlamenti szavazás, és megítélése szerint a szavazóknak tudniuk kell, hogy ki ellen folyik korrupciós nyomozás.

A megvesztegetéssel, csalással, bizalommal való visszaéléssel, iratok meghamisításával és pénzmosással vádolt politikusok és köztisztviselõk, köztük Faina Kirsenbaum belügyminiszter-helyettes és Sztav Miseznyikov volt turisztikai miniszter, mind Avigdor Liberman Iszrael Béténu (Izrael a Hazánk) nevû jobboldali pártjához tartoznak országos vagy helyi szinteken.

A rendõrség szerint a gyanúsítottak komoly közpénzeket juttattak különbözõ nonprofit csoportoknak, köztük sportszervezeteknek, amelyek cserébe nepotista módon kinevezéseket és állásokat biztosítottak a pénzt juttatók családtagjainak, és a közpénz egy részét visszacsorgatták a köztisztviselõk zsebébe vagy valamilyen juttatás formájában "hálálták meg" a támogatást.

Az ügy érdekessége, hogy a rendõrség munkájáért felelõs Jichák Aharonovic belbiztonsági miniszter is az Iszrael Béténu párt politikusa. Avigdor Liberman külügyminiszter elutasította a korrupciós vádakat, boszorkányüldözésnek nevezte az ügyet, amelynek célja szerinte a párt lejáratása a márciusi választások elõtt.

A párt közleményben bírálta a gyanúsításokat és kiállt gyanúsított tagjai ártatlansága mellett. Szerintük a rendõrség a párt 1999-es megalapítása óta mindig nagy letartóztatásokat és nyomozásokat jelentett be a nyilvánosság elõtt a választási kampányok idején.

Baruch Kra, a tízes tévécsatorna jogi szakértõje szerint ennek a korrupciós ügynek az a különlegessége, hogy nem befolyásra törekvõ gazdag magánszemélyek vetették be tisztességtelen célokból saját anyagi eszközeiket, hanem csakis közpénzeket használtak megvesztegetésre.

Szerda délutánig letartóztattak három önkormányzati vezetõt, akiket azzal vádolnak, hogy a nekik és pártszervezetüknek juttatott pénzeket állásjuttatásokkal "köszönték meg", ami pedig közhatalommal való visszaélést jelent.
Link

Hozzászólások


#1 | Vizilo - 2014. december 25. 13:24:45
Megvagyok döbbenve tudtom szerint a zsidok becsületesek...))s_*_kacs_*_kac
#2 | kukackac - 2014. december 25. 18:18:39
s_*_kac ez csak egy színjáték a gojoknak hogy .....
Ezek olyanok mint a mesterséges intelligencia! Lelkiismeret nélküliek!
#3 | Detonator - 2014. december 26. 00:25:09
Ez az Öcséim !

Felfedeztétek a boylerban a meleg vizet ! Minimum Nobel díj !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.